Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 470 نخستنخست ... 1826272829303878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

رای کمیته انضباظی تا آخر هفته اعلام می شود
    پرسپولیس باید 90 میلیون به معمارزاده بپردازد

این بازیکن حدود 90 میلیون تومان بابت قرارداد سال اولش از پرسپولیس طلب دارد ضمن اینکه پاداش قهرمانی در جام حذفی که یک دستگاه پژو 206 بود به او و سایر بازیکنان جدا شده از تیم داده نشد.
    میثاق معمارزاده دروازه بان دو فصل گذشته پرسپولیس بعد از جدایی از این تیم و پیوستن به فولاد زمانی که برای دریافت مطالبات فصل اول حضورش در این تیم به جایی نرسید به کمیته انضباطی شکایت کرد.
    میثاق در 3-4 جلسه انضباطی همراه با وکیل باشگاه پرسپولیس به فدراسیون فوتبال رفت اما این جلسات نتیجه مشخصی نداشت .سرانجام باشگاه پرسپولیس اعلام کرد طلب میثاق را به صورت توافقی پرداخت می کند اما برای پرداخت این پول تا امروز اتفاق خاصی رخ نداده است.
    به همین خاطر قرار است تا پایان این هفته کمیته انضباطی رای خود را درباره طلب این بازیکن صادر کرده و پرسپولیس را مجبور به پرداخت مطالبات معمارزاده کند. این بازیکن حدود 90 میلیون تومان بابت قرارداد سال اولش از پرسپولیس طلب دارد ضمن اینکه پاداش قهرمانی در جام حذفی که یک دستگاه پژو 206 بود به او و سایر بازیکنان جدا شده از تیم داده نشد.

منبع: http://www.footballiran.ir/

3. 6 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis کوتاه و خواندنی از خبرهای پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس : چند خبر کوتاه از پرسپولیس را از طریق مرجع خبری پرسپولیس مرور می کند تا جریان آخرین اتفاقات باشگاه پرسپولیس قرار بگیرید:

حكم تازه كميته انضباطي فدراسيون اصلا به مذاق پرسپوليسي‌ها خوش نيامده و آنها را به اعتراض واداشته است.

حكمي كه پرسپوليس را به خاطر تخلف تماشاگرانش در بازي اول برابر ملوان، 10 ميليون تومان جريمه كرده و باشگاه قصد دارد درخواست خود براي تجديد نظر در اين حكم را تا پيش از پايان هفته به شوراي استيناف بفرستد.

علی عسگری از هفته پنجم در کنار پرسپولیس
    مصدومیت حمید علی عسگری در دوران آماده سازی او را ابتدای فصل از حضور در ترکیب پرسپولیس محروم کرد. و با توجه به اينكه او نزديك به يك ماه است همپاي پرسپوليس تمرين نكرده و تقريبا دو هفته زمان مي‌خواهد براي رسيدن به آمادگي مطلوب بدني، كادر پزشكي پرسپوليس اعلام كرده كه حميدرضا علي‌عسگري مي‌تواند از هفته پنجم، سرخ‌ها را در ليگ برتر همراهي كند.

آخرين تمرين پشت درهاي بسته
    برنامه‌هاي تاكتيكي براي تجربه اولين پيروزي فصل را پرسپوليسي‌ها امروز براي آخرين بار مرور مي‌كنند. طبق برنامه‌اي كه كادر فني نوشته آخرين تمرين پرسپوليس قبل از بازي با شهرداري تبريز، ساعت 18 امروز به ميزباني ورزشگاه درفشي‌فر برگزار مي‌شود و البته هواداران و نمايندگان رسانه‌ها اجازه حضور در محل تمرين را ندارند.

هوارملامحمد خوش حساب می شود؟
    پرونده شكايت باشگاه پرسپوليس از هوارملامحمد بالاخره به صدور حكم رسيد و بازيكن عراقي را به پرداخت 60 ميليون تومان به باشگاه سابقش محكوم كرد. حالا پرسپوليسي‌ها منتظر خوش حسابي هوارملامحمد هستند كه تا پيش از پايان مهلت تعيين شده – پايان مرداد ماه جاري- جريمه‌اش را به اين باشگاه بپردازد.

زارع از استیلی دلخور نیست
    در روزهای اخیر شایعه شده بود مازیار زارع از نیمکت نشینی اش در بازی ملوان و شاهین ناراحت است چون ممکن است به حضور او در ترکیب تیم ملی نیز لطمه بزند اما خودش می گوید : من نمی دانم دلیل نیمکت نشینی ام چیست به هر حال این نظر سرمربی است که چه کسی به میدان برود و چه بازیکنانی روی نیمکت بنشینند ، مربی حق دارد طبق آنچه در نظرش هست تیم را بچیند و ما هم نمی توانیم اعتراض کنیم. من از دست استیلی دلخور نیستم بلکه از نیمکت نشینی خودم ناراحتم نمیدانم این موضوع را چطور بیان کنم اما هر بازیکنی دوست دارد در زمین حاضر باشد و برای تیمش بازی کند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

5. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

استيلي‌:‌به دنبال شكست شهرداري هستيم

ورزش سه: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران معتقد است تيمش براي رهايي از شرايطي که دارد به شدت به شکست شهرداري نيازمند بوده و اين مهم را دردستور کار قرار داده است.
    حميد استيلي چهارشنبه در نشست مطبوعاتي ديدار تيم هاي پرسپوليس و شهرداري تبريز ضمن بيان اين مطلب،افزود: شهرداري از 2 بازي 2 امتياز کسب کرده است اين درحالي است که مي توانستند بهتر از اين نتيجه بگيرند چرا که نمايش بدي دراين بازي ها نداشتند.
    وي افزود: پيش از اين که با پرسپوليس به توافق برسم با مسوولان اين تيم مذاکره کرده بودم آنها امکانات خوبي دارند و از نظر بودجه اي نيز مشکلي ندارند از اين رو درادامه فصل بيش از اين ها از اين تيم خواهيد ديد.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران تصريح کرد:‌ با اين همه ما به شدت به دنبال شکست اين تيم و برد مقابل آنها هستيم خوشبختانه بازيکنان شرايط روحي و جسمي مناسبي داشته و روز به روز بهتر مي شوند.
    استيلي افزود: هواداران بايد بدانند مدت زيادي نيست که تيم کامل شده است تازه 10روز است که با تمامي نفرات تمرين مي کنيم از اين رو نبايداز ما انتظار آنچناني داشته باشند.
    به گفته وي پرسپوليس فراتر از نام هاست و من و ديگران براي اين که اين تيم بهترين ليگ برتر شود تمام تلاش خود را به کار خواهيم گرفت.
    به اعقتاد وي هواداران از نحوه جدايي دايي از پرسپوليس ناراحت بوده از اين رو عليه تيم و سايرين شعار سر مي دهند.
    وي تاکيد کرد: با هواداران مشکلي ندارم، آنها به خوبي مرا مي شناسند من سرم را به خاطر همين هواداران مقابل توپ قرار مي دادم.
    وي ازهواداران درخواست کرد قدري صبورتر باشند و ما را درسختي ها کمک کنند.
    وي درخصوص کريمي و پستي که بازي مي کند نيز گفت: کريمي يکي از مهاجمان تيم است اما وي به قدرخوبي در کار دفاعي نيز به تيم کمک مي کند که برخي به اشتباه فکر مي کنند وي در پست هافبک دفاعي بازي مي کند.
    استيلي گفت: کريمي تا به اينجاي ليگ تمام خواسته هاي ما را بر آورده کرده است و از وي رضايت داريم.
    وي درادامه از برنامه هاي فشرده سازمان ليگ برتر ابراز گلايه کرد و افزود:‌ براي موفقيت درتيم پرسپوليس برنامه ريزي دقيق داريم اما متاسفانه فشردگي ليگ يکي از موانع اصلي اجرايي برنامه هاي ماست البته به نظرات سازمان ليگ احترام گذاشته و تابع قوانين آن هستيم.
    وي درادامه به صدر نشيني بعضي از تيم ها همانند برق شيرازي و فجر شهيد سپاسي در هفته هاي اول ليگ برتر اشاره کرد و افزود: همگان ديدند که اين تيم ها در پايان فصل به ليگ دسته يک سقوط کرده و تيم سپاهان که 5 هفته اول بازي ها امتياز قابل قبولي نگرفته بود قهرمان ليگ برتر شد.
    استيلي درخصوص کاپيتاني تيم نيز گفت: تصميم گيرنده نهايي من هستم البته بستن بازوبند و اين که کريمي آن را به چه کسي داده است اصلا مساله مهمي نيست که به آن پرداخته مي شود.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از انتقادهاي سالم و سازنده استقبال مي کنيم درهمين خصوص بايد بگويم علي پروين بعد از بازي مقابل شاهين با من تماس گرفت و نکات لازم را گوشزد کرد که از وي و ساير پيشکسوتان ممنوم.
    وي درادامه با انتقاد از عملکرد داور ديدار اين تيم مقابل شاهين بوشهر به مصدوميت اولادي اشاره کرد وافزود:‌مسوولان تيم زحمت کشيده و بازيکن چند صد ميليوني را به استخدام تيم در مي آورند اما با يک بي احتياطي وي با ضريه بازيکن حريف مصدوم و راهي بيمارستان مي شود اين درحالي است که خطا کننده به هيچ وجه از سوي داور جريمه نمي شود.
    استيلي درباره وحيد هاشميان و جواد کاظميان نيز گفت: درخصوص وحيد بايد پزشک تيم نظر نهايي را بدهد اما جواد کاظميان روز به روز به مرز آمادگي مي رسد از اين رو بزودي از وي استفاده خواهيم کرد.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس که به نظر مي رسيد از عملکرد مهاجمان تيم رضايت چنداني ندارد به جذب يک مهاجم خوب و سرزن خارجي اشاره کرد و افزود: به دنبال بازيکني با اين شرايط هستيم تا مشکل سرزني خط حمله مان برطرف شود.
    تيم فوتبال پرسپوليس پنجشنبه شب و درادامه رقابت هاي ليگ برتر مقابل شهرداري تبريز صف آرايي خواهد کرد.

7. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

کريمي:خط دادن به هواداران کار دايي نيست

ورزش سه: کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازي هايي که تيم فوتبال پرسپوليس انجام داده و امتيازاتي که در دو ديدار گذشته از دست داده ايم نه من و نه بازيکنان پرسپوليس نمي توانيم از عملکرد خود راضي باشيم.
    علی کریمی که بعدازظهر امروز چهارشنبه در نشست خبری پیش از دیدار این تیم با شهرداری تبریز حضور یافته بود در پاسخ به پرسش خبرنگار که "آیا از عملکرد خود در دو بازی گذشته تیم پرسپولیس راضی هستید" گفت: طبیعتا نه من و نه هیچ کدام از بازیکنان پرسپولیس نمی توانیم از بازی و عملکرد خود راضی باشیم با امتیازهایی که ما از دست داده ایم و عملکردی که به نمایش گذاشتیم نتوانستیم آنطور که باید عمل کنیم. وی در ادامه تاکید کرد: باید امتیازهایی که از دست دادیم و بازیهای نه چندان خوبی که به نمایش گذاشتیم را در دیدارهای پیش رو جبران کنیم که یکی از آنها بازی با تیم شهرداری تبریز است.
    کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با ادای احترام به تیم شهرداری تبریز گفت: بدون شک بازی آسانی نداریم چرا که شهرداری هم به مانند دیگر تیم های لیگ برتری شرایط خوبی دارد اما با تمام احترامی که برای تیم شهرداری قائل هستم باید فردا 3 امتیاز بازی را از آن خود کنیم تا بتوانیم با ارائه یک بازی خوب و کسب 3 امتیاز پاسخگوی محبت های هوادارانمان باشیم.
    وی در ادامه این نشست خبری گفت: بازوبند کاپیتانی آنقدر ارزش ندارد که بخواهم برای آن حاشیه درست کرده و جار و جنجال ایجاد کنم. برای یک تکه پارچه که وزن آن به 5 گرم هم نمی رسد در بعضی از تیم ها و حتی تیم های ملی بحث می کنند اما در تیم پرسپولیس اینطور نیست.
    وی افزود: اینکه بازوبند را چه کسی به بازو می بندد بسته به نظر سرمربی است و نفر اول کادر فنی شخصی را که در زمین بهتر می تواند تفکرات او را پیاده کند به عنوان کاپیتان انتخاب می کند.
    هافبک ملی پوش تیم ملی فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: من اینجا می گویم آقای استیلی می تواند بازوبند کاپیتانی را به هر کسی که خواستند بدهند و من نیز قطعا نسبت به تصمیم ایشان گلایه ای نخواهم داشت.
    کریمی در پاسخ به این سئوال که بازوبند کاپیتانی مسئولیت شما را سنگین نمی کند گفت: من همیشه سعی می کنم بازیکنی موثر برای تیمم باشم. گاهی اوقات هم پیش آمده که نتوانسته ام برای تیمم تاثیرگذار باشم. بازوبند کاپیتانی وظیفه مرا سنگین می کند و باید بیشتر و بهتر از قبل بازی کنم.
    وی همچنین به این پرسش که سعی می کنید این تعهد و مسئولیت پذیری که نسبت به تیمتان را دارید به دیگر بازیکنان منتقل کنید چنین پاسخ داد: من سعی می کنم از نظر فنی و اخلاقی به دیگر بازیکنان تیم کمک کنم. این بسته به نظر آنهاست که از روش و طرز بازی و اخلاق من الگو برداری کنند. من به اجبار چیزی را به کسی تحمیل نمی کنم اما نهایت سعی و تلاش خود را به کار می گیرم تا در مجموعه ای که حضور دارم مثمر ثمر باشم.
    خبرنگاری از علی کریمی پرسید منشاء اعتراض هواداران پرسپولیس به حمید استیلی کجاست و آیا آنها از جای خط می گیرند؟ کریمی در پاسخ گفت: یک سری این اقدامات هواداران را منتسب می کنند به علی دایی. بنده با شناختی که از علی دایی دارم فکر نمی کنم چنین اخلاقی را داشته باشد و دست به چنین کاری بزند. متاسفانه برخی ها به دنبال اهداف شخصی خود هستند و در این راه به دنبال ضربه زدن به افرادی هستند که داخل باشگاه مسئولیت دارند.
    وی گفت: هواداران پرسپولیس باید صبر داشته باشند. هنوز هفته سوم لیگ شروع نشده و باید به کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس مهلت بدهند.
    وی با تاکید بر اینکه تعداد هواداران معترض تیم فوتبال پرسپولیس خیلی اندک است گفت: من به هواداران حق می دهم ناراحت باشند چرا که هوادار از تیمش بازی خوب و پیروزی می خواهد اما در اینجا به عنوان یک برادر کوچک و دوست به هواداران پرسپولیس می گویم که این تیم با بازیکنان و کادر فنی که دارد می تواند موفق باشد در تیم ما بازیکنان و مربیان خوبی حضور دارند که اگر زمان داشته باشند می توانند تیم را به موفقیت برسانند.
    دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و شهرداری تبریز در هفته سوم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر پنجشنبه شب در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

9. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

ترکيب پرسپوليس مقابل شهرداري تغييرميکند

ورزش سه: گفته مي شود که يکي از مهمترين تغييرات تيم پرسپوليس در بازي فردا شب تغيير پست علي کريمي خواهد بود.

پرسپولیس فردا شب با تغییرات گسترده در ترکیب خود به مصاف شهرداری تبریز می رود .
    حمید استیلی تصمیم دارد که در هفته سوم رقابتهای لیگ برتر با توجه به کسب نتایج ضعیف در دو بازی گذشته در دو جناح راست و چپ تیم با تغییراتی به مصاف شهرداری تبریز برود . گفته می شود که یکی از مهمترین تغییرات تیم پرسپولیس در بازی فردا شب تغییر پست علی کریمی خواهد بود.

11. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به عنوان یک برادر کوچک تر و یک دوست به هواداران توصیه می کنم که اگر یک مقدار بیشتر صبر کنند، این تیم می تواند موفق باشد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی کریمی در کنفرانس خبری قبل از دیدار تیم های پرسپولیس و شهرداری تبریز در جمع خبرنگاران یه سوالات آنان پاسخ گفت.
    کریمی درباره نقل قول از او در مصاحبه ای درباره ناراضی بودن او از پست هافبک دفاعی، اظهار داشت: من نمی دانم کدام روزنامه این مصاحبه را کار کرده ولی من چنین صحبتی نکرده ام. در فوتبال ما برخی از مطبوعات مصاحبه های خیالی کار می کنند ولی در مجموع من مسئولیت کلیه مصاحبه هایی که در سایت خودم کار می شود را به گردن می گیرم و غیر از آن هیچ کدام از آنها را قبول ندارم.
    کریمی درباره رضایت از عملکرد خودش در دو بازی قبل، تصریح کرد: طبیعتا نه من و نه هیچکدام از بازیکنان، نباید از نوع بازی خودمان راضی باشیم چرا که امتیازات خیلی حساسی را از دست دادیم و باید در بازی آینده آن را جبران کنیم، امیدوارم که از بازی فردا این اتفاق صورت گیرد و بتوانیم با برد مقابل شهرداری تبریز استارت بزنیم. ضمن اینکه این کار آسان نیست. مقابله با هیچ کدام از تیم های حاضر در لیگ آسان نیست و همه آنها به هر حال تیم های خوبی هستند چون از بازیکنان با کیفیتی بهره می برند. فردا باید حتما این بازی خانگی را ببریم و با سه امتیاز از میدان خارج شویم و به این شکل می توانیم پاسخگوی محبت های هوادارانمان باشیم.
    کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه افزود: من همیشه سعی می کنم برای تیمم موثر باشم و بازی خوبی انجام دهم و بعضی وقت ها اینطور نشده ولی در مجموع بازوبند کاپیتانی هم خیلی وظیفه مرا سنگین تر می کند که بتوانم هم از نظر اخلاقی و هم از نظر فنی برای تیمم موثر باشم. سعی می کنم به بقیه بازیکنان روحیه بدهم البته این بستگی به خود بازیکنان دارد که بتوانند از روشی که من دارم استفاده کنند یا خیر. ولی خب من هیچ وقت به زور هیچ موضوعی را به آنها اجبار نمی کنم و دوست دارم هر چه را خودشان صلاح می دانند عمل کنند و تمام سعی و تلاشم را می کنم برای تیمم عامل موفقیت باشم.
    وی درباره کاپیتانی پرسپولیس، گفت: من فکر نمی کنم کاپیتانی اینقدر ارزش داشته باشد که بخواهند برای این تیم بزرگ حاشیه درست کنند. به هر حال این یک بازوبندی است که وزنش به 5 گرم هم نمی­رسد ولی خب سر خیلی از تیم ها تیم ملی و تیم باشگاهی سر این موضوع بحث می کنند و این چیزی است که سرمربی تیم بیشتر به فردی می دهد که فکر می کند تفرکراتش را در زمین پیاده کند و این نقش را به او واگذار می کند. من از همینجا اعلام می کنم در حضور آقای استیلی به هر کسی می توانند این کاپیتانی را بدهند و من اصلا هیچ گله ای ندارم و سعی می کنم در زمین از نظر فنی برای تیم مفید باشم.
    کریمی در مورد حمایت هوادارن از دایی و تاثیر آن در عدم نتیجه گیری تیم، خاطرنشان کرد: من فکر نمی کنم آقای دایی چنین شخصیتی داشته باشند ولی خب ما متاسفانه بخاطر اینکه اینکه حرف خودمان را به کرسی بنشانیم یک شخص دیگری را درگیر می کنیم. باید بیشتر صبر کنیم هنوز هفته سوم لیگ شروع نشده و من فکر می کنم این اشحاص خیلی معدود هستند و به هر حال دیدیم بعد از بازی با ملوان بعد از زدن گل مساوی تا دقیقه آخر تیم ما را تشویق کردند. هواداران هم حق دارند که از تیمشان بازی خوب، نتیجه لازم و امتیاز بخواهند. این حق را به آنها می دهم ولی من فکر می کنم و به عنوان یک برادر کوچک تر و یک دوست توصیه می کنم که اگر یک مقدار بیشتر صبر کنند این تیم می تواند موفق باشد. بازیکنان و کادر فنی خیلی خوبی داریم. طبیعتا همه بازیکنان و همه کادر فنی وقتی تیمی را بدست می گیرند در یک تیم نیاز به زمان دارند و امیدوارم که از بازی فردا آن بازی خوب را به نمایش بگذاریم و اولین بردمان را کسب کنیم.

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

13. 6 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

استيلي با شايستگي سرمربي پرسپوليس شد

سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران معتقد است که حميد استيلي با توجه به شايستگي هايش سرمربي اين تيم شده است.

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب کاشاني که در جمع سرخ پوشان تهراني در اردوي اين تيم سخن مي‌گفت درگذشت بابک معصومي، کاپيتان اسبق تيم ملي فوتسال کشور و سرمربي اسبق تيم فوتسال پرسپوليس را به جامعه ورزش کشور تسليت گفت.
    وي در ادامه با اشاره به عملکرد پرسپوليس در دو بازي ابتدايي ليگ، گفت: ''''درست است که هنوز تيم ها از جمله تيم ما به انسجام کامل نرسيده‌اند اما عملکرد بازيکنان پرسپوليس بايد در شان جايگاه و اعتبار اين تيم و هواداران ميليوني آن باشد. از شما مي‌خواهم با عملکردتان پاسخ خيلي از صحبت‌ها را بدهيد و اجازه ندهيد با حاشيه سازي براي تيم مشکل ساز شوند.''''
    کاشاني با اشاره به روند انتخاب حميد استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس، افزود:'''' من سال‌هاست حميد استيلي را مي‌شناسم اما انتخاب او به عنوان سرمربي پرسپوليس از سوي کميته فني در چارچوب يک تفکر حرفه اي و تنها به خاطر شايستگي‌هاي او بود. امروز فردي با سابقه 85 بازي ملي و تلاش مستمر براي پشت سر گذاشتن مدارج علمي و کسب تجربه در کنار بزرگان فوتبال با شايستگي به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شده است و نبايد اجازه دهيم با بي دقتي ما و برخي حاشيه سازي‌ها، اين شايستگي زير سوال برود. نبايد اجازه دهيم برخي اشتباهات، سرمربي و شاکله تيم را زير سوال ببرد.''''
    سرپرست باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد:'''' شاکله تيم قهرمان در پرسپوليس حفظ شده و چند بازيکن ملي پوش نيز به اين جمع اضافه شده‌اند. تک تک شما بازيکنان براي هر تيمي يک مهره هستيد و تيم‌هاي ديگر به دنبال شما بوده و هستند. بنابراين بايد با جديت به دنبال اعتلاي نام پرسپوليس و تکيه بر صدر فوتبال کشور باشيم.''''
    کاشاني لازمه موفقيت و قهرماني را تيم بودن به معناي حقيقي کلمه دانست و تصريح کرد:'''' ميليون‌ها هوادار در سراسر کشور و خارج از کشور نگاه‌شان به عملکرد ماست. هواداراني که با موفقيت ما مي‌خندند و با ناکامي ما گريه مي‌کنند. همه توان شما بايد حرکت در مسير موفقيت باشد. براي رسيدن به اين هدف هم بايد منافع تيمي را در نظر گرفت و براي آن تلاش کرد. اختيار مطلق در يک تيم فوتبال با سرمربي تيم است و بازيکنان و ديگر عوامل تيم بايد تابع نظر سرمربي باشند. بازيکنان چه در زمين مسابقه باشند يا خارج از ترکيب، بايد در رفتار و گفتارشان نشان دهند که يک پيکر واحد هستند. در آن صورت هيچ چيزي جلودار اين تيم نخواهد بود.''''
    وي با اشاره به برخي حاشيه‌ها پيرامون بحث کاپيتاني تيم، گفت:'''' نگاه ما به جايگاه خودمان و تيم بزرگ پرسپوليس بايد به گونه‌اي باشد که اين مسايل به هيچ عنوان مطرح نباشد. انتخاب کاپيتان از اختيارات سرمربي است و ما نبايد مشغول مسايل و موضوعات کوچک شويم. تمرکز همه ما به ويژه بازيکنان بايد به جايگاه تيم در جدول و دغدغه هواداران باشد. حاشيه ها ما را از رسيدن به اهدافمان دور مي‌کند و البته ما با کمک و همفکري هم اين اجازه را نخواهيم داد.''''

15. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

عملکرد مشابه استيلي و دايي در پرسپوليس!

قبل از استيلي، 7 مربي سابق پرسپوليس نيز در شروع کار خود در اين تيم طي 2 بازي برد نداشته اند.

ورزش سه: حمید استیلی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس در شروع کار خود با یک تساوی و یک باخت روبرو شده است. در تاریخ پرسپولیس مربیانی مثل منصور امیرآصفی در فصل 56 تخت جمشید، راینر سوبل در فصل 83 لیگ برتر ، استانکو در فصل 74 لیگ آزادگان و علی دایی در فصل 88 لیگ برتر عملکردی مشابه استیلی در آغاز کارشان داشته اند. پرسپولیس با سوبل به فولاد باخت و با برق شیراز مساوی کرد و دایی نیز در اولین گام با پرسپولیس مقابل ذوب آهن مساوی کرد و به شاهین باخت. البته دایی و استانکو از میانه فصل هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفتند. مصطفی دنیزلی در فصل 85 لیگ برتر را با شکست آغاز کرد و در بازی بعدی نیز در جام حذفی مقابل سپاهان مساوی کرد. زلاتکو کرانچار در فصل 88 با دو تساوی متوالی کارش را در پرسپولیس آغاز کرد و محمد پنجعلی نیز در فصل 72 در ابتدای کارش با دو باخت متوالی روبرو شد.

17. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

ليست پرسپوليس براي ديدارباشهرداري

با تصميم کادر فني وحيد هاشيمان و جواد کاظميان در ليست پرسپوليس براي ديدار مقابل شهرداري قرار گرفتند.

ورزش سه : حميد استيلي سرمربي پرسپوليس پس از تمرين امروز ليست خود براي بازي فردا مقابل شهرداري تبريز را مشخص کرد.

نکته جالب در اين ليست حضور جواد کاظميان پس از دو هفته از برگزاري ليگ برتر و وحيد هاشيمان بود. هاشيمان امروز با دست آتل‌ شده تمرين کرد.
    اما سرمربي پرسپوليس نام ابراهيم شکوري، مهرداد اولادي، حميد علي‌عسگر و چند بازيکن اميد خود را از ليست قرمزپوشان براي ديدار مقابل شهرداري خط زد.
    پرسپوليسي‌ها با 19 بازيکن امشب راهي هتل اسپيناس شدند تا فردا يک بازيکن از اين ليست خط بخورد.
    همچنين قرار است امشب فيلم بازي‌ شهرداري تبريز در جلسه‌اي بين کادر فني و بازيکنان آناليز شود.

19. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

استيلي با شايستگي سرمربي پرسپوليس شد

سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران معتقد است که حميد استيلي با توجه به شايستگي هايش سرمربي اين تيم شده است.

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب کاشاني که در جمع سرخ پوشان تهراني در اردوي اين تيم سخن مي‌گفت درگذشت بابک معصومي، کاپيتان اسبق تيم ملي فوتسال کشور و سرمربي اسبق تيم فوتسال پرسپوليس را به جامعه ورزش کشور تسليت گفت.
    وي در ادامه با اشاره به عملکرد پرسپوليس در دو بازي ابتدايي ليگ، گفت: ''''درست است که هنوز تيم ها از جمله تيم ما به انسجام کامل نرسيده‌اند اما عملکرد بازيکنان پرسپوليس بايد در شان جايگاه و اعتبار اين تيم و هواداران ميليوني آن باشد. از شما مي‌خواهم با عملکردتان پاسخ خيلي از صحبت‌ها را بدهيد و اجازه ندهيد با حاشيه سازي براي تيم مشکل ساز شوند.''''
    کاشاني با اشاره به روند انتخاب حميد استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس، افزود:'''' من سال‌هاست حميد استيلي را مي‌شناسم اما انتخاب او به عنوان سرمربي پرسپوليس از سوي کميته فني در چارچوب يک تفکر حرفه اي و تنها به خاطر شايستگي‌هاي او بود. امروز فردي با سابقه 85 بازي ملي و تلاش مستمر براي پشت سر گذاشتن مدارج علمي و کسب تجربه در کنار بزرگان فوتبال با شايستگي به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شده است و نبايد اجازه دهيم با بي دقتي ما و برخي حاشيه سازي‌ها، اين شايستگي زير سوال برود. نبايد اجازه دهيم برخي اشتباهات، سرمربي و شاکله تيم را زير سوال ببرد.''''
    سرپرست باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد:'''' شاکله تيم قهرمان در پرسپوليس حفظ شده و چند بازيکن ملي پوش نيز به اين جمع اضافه شده‌اند. تک تک شما بازيکنان براي هر تيمي يک مهره هستيد و تيم‌هاي ديگر به دنبال شما بوده و هستند. بنابراين بايد با جديت به دنبال اعتلاي نام پرسپوليس و تکيه بر صدر فوتبال کشور باشيم.''''
    کاشاني لازمه موفقيت و قهرماني را تيم بودن به معناي حقيقي کلمه دانست و تصريح کرد:'''' ميليون‌ها هوادار در سراسر کشور و خارج از کشور نگاه‌شان به عملکرد ماست. هواداراني که با موفقيت ما مي‌خندند و با ناکامي ما گريه مي‌کنند. همه توان شما بايد حرکت در مسير موفقيت باشد. براي رسيدن به اين هدف هم بايد منافع تيمي را در نظر گرفت و براي آن تلاش کرد. اختيار مطلق در يک تيم فوتبال با سرمربي تيم است و بازيکنان و ديگر عوامل تيم بايد تابع نظر سرمربي باشند. بازيکنان چه در زمين مسابقه باشند يا خارج از ترکيب، بايد در رفتار و گفتارشان نشان دهند که يک پيکر واحد هستند. در آن صورت هيچ چيزي جلودار اين تيم نخواهد بود.''''
    وي با اشاره به برخي حاشيه‌ها پيرامون بحث کاپيتاني تيم، گفت:'''' نگاه ما به جايگاه خودمان و تيم بزرگ پرسپوليس بايد به گونه‌اي باشد که اين مسايل به هيچ عنوان مطرح نباشد. انتخاب کاپيتان از اختيارات سرمربي است و ما نبايد مشغول مسايل و موضوعات کوچک شويم. تمرکز همه ما به ويژه بازيکنان بايد به جايگاه تيم در جدول و دغدغه هواداران باشد. حاشيه ها ما را از رسيدن به اهدافمان دور مي‌کند و البته ما با کمک و همفکري هم اين اجازه را نخواهيم داد.''''

varzesh3

HALA MADRID

21. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 28 از 470 نخستنخست ... 1826272829303878128 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)