Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 43 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 425
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

naft آخرین اخبار و حواشی تیم صنعت نفت آبادان

تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!

ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20

2. 3 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

naft

تجلیل از گزارشگر دیدار نفت آبادان و استقلال تهران

علی حکمت مدیرعامل موسسه، طی نامه‌ای به مدیریت شبکه سه سیما از گزارش مسابقه صنعت نفت و استقلال تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، علی حکمت مدیرعامل این موسسه، صبح امروز طی نامه‌ای به پورمحمدی از گزارشگر دیدار صنعت نفت آبادان و استقلال تهران در چهارچوب رقابت‌های هفته شانزدهم لیگ برتر تقدیر و تشکر کرد.

محمد والاپور گزارشگر این مسابقه، با یادآوری اسطوره‌های فوتبال شهر آبادان و ایران مانند مرحوم دهداری و سالیا در گزارش خود بار دیگر به تاثیرگذاری فوتبال شهر آبادان بر فوتبال کشور اشاره کرد و از تیم صنعت نفت آبادان به عنوان تیمی سابقه‌دار و بزرگ در عرصه فوتبال نام برد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

نفت آبادان و سایپای البرز در ایستگاه آخر نیم فصل

در هفته هفدهم و پایانی نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال، تیم‌های صنعت نفت آبادان و سایپای البرز به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، در هفته پایانی نیم فصل رقابتهای لیگ برتر دو تیم صنعت نفت آبادان و سایپای البرز با یکدیگر مصاف خواهند داد.

این دیدار روز دوشنبه 28 آذر ماه از ساعت 15 در ورزشگاه تختی آبادان برگزار خواهد شد.

قضاوت این دیدار بر عهده سعید مظفری‌زاده به همراه کمک‌های سعید زارع و مجید شمس خواهد بود. هم چنین اسماعیل آمری به عنوان داور چهارم و بهرام مهرپیما به عنوان ناظر داوری در این دیدار حضور خواهند داشت.

طلایی‌پوشان آبادانی در حالی با مصاف سایپای البرز می‌روند که با 23 امتیاز و با یک بازی کمتر خود را در جایگاه هفتم جدول رده‌بندی می‌بینند. سایپای البرز نیز با 18 امتیاز از 16 بازی در جایگاه 13 جدول قرار گرفته است.

6. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با سایپای البرز

امروز بعد از ظهر نشست مطبوعاتی پیش از دیدار با سایپای البرز با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، نشست مطبوعاتی پیش از دیدار با سایپای البرز بعد از ظهر امروز با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه راس ساعت 19 در محل اتاق کنفرانس مطبوعاتی ورزشگاه تختی آبادان برگزار خواهد شد.

تیم‌های صنعت نفت آبادان و سایپای البرز فردا از ساعت 15 و در چهارچوب هفته هفدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

8. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

نشست صمیمانه هیئت مدیره با کادر فنی و بازیکنان در آستانه دیدار با سایپا

شب گذشته نشست صمیمانه هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان با کادر فنی و بازیکنان در آستانه دیدار با سایپا برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، در این نشست دیدار ناصر گودرزی و علی عیسی‌زاده مدیران عامل اسبق باشگاه نیز میهمان ویژه مدیرعامل و هیئت مدیره باشگاه بودند که مهندس عیسی‌زاده به دلیل مسلیل کاری و حضور در تهران نتوانست در این ضیافت حضور پیدا کند.

مهندس علی حکمت مدیر عامل موسسه در جمع میهمانان درباره دیدار با سایپای البرز اظهار داشت: هرگز نباید دچار غرور شوید.

مطمئن باشید سایپای البرز یک تیم با کیفیت و جنگنده است و برای کسب امتیاز به آبادان می‌آید ولی باید با همت و تلاش بیشتر عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذارید.

10. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

naft

کاستا: هواداران آبادانی صبر داشته باشند

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: هواداران تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در بازی مقابل سایپای البرز با حوصله به تماشای بازی بنشینند.

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، جوزه آلبرتو کاستا یکشنبه شب در نشست خبری پیش از مسابقه دو تیم صنعت نفت آبادان و سایپای البرز اظهارداشت: باید صبر داشته و تمام سعی خود را به کار بسته تا به موقع گل بزنیم.

وی در همین خصوص اضافه کرد: باید ترکیب خوبی میان سخت کار کردن و صبر داشتن ایجاد کرده که این ترکیب نیازمند آن است که باهوش عمل کرده و از فرصت‌ها به خوبی استفاده کنیم.

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با اشاره به حمایت تماشاگران آبادانی در روز مسابقه با سایپای البرز افزود: هواداران تیم فوتبال صنعت نفت باید با صبر و حوصله به تماشای بازی نشسته تا با ایجاد یک فرصت مناسب بتوانیم آنها را به سمت خود جذب کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است که برخی از بازیکنان در زمین مسابقه دچار اشتباه شوند و تماشاگران تیم فوتبال صنعت نفت باید با تامل به تشویق تیم خود پرداخته تا بتوانیم نتیجه لازم را کسب کنیم.

کاستا اضافه کرد: فیلم بازی‌های قبلی تیم فوتبال سایپا را تماشا کرده و روی نقاط ضعف و قوت این تیم کار کرده‌ایم. در این خصوص آنالیزور تیم صنعت نفت همکاری خوبی با من داشته است.

وی همچنین شایعه انتقاد خود از مربی بدنساز پیشین تیم صنعت نفت را رد کرده و گفت: هیچوقت در خصوص فعالیت نفرات قبلی مجموعه اظهار نظر نکرده و این شایعه را تکذیب می‌کنم.

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در هفته پایانی مسابقات نیم فصل لیگ برتر کشور از ساعت 15 روز دوشنبه میزبان سایپای البرز است.

منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط David7 : 12-19-2011 در ساعت 17:28

12. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

naft

صالح: مقابل صنعت نفت آبادان پیروزی می‌خواهیم

سرمربی تیم فوتبال سایپای البرز گفت: با پیروزی در دیدار فردا دوشنبه مقابل تیم صنعت نفت آبادان، به شرایط خود در لیگ برتر بهبود می‌بخشیم.

مجید صالح روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: در مقابل تیم صنعت نفت آبادان، بازی بسیار سختی خواهیم داشت و این تیم بعد از تغییر در كادر فنی خود، شرایط بهتری پیدا كرده و با كسب پیروزی در دو دیدار اخیر از لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی قرار دارد.

صالح گفت: تیم ما نیز بعد از شكست دادن تیم شاهین بوشهر در هفته گذشته در شرایط خوبی قرار دارد و برای كسب هر سه امتیاز بازی به شهرستان آبادان خواهیم رفت.

صالح ادامه داد: در دیدار فردا دوشنبه می‌‌خواهیم با شكست تیم خوب صنعت نفت و به دست آوردن هر سه امتیاز، شرایط خود را در جدول مسابقه های لیگ برتر بهبود بخشیم.

تیم فوتبال سایپای البرز با انجام 16 بازی و كسب 18 امتیاز در رده سیزدهم مسابقه های لیگ برتر فوتبال قرار دارد.

تیم سایپای البرز می‌تواند در صورت برتری در دیدار فردا مقابل میزبان خود تیم صنعت نفت آبادان، در پایان نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر، جایگاه دهم را از آن خود كند.

منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط David7 : 12-19-2011 در ساعت 17:32

14. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

شکست سنگین نفت در آبادان

در هفته پایانی نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر، تیم صنعت نفت آبادان در خانه متحمل شکستی سخت شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، تیم‌های صنعت نفت آبادان و سایپای البرز در چهارچوب رقابت‌های هفته هفدهم و پایانی نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال کشور، به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان تیم سایپا با حساب چهار بر صفر به برتری رسید.

این دیدار روز گذشته، دوشنبه 28 آذر ماه از ساعت 15 در ورزشگاه تختی آبادان برگزار شد.

سعید مظفری‌زاده قاضی میدان به حسین بغلانی، هادی رمضانی، و لوون پاچاجیان از تیم نفت آبادان و عباس محمد رضایی و علی لطیفی از تیم سایپای البرز کارت زرد نشان داد.

گل‌های تیم سایپا را کریم انصاری‌فر در دقایق 43 و 68، میلاد غریبی در دقیقه 90، و سجاد شهباززاده در دقیقه 92 به ثمر رساندند.

به این ترتیب و با این شکست تیم صنعت نفت آبادان در پایان هفته هفدهم رقابت‌ها با مجموع 23 امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به تیم داماش گیلان در رتبه هشتم جدول رده‌بندی قرار گرفت.

ترکیب تیم صنعت نفت آبادان

حبیب دهقان، والری الکسانیان، مصطفی صبری، سجاد مشکل‌پور، عباس مرداسی، حسین بغلانی (از دقیقه 64 علی ممبینی)، امید شریفی‌نسب (از دقیقه 79 مهرداد میر)، سیامک کوهنورد، هادی رمضانی (از دقیقه 52 لوون پاچاجیان)، رسول نویدکیا، و فونیکه سی.

ترکیب تیم سایپای البرز

وحید مهدی‌خانی، عباس محمد رضایی (از دقیقه 76 میلاد غریبی)، ابراهیم صادقی، مهدی خیری (از دقیقه 83 امین منوچهری)، علی لطیفی، سجاد شهباززاده، اسحاق سبحانی، مجید عیوبی، پیروز قربانی، مجید غلام‌نژاد، و کریم انصاری‌فر (از دقیقه 93 مرتضی ابراهیمی).

16. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

naft

پيرواني: نفت با من چهار بر صفر نباخته بود

سرمربي تيم فوتبال نفت‌آبادان با اشاره به بازي روز گذشته اين تيم برابر سايپا گفت: نفت در زمان من چهار بر صفر نباخته بود.

غلامحسین پیروانی که این روزها استراحت را به حضور در فوتبال ترجیح می دهد در خصوص شکست روز گذشته نفت آبادان مقابل سایپا و مسائل فوتبال صحبت های زیر را مطرح کرد:

* پس از جدایی از نفت مشغول چه کاری هستید؟
    فعلا استراحت می کنم. تازه دو هفته است که از نفت جدا شدم.

* تصمیمی برای بازگشت به فوتبال ندارید؟
    تیم های لیگ یکی خیلی تماس می گیرند اما من در لیگ دسته اول کار نمی کنم.

* چرا؟
    در این چند سال فقط در لیگ برتر بودم و نمی خواهم برای پول در هر جایی کار کنم. من دنبال پول نیستم. اگر می خواستم به پول فکر کنم صبر می کردم در آبادان اخراجم کنند و آن وقت می توانستم ۲۰۰ میلیون تومان بگیرم.

* نفت هم روز گذشته 4 بر صفر در خانه به سایپا باخت...
    خیلی متاسف شدم که با این نتیجه آن هم در آبادان باختند. نمی دانم چه مسائلی در آبادان است که این اتفاقات رخ می دهد. با وجودی که هفته قبل یک برد شیرین آوردند اما باز دیروز شنیده ام که شعار بی غیرت سر داده اند. زمانی که من آنجا بودم ۴ بر صفر نباخته بودیم اگر باختیم سه بر دو بوده و تا آخرین لحظه هم حمله می کردیم و خوب بودیم. تماشاگران آبادانی باید صبور باشند. البته همه آنها بد نیستند و تماشاگر خوب هم زیاد است.

* چرا همان هایی که بد بودند با شما مشکل داشتند؟
    من هیچ وقت با کسی مشکل نداشتم. برای من زیاد از حد موضع می گرفتند. با تراکتورسازی مساوی کردیم اما شروع کردند به شعار دادن. دلم نمی خواهد هیچ کسی از من ناراحت باشد.

* به عنوان یک فرد فوتبالی نظرتان در مورد تعویق انتخابات فدراسیون چیست؟
    در این خصوص صحبت نکنم بهتر است. اکثرا دنبال ریاست هستیم و این درست نیست. تعویق انتخابات نمی تواند کار درستی باشد.

18. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

naft

کاستا: باید اشتباهاتمان را جبران کنیم

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: باید در نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر از اشتباهات قبلی درس گرفته و آنها را جبران کنیم.

جوزه آلبرتو کاستا عصر امروز بعد از دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و سایپای البرز در نشست خبری اظهار داشت: بازیکنان تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در نیمه نخست با استرس زیادی وارد زمین شده و فشار زیادی به لحاظ روانی را تحمل کرده که البته من علت این فشار را نمی‌دانستم.

وی در همین خصوص اضافه کرد: در 45 دقیقه اول مسابقه اصلاً بازی نکردیم و زمانی روند خوب خود را پیدا کرده که مسابقه را از نظر نتیجه واگذار کردیم.

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان افزود: چند شانس خوب گلزنی را در نیمه دوم به دست آوردیم ولی بازیکنان تیم حریف در کل از ما بهتر کار کرده، مالکیت توپ را در اختیار داشته و در نهایت به هدف خود رسیدند.

وی در ادامه از برنامه‌های آتی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت و خاطرنشان کرد: باید یاد بگیریم که بیشتر کار کرده و با درس از اشتباهات گذشته بتوانیم نتایج ضعیف را جبران کنیم.

آلبرتو کاستا تصریح کرد: باید در تمرینات تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با تمرکز بیشتری کار کرده و مطمئن باشید تمام تلاش خود را به کار بسته تا ضعف های خود را جبران کنیم.

وی در پایان در خصوص جذب بازیکنان جدید در نیم فصل مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور گفت: منابع مالی باشگاه را در نظر گرفته و نظر نهایی خود را برای جذب بازیکن به مدیریت اعلام می‌کنم.

ویرایش توسط David7 : 12-22-2011 در ساعت 15:55

20. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

naft

عرب و چهارمحالي کنار گذاشته مي‌شوند

عضو هيئت مديره باشگاه صنعت نفت آبادان ضمن تاکيد بر اينکه با نظر "خوزه آلبرتو کاستا" يک هافبک فلسطيني را جذب کرده‌اند، گفت: نام روح الله عرب و حجت چهارمحالي به دليل مصدوميت از فهرست تيم نفت آبادان خارج خواهد شد.

علیرضا خلیلی نیا در خصوص آخرین اخبار نقل و انتقالات باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: با توجه به اینکه مدت زمان جذب بازیکن خارجی به پایان رسیده است ما تنها موفق به جذب یک هافبک هجومی 27 ساله شدیم که فلسطینی الاصل بوده اما در باشگاه "سیریانسکا" لیگ سوئد بازی کرده و عضو تیم ملی فلسطین است.

وی با اعلام اینکه نام این بازیکن "عماد زعتره" بوده و جذب او با درخواست خوزه آلبرتو کاستا صورت گرفته است، اظهار داشت: ما در فهرست خود یک جای خالی داشتیم که با جذب این بازیکن پرشده است. همچنین قصد داریم دو بازیکن مصدوم خود به نامهای روح الله عرب و حجت چهارمحالی را به دلیل مصدومیتی که دارند و تا پایان فصل نمی توانند به ترکیب بازگردند، از فهرست تیم صنعت نفت خارج کرده و دو بازیکن دیگر جذب کنیم.

عضو هیئت مدیره و سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان با اعلام اینکه با دو مهاجم و مدافع برای جایگزینی با بازیکنان مصدوم در حال مذاکره هستند، تاکید کرد: در شرایط فعلی قصد نداریم تا بازیکنی را با باشگاهی دیگر معاوضه کنیم، البته در این خصوص پیشنهاداتی نیز داشته‌ایم اما از آنجا که در این پیشنهادات بازیکنان کلیدی ما را برای معاوضه خواسته‌اند تا این لحظه به درخواستها پاسخ منفی داده‌ایم.

منبع :

22. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

صفحه 28 از 43 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع