تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
پیشرفت بنده از کودکی تا حالا
وقتی بچه بودم (8تا11سال)
خواب:راس ساعت 9 میخوابیدم
رایانه :روزی 45دقیقه فقط pes2006
تفریحات کوچه:بعد از ظهر یه دور میرفتم از جلوی پنجره تو کوچه سر تا تهشو دور میزدم فقط یک بار میومدم خونه
الان 16سالگی:
خواب:2شب میخوابم
رایانه:روز 7ساعت کارنکنم مریض میشم
دوچرخه سواری:از ساعت 7تا 9 هرجای شهرکه بخوای![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین !
پیشرفتت قابل ملاحظه هست اگه اینجوری پیش بری وقتی به سن من (20 سالگی ) برسی وضعیتت بصورت زیر میشه
خواب :دیگه خواب واسه چی نمیخوابی
رایانه : 24 ساعته در دسترس( لپ تاپ)
دوچرخه سواری : دوچرخه چیه یه ماشین اسپورت هر جای شهر و...
شاید دو سه تا آیکون دیگه مثل گذاشتن ریش و سبیل مختلف اضافه میشه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط king123 : 09-01-2012 در ساعت 21:24
♣ The King ♣
من برنامه ام خيلي مفرح تره كسي مشاوره خواست به زندگي تون عوض ميشه
100% تضميني بدون كلاس كنكور و انتخاب رسته سراسري و....
واقعا اينايي كه نوشته يد نيستيد احتمالا!!!!
نه برگزار نميشه ...بچه ها كسي ميدونه تو تهران كلاس مربيگري فوتبال هست يا نه
كاملا جدي هستمپس كسي اگه ميدونه بگه !
ميگه ميشه برگزار نشه اول اينكه بايد ديپلم داشته باشي دوما يه سر به سايت رسمي هيت فوتبال تهران (كل استان هم ميشه)بزني تاريخ برگزاري دوره ها رو زده معمولي اش اينه نميدونم الان چه خبره اما خودت برو ببين
راه دوم :زنگ بزن هيئت از كميته مربوطه بپرسشماره اش هم از 119 يا 118 بگير اصلا تو سايتشون نوشته كه...
حالا انگيزه ات چيه؟!!!!من كه متنفرم از مربيگري////
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 09-01-2012 در ساعت 22:08
دمت گرم رضا موضوع جالبی درست کردی
اینم به نقل قول همه
دوران کودکی (همون 8 تا 11 سال)
خواب : بین 9 تا 11
رایانه که نداشتم ولی ps1 داشتم فوتبال 98 2 الی 3 ساعت که از پس و فیفا الآن هم دوست داشتنی تره این بازی ، 1 بار کلوب شرطی زدم باختم ولی تجربه شد
تفریحات کوچه : با بچه ها فوتبال میزدیم تو کوچه ، من از همون بچگی دروازبان بودم و هستم و خواهم بود
الآن در 16 سالگی
خواب : منم مثل نیما هر وقت خوابم بیاد
رایانه : کم کمش 6 ساعت تو روز
تفریحات کوچه : مغازه رفتن
LEGENDARY
دوران کودکی
بین 8 تا 13 سالگی
خواب راس ساعت 10
تفریح فقط فوتبال و پلی استیشن 1
و اما الان در سن 18 سالگی
همیشه بی قرار و کسل ( نمیدونم شاید عاشق شدم)
خواب ساعت 3 یا 4 صبح
زمان بیدار شدن ساعت 11 یا 12 ظهر
مدت زمانی که از رایانه استفاده میکنم 3 یا 4 ساعت
بیشتر وقتم صرف باشگاه میشه
مدت زمانی که بیکارهستم یه حالی با پلی استیشن 3 میکنیم![]()
بعضی موقع ها هم اگه حسش باشه با بروبچ میرم تو خیابون ها انقدر میگردیم تا سرمون گیج برهیخورده هم سر کار ملت میذاریم!!!
موقعی هم که حوصلم سر بره سرکار دوست و رفیق میذاریم
پس اگه خواستین سر کار برین شماره خود را پ خ کنید![]()
ویرایش توسط shiraz-sport : 09-01-2012 در ساعت 22:40
منم بگم پس
قبل از 10 سالگی زمان خواب 12 بیداری 8 الی 9
تفریحات فوتبال و گیم و فرار از مدرسه
الان بعد از گذشت بیش از یه دهه
زمان خواب 5و نیم صب بیداری ساعت 1 و نیم
تفریحات فوتبال گیم و فرار از دانشگاه
عمه رسولم تازگیا به قول یکی از بچز اضافه شده
پ. در زمان کنونی استرس بر من مستولی شده این سنجش خراب شده هم که نتایجو نزده خبرش
دیگه اگه امشب خوابمون برد ساعت 2 فردا میبینم
از خالا بگم من دیشبم خوابشو دیدم من سمنان قبول میشم میگید نه بزارید فردا ببینید
خلاصه اگه خودکشی کردم دیگه نیومدم حلال کنید![]()
من بچگی ، دبستان ، 11 میخوابیدم تا 6:30 هفت ، دوران راهنمایی شد 12 و شبایی که فوتبال میشد دید (با اجازه مامان) میشد 2 ، تا همون هفت ، دبیرستان سری آ رو حتما دنبال میکردم ، اینتری ای بودم برای خودم (اون موقعها لالیگا رو پخش زنده نمیکرد ، حرصامو برای اینتر یا در اصل ویه ری میخوردم) ، سال دوم یا سوم دبیرستان بودم پخش با تاخیر لالیگا شروع شد ، فکر کن میزد 1:15 دقیقه بازی بارسا ... تا خود 3 بیدار بودم و با ولع یه بازی زنده قورتش میدادم ، میخوابیدم تا 7 و بقیه خواب تو کلاس!!!
تفریحم توی این مدت فوتبال بازی کردن و بازی فوتبال در انواع کنسولهای بازی بود (فیفا 98 و گزارشگر 96 رو پشت کنکور هم بازی میکردیم با پسرخاله هام ، یعنی سال 85) و دیدن فیلم و البته خوندن مجله.
از دوران 18 سالگی به اینور هم خواب بی خواب همش بیدار! چون خواب من 18 ساعت طول میکشه اگه بخوابم.
الان هم که 12 تا 1 شب از سر کار میرسم خونه ، بین 3 تا 4 شب میخوابم و 10 تا 11 صبح بلند میشم.
F a r e w e ll ... Tito
درود من کلا زودم 1 میخوابیدم اول دبستان بودم هم همین بودم الانم دیگه تا اذن صبح بیدارم
================================================== ============
البته منم تا شنیدم گفتم شایعه است ، ولی بعضی از بچه ها میگن برای خودشون اتفاق افتاده ...
مثه اینکه تازگیا ایرانسل میس کال هم میندازه !!!
WENGER 4 EVER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)