Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 450 نخستنخست ... 1826272829303878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 4491
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

real ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★

طرفدارهای رئال همیشه قهرمان از اونجا که امکان ارسال دعوتنامه به همه شما نیست از شما میخوام خودتون درخواست بدین.
    البته فقط طرفدارهای رئال عضو میشن ها.
    بیایید با هم دیگر کاری کنیم که گروه رئال بیشترین عضو رو داشته باشه.متاسفانه از گروههای دیگه استقبال نشده.اما ما طرفدارهای رئال نشون میدیم که اینجا هم ما اولیم.

ویرایش توسط AL1reZA : 03-23-2012 در ساعت 18:04

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

Newww

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    داداش اینا که من گفتم همه نظر خودم بود و نخواستم نظرم رو به بقیه تحمیل کنم.از طرفی کار رئال رو بی ارزش نمیکنم ولی بینهایت از مورینیو بدم میاد چون ادمای اینطوری رو زیاد دیدم.منم نگفتم ما بهترین ها رو داریم.میگم که ما دو تا از بهترین بازیکنای تاریخ رو داریم.مسی و ژاوی.ولی بقیه بازیکنا درسطح بقیه بازیکنای تیمای دیگه هستن.مثلا من میگم کاسیاس میتونه بهترین دروازه بان دهه باشه.اینکه پپ تو زمین تغییر تاکتیک نده واقعا خنده دار هست.شما یک بازی بارسا رو ببین بیشتر از 8 بار مهاجمین میچرخن و بیشتر از 4 بار جاشون با هافبک ها عوض میشه.دیدیم که پدرو کاملا میره عقب و سسک یا اینیستا جاش رو میگیرن.اینا تاکتیک نیست؟حتما خود بازیکنا اینطوری به اقتضای موقعیت تغیر مکان میدن
    داداش من نگفتم گوارديلا تاكتيك نداره و بارسلون بدون تاكتيك بازي ميكنه! شوما منظور منو كامل متوجه نشدي! اينكه شوما ميگي مهاجمين ميچرخند و جاشون با هافبك جاشون رو عوض ميكنن تاكتيكه ولي اينن همش دوتا تاكتيكه.من ميگم گوارديولا هميشه همين تاكتيكو اجرا ميكنه و بارسا هميشه يه جور بازي ميكنه نه اين كه بازيكوناش جاهاشونو عوض نميكنن نه! يعنيبارسا تو هر مسابقه همين كارهارو تكرار ميكنه و خيلي كم اين تاكتيكو تغيير ميده و تاكتيك ديگه اي اجرا نميكنه!قبول نداري؟
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

3. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

چرا قبول دارم که این تاکتیک رو پیاده میکنه اما قبول ندارم که تاکتیک دیگه ای پیاده نمیکنه.توی حرفای خودمونی بارسا هم گفتم تقریبا توی هربازی 5 بار ترکیب بارسا عوض میشه.خب اینا میتونن جلوی هرسبکی که حریف داشته باشه استفاده کنه و به تاکتیک دیگه ای لازم نداره.فقط بعضی وقتا بدشانسی و بد بازی کردن بازیکنا باعث امتیاز نگرفتن میشه

5. 2 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

real

چرا قبول دارم که این تاکتیک رو پیاده میکنه اما قبول ندارم که تاکتیک دیگه ای پیاده نمیکنه.توی حرفای خودمونی بارسا هم گفتم تقریبا توی هربازی 5 بار ترکیب بارسا عوض میشه.خب اینا میتونن جلوی هرسبکی که حریف داشته باشه استفاده کنه و به تاکتیک دیگه ای لازم نداره.فقط بعضی وقتا بدشانسی و بد بازی کردن بازیکنا باعث امتیاز نگرفتن میشه
    داداش بايد اعتراف كنم بازيكوناي بارسا خيلي تاكتيك پزيرند و الان هم بارسا با يه تاكتيكي بازي ميكنه كه هيچ تيمي نميتونه عينش بازي كنه.حرف من حرف اكثر كارشناساس.بارسا جلو تيم هاي دفاعي كم مياره!چرا؟چرا بارسا بازي با اينتر 2010 نميتونست موقعيت ايجاد كنه؟مخصوصا بازي تو نيكمپ؟بارسا توپ رو در اختيار داشت ولي نميتونست موقعيت ايجاد كنه!چرا؟يا بازي با چلسي نيمه نهايي سال 2009 چرا بارسا مقابل چلسي كم اورده بود؟خدايي تو اون بازي چلسي حقش بود ببره.بهترين مثال همين رئال و همبن مثال جواب بحث مايه:دقت كن:بازي رفت از ليگ سال قبل بارسا 5 بر صفر رئال رو برد ديدي كه؟بارسا رئال رو ويران كرد واقعا!و تيم گوارديولا تو يه بازي كاملا يكطرفه رئال رو برد!ولي مورينيو اومد چيكار كرد؟تو بازي برگشت اومد يه تاكتيك فداعي و استفاده از ضدحملات رو چيند!رئالي كه به بقيه تيم ها بيشتر از بارسا گل ميزد بازي بارسا اين جوري تغيير تاكتيك داد و ديگه اون بازي هجوميو انجام نداد.و تقريبا تو او بازي موفق شد و نزاشت بارسا اونجوري كه ميخواد كارشو انجام بده!گوارديولا كه ديده بود رئال اينجوري ميتونه بارسا رو متوقف كنه هيچ تغييري تو تاكتيكش ايجاد نكرد و با همون روش تو بازي فينال جام حزفي بازي كرد!تو اون بازي رئال حتي بهتر از بارسا بود و جلو بازيسازي ژاوي و اينيستارو تا حدود زيادي گرفته بود!و اخر هم برد! و فقط بارسا تونست بازي رفت جام قهرمانان رو ببره كه اگه اون اخراج نبود شايد دوباره مورينيو تو جنگ تاكتيكي پيروز ميشد.بازي بعد هم بارسا نتونست تو زمين خودش ردال رو ببره! پس ببين من حرفم اين بود و خدايي بيطرف نظر ندادم حالا بگو نظرت چيه داداش؟

7. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

داداش اين پست بالايي مال من بود.يه بار واسه همه توضيح دادم چرا اينجوري ميشه و قصش مفصله.فقط خواستم بدوني اين پست مال من بود

9. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

داداش باهات موافقم.بارسا کلا جلوی تیمای دفاعی کم میاره.برای همین از روی تکنیک فردی بازیکنا رو به تمارض میاره.من اینو قبول دارم.گواردیولا فقط فلسفه بارسا رو پیاده میکنه و اونم درست مثل مورینو قدرت جسارت رو نداره.چیزی که فرگوسن داره.مورینیو جسارت بازی دادن به ضعیف ها و گواردیولا جسارت استفاده از مهجمین و مدافعین به جای هم رو نداره.اما امیدوارم قبول داشته باشی مورینیو هروقت کم میاره این سبک دفاعی رو میچینه.هرتیمی جلوی بارسا هجومی بازی کرده با اختلاف بیش از 1 گل باخته.منچستر.رئال.ارسنال و تیمای دیگه.متاسفانه برای ما و خوشبختانه برای شما مورینیو استاد چیدمان دفاعی هست.اما شما به یک نکته اشاره نکردی.خرید الکسیس دقیقا برای همین امر بود که مورینیو دفاع قوی داره.سانچز انقلابی رو دربازی های مقابل رئال ایجاد میکنه اما متاسفانه الان مصدوم هست و توی بازی اول هم دیدیم که خودش پاس گل داد در حالی که اولین بازیش بود.

11. 2 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

داداش باهات موافقم.بارسا کلا جلوی تیمای دفاعی کم میاره.برای همین از روی تکنیک فردی بازیکنا رو به تمارض میاره.من اینو قبول دارم.گواردیولا فقط فلسفه بارسا رو پیاده میکنه و اونم درست مثل مورینو قدرت جسارت رو نداره.چیزی که فرگوسن داره.مورینیو جسارت بازی دادن به ضعیف ها و گواردیولا جسارت استفاده از مهجمین و مدافعین به جای هم رو نداره.اما امیدوارم قبول داشته باشی مورینیو هروقت کم میاره این سبک دفاعی رو میچینه.هرتیمی جلوی بارسا هجومی بازی کرده با اختلاف بیش از 1 گل باخته.منچستر.رئال.ارسنال و تیمای دیگه.متاسفانه برای ما و خوشبختانه برای شما مورینیو استاد چیدمان دفاعی هست.اما شما به یک نکته اشاره نکردی.خرید الکسیس دقیقا برای همین امر بود که مورینیو دفاع قوی داره.سانچز انقلابی رو دربازی های مقابل رئال ایجاد میکنه اما متاسفانه الان مصدوم هست و توی بازی اول هم دیدیم که خودش پاس گل داد در حالی که اولین بازیش بود.
    من به شخصه قبول دارم بعضی جاها مورینیو زیاد از سبک دفاعی بازی میکنه و افراط توی کارش داره
    اما بعضی جاها که این تاکتیک لازمه کارش حرفه ایه مثلا جلوی بارسا
    در ضمن سبک دفاعی که مورینیو تو رئال اجرا میکنه حداقل با سبک دفاع اینتر زمان خودش خیلی فرق داره
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. کاربر روبرو از پست مفید mortezarm تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

حالا كاملا باهات موافقم داداشخيلي بحث خوبي بود من كه لزت بردم.اميدوارم هميشه از اين بحث ها باشه

15. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

دوستان اخره این همه بحث همگی به یک نتیجه رسیدیم.

رئالو بارسا هر دو تیم فوق العاده ای هستند.هر دو جز بهترین ها هستند.

HALA MADRID

17. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    دوستان اخره این همه بحث همگی به یک نتیجه رسیدیم.

رئالو بارسا هر دو تیم فوق العاده ای هستند.هر دو جز بهترین ها هستند.
    و اینکه اگه تو جام قهرمانان به هم نخورند تو آلیاس آرنا میبینیمشون

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

19. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi hernandez
    Barcelona
    تشکر ها
    637
    تشکر شده 1,079 در 311 پست

وعده دیدار ما آلیاس آرنا مونیخ

21. 5 کاربر از پست مفید alielguaje تشکر کرده اند .

صفحه 28 از 450 نخستنخست ... 1826272829303878128 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع