سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
منم با تاخیر پیروزی قاطعانمون رو تبریک میگم !
بازی توی اون طوفان واقعا کار سختی بود ! اون گل ژاوی هم که مردود اعلام شد جواب خوبی بود برای کسایی که حرف ... میزنن و میگن داور حامی بارساس !! هیچی تا حالا به اندازه ی اون حرکت دقیق 87 مسی که از سمت چپ میخواست مدافع حریف رو رد کنه بهم حال نداده بود ! عجب....
دیشبم که نشد برسیم به 1 امتیازی رئال ! ولی اصلا ناراحت نیستم !
بازگشت افلای به موقع بود،امیدوارم بازیش کیفیت قبلو داشته باشه و بتونه تو این بازیهای حساس به تیم کمک کنه!!!
من از اول هم برای شکست رئال رو اتلتیک حساب نکرده بودم .
اتلتیک خیلی وقته جلو رئال خودشو میبازه به نظرم برعکس شعارایی که قبل از بازی میدن ،خودشون هم امیدی به بردشون ندارن و با ناامیدی بازیو پیش می برن، گل اول رو هم که میخورن دیگه کلا از هم می پاشن...
از این نظر درست برعکس اسپانیولن که جلو بارسا جوری بازی می کنن که انگار اخرین بازی زندگیشونه!!!
الکلاسیکوی اینده به شرطی که بازیکنامون با انگیزه باشنو بتونن بازی همیشگیشونو بدون استرس به نمایش بزارن قطعا میتونیم رئالو شکست بدیم ،چون الان رئال تحت فشار عصبی زیادیه و فقط کافیه بارسا بازی منسجم خودشو انجام بده تا رئال خودشو ببازه و نتونه کاری از پیش ببره!!!
من که خیلی به اتلتیک بیلبائو برای شکست رئال امید دارم،تیم خیلی خوبیه و مربی باهوشی داره.خوبیش هم اینه که بازی تو زمین خودشونه...
فقط این وسط بارسا باید تمام انرژیشو برای برد بازیهای پیش رو بزاره چون از این به بعد هر باختی کاملا شانس قهرمانیو از بین می بره...
به امید پیروزی بارسا![]()
ویرایش توسط flavia : 04-12-2012 در ساعت 12:55
افلایی این اواخر خیلی افت کرده بود.ولی این هفته واقعا بهش نیاز داریم.اگه جلوی لوانته به الکسیس بازی ندیم مجبوریم تللو رو فیکس کنیم یا سسک بیاد خط حمله در اون صورت باید به ژاوی و اینیستا و بوسکتس هم بازی بدیم و این واقعا بده که قبل از بازی نیمه نهایی نیاز به بازی کل خط میانی مون داشته باشیم.البته یک راه دیگه هم هست که الکسیس رو بازی بدیم و به اینیستا یا ژاوی استراحت بدیم ولی ریسک محرومیتش برای الکلاسیکو وجود داره.از طرفی به نظرم باید یک ریسک بزرگتر بکنیم و به بازیکنای اساسی تر استراحت بدیم مثل پویول و مسی.البته لوانته در حدی نیست که بخواییم خیلی راجع بهش بحث کنیم مشکل اصلی ما الان چلسی هست که بازیش افتاده درست قبل از الکلاسیکو.این خیلی ترسناکه چون اونا خیلی فیزیکی بازی میکنن و فکر کنید بوسکتس یا سسک یا الوز 4 روز قبل از الکلاسیکو مصدوم بشن اونوقت یک استرس شدید بچه ها و پپ رو میگیره.بازیکنایی که گفتم حقیقتا جایگزینی براشون نداریم.الوز که عملا هیچکس نیست که مثل اون با مسی مچ باشه.بوسکتس هم تنها هافبک دفاعیمون هست که توانایی دفاع و بازی سازی خیلی خوبی داره.سسک هم که تنها هافبکمون هست که توانایی بازی در پست مهاجم نوک جلوی مسی رو داره.برای هرکدوم از اینا که نباشن مجبوریم به تیاگو کیتا و ماسکرانو بازی بدیم و این یعنی نقص در هر سه خط بارسا یعنی میانه دفاع و حمله.هدفم از گفتن اینا این بود که فکر نکنید چون چلسی تیم اسونی هست به راحتی میتونیم حذفشون کنیم.به راحتی میتونیم حذفشون کنیم ولی ممکنه برامون گرون تموم بشه به قیمت مصدومیت بازیکنای کلیدی.اینجاست که به نظر من افلایی میتونه ناجی تیم باشه.الان 2 هفته است داره باتیم تمرین میکنه و فکر کنم به امادگی نسبی برای بازی جلوی چلسی و لوانته رسیده باشه.ایکوئنکا هم رو فرم هست خیلی میتونه توی دوبازی حساس روبرو کمک کنه. من ترکیب بازی با لوانته رو این پیشبینی میکنم.
والدزالبته افلایی رو بعید میدونم ولی واقعا میتونه نتیجه لالیگا رو افلایی تغییر بده چون نیاز است هست که محروم و مصدوم برای الکلاسیکو ندیم.لوانته تیمی هست که رئال رو شکست داده.امیدوارم با نتیجه سنگین بزنیمش تا رئالی ها جایگاهشون رو بیشتر بفهمن.در مورد اتلتیکو هم گفتم اونا توان گرفتن امتیاز از رئال رو ندارن.من به اسپورتینگ بیشتر امیدوارم
ادریانو......پیکه........ماسکران و.......الوز
بوسکتس
تیاگو......سسک
ایکوئنکا.......مسی........افلایی
رونالدو برای هتریک معمولا چشمش به سوته داوره..!
در هتریک های رونالدو همیشه ی پای یک پنالتی در میان است.. باور ندارید این آمار فصل هتریک های دو بازیکن است..
رونالدو در این فصل 7 هتریک کرده که تو 5 بازیش گلی از روی پنالتی داشته ولی مسی در این فصل 9 هتریک داشته که تو 3تاش گلی از روی پنالتی زده شده..!
هتریک رونالدو با پنالتی:
Atlético Madrid 1 - 4 Real Madrid
Real Madrid 4 - 2 Levante
Sevilla 2 - 6 Real Madrid
Real Madrid 7 - 1 Osasuna
Real Madrid 6 - 2 Rayo Vallecano
هتریک رونالدو بی پنالتی:
Málaga 0 - 4 Real Madrid
Real Zaragoza 0 - 6 Real Madrid
Barcelona 5 - 0 Mallorca
هتریک مسی بی پنالتی:
Barcelona 5 - 3 Granada
Barcelona 7 - 1 Bayer Leverkusen
Barcelona 5 - 1 Valencia
Málaga 1 - 4 Barcelona
Barcelona 5 - 0 Atlético Madrid
Barcelona 8 - 0 Osasuna
تفاوت را احساس کنید.. یکی با تصمیم داور هتریک می کند و یکی با نبوغ و تیزهوشیش..!
ویرایش توسط fcb10 : 04-12-2012 در ساعت 14:16
همین الان سایت رسمی باشگاه اعلام کرد افلایی کاملا اماده شرکت در بازی با لوانته هست و کاملا امادگی بازی داره.خوشبختانه توی حساس ترین نقطه فصل برگشت.
اگه چشماتون رو باز کنید و دیدتون رو بهتر کنید می بینید مسی هم مثل گل دیشب رونالدو گل زده.
تازه به غیر از این سرعت و تکنیک مسی از نظر من فوق العاده تر از رونالدوست.
قدرت تکنیکی و تیمی بارسا هم که در دنیا رقیب نداره. بدون شک
دیشب دیدین که بازیکنان اتلتیکو مادرید چقدر از ریالی ها ترسیده بودن که باعث شد پنالدو اونجوری بهش گل بزنه
به هر حال تو باسک ما مثل اتلتیکو مادرید بازی نمیکنیم ، قطعا ریال رو تو اون بازی به دردسر میندازیم و پنالدو هم منتظر هوووووووووو شدنش باشه
زنده باد باسککاتالونیا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
دیشب من بازیو کامل دیدم اتلتیکو اصلا خوب بازی نکرد رئال خیلی خوب از جلو پرس انجام داد ولی وقتی گل مساوی خوردن از قیافه مورینیو معلود بود که خیلی ترسیده واقعا باید قبول کرد که این بازیو رونالدو برای رئال در اورد وگر نه میشه گفت که رئال به مشکل بر میخورد و کارش سخت میشود چون نه هیگواین و نه بنزما مرد این بازی نبودن حالا باید دید در ادامه چه خواهد شد؟
Argentina te quiero para siempre
شاید از نظر بعضی از شما دوستان رئالی مسی تکنیکی تر از رونالدو نباشه
اما همونطور که می بینید لیونل بیخود سه سال توپ طلا رو کسب نکرده دوست عزیز خب حتما چیرهای بهتری داشته دیگه
دوستان وبرادران عزیزبه عنوان یه برادر کوچیک ازشما خواهش میکنم اگه کسی توهین کرد شما جواب ندین
اگه کسی ادعا داره تیمی یا بازیکنی از تیم یا بازیکن شما بهتره با دلیل ومدرک دفاع کنین از تیم وبازیکنتون
مرسی
Argentina te quiero para siempre
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)