Design & Developed BY Patira

صفحه 27 از 138 نخستنخست ... 1725262728293777127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 1372

Hybrid View

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    قرعه کشی جام حذفی آلمان

Fcbayern.ir- با انجام قرعه کشی مرحله اول رقابتهای جام حذفی آلمان موسوم به DFB POKAL، تیمها حریفان خود را شناختند، که در یکی از مهمترین مسابقات بایرن مونیخ پر افتخارترین تیم این رقابتها میهمان یان رگزنبورگ است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بر طبق مقررات اتحادیه فوتبال آلمان تمام تیمهای بوندسلیگا1 در این مرحله از مسابقات میهمان رقبای خود خواهند بود.

تیم یان رگزنبورگ حریف بایرن مونیخ در این مرحله که به تازگی جواز حضور در بوندسلیگا2 را دریافت کرده است در ورزشگاه یازده هزار نفری یان اشتادیون میزبان شاگردان یوپ هاینکس خواهد بود.

در سایر دیدار های مهم، بوروسیا دروتمند مدافع عنوان قهرمانی میهمان اوبرنلاد خواهد بود، ساربروکن به مصاف شالکه خواهد رفت و مونشن گلادباخ هم در زمین آلمنیا آخن به میدان میرود.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    تلاش منچستری ها برای جذب پاپادوپولوس

Fcbayern.ir-کریاکوس پاپادوپولوس مدافع یونانی تیم فوتبال شالکه پس از درخشش در رقابتهای یورو 2012، به شدت مورد توجه منچستریونایتد و منچستر سیتی دو فطب فوتبال انگلستان قرار گرفته است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پاپادوپولوس فصل گذشته در رقابتهای بوندسلیگا هم بسیار موفق بود و در 29 مسابقه تیمش به میدان رفت و توانست همراه با آبی های سلطنتی جواز حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده را کسب کند.

روزنامه بیلد ادعا می کند که این مدافع 20ساله مورد توجه مسوولان دو تیم شهر منچستر قرار گرفته است و در آینده نزدیک باید شاهد پیشنهادی از سوی این تیمها به باشگاه شالکه 04 باشیم.

پاپادوپولوس در سال 2010 از المپیاکوس به شالکه پیوست و تا سال 2015 با این تیم قرارداد دارد.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان در جریان تمرین روز گذشته دچار مصدومیت شد و به استراحت پرداخت.
    به نقل از خبرگزاری ورزش آلمان، «ایلکای گونداگون» در جلسه تمرینی صبح روز گذشته که اختصاص به بازیکنان ذخیره ژرمن‌ها داشت، از ناحیه مفصل پای راست آسیب‌ دید.
    طبق نظر و تجویز کادر پزشکی وی پس از حدود 30 دقیقه فعالیت از جمع بازیکنان خارج شد و به استراحت پرداخت.
    بر اساس این گزارش هنوز مشخص نیست شدت مصدومیت این بازیکن جوان عضو بروسیادورتموند چقدر است.
    علاوه بر او لوکاس پودولوسکی، ستاره فصل آینده آرسنال انگلیس نیز روز گذشته به علت مصدومیت جزیی از انجام تمرین معاف شد و در هتل محل اقامت در شهر دانسیگ لهستان به استراحت پرداخت.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ این طور به نظر می رسد یواخیم لو تصمیم نهایی خود را گرفته است و می خواهد بعد از مسابقات جام جهانی 2014 برزیل از تیم ملی کناره گیری نماید. او همچنین بیشتر تمایل دارد در خارج از آلمان فعالیت خود را دنبال کند.
    به نقل از شبکه RTL آلمان هانس دیتر فلیک دستیار یواخیم لو در تیم ملی آلمان و یکی از نزدیکترین افراد به وی نیز خبر این جدایی را تایید نموده است.
    فلیک به این شبکه می گوید: "بله این خبر صحت دارد. یواخیم لو به احتمال زیاد بعد از مسابقات جام جهانی نیمکت آلمان را ترک خواهد نمود. آنطور که فهمیدم یواخیم دوست دارد در خارج از آلمان به فعایت خود ادامه دهد. او لیگ انگلیس و اسپانیا را بیشتر می پسندد و من فکر میکنم مقصد آتی او یکی از این دو کشور باشد."
    بسیاری از رسانه های آلمانی و انگلیسی و حتی اسپانیایی معتقد هستند یواخیم لو به یک باشگاه بزرگ اروپایی منتقل خواهد شد. آنها از منچستر سیتی، چلسی، رئال مادرید و بارسلونا به عنوان مقصد بعدی مربی با شخصیت و دوست داشتنی ژرمنها نام می برند.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ژرمن ها برای اطلاع از حریف بعدی شان در نیمه نهایی به شدت کنجکاو هستند
    بعد از برد قاطعانه آلمان مقابل یونان و مسجل شدن حضور ژرمن ها در مرحله نیمه نهایی رقابتهای یورو2012، بازیکنان این تیم فقط به حریف آتی تیمشان فکر می کنند. ماریو گومز با کنجکاوی تمام در انتظار آن است تا از حریف آتی تیمش درمرحله نیمه نهایی مطلع شود. او که بازی مقابل یونان را از روی نیمکت ذخیره ها آغاز کرد، در دقایق پایانی بازی به جای کلوزه به زمین مسابقه آمد.

البته گومزبرای برطرف کردن حس کنجکاوی اش باید تا امشب و اتمام دیدار دو تیم ایتالیا و انگلیس صبر کند ؛ چرا که برنده این بازی، حریف آلمان در مرحله نیمه نهایی خواهد بود. او در پایان دیدار تیمش مقابل یونان به زد دی اف گفت:« من به تلاشم ادامه می دهم. خیلی کنجکاوم تا بدانم که در بازی بعدی چه خواهد شد و چه تیمی حریف ما در نیمه نهایی خواهد بود. ما قبل از آغاز بازی با یونان می دانستیم که آنها استاد بقا و بازگشت به جریان بازی هستند و این را با به ثمر رساندن 2 گل نشان دادند ولی فکر می کنم که ما با شایستگی تمام باید این بازی را می بردیم.»

البته گومز تنها بازیکنی نیست که با هیجان و اشتیاق زیاد در انتظار مشخص شدن حریف آتی تیمش نشسته است؛ چرا که هولگر بداشتوبر، مدافع تیم ملی آلمان هم حس مشابهی با گومز دارد. البته او ترجیح می دهد تا تیمش در مرحله نیمه نهایی مقابل انگلیس قرار بگیرد.

بداشتوبر معتقد است که شکست دادن شاگردان روی هاجسون ، با توجه به سبک بازی آلمانی ها کار آسانی است و ابراز امیدواری کرده که شاهد تکرار دیدار نیمه نهایی یورو1996 باشیم:« من ترجیح می دهم تا درمرحله نیمه نهایی مقابل انگلیس بازی کنیم. چرا؟ چون سبک بازی آنها بیشتر به درد ما می خورد.»

درپایان دیدار آلمان مقابل یونان، ژروم بواتنگ هم بازی تیمش را این گونه ارزیابی کرد:« بازی هیجان انگیزی بود. درنیمه اول، ما فرصتهای خیلی زیادی را از دست دادیم ولی درنهایت این ما بودیم که گل اول بازی را به ثمر رساندیم. این گل با شایستگی تمام به ثمر رسید.با آغاز نیمه دوم هم گل بدی خوردیم ولی ریتم بازی را در دست گرفتیم و شایسته پیروزی در این بازی بودیم. در مرحله نیمه نهایی بازی هیجان انگیزی خواهیم داشت. هر یک از دو تیم انگلیس و ایتالیا کیفیت های فوتبالی بالایی دارند و فکر می کنم که هیچ یک از این دو تیم نمی خواهند اشتباه اول بازی را مرتکب شوند.»

دیدار مرحله نیمه نهایی آلمان مقابل برنده دیدار انگلیس و ایتالیا، در عصر روز پنجشنبه در شهر ورشو، پایتخت لهستان برگزار خواهد شد

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ماریو گومز، ستاره تیم ملی آلمان تصمیم یواخیم لو برای نیمکت نشینی او در جریان دیدار با یونان و حضور میروسلاو کلوزه در ترکیب اصلی تیمش را پذیرفت ولی الان در صحبتهایی اعلام کرد که اگر اودر جریان آن دیدار در ترکیب فیکس آلمان به میدان می رفت، به گل می رسید.
    شاگردان یواخیم لو در آن بازی با نتیجه 2-4 یونان را شکست دادند تا به مرحله نیمه نهایی رقابتها راه یابند. درجریان آن بازی فیلیپ لام، سامی خدیرا، کلوزه و مارکو رئوس برای ژرمنها گلزنی کردندو گومز که آن بازی را از روی نیمکت ذخیره ها شروع کرد و به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شد، از گلزنی در آن دیدار ناکام ماند. او اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که به تصمیم مربی تیمش احترام می گذارد.

گومز در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« مربی اسامی بازیکنان تیم را اعلام کرد و ما باید آن را بپذیریم. این دقیقا همان کاری بود که من انجام دادم. قطعا دوست دارم تا بازی کنم و فکر می کنم که اگر در ترکیب تیم بودم، می توانستم برای تیم به گل برسم.»

آلمان درمرحله نیمه نهایی یورو2012، مقابل برنده دیدار ایتالیا- انگلیس قرار خواهد گرفت. گومز در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که به عنوان بازیکن ذخیره هم بازی خوبی را مقابل یونان انجام داد و اعلام کرد که بی صبرانه منتظر تصمیم مربی تیمش برای بازی بعدی است:« میروسلاو کلوزه در بازی با یونان عملکرد خوبی داشت و باید صبر کنیم و ببینیم که در بازی بعد مربی تیم چه انتخابی خواهد داشت.»

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بیرهوف معتقد است این مسئله نمی تواند کار یکی از بازیکنان تیم باشد
    الیور بیرهوف، مهاجم سابق تیم ملی آلمان، از اینکه ترکیب اصلی ژرمن ها در دیدار مقابل یونان ساعاتی پیش از آغاز دیدار لو رفت، ناراحت است.

یواخیم لوو، سرمربی آلمان، قصد داشت در این دیدار تیمش با چند تغییر راهی میدان کند که از آن جمله استفاده از میرو کلوزه به جای ماریو گومز در ترکیب اصلی بود اما نشریه بیلد همان روز ترکیب اصلی را منتشر شد.

اما بیرهوف معتقد است این مسئله نمی تواند کار یکی از بازیکنان تیم باشد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما با بازیکنان صحبت کردیم و از آنها پرسیدیم. مهم است که بتوانید حریف را غافلگیر کنید.

وقتی ترکیب اصلی 6 ساعت پیش از آغاز بازی منتشر شد، شرایط برای ما دشوار شد. ما باید مطمئن باشیم که خبری از تیم به بیرون درز نکند."

آلمان در نهایت یونان را 4-2 شکست داد و به پانزدهمین پیروزی پیاپی اش در دیدارهای رسمی دست پیدا کرد. آنها باید در دیدار نیمه نهایی یورو 2012، به مصاف برنده دیدار انگلیس- ایتالیا بروند.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مسوت اوزیل ستاره خط میانی تیم ملی آلمان معتقد است سه تغییر یواخیم لو در بازی تیمش مقابل یونان باعث شده است او در این بازی آزادانه تر بازی کند.
    مسوت اوزیل هافبک خلاق تیم ملی آلمان در سه بازی مرحله گروهی تیمش بازیهای متوسطی را به نمایش گذاشت اما در بازی آخر آلمان مقابل یونان ستاره تیمش بود و به عنوان بهترین بازیکن میدان شناخته شد .
    اوزیل در گفتگویی با بیلد گفت:"این بازی برای من بسیار مهم بود . من قادر بودم که نشان دهم چه توانایی های دارم . من فقط از این ناراحت هستم که چرا نتوانستم گلزنی کنم."
    هنگامی که از اوزیل سوال شد که نظرت در مورد تغییرات ناگهانی یواخیم لو در ترکیب ابتدایی تیم مقابل یونان یعنی قراردادن کلوزه ، شورله و رئوس به جای گومز ، پودولسکی و مولر چیست؟ او در جواب گفت:
    "این تغییرات کاملا برای من سودمند بود . ما بازیکنان مستعد فراوانی داریم که در زمین به خوبی گردش میکنند و همین موضوع باعث میشود بازی کردن برای من آسان تر شود. "
    " در حال حاضر صمیمیت خوبی میان بازیکنان است و پیروزی ما مقابل یونان باعث بالا رفتن روحیه و احساس قدرتمندی بیشتر میان اعضای تیم شده است . ما پانزدهمین پیروزی پیاپی در بازیهای رسمی را بدست آورده ایم که دستاورد بزرگی است. من این موضوع را از روزنامه بیلد خواندم این یک رکورد جهانی است .
    "اکنون تمام تیمهای ملی برای ما احترام زیادی قائلند به طوری که پیش از شروع مسابقات در رختکن تیم رئال مادرید همه کاملا میدانستند که ما چه تیم ملی قدرتمندی داریم."
    حریف بعدی تیم ملی آلمان امشب از دل بازی انگلستان و ایتالیا مشخص خواهد شد.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فیلیپ لام کاپیتان ریز نقش ژرمنها ابراز تمایل کرد که در نیمه نهایی با تیم ملی انگلستان روبرو شوند.
    کاپیتان تیم ملی آلمان امیدوار است که بازی بعدی تیمش در رقابتهای یورو 2012 مقابل تیم انگلستان باشد تا بار دیگر هم تیمی هایش بتوانند نتیجه 4-1 مقابل این تیم در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را تکرار کنند
    فیلیپ لام در گفتگویی با اشپ.رت بیلد گفت:"دوست دارم با انگلستان روبرو شویم . بسیار جالب خواهد شد اگر که شاهد یک نیمه نهایی کلاسیک باشیم . "
    " تیمهای انگلستان و ایتالیا نسبت به سال 2010 تیمهای به مراتب بهتری دارند . تمام تیمهای مرحله نیمه نهایی مدعی کسب قهرمانی هستند. "
    فیلیپ لام احساس میکند تیمش برای اینکه میخواهد به فینال یورو صعود کند همچنان تحت فشار است اما امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت که تیمش نمایش فوق العاده ای را در ادامه یورو خواهد داشت .
    لام به خبرنگاران گفت:"ما همچنان تحت فشاریم چون میخواهیم به فینال رقابتها صعود کنیم . ما ترکیبی فوقالعاده و کیفیتی ممتاز داریم . تیم ما دارای 23 بازیکن خیلی خوب است که همه شایستگی حضور در ترکیب اصلی دارا هستند ."
    لام سپس در مورد لو رفتن ترکیب تیم ملی آلمان پیش از بازی مقابل یونان صحبت کرد و اظهار داشت چنین با رفتارهایی قطعا برخورد خواهد شد.
    "تمام بازیکنان تیم باید بدانند که در مورد ترکیب تیم نباید با هیچکس صحبت کنند . من نه تنها به مدیر برنامه هایم بلکه به همسرم هم چیزی در مورد ترکیب نگفتم ، امیدوارم این اتفاق دیگر هرگز تکرار نشود."

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یکی از بازیکنان تیم ملی هلند که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد بازیکنان تیم ملی این کشور از اینکه آرین روبن در فینال چمپیونزلیگ مقابل چلسی پنالتی اش را از دست داد، خوشحال شدند.
    بعد از اینکه دیدار چلسی و بایرن در فینال چمپیونزلیگ در وقت قانونی 1-1 به پایان رسید، بایرن در وقت های اضافی صاحب یک ضربه پنالتی شد که روبن آن را به دست های پتر چک کوبید و در نهایت باواریایی ها در ضربات پنالتی، نتیجه را به حریف واگذار کردند.

یکی از هم تیمی های روبن در تیم ملی هلند در گفتگو با نشریه دتلگراف گفت:" فکر کنید اگر او آن ضربه را گل می کرد، چطور به هلند برمی گشت. او مغرورتر می شد و دیگر هیچ پاسی به هم تیمی هایش نمی داد."

نارنجی ها به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی پای به رقابت های یورو گذاشتند اما با سه شکست پیاپی، در همان مرحله گروهی حذف شدند. گفته می شود اختلافات درون تیمی یکی از دلایل حذف هلند بود و این بازیکن هلندی تصمیم فن مارویک برای آزاد گذاشتن بازیکنان برای استفاده از مشروبات الکلی را دلیل بدتر شدن اوضاع دانست.

" فن مارویک به بازیکنان اجازه داد تا در فاصله بین بازی ها از مشروبات الکلی استفاده کنند. این اتفاق باعث شد تا اردوی تیم نامنظم تر به نظر برسد."

bayern.blogsky.com

صفحه 27 از 138 نخستنخست ... 1725262728293777127 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع