Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 274 از 515 نخستنخست ... 174224264272273274275276284324374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,731 تا 2,740 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

سلام به تمامی دوستان گرامی خودم ، این دو سه روزی که نبودم دلم واستون تنگ شده بود
    پس و پیش برد بارسلونا و مساوی رئال رو بهتون بدجوری تبریک میگم
    بارسلونا که با اون روحیه ای که داشت معلوم بود میتونه زاراگوسا رو آبکش کنه ....
    رئال هم که از قبل میدونستم امتیاز از دست میده تو مدرسه با 2 یا 3 تا از دوستام شرط بندی کردم و دیروز چه روز چربی بود
    بدجوری حال کردم ، الآن پنالدو هم رتبه ی دوم شده تو بهترین گلزنان و سلطان مسی در صدر
    آخیییییی ، انشاءا... که همیشه اینطوری حسرت بخورید

فعلا باید حواسمون رو روی ختافه و بازی های بعدی متمرکز کنیم ...
    به امید برد های پر گل بارسا و باخت های پرگل رئال

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

3. 8 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

درسته شانس رئال برای قهرمانی بیشتره ولی یک نگاه به امار بکنید متوجه میشید در اصل الان رئال از ما عقب تر قرار داره.ما هر وقت نیاز به برد داشتیم اونا رو بردیم.جام حذفی ،لالیگا، لیگ قهرمانان.این یعنی الان هم که نیاز داریم میتونیم بازم ببریم و من کاملا مطمئنم به یک دلیل.رئال ایتالیایی نیست و نمیتونه مثل ایتالیایی ها دفاع کنه.این دلیل باعث میشه امید داشته باشم برای برد قطعی.درضمن دوستان رئال رو در بازی های رودر رو خیلی بالا بردید .توی بازی لیگ من گفتم قبل از بازی باید 8 تا گل به رئال بزنیم خیلی ها بهم خندیدن و گفتن غیر منطقی نظر میدی ولی تو الکلاسیکو بارسا 13 تا موقعیت گل 100 درصد داشت که فقط 3 تاش گل شد.رئال واقعا برای ما فرقی با والنسیا و لوانته و مالاگا نداره.ما به راحتی میتونیم اونا رو شکست بدیم.اگه دقت کرده باشید بازی هایی هم که مساوی دادیم خودمون خواستیم و نیاز به برد نداشتیم.

5. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    درسته شانس رئال برای قهرمانی بیشتره ولی یک نگاه به امار بکنید متوجه میشید در اصل الان رئال از ما عقب تر قرار داره.ما هر وقت نیاز به برد داشتیم اونا رو بردیم.جام حذفی ،لالیگا، لیگ قهرمانان.این یعنی الان هم که نیاز داریم میتونیم بازم ببریم و من کاملا مطمئنم به یک دلیل.رئال ایتالیایی نیست و نمیتونه مثل ایتالیایی ها دفاع کنه.این دلیل باعث میشه امید داشته باشم برای برد قطعی.درضمن دوستان رئال رو در بازی های رودر رو خیلی بالا بردید .توی بازی لیگ من گفتم قبل از بازی باید 8 تا گل به رئال بزنیم خیلی ها بهم خندیدن و گفتن غیر منطقی نظر میدی ولی تو الکلاسیکو بارسا 13 تا موقعیت گل 100 درصد داشت که فقط 3 تاش گل شد.رئال واقعا برای ما فرقی با والنسیا و لوانته و مالاگا نداره.ما به راحتی میتونیم اونا رو شکست بدیم.اگه دقت کرده باشید بازی هایی هم که مساوی دادیم خودمون خواستیم و نیاز به برد نداشتیم.
    سلام
    درسته که بارسا قوی وهر موقع بخواد و نیاز داشته باشه
    رئال رو میبره
    ولی باید اینم گفت خوزه میتونه مثل ایتالیایا بازی کنه ونباید اینو فراموش کرد که هم تجربه ایتالیای بازی کردن رو بخوبی داره وهم ابزارش

Argentina te quiero para siempre

7. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    سلام
    درسته که بارسا قوی وهر موقع بخواد و نیاز داشته باشه
    رئال رو میبره
    ولی باید اینم گفت خوزه میتونه مثل ایتالیایا بازی کنه ونباید اینو فراموش کرد که هم تجربه ایتالیای بازی کردن رو بخوبی داره وهم ابزارش
    با ابزارش اصلا باهات موافق نیستم.رئال اندازه لاتزیو هم توان دفاعی نداره.اگه تونست با اینتر جلوی ما به ایسته به خاطر این بود که اینتر عملا مهاجماش هم توان دفاعی داشتن.رئال کسی رو برای دفاع نداره.هافبک دفاعیشون الونسو هست که قابلیت تدافعی بالایی نداره.کنارش معمولا یا خدیرا هست یا دیارا که هردو دفاعی هستن ولی توان جلوی خط میانه بارسا ایستادن رو ندارن.دفاعاهاشون رو هم که باید اسمشون رو گذاشت سوتی.مارسلو که کلا یادش رفته دفاع کنه.په په هم که معنی دفاع رو با خطا اشتباه فهمیده به احتمال زیاد اخراج میشه تو بازی دفاعی.کاروالیو هم که فقط لایی نخوره یک موفقیت به دست اورده.ایستادن جلوی 4 راس قدرت تاریخ فوتبال به این سادگی ها نیست. برای متوقف کردن مسی ژآوی اینیستا بوسکتس نیاز به یک برنامه جامع هست.همه میدونیم اگه این 4 بازیکن از بازی خارج بشن کار بارسا تمومه.ولی خارج کردن اینا به این سادگی ها نیست.نیاز به تاکتیک های پیچیده ای داره.من فکر کنم مورینیو اگه بخواد دفاعی بازی کنه(که مطمئنم نمیکنه) برای مهار اون 4 بازیکن از تاکتیک زیر استفاده میکنه.
    مارسلو.......کاروالیو....راموس. ....دیارا
    په په......خدیرا
    الونسو
    رونالدو.......اوزیل
    بنزما

شاید اگه این ترکیب رو بفرسته به زمین بتونه یکم جلوی خلاقیت رو بگیره.مجبوره از خلاقیت بازیش کم کنه به دفاع روو بیاره.کلا رئال تو کار دفاعی نمیتونه ما رو متوقف کنه.ترکیب بالا هم تنها نقطه قوتش برای مقابله با بارسا تو دو خط قرار گرفتن 4 مدافع هست که یک سبک قدیمی و مال 50 سال پیشه.بعید میدونم پپ انتظار داشته باشه ولی این نوع دفاع 50 ساله استفاده نشده اما اگه مورینیو بخواد به تاکتیک کثیف رو بیاره حتما از اینطور دفاع ها به همراه بازی فیزیکی زیاد استفاده میکنه.من که خیلی بعید میدونم با سبک دفاعی بتونه جلومون به ایسته.فقط شاید بتونه با سبک تهاجمی جلومون بازی کنه که اونم تو نیوکمپ یک ریسکه.
    مادرید رو له میکنیم

9. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

واقعا خیلی لالیگا جذاب شده ! اگه هم امتیاز بشیم الکلاسیکو برای هر دو طرف بازی مرگ و زندگی میشه ! ولی ما برگ برندمون بازی توی نیوکمپه که خودش 30% قضیه رو حل میکنه ! مورینیو نمیتونه جلوی ما از تاکتیک دفاعی مثل اینتر استفاده کنه ! چون مهره های دفاعی به اندازه ی اینتر نداره !

11. 4 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

با ابزارش اصلا باهات موافق نیستم.رئال اندازه لاتزیو هم توان دفاعی نداره.اگه تونست با اینتر جلوی ما به ایسته به خاطر این بود که اینتر عملا مهاجماش هم توان دفاعی داشتن.رئال کسی رو برای دفاع نداره.هافبک دفاعیشون الونسو هست که قابلیت تدافعی بالایی نداره.کنارش معمولا یا خدیرا هست یا دیارا که هردو دفاعی هستن ولی توان جلوی خط میانه بارسا ایستادن رو ندارن.دفاعاهاشون رو هم که باید اسمشون رو گذاشت سوتی.مارسلو که کلا یادش رفته دفاع کنه.په په هم که معنی دفاع رو با خطا اشتباه فهمیده به احتمال زیاد اخراج میشه تو بازی دفاعی.کاروالیو هم که فقط لایی نخوره یک موفقیت به دست اورده.ایستادن جلوی 4 راس قدرت تاریخ فوتبال به این سادگی ها نیست. برای متوقف کردن مسی ژآوی اینیستا بوسکتس نیاز به یک برنامه جامع هست.همه میدونیم اگه این 4 بازیکن از بازی خارج بشن کار بارسا تمومه.ولی خارج کردن اینا به این سادگی ها نیست.نیاز به تاکتیک های پیچیده ای داره.من فکر کنم مورینیو اگه بخواد دفاعی بازی کنه(که مطمئنم نمیکنه) برای مهار اون 4 بازیکن از تاکتیک زیر استفاده میکنه.
    په په......خدیرا
    الونسو
    رونالدو.......اوزیل
    بنزما

شاید اگه این ترکیب رو بفرسته به زمین بتونه یکم جلوی خلاقیت رو بگیره.مجبوره از خلاقیت بازیش کم کنه به دفاع روو بیاره.کلا رئال تو کار دفاعی نمیتونه ما رو متوقف کنه.ترکیب بالا هم تنها نقطه قوتش برای مقابله با بارسا تو دو خط قرار گرفتن 4 مدافع هست که یک سبک قدیمی و مال 50 سال پیشه.بعید میدونم پپ انتظار داشته باشه ولی این نوع دفاع 50 ساله استفاده نشده اما اگه مورینیو بخواد به تاکتیک کثیف رو بیاره حتما از اینطور دفاع ها به همراه بازی فیزیکی زیاد استفاده میکنه.من که خیلی بعید میدونم با سبک دفاعی بتونه جلومون به ایسته.فقط شاید بتونه با سبک تهاجمی جلومون بازی کنه که اونم تو نیوکمپ یک ریسکه.
    مادرید رو له میکنیم
    توی یکی از همین چندینتا الکلاسیکوی پیش هم از این روش استفاده کرده بود که جواب نداد !! بدتر تیمشون از هم پاشیده بود و بی نظم بازی میکردن ! واقعا باید برای بازی با ما مورینیو بره با فرگی - ونگر - آلگری و.... مشاوره کنه ! که آخر هم ..................

13. 5 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

رئال عددی نیست بچه ها .............. ما قهرمانیم
    کسی کلیپی از پیش بازی بارسا - چلسی 2012 داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

15. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

خوب دیگه کم کم رئالیا باید با صدر جدول بای بای کنن.بسشونه.امسال یه ذره زیادی شاخ شدن.تو نیوکمپ که آبکش میشن.از اونور قطعا جلوی اتلتیکو مادریدو بیلبائو و سویا امتیاز از دست میدن.کارشون تمومه.حسرت جام به دلشون میمونه بندگانه خدا
    راز باش
    ولي فاش نشدني!

17. 3 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ گواردیولا - مارچلو بیلیسا - تیتو
    بازیکن محبوب
    فرانکو بارسی ، جرارد پیکه ، لوئیس انریکه

BrazilSabaSaba

تشکر ها
    595
    تشکر شده 447 در 80 پست

ریال! آماده 6 تایی شدن تو جهنم نو کمپ باش ، بیچاره کاسیاس بازم باید سوپر گل از مسی میخوره
    درود خداوند بر کاتالان ها
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

19. 5 کاربر از پست مفید Gerard Pique3 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

په په......خدیرا
    الونسو
    رونالدو.......اوزیل
    بنزما

مادرید رو له میکنیم
    فکر نکنم بخوان از شیوه تهاجمی استفاده کنن چن یادمه همون بازی که 5تا خوردن از شیوه تهاجمی استفاده کردنپس قطعا از شیوه دفاعی و ضد حمله استفاده میکنه
    ولی بنظرم با 3 هافک دفاعی بازی کنه اینم باید در نظر گرفت که روزی که ال کلاسیکو انجام میشه جدول و امتیازا چه شکل هست ولی قطع یقین اگه با همین 4 امتیاز اختلاف بیان وواسه نیوکمپ دفاعی بازی خواهند کرد
    الان
    رئال با تیمهای که در حد معمول هستن زیاد به مشکل نمیخوره و در هر بازی 1 یا 2 گل میخوره شاید این به خاطر ترکیب تهاجمی این تیمه و درصد مالکیت توپش بالاس حالا باید دید وقتی مالکیت توپو ندارن چکار میکنن
    البته بازی بایرن میتونه یه چیزای نشون بده

Argentina te quiero para siempre

21. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

صفحه 274 از 515 نخستنخست ... 174224264272273274275276284324374 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع