سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
سلام به تمامی دوستان گرامی خودم ، این دو سه روزی که نبودم دلم واستون تنگ شده بود
پس و پیش برد بارسلونا و مساوی رئال رو بهتون بدجوری تبریک میگم
بارسلونا که با اون روحیه ای که داشت معلوم بود میتونه زاراگوسا رو آبکش کنه ....
رئال هم که از قبل میدونستم امتیاز از دست میده تو مدرسه با 2 یا 3 تا از دوستام شرط بندی کردم و دیروز چه روز چربی بود
بدجوری حال کردم ، الآن پنالدو هم رتبه ی دوم شده تو بهترین گلزنان و سلطان مسی در صدر
آخیییییی ، انشاءا... که همیشه اینطوری حسرت بخورید
فعلا باید حواسمون رو روی ختافه و بازی های بعدی متمرکز کنیم ...
به امید برد های پر گل بارسا و باخت های پرگل رئال
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
درسته شانس رئال برای قهرمانی بیشتره ولی یک نگاه به امار بکنید متوجه میشید در اصل الان رئال از ما عقب تر قرار داره.ما هر وقت نیاز به برد داشتیم اونا رو بردیم.جام حذفی ،لالیگا، لیگ قهرمانان.این یعنی الان هم که نیاز داریم میتونیم بازم ببریم و من کاملا مطمئنم به یک دلیل.رئال ایتالیایی نیست و نمیتونه مثل ایتالیایی ها دفاع کنه.این دلیل باعث میشه امید داشته باشم برای برد قطعی.درضمن دوستان رئال رو در بازی های رودر رو خیلی بالا بردید .توی بازی لیگ من گفتم قبل از بازی باید 8 تا گل به رئال بزنیم خیلی ها بهم خندیدن و گفتن غیر منطقی نظر میدی ولی تو الکلاسیکو بارسا 13 تا موقعیت گل 100 درصد داشت که فقط 3 تاش گل شد.رئال واقعا برای ما فرقی با والنسیا و لوانته و مالاگا نداره.ما به راحتی میتونیم اونا رو شکست بدیم.اگه دقت کرده باشید بازی هایی هم که مساوی دادیم خودمون خواستیم و نیاز به برد نداشتیم.
با ابزارش اصلا باهات موافق نیستم.رئال اندازه لاتزیو هم توان دفاعی نداره.اگه تونست با اینتر جلوی ما به ایسته به خاطر این بود که اینتر عملا مهاجماش هم توان دفاعی داشتن.رئال کسی رو برای دفاع نداره.هافبک دفاعیشون الونسو هست که قابلیت تدافعی بالایی نداره.کنارش معمولا یا خدیرا هست یا دیارا که هردو دفاعی هستن ولی توان جلوی خط میانه بارسا ایستادن رو ندارن.دفاعاهاشون رو هم که باید اسمشون رو گذاشت سوتی.مارسلو که کلا یادش رفته دفاع کنه.په په هم که معنی دفاع رو با خطا اشتباه فهمیده به احتمال زیاد اخراج میشه تو بازی دفاعی.کاروالیو هم که فقط لایی نخوره یک موفقیت به دست اورده.ایستادن جلوی 4 راس قدرت تاریخ فوتبال به این سادگی ها نیست. برای متوقف کردن مسی ژآوی اینیستا بوسکتس نیاز به یک برنامه جامع هست.همه میدونیم اگه این 4 بازیکن از بازی خارج بشن کار بارسا تمومه.ولی خارج کردن اینا به این سادگی ها نیست.نیاز به تاکتیک های پیچیده ای داره.من فکر کنم مورینیو اگه بخواد دفاعی بازی کنه(که مطمئنم نمیکنه) برای مهار اون 4 بازیکن از تاکتیک زیر استفاده میکنه.مارسلو.......کاروالیو....راموس. ....دیارا
په په......خدیرا
الونسو
رونالدو.......اوزیل
بنزما
شاید اگه این ترکیب رو بفرسته به زمین بتونه یکم جلوی خلاقیت رو بگیره.مجبوره از خلاقیت بازیش کم کنه به دفاع روو بیاره.کلا رئال تو کار دفاعی نمیتونه ما رو متوقف کنه.ترکیب بالا هم تنها نقطه قوتش برای مقابله با بارسا تو دو خط قرار گرفتن 4 مدافع هست که یک سبک قدیمی و مال 50 سال پیشه.بعید میدونم پپ انتظار داشته باشه ولی این نوع دفاع 50 ساله استفاده نشده اما اگه مورینیو بخواد به تاکتیک کثیف رو بیاره حتما از اینطور دفاع ها به همراه بازی فیزیکی زیاد استفاده میکنه.من که خیلی بعید میدونم با سبک دفاعی بتونه جلومون به ایسته.فقط شاید بتونه با سبک تهاجمی جلومون بازی کنه که اونم تو نیوکمپ یک ریسکه.
مادرید رو له میکنیم
واقعا خیلی لالیگا جذاب شده ! اگه هم امتیاز بشیم الکلاسیکو برای هر دو طرف بازی مرگ و زندگی میشه ! ولی ما برگ برندمون بازی توی نیوکمپه که خودش 30% قضیه رو حل میکنه ! مورینیو نمیتونه جلوی ما از تاکتیک دفاعی مثل اینتر استفاده کنه ! چون مهره های دفاعی به اندازه ی اینتر نداره !
رئال عددی نیست بچه ها .............. ما قهرمانیم
کسی کلیپی از پیش بازی بارسا - چلسی 2012 داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
خوب دیگه کم کم رئالیا باید با صدر جدول بای بای کنن.بسشونه.امسال یه ذره زیادی شاخ شدن.تو نیوکمپ که آبکش میشن.از اونور قطعا جلوی اتلتیکو مادریدو بیلبائو و سویا امتیاز از دست میدن.کارشون تمومه.حسرت جام به دلشون میمونه بندگانه خدا![]()
راز باش
ولي فاش نشدني!
ریال! آماده 6 تایی شدن تو جهنم نو کمپ باش ، بیچاره کاسیاس بازم باید سوپر گل از مسی میخوره
درود خداوند بر کاتالان ها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر نکنم بخوان از شیوه تهاجمی استفاده کنن چن یادمه همون بازی که 5تا خوردن از شیوه تهاجمی استفاده کردنپس قطعا از شیوه دفاعی و ضد حمله استفاده میکنه
ولی بنظرم با 3 هافک دفاعی بازی کنه اینم باید در نظر گرفت که روزی که ال کلاسیکو انجام میشه جدول و امتیازا چه شکل هست ولی قطع یقین اگه با همین 4 امتیاز اختلاف بیان وواسه نیوکمپ دفاعی بازی خواهند کرد
الان رئال با تیمهای که در حد معمول هستن زیاد به مشکل نمیخوره و در هر بازی 1 یا 2 گل میخوره شاید این به خاطر ترکیب تهاجمی این تیمه و درصد مالکیت توپش بالاس حالا باید دید وقتی مالکیت توپو ندارن چکار میکنن
البته بازی بایرن میتونه یه چیزای نشون بده
Argentina te quiero para siempre
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)