به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
كنفدراسیون فوتبال آسیا پس از بررسی مدارک ارسال شده با تغییر نام باشگاه پیروزی ایران به پرسپولیس موافقت كرد و این نام را به رسمیت شناخت.
به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، این موضوع را دبیركل كنفدراسیون فوتبال آسیا، صبح امروز (شنبه) در نامه ای به اطلاع مسئولان فدراسیون فوتبال ایران رساند.
آلكس سوسی در این نامه آورده است: این كنفدراسیون با تغییر نام باشگاه پیروزی به پرسپولیس بر اساس قوانین و مقررات موجود موافق بوده و از این پس در مكاتبات با فدراسیون فوتبال ایران و این باشگاه از نام پرسپولیس استفاده خواهد كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی در امارات دنبال شد که مهرداد پولادی همچنان مصدوم است.
مرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 20 الی 21 امشب در زمین شماره 2 الشباب امارات دنبال شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس مرور کارهای تاکتیکی و حمله به دفاع را به تمرین پرداختند.
در مرحله بعدی نیز دنیزلی برنامههایی بر روی ضدحملات به سمت دروازه حریفان را برای بازیکنان تشریح و قرمزپوشان به تمرین پرداختند.
مهرداد پولادی به دلیل مصدومیت در تمرین امروز شرکت نکرد.
علی کریمی در تمرین امروز ابتدا همراه با پولادی دور زمین دوید و سپس به صورت خفیف پا به توپ شد. او برای تست کردن خودش نیز چند شوت به سمت دروازه زد که مشکلی خاصی نداشت. کریمی قرار است از فردا تمرینات فشرده خود را آغاز کند.
مهدی مهدویکیا، رضایی و هاشیمیان در تمرینات گروهی حضور پیدا کردند.
حدود 20 هوادار از نزدیک تمرین قرمزپوشان را زیرنظر داشتند.
پرسپولیسیها فردا در زمین اصلی الشباب تمرین میکنند و ساعت 13 روز دوشنبه برای دیدار مقابل الاتحاد عربستان عازم جده خواهند شد.
این تیم روز چهارشنبه ساعت 22:30 در جده میهمان الاتحاد است.
منبع : مرجع خبري پرسپوليس
ویرایش توسط kick up : 05-20-2012 در ساعت 08:05
رويانيان عازم دبي شد
مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته عازم امارات شد.
محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي زير نظر گرفتن تمرينات اين تيم قبل از ديدار با الاتحاد عربستان شب گذشته عازم امارات شد و در اردوي قرمزپوشان حضور پيدا کرد. در اين سفر رويانيان قصد دارد جلسهاي با بازيکنان پرسپوليس برگزار کند و پاداش بازي قبلي را به آنها پرداخت کند. همچنين با برخي از بازيکناني که قرار است فصل آينده در پرسپوليس بماند نيز مذاکره خواهد کرد.
علاوه بر اين رويانيان جلسهاي با کادر فني و مصطفي دنيزلي خواهد داشت و در مورد ليست بازيکنان جديد با او به گفت و گو خواهد کرد.
مديرعامل پرسپوليس با توجه به تشديد برخي حاشيه ها قرار است در جلسه اي با علي کريمي تکليف او را براي ماندن يا رفتن از پرسپوليس مشخص کند.
پرسپوليس روز چهارشنبه در مرحله پلي آف ليگ قهرمانان آسيا در عربستان ميهمان الاتحاد است و بعد ديدار با نماينده عربستان، کاروان سرخ پوشان با نظر مسئولان باشگاه و هماهنگي با مسئولان سازمان حج و زيارت راهي خانه خدا خواهند شد.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
سرمربی پیشین تیم ملی گفت: برای اینکه راهی جام جهانی 2014 برزیل شویم مسئولان نباید اجازه دهند کیروش دچار مشکل شود و زمین بخورد.
علی پروین در خصوص دیدار چهارشنبه شب پرسپولیس مقابل الاتحاد عربستان در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: این یک بازی بسیار سخت، مقابل تیم حرفهای و فرصت طلب الاتحاد است.
آنها در خانه خودشان بسیار خطرناک هستند. باید در 20 دقیقه اول با احتیاط به مصاف الاتحاد برویم. البته بچههای ما حرفهای هستند و همه چیز را میدانند.
وی گفت: اگر میخواهیم تیم باشیم همه بچهها باید خوب باشند. به نظر من مهرداد پولادی کمی از سایر بازیکنان باانگیزهتر است، چون تازه به تیم اضافه شده و میخواهد با توجه به اینکه انتخاب باشگاه است خودش را بیشتر نشان دهد. در بازی با الاتحاد "من" نداریم و همه بچههای باید "ما" باشند و دست به دست هم دهند تا تیم موفق شود.
پروین درباره بازیکنان مورد نظر برای فصل آینده تصریح کرد: با سردار رویانیان جلسات بسیار خوبی داشتیم و سعی خواهیم کرد با بررسی جوانب و جلسات زیاد تیمی خوب و گردن کلفت را فصل آینده تحویل هواداران دهیم تا از بازیها لذت ببرند. بازیکنان فعلی تا دقیقه 90 فرصت دارند خودشان را به کادر فنی دیکته کنند به همین دلیل بازی با الاتحاد برای تک تک بازیکنان میتواند حیاتی باشد.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در ادامه گفتوگو درباره انتقادهای کیروش اظهار داشت: آقایان، اگر میخواهید تیم به جام جهانی برود باید به حرفهای کیروش گوش دهید و امکانات را فراهم کنید. همه باید با تمام توان در خدمت تیم ملی باشیم تا در برزیل جای تیم ما خالی نباشد. من آماده هر گونه کمک به کیروش هستم تا تیم ملی سربلند و موفق شود.
وی اضافه کرد: تیم ملی پتانسیل خوبی دارد و فقط باید خیال کادر فنی را راحت کنیم. نباید یک دقیقه را هم از دست دهیم. لطفا خواستههای کیروش را عملی کنید تا راحتتر به کارش برسد.
پروین خطاب به مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: اگر کیروش را برای این آوردهاید تا به فوتبالمان کمک کند پس اجازه ندهید دچار مشکل شود و زمین بخورد. مردم تشنه این هستند که تیم ملی را در جام جهانی ببینند و نباید کاری کرد که خدای ناکرده باز هم مردم از فوتبال قهر کنند.
مصطفی دنیزلی امروز با پخش فیلم بازی الاتحاد، عملکرد این تیم را برای سرخپوشان آنالیز می کند.
سرخپوشان قبل از تمرین امروز، از ساعت 17 در جلسه فنی حضور پیدا خواهند کرد تا ضمن تماشای فیلم بازی الاتحاد، به توضیحات دنیزلی درباره عملکرد تیم عربستانی و دستورات تاکتیکی او گوش بدهند.
گفتنی است؛ پرسپولیس روز چهارشنبه در چارچوب دیدارهای مرحله حذفی جام قهرمانان آسیا، در جده برابر الاتحاد قرار می گیرد.
غلامرضا بهروان ميگويد در نشست مشترك فدراسيون و سازمان ليگ تصميم گرفته شد كه علاوه بر آزاد شدن حضور دروازهبان خارجي در ليگ، سقف قرارداد هم همچنان پابرجا بماند.
سرپرست سازمان ليگ پس از پايان نشست مشترك اعضاي هيات رييسه فدراسيون فوتبال و هيات رييسه سازمان ليگ درباره نتايج اين نشست اظهار كرد:
در نشست امروز درباره سقف قراردادها و حضور بازيكنان خارجي در ليگ برتر بحثهاي زيادي صورت گرفت و اعضاي حاضر در نشست استدلالهاي خود را مطرح كردند كه در اين زمينه موافقان و مخالفان هر كدام نظر خود را گفتند.
همچنين حسنزاده رييس كميته انضباطي مسائل مهمي درباره بدهي باشگاههاي ايراني مطرح كرد.
وي ادامه داد: طبق تصميمي كه امروز گرفته شد در فصل آينده هر تيم ميتواند چهار بازيكن خارجي را به خدمت بگيرد و براي اين كار هيچ محدوديتي ندارد يعني دروازهبان هم ميتواند در ميان بازيكنان خارجي باشد كه به تيمها جذب ميشوند. با اين تفاوت كه شرطهايي براي اين بازيكنان وجود دارد.
بهروان درباره اين شرطها گفت: از جمله اين شرطها اين است كه دروازهباني به وسيله تيمها جذب ميشود، بايد باكيفيت باشد و اين طور نباشد كه هر دروازهباني به ليگ ايران بيايد. طبق بحثهايي كه در جلسه امروز شد، قرار شد بازيكنان آسيايي و آفريقايي كه به ليگ ميآيند مليپوش باشند و بازيكناني كه از دو قاره اروپا و آمريكاي جنوبي به وسيله باشگاهها جذب ميشوند، در ليگ دسته يك كشورهاي اين دو قاره مشغول به فعاليت باشند.
وي در پاسخ به اين سوال كه مثلا آن بازيكن خارجي كه كيفيت بالايي دارد اما در تيم ملي كشورش بازي نميكند ميتواند به ليگ ايران بيايد يا خير گفت: اتفاقا اين موضوع را رحيمي مديرعامل سپاهان در نشست مطرح كرد و برونو سزار را مثال زد كه بازيكن باكيفيتي است اما در تيم ملي برزيل عضويت ندارد اما قانوني كه ما گذاشتهايم بدين صورت است كه بازيكنان اروپايي و آمريكاي جنوبي تنها بايد در ليگ دسته اول كشورشان بازي كنند و اگر در تيم ملي هم نباشند، مشكلي وجود ندارد.
سرپرست سازمان ليگ با اشاره به اينكه سقف قرارداد در فصل بعد هم اجرا ميشود گفت: قانون سقف قرارداد همچنان به قوت خود باقي است اما پيشنهاد شده كه 10 تا 15 درصد به مبلغ سقف اضافه شود كه تصميم نهايي را در اين باره در نشستي كه بعدازظهر با نبي داريم، اتخاذ خواهيم كرد.
وي افزود: بحث مهم ديگري كه در نشست امروز مطرح شد بدهي باشگاهها بود در حال حاضر 41 باشگاه در ليگهاي مختلف بدهي قطعي دارند كه روي هم رفته نزديك به 12 ميليارد تومان ميشود اما يكي از الزامات AFC براي حرفهاي شدن باشگاهها نداشتن بدهي است كه با اين شرايط باشگاههاي ما نميتوانند موافقت AFC را براي كسب مجوز حرفهاي جلب كنند بنابراين به احتمال زياد كميته انضباطي اولتيماتومي براي باشگاههايي كه بدهي دارند تعيين خواهد كرد تا اين مشكل را برطرف كنند.
مهاجم لیبیایی پرسپولیس تیم ملی کشورش را در بازی دوستانه مقابل روآندا همراهی نخواهد کرد.
ایمون زاید مهاجم لیبیایی پرسپولیس که با درخشش در ترکیب سرخپوشان بار دیگر به اردوی تیم ملی کشورش فراخوانده شد به خاطر همراهی پرسپولیس در دیدار حساس روز چهارشنبه مقابل الاتحاد، قید حضور در ترکیب لیبی را زد.
قرار است تیم ملی لیبی سوم خرداد در کشور تونس به مصاف روآندا برود اما ایمون زاید که در همان روز باید در ترکیب پرسپولیس مقابل الاتحاد بازی کند به مسئولان فدراسیون فوتبال کشورش اعلام کرد در این مسابقه لیبی را همراهی نمی کند.
البته زاید پس از بازی پرسپولیس مقابل الاتحاد راهی ایرلند می شود تا پس از استراحتی کوتاه برای مقدماتی جام جهانی 2014 و درخشش در ترکیب لیبی آماده شود.
فونيكهسي كه در فصل گذشته 20 گل براي نفت آبادان به ثمر رساند ميگويد از پرسپوليس پيشنهاد دارد اما فصل بعد به تيمي ميرود كه بيشتر به او پول بدهد.
مهاجم كنوني تيم فوتبال نفت آبادان درباره پيشنهادهايي كه فصل بعد دارد گفت: از 4 ـ 5 تيم ايراني و همچنين چند باشگاه اماراتي براي فصل بعد پيشنهاد دارم اما هنوز تصميم خاصي نگرفتهام.
وي درباره مذاكره پرسپوليس با او گفت: پرسپوليس با من صحبتهايي را انجام داده و قرار است پنجشنبه اين هفته با آنها مذاكره كنم.
فونيكهسي در پاسخ به اين سوال كه آيا خودش دوست دارد به پرسپوليس بيايد يا خير گفت: بايد ببينم شرايط چطور ميشود. فوتبال نامرد است و با وضعيتي كه من دارم زياد برايم فرقي نميكند كه در كدام تيم باشم. هر تيمي كه پول بيشتري بدهد، احتمالا به همان تيم ميروم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس خبر پیوستنش به باشگاه الاهلی امارات را تکذیب کرد.
علی کریمی در گفت و گو با سایت شخصیاش اظهار داشت: از روزی که به امارات آمدیم بعضی از رسانهها مطالبی را از قول من مطرح کردند که صحت ندارد.
وی گفت: هیچ پیشنهادی ندارم و تا این لحظه هم باشگاه هیچ صحبت رسمی با من در این خصوص نداشته و شاید بیشتر به فکر خرید بازیکنان جدید هستند. من واقعا نمیدانم این شایعات را چه کسانی مطرح میکنند، در حالی که سایت باشگاه که موثقترین منبع برای هواداران است تمام اخبار مربوط به تیم را در اختیار این عزیزان قرار میدهد. شاید هم شایعه سازان دوست ندارند من در پرسپولیس بمانم.
کریمی تاکید کرد: به هرحال این حق طبیعی باشگاه است که براساس تفکرات خود بازیکن جذب کند و من هم مثل تمام بازیکنانی که قراردادشان تمام میشود این اجازه را دارم که اگر پیشنهادی رسمی دریافت کردم به آن فکر کنم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر باید به بازی با الاتحاد فکر کنیم تا با پیروزی در این مرحله ضمن شاد کردن دل هواداران، در بین هشت تیم برترآسیا قرار گیریم.
كاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تیم پرسپولیس با ادامه روند بازی های درخشان خود در آسیا، توانایی شكست تیم الاتحاد عربستان را دارد.
بهروز رهبری فرد بازی تیم پرسپولیس را در شهر جده عربستان سخت دانست و اضافه كرد: تیم پرسپولیس در فصل فوتبالی خود در بازی های خارج از خانه خود بهتر نتیجه گرفته و توانسته بازی های كم اشتباه تری ارایه دهد.
وی اظهار داشت: این تیم به دلیل كسب نتایج ضعیف در لیگ برتر امسال، همواره تحت فشار هودارانش قرار داشت و نتوانست در دیدار خانگی، بازی های زیبا و هجومی خود را در ورزشگاه آزادی تهران ارایه دهد.
مدافع ملی پوش سابق تیم پرسپولیس در مورد تعداد گل های خورده این تیم در یازدهمین دوره رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های ایران اظهار داشت: من، سال های زیادی در این تیم بازی كردم و تمام زندگی فوتبال خود را مدیون هواداران و تیم پرسپولیس هستم و از شكست ها و گل خوردن های مكرر این تیم به شدت ناراحت می شوم.
رهبری فرد تاكید كرد: مدیران و كادر فنی تیم پرسپولیس باید با جذب نفرات خوب و ترمیم خط دفاعی خود برای فصل آینده، تیم مورد انتظار هواداران را برای قهرمانی تشكیل دهند.
تیم فوتبال الاتحاد عربستان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در گروه دوم، از شش بازی خود پنج پیروزی و یك مساوی كسب كرده تا با مجموع 16 امتیاز به عنوان تیم اول صعود كند.
همچنین تیم فوتبال پرسپولیس نیز در مرحله گروهی در مصاف با حریفان خود صاحب سه برتری، دو مساوی و یك شكست شده تا با مجموع 11 امتیاز به عنوان تیم دوم گروه خود به مرحله یك هشتم نهایی صعود كند.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)