به نام خدا
مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .
1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.
2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.
3 - با سپاس
به نام خدا
مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .
1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.
2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.
3 - با سپاس
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
گوارديولا دليل رفتنش از بارسلونا را فاش کرد
سرمربي پيشين آبيواناريپوشان کاتالونيا دليل جدايي خود از اين تيم در پايان فصل 12-2011 را فاش کرد.
پپ گوارديولا، سرمربي حال حاضر تيم بايرن مونيخ آلمان در گفتوگويي با مجله «آئودي آنوال ريپورت» به تشريح دلايل جدايياش از بارسلونا، تيمي که در طول 4 فصل مربيگرياش با آن 14 جام از جمله 3 قهرماني در لاليگا و 2 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کسب کرد، پرداخت. گوارديولا اظهار داشت: من بارسلونا را به اين دليل ترک کردم که ديگر نميتوانستم به بازيکنانم انگيزه بدهم.
وي افزود: در بارسلونا لحظاتي سرشار از غم و اندوه را هم تجربه کرديم که شکست برابر چلسي در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال 2012 جزو آنها بود. ما در آن مرحله به مراتب از حريفمان بهتر بوديم اما در بازي برگشت يک گل مفت خورديم و ميدانستيم که حذف خواهيم شد. آن شکست براي من شکست وحشتناکي بود. در آن بازي احساس کردم ديگر اصلاً نميتوانم به شاگردانم شور و انگيزه بدهم.
گوارديولا در ادامه به مشکلاتي که در رختکن بارسلونا وجود داشته هم اشارهاي کرد و گفت: با حضور تعداد فراواني ستاره در ترکيب اصلي بارسلونا، درست مانند همان شرايطي که اکنون در بايرن مونيخ دارم، شما به عنوان سرمربي تيم خود را در وضعيتي ميبينيد که تنوع زياد ميتواند به تيمتان ضربه بزند. همه بازيکنانتان ميخواهند بازي کنند. به عنوان مثال زماني که من ليونل مسي را روي نيمکت مينشاندم همه بازيکنان انگيزه داشتند تا خودشان را ثابت کنند و کارشان را ادامه دهند.
سرمربي باوارياييها درباره دليل رفتناش از نيوکمپ هم گفت: اگر به عنوان سرمربي تيم ديگر نتوانيد به بازيکنانتان انگيزه دهيد، بايد بدانيد که زمان رفتن فرارسيده است. ما در بارسلونا موفقيتهاي زيادي کسب کرديم، 14 جام در 4 سال و آن بهترين دوران تاريخ بارسلونا بود اما از طرفي تمام اين موفقيتها به نوعي به ضرر ما هم بودند، چون انگيزه را از بازيکنانم براي کسب موفقيتهاي بيشتر گرفته بودند و من ديگر نميتوانستم به آنها انگيزه بدهم.
گوارديولا پس از ترک بارسلونا يک سال بيکار بود تا اينکه پيشنهاد بايرن مونيخ را پذيرفت و دوباره به دنياي مربيگري بازگشت. او درباره اين يک سال هم گفت: زمانهايي هست که نياز است استراحت و تجديد قوا کنيد. به همين دليل من به نيويورک رفتم. جدا شدن از بارسلونا براي من، خانوادهام و براي خود بارسلونا ضروري بود.
هافبک پيشين کاتالانها درباره قراردادي که با بايرن مونيخ بست هم خاطرنشان کرد: اولين تماس من با بايرن مونيخ سال 2011 در جام آئودي بود. رومنيگه و اولي هوينس در آن سال از من درباره برنامهام براي آينده سؤال پرسيدند.منبع:VARZESH3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
فهرست خريد مارتينو براي بازار تابستاني
سرمربي آرژانتيني بارسلونا براي تقويت تيم خود در فصل آينده، خريد 8 بازيکن را در بازار نقل و اننتقالات تابستاني در دستور کار دارد.
سايت ESPN ادعا کرده است که خراردو مارتينو فهرستي 8 نفره از بازيکنان مورد نظري که تمايل دارد آنها را فصل آينده در ترکيب تيمش در اختيار داشته باشد به مسئولان باشگاه تحويل داده است که سرخيو آگرو، هموطن او در خط حمله منچسترسيتي يکي از آنهاست.
به نقل از تسنيم، در فهرست 8 نفره تاتا مارتينو براي بازار نقلوانتقالات تابستاني، نام 4 مدافع، 2 هافبک و 2 مهاجم ديده ميشود که طبق ادعاي ESPN مارتينو اين فهرست را 10 اکتبر 2013 (18 مهر 1392) به سران باشگاه بارسلونا تقديم کرده است.
مهمترين نامي که در اين فهرست ديده ميشود سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي است که پيش از اين نيز بارها و بارها از وي به عنوان بازيکن مورد علاقه کاتالانها ياد شده است. ديگر مهاجم مورد نظر مارتينو ميروسلاو کلوزه، ستاره آلماني خط حمله لاتزيو است.
آردا توران، هافبک ترک تبار اتلتيکومادريد و هموطن او در تيم بورسيا دورتموند، ايلکاي گوندوگان نيز 2 هافبکي هستند که در فهرست خريد سرمربي بارسلونا قرار دارند. گوندوگان بازيکني ترک تبار است که در تيم ملي آلمان بازي ميکند.
مارتينو همچنين براي تقويت خط دفاعي بارسلونا که اصليترين نقطه ضعف تيمش در فصل جاري بوده است بازيکناني مانند سانتياگو ورخيني آرژانتيني که به طور قرضي براي تيم ساوتهمپتون انگليس بازي ميکند، فيليپه لوئيز، مدافع اتلتيکومادريد، دوريا، مدافع تيم بوتافوگوي برزيل و نوِن سوبوتيچ از بورسيا دورتموند را مد نظر دارد.
قرا رگرفتن اسامي اين 8 بازيکن در فهرست خريد مارتينو در شرايطي است که نام هيچ دروازهباني در ميان بازيکنان مورد نظر او براي پر کردن جاي ويکتور والدس ديده نميشود اما همچنان مارک آندره تراشتيگن، دروازهبان آلماني تيم بورسيا مونشنگلادباخ به عنوان گزينه نخست حفاظت از سنگر کاتالانها در فصل آينده محسوب ميشود.منبع:VARZESH3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
هتریک مسی در سانتیاگو برنابئو
تاتا مارتینو سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از پیروزی شاگردانش در ال کلاسیکو در صحبت هایی اذعان کرد که شاگردانش نمایش درخشانی را از خود بر جای گذاشته اند.
به گزارش as، پس از پیروزی 4 - 3 بارسلونا برابر رئال مادرید، تاتا مارتینو سرمربی آبی اناری ها با حضور در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
جنجال های داوری: "فکر می کنم که پنالتی - اخراج راموس بر روی نیمار واضح و غیر قابل بحث بود. اما در مورد دو پنالتی دیگر هر دو تیم نمی توانم اظهار نظر کنم، زیرا از صحنه ها خیلی دور بودم."
اولین کار شخصی پس از مسابقه: "کار خاصی نمی کنم به حز تقسیم کردن شادی این پیروزی با بازیکنانم. زیرا این بازیکنان بودند که با نمایش شخصیت و قدرت بالایشان این پیروزی را به دست آورند. با این حال باید بگویم که این موفقیت برای من همه چیز نیست و پس از این پیروزی احساس موفقیت کامل را ندارم."
ادامه رقابت های لالیگا: "من برای مدت زمان طولانی است که هر وقت این سوال را از من می پرسید به شما می گویم که اتلتیکو مادرید را نباید فراموش کنید. لیگ درحال حاضر سه مدعی دارد که هر کدام دست از مبارزه بکشد، قهرمانی را از دست خواهد داد. پیروزی امشب به ما کمک بزرگی کرد تا لیگ را با جدیت و انگیزه بیشتری نسبت به قبل دنبال کنیم."
رئال مادرید: " آن ها تیمی متشکل از بهترین های فوتبال جهان هستند که از نوامبر سال گذشته و دقیقا پس از زمانی که شما باید عملکرد یک مربی تازه وارد را قضاوت کنید، فوق العاده کار کرده اند. آنها تیم بی اندازه منسجمی هستند که همواره این تصویر را به شما می دهند که امکان ندارد، بتوانید برابر شان کنترل بازی را در دست بگیرید و پیروز شوید و به خاطر همین دلایل است که پیروزی امشب ما از اهمیت بیش اندازه ای برخوردار شده است."
عدم ثبات بارسلونا در این فصل: "چه بگویم، دلایل زیادی برای ناکامی های این فصل ما برابر وایادولید یا سوسیداد وجود دارد اما از طرف دیگر حقیقتی که وجود دارد این است که ما امشب در شرایطی که می دانستیم در صورت شکست لیگ برای ما به پایان خواهد رسید، بار دیگر نمایش درخشانی را از خود به جای گذاشتیم."
درخشش آنخل دی ماریا: "ما می داسنتیم که دی ماریا می توان خطر های جدی را برای ما به وجود بیاورد. ما بر روی حرکات او به طور کامل کار کرده بودیم و برای همین از بوسکتس خواسته بودم که به هنگام حرکات او از سمت راست، به مرکز دفاع بیاید تا جلوی قدرت سرزنی مهاجمان رئال علی الخصوص رونالدو را بگیریم. اما گاهی هر چه تلاش کنید، نمی توانید جلوی درخشش ستارگان بزرگ را بگیرید و امشب در نهایت او دو پاس فوق العاده فرستاد و کار را را برای ما دشوار ساخت."
سه امتیاز مسابقه و کنترل بازی: "به نظر رسید که پس از گل تساوی 3-3 ما و آمدن الکسیس سانچز و بازی کردن ما با 3 مهاجم در 15 دقیقه پایانی، رئالی ها نتوانستد به خوبی قبل واکنش نشان دهند. ما می دانستیم که تساوی بیشتر به سود مادریدی ها است و برای همین در دقایق آخر با 3 مهاجم بازی کردیم و خوشجالم که توانستیم در پایان به نتیجه دلخواه مان برسیم."
نیمار: "شما در 21 سالگی نمی توانید در هر مسابقه بهترین عملکرد خود را نشان دهید. او با فشار بالایی کارش را دنبال می کند و خوشحالم که در آخر توانست تاثیر خودش را بر موفقیت ما در این مسابقه بگذارد."
لیونل مسی: "او امشب به خوبی با همکاری با اینیستا، ژاوی و بوسکتس توانست تا مرکز زمین را در اختیار بگیرد. کلامی برای توصیف آن چه در زمین انجام می دهد ندارم. او در هربازی رکورد جدیدی را از خود بر جای می گذارد و امیدوارم که این بار توپ بازی امشب را به من هدیه دهد!"
منبع : بارسانیوز
تیم فوتبال بارسلونا و بازیکنانش پس از پیروزی در ال کلاسیکوی دیشب آمار و ارقام جالبی را از خود به جا گذاشتند،که در ادامه تقدیم حضورتان میکنیم.
1 - بارسلونا تبدیل به اولین تیمی شد که توانست تیم فوتبال رئال مادرید را در لالیگا آن هم در شرایطی که کریستیانو رونالدو موفق به گلزنی شده است، شکست دهد. آمار مادریدی ها در بازی هایی که رونالدو برای شان گلزنی کرده، 94 پیروزی،7 مساوی و 1 شکست است.
2 - لیونل مسی با پاس گل دیشب خود توانست تا برای هفتمین فصل متوالی تعداد پاس های گلش در لالیگا را به بالای 10 برساند.
3- لیونل مسی با هتریک دیشب خود تعداد گل هایش در بارسلونا را که شامل بازی هایش در تیم جوانان و بارسلونای ب نیز می شود به عدد 400 رساند.
4-لیونل مسی موفق شد تا با هتریک دیشب خود تعداد گل های خودش در لالیگا را به 236 برساند تا با پشت سر گذاشنن هوگو سانچز افسانه ای با 234 گل، تبدیل به برترین گلزن خارجی تاریخ این رقابت ها شود.
5- لیونل مسی با هتریک دیشب خود توانست به اولین بازیکن در 50 سال اخیر تبدیل شود که توانسته است در خانه حریف، آن هم در ال کلاسیکو هتریک کند. پیش از این پوشکاش فقید در سال 1963 موفق به انجام این کار شده بود.
6 - آندرس اینیستا دیشب 50 امین گلش را برای بارسلونا به ثمر رساند و نکته جالب این است که بارسا در هیچ کدام از این رقابت ها شکست نخورده است. آمار بارسلونا با گلزنی اینیستا، 46 پیروزی و 4 تساوی است.
7- بازیکنان بارسلونا دیشب نهمین هتریک خود را در رقابت های این فصل به ثبت رساندند. پیش از این لیونل مسی با 3 بار، پدرو 2 بار و نیمار، الکسیس سانچز و کریستین تیو نیز هر کدام یک بار توانسته بودند رد این فصل هتریک کنند.
8- لیونل مسی با هتریکش در بازی دیشب به اولین بازیکن تاریخ این رقابت ها تبدیل شد که توانسته است در 2 بازی الکلاسیکو هتریک کند. هتریک فیلی مسی در روز 10 مارس 2007 و در استادیوم نیوکمپ رقم خورده بود.
9 - لیونل مسی در 10 بازی گذشته بارسلونا موفق به زدن 15 گل شده است. وی همچنین در سال 2014 با 20 گل و 8 پاس گل در 18 مسابقه در 28 گل آبی اناری ها تاثیر مستقیم گذاشته است.
10- مسی با هتریک دیشبش تبدیل به اولین بازیکنی شد که برابر رئال مادرید آنجلوتی موفق به این کار شده است.
11 - پیروزی دیشب سومین دیداری بود که بارسلونا توانست در سانتیاگو برنابئو 4 گل یا بیش از آن به ثمر برساند. پیش از این آبی اناری ها در سال 1974 با نتیجه 5-0 و در سال 2009 با نتیجه 6-2 موفق به پیروزی در سانتیاگو برنابئو شده بودند.
12 - لیونل مسی با 3 گل دیشب خود تعداد گل های خود را برابر رئال مادرید به 21 رساند تا بیش از هر تیم دیگری در دنیای فوتبال به این تیم گلزنی کرده باشد. او پس از رئال مادرید نیز بیش ترین گل خود را با 20 گل برابر اتلتیکو مادرید به ثمر رسانده است.
13 - با ضربه دنی آلوز به تیرک دروازه رئال مادرید در بازی دیشب، بارسلونا با برخورد 70 ضربه بازیکنانش به تیرک دروازه حریفان در 3 فصل گذشته لالیگا تبدیل به برترین تیم این مسابقات در این زمینه شد.
14 - لیونل مسی با 3 گل و 1 پاس گل دیشب خود با 21 گل و 12پاس گل در ال کلاسیکو های برگزار شده با پشت سر گذاشتن آلفرو دی استفانو تبدیل به برترین گلزن و پاسور تاریخ این رقابت ها شد. گفتنی است مسی این رکورد را دقیقا پس از گذشتن 50 سال از آخرین بازی دی استفانو در ال کلاسیکو در سال 1964 به ثمر رساند.
15 - لیونل مسی در بازی دیشب برای 99امین بار توانست با پیراهن بارسلونا در یک بازی 2 گل یا بیشتر به ثمر برساند.
16 - لیونل مسی در 102 مسابقه ای که در روز یک شنبه با پیراهن بارسلونا به میدان رفته است، 102 گل نیز به ثمر رسانده است.
17 - برای سومین بار در 89 ال کلاسیکو برگزار شده در سانتیاگو برنابئو بیش از 7 گل در یک مسابقه به ثمر رسید.
18 - آندرس اینیستا توانست برای اولین بار در استادیوم سانتیاگو برنابئو به گل برسد. وی تاکنون در 28 ال کلاسیکو به میدان رفته و دو گل نیز به ثمر رسانده است.
19 - در 168 ال کلاسیکوی برگزار شده در هر بازی به طور میانگین 3.78 گل به ثمر رسیده است که از این نظر در بین بازی های بزرگ دنیای فوتبال رکورد منحصر به فردی به شمار می آید.
20 - ژاوی هرناندز دیشب برای 39امین باردر ال کلاسیکو به میدان رفت و تنها سانچز با 44 و جنتو با 43 بازی بیشتر از او در این مسابقه به میدان رفته اند.
منبع : بارسا نیوز
ویرایش توسط rezabarcayi : 03-25-2014 در ساعت 13:06
والدس رباط صلیبی پاره کرد
کادر پزشکی بارسلونا اعلام کرد که رباط صلیبی زانوی ویکتور والدس دچار پارگی شده است و به زودی زانوی این بازیکن تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
ویکتور والدس در دقیقه 22 دیدار چهارشنبه شب بارسا مقابل سلتاویگو پس از مهار ضربه آزاد آگوستو، دچار پارگی رباط صلیبی قدامی زانوی خود شد. کادر پزشکی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که به زودی زانوی این بازیکن تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که این دروازبان پس از مهار ضربه بازیکن حریف، از ناحیه زانوی خود احساس ناراحتی کرده و از مربی بارسا خواست تا او را تعویض کند و پس از گذشت دو دقیقه نیز پینتو به جای او وارد زمین شد.
این اولین مصدومیت این فصل والدس محسوب نمی شود. او قبل از این نیز در دیدار دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل آفریقای جنوبی دچار مصدومیت شده و 8 بازی بارسلونا را از دست داده بود. او پس از بهبود، اولین دیدار خود را در ورزشگاه نیوکمپ و در مقابل تیم الچه انجام داد.
علاوه بر این آندرس اینیستا نیز در این بازی ناراحتی کوچکی را در ناحیه ران خود احساس می کرد و همین عامل باعث شد که در بین دو نیمه سرجی روبرتو به جای او وارد زمین شود.
پینتو؛ سنگربانی مطمئن
پینتو در دیدار مقابل سلتا با چند عکس العمل زیبا ثابت کرد که می تواند جایگزین مطمئنی برای والدس باشد. اولین واکنش خوب او در این بازی در دقیقه 52 بازی اتفاق افتاد، زمانی که او موفق شد با یک دبل سیو فوق العاده مانع از گلزنی حریف شود. در ادامه نیز او موفق شد ضربه برمئو را به زیبایی مهار کند و درست چند دقیقه بعد نیز پس از لو دادن توپ، برخورد سختی را باتیرک دروازه داشت. او در این صحنه خوش شانس بود که بازیکن حریف موفق نشد به موقع به توپ برسد.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
بارسلونا 3-0 سلتاویگو؛ پیروزی تلخ!
تیم بارسلونا در دیدار چهارشنبه شب خود موفق شد با دو گل نیمار و یک گل مسی، سلتاویگو را مغلوب کند، اما آسیب دیدگی والدس از شیرینی این پیروزی کم کرد.
پس از شروع بسیار خوب بارسلونا و به ثمر رساند یک گل توسط نیمار در اوایل بازی، ویکتور والدس دچار یک آسیب دیدگی بسیار جدی شد تا نیوکمپ در بهت و اندوه فرو رود. اگرچه در ادامه گلهای دیگری از مسی و نیمار پیروزی بارسا در این بازی را تضمین کرد، اما با این حال این یک پیروزی تلخ برای آبی و اناری پوشان محسوب می شود.
لوییس انریکه پس از بازگشت به نیوکمپ، تیم خود را با پنج مدافع روانه میدان کرده و فونتاس را در قلب خط دفاعی خود قرار داده بود. بازیکنان سلتا در این بازی مالکیت توپ را به بازیکنان بارسلونا واگذار کرده و همگی در اطراف محوطه جریمه خود جمع شده بودند و همین عامل باعث شد که بارسا از همان اوایل بازی بر روی دروازه آنها خیمه بزند. هنوز دقیقه 5 بازی فرا نرسیده بود که همکاری بین اینیستا، مسی و الکسیس باعث شد تا نیمار در یک موقعیت ایده آل قرار گرفته و بتواند دروازه سلتا را باز کند.
اینیستا در این بازی فضاهای خالی بین مدافعین حریف را به خوبی شناسایی کرده بود و چندین بار مسی و نیمار را در همین فضاها صاحب موقعیت کرد.
مصدومیت والدس
همه چیز در این بازی طبق برنامه و خوب پیش می رفت تا اینکه در دقیقه 22 ویکتور والدس پس از مهار ضربه آزاد بازیکن حریف، درد بسیار شدیدی را در ناحیه زانوی خود احساس کرد و جای خود را به پینتو داد. پس از این اتفاق بازیکنان بارسلونا برای دقایقی در شوک فرو رفته و کنترل بازی را از دست دادند تا اینکه اینیستا با یک پاس عمقی لیونل مسی را در یک موقعیت تک به تک صاحب توپ کرد و این بازیکن آرژانتینی نیز پس از عبور از دروازه بان به راحتی گل دوم بارسلونا در این بازی را به ثمر رساند تا بار دیگر خنده به لبان تماشاگران حاضر در نیوکمپ بازگردد.
با شروع نیمه دوم سرخی روبرتو جایگزین اینیستایی که ناراحتی کوچکی در ناحیه ران خود احساس می کرد، شد. بازیکنان بارسا در این نیمه تحت تاثیر مصدومیت والدس قرار گرفته و همین باعث شد تا تیم سلتاویگو جلو کشیده و چند موقعیت را بر روی دروازه بارسلونا ایجاد کند، ولی چند مهار فوق العاده توسط پینتو بازیکنان این تیم در امر گلزنی ناکام گذاشت.
سسک در دقیقه 60 بازی گلی را با ضربه سر به ثمر رساند، اما داور بازی این گل را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد. در ادامه بار دیگر سلتاویگو بازی را در دست گرفت و بی مهابا بر روی دروازه بارسا حمله می کرد، ولی در دقیقه 67 بازی نیمار از سمت چپ محوطه جریمه سلتا به تو زد و توپ را از میان پاهای مدافعین عبور داد تا گل دوم خود و سوم بارسا در این دیدار را به ثمر برساند. این بازیکن برزیلی تنها چند دقیقه پس از این گل، جای خود را به پدرو داد.
در ادامه بازی نیز مانوئل پینتو ضربه سر فوق العاده بازیکن حریف را مهار کرد تا بار دیگر مانع از گلزنی تیم سلتاویگو شود. این دروازه بان تنها چند دقیقه بعد، پس از لو دادن توپ، برخورد سختی را با تیرک عمودی دروازه داشت و برای چند لحظه روی زمین دراز کشید تا نفسهای تماشاگران حاضر در نیوکمپ را در سینه حبس کند. خوشبختانه آسیب دیدگی سنگربان شماره دو بارسا جدی نبود و او موفق شد به بازی ادامه داده و چند مهار خوب دیگر نیز انجام دهد تا بارسا در این بازی به پیروزی برسد؛ پیروزی که بدون شک با غم و اندوه از دست دادن والدس درهم آمیخته است.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
یوردی آلبا ، تولدت مبارک
بازیکن شماره 18 بارسا ، یوردی آلبا امروز تولد 25 سالیش را جشن می گیرد
امروز نیز تولد بازیکن افسانه ای بارسا ، رونالدینیو است . آلبا فصل گذشته از والنسیا به بارسا آمد و بازی های خوبی را از خود به جای گذاشت و ثمر آن 5 گل برای باشگاه بود . او همچنین در این فصل موفق شده که به همراه باشگاه سوپرکاپ اسپانیا را فتح کند
تولدت مبارک ، یوردی
منبع : Total Barca
مترجم : میر عارف
مارتین مونتویا قرارداد خود را تا 2018 تمدید می کند
باشگاه و بازیکن برای تمدید قرارداد تا پایان فصل 2017/2018 به توافق رسیدند
این معامله در هفته های آینده به امضا خواهد رسید
باشگاه بارسلونا و مارتین مونتویا برای تمدید قرارداد تا پایان فصل 2017/2018 به توافق رسیدند . بند باز خرید این بازیکن نیز 20 میلیون یورو اعلام شده است . بازیکن و باشگاه هفته های آینده این قرارداد را به امضا خواهند رساند
مونتویا در سال 2012 از تیم آکادمی باشگاه به تیم اول پیوست . او 53 بازی برای تیم اصلی انجام داده که ثمر آن ، 40 پیروزی ، 7 تساوی ، 6 شکست و 2 گل داشته است
منبع : سایت رسمی باشگاه
مترجم : میر عارف
مارتینو: "آسیب والدس ضربه ی سخت است، اما ما رو به جلو حرکت خواهیم کرد"
او اذعان می کند که "در این موقع حساس فصل من فکر می کردم همه چیز قرار است رخ دهد.
بدونه هیچ بهانه ای
با وجود آسیب دیدگیه والدس، مارتینو گفت که باشگاه یک دروازه بان جدید در این فصل به لیست خرید اضافی نمی کند تا زمانی که پینتو و اویر سالم بماند. وی افزود: "به طور مستقل از درد ها و مشکلاتی که که این خبر به من و کل تیم می دهد ، ما آن را به عنوان بهانه ای استفاده نخواهیم کرد .
مترجم: میر عارف
منبع:سایت رسمی باشگاه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)