به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
هوگو سانچس: مورینیو می تواند به سلطه بارسا پایان دهد
باشگاه کاتالانی در سه فصل اخیر و با هدایت پپ گواردیولا به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده است. آنها در این مدت سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شده اند
![]()
سایت گل- هوگو سانچس، مهاجم سابق رئال مادرید، معتقد است ژوزه مورینیو می تواند به دوران برتری بارسا در فوتبال اسپانیا پایان دهد.باشگاه کاتالانی در سه فصل اخیر و با هدایت پپ گواردیولا به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده است. آنها در این مدت سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شده اند.اما با نتایجی که آبی و اناری ها در رقابت های این فصل به دست آوردند و از دست دادن 4 امتیاز در 6 دیدار ابتدایی فصل جدید، موجب شده تا ملی پوش سابق مکزیکی به موفقیت رئال با هدایت مورینیو در رقابت های این فصل امیدوار باشد.او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" رئال مادرید به مربی ای مانند ژوزه مورینیو نیاز داشت تا بتواند ارزش هایی که این باشگاه از دست داده بود را به آنها برگرداند.هم مورینیو و هم فلورنتینو پرس همچنان به دنبال ساختاری هستند که بتوانند بارسا را پایین بکشند و فکر می کنم در مسیر صحیح قرار دارند. طرفداران رئال باید از مربی و بازیکنان شان تا دم مرگ حمایت کنند."
goal.com
HALA MADRID
خبر خوب برای رئالی ها؛ نوری شاهین شرایط بازی را پیدا کرد
ژوزه مورینیو چند روز پیش اظهار امیدواری کرده بود که این ملی پوش ترک بعد از دیدارهای ملی این هفته بتواند برای رئال به میدان برود
Nuri Şahin - Real Madrid (Marca)
سایت گل- به گزارش نشریه آ.اس، نوری شاهین، ستاره ترک رئال مادرید، بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کرده و می تواند در دیدار بعدی تیمش مقابل رئال بتیس به میدان برود.ژوزه مورینیو چند روز پیش اظهار امیدواری کرده بود که این ملی پوش ترک بعد از دیدارهای ملی این هفته بتواند برای رئال به میدان برود و اکنون کادرپزشکی باشگاه رئال این چراغ سبز را به ستاره سابق دورتموند نشان داد.این ستاره 23 ساله تابستان گذشته از دورتموند به رئال پیوست اما به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو تاکنون نتوانسته برای این تیم به میدان برود.با این وجود، شاهین در دیدارهای ترکیه در مقدماتی یورو 2012 مقابل آلمان و آذربایجان حضور نخواهد داشت.ترکیه در حال حاضر در گروه اول رقابت ها با چهارده امتیاز در رده دوم قرار دارد و از شانس زیادی برای رسیدن به دیدار پلی آف برخوردار است.
goal.com
HALA MADRID
ونگر: کاکا کم کم به اوج برمي گردد .
کاکا در سال 2009 از ميلان به رئال مادريد پيوست اما مصدوميت هاي پياپي مانع از درخشش او در باشگاه اسپانيايي شد.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تاکید کرد که کاکا، ستاره برزیلی رئال، در حال بازگشت به دوران اوج است اما معتقد است که حضور مسوت اوزیل در سانتیاگو برنابئو می تواند موجب شود تا این ستاره سابق میلان زمان کمتری برای بازی پیدا کند.
اما او در این فصل به دوران اوج بازگشته و و در دیدار هفته گذشته رئال مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان نیز نمایش درخشانی ارائه داد.
ونگر در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" کاکا بار دیگر نمایش های خوبی ارائه می دهد. با این وجود من معتقدم او هنوز در سطح روزهای حضورش در میلان نیست. مرحله بعد برای او، رسیدن به زمان بازی بیشتر در رئال است.
مشکل کاکا این است که در همان پستی بازی می کند که اوزیل حضور دارد، بازیکنی که جوان و قدرتمند است. تبدیل شدن به بازیکنی ثابت و غیرقابل جانشین برای کاکا کار آسانی نیست.
بعضی ها می گفتند که او دیگر تمام شده است اما در مورد او باید براساس نمایش های اخیرش قضاوت کرد. برای بازیکنی مانند او پیدا کردن فرم سابقش بعد از مدت ها غیبت کار آسانی نیست. او برای بازگشت به اوج به زمان نیاز دارد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
محرومیت مورینیو و دستیار گواردیولاکمیتهی مسابقات فوتبال اسپانیا مورینیو را به دلیل حرکت غیراخلاقی در فینال سوپرجام اسپانیا دو جلسه محروم کرد .
به گزارش ایسنا،پس از حرکت جنجالی مورینیو درآخرین دقایق دیدار تیمهای بارسلونا و رئال مادرید، کمیتهی برگزاری رقابتهای فوتبال در اسپانیا سرمربی پرتغالی رئال مادرید را به دلیل حرکت غیر ورزشی دو جلسه ازهمراهی تیمش محروم کرد.
مورینیو پس از خطای شدید مارسلو بر روی فابرگاس که با اخراج این بازیکن همراه شد، به سمت تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا حرکت کرده و انگشتش را در چشم او فرو کرد. حرکت مورینیو البته واکنش تیتو را به دنبال داشت و او هم با دست ضربهای به سر مورینیو زد.
مورینیو در نشست خبری بعدا به عمدا نام تیتو را اشتباه تلفظ کرد و وانمود کرد که او را نمی شناسند. سرمربی رئال مادرید کلمهی دیگری به جای نام ویلانووا استفاده کرد که در زبان اسپانیایی معنای بوق می دهد!
کمیتهی برگزاری مسابقات روز چهارشنبه به ریاست آلفردو فلورز برگزار شد و پس از بررسی تمام مدارک و شواهد موجود، محرومیت دو جلسهای برای مورینیو در نظر گرفت و ویلانووا را هم به عنوان متهم ردیف دوم، یک جلسه محروم کرد.
بنا به تصمیم گرفته شده این محرومیتها برای اولین دیدار این دو تیم در چارچوب رقابتهای جام حذفی اسپانیا اعمال خواهد شد.
نکتهی جالب توجه، حمایت روزنامهی مارکا از محروم شدن تیتو ویلانوا بود. این روزنامه در گزارشی که دربارهی این حکم محرومیت منتشر کرده نوشته است: دستیار گواردیولا ابتدا مورینیو را تحریک کرده و باعث شده که او این عمل را انجام دهد و به همین دلیل جریمه شده است.
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
کریستیانو رونالدو مصدوم شدتیم ملی فوتبال پرتغال از مصدومیت کریستیانو رونالدو بازیکن تیم ملی این کشور و باشگاه فوتبال رئال مادرید اسپانیا پیش از دیدار آینده تیم ملی پرتغال در رقابت های مقدماتی جام ملتهای اروپا (یورو 2012) خبر داد.
با وجود اینکه رونالدو به علت مصدومیت در تمرینات تیم ملی فوتبال پرتغال شرکت نکرد و در هتل محل اقامت این تیم باقی ماند اما انریکه جونز پزشک تیم ملی فوتبال پرتغال ابراز اطمینان کرد کاپیتان تیم ملی این کشور در دو دیدار آینده این تیم در مقدماتی جام ملتهای اروپا به میدان خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاری آلمان از لیسبون ، جونز به روزنامه «مارکا»ی اسپانیا گفت :" کریستیانو از ناحیه ران پا دچار یک مصدومیت جزئی شده است اما همه چیز تحت کنترل است و برای همین تصمیم گرفتیم وی امروز تمرین نکند اما روز پنجشنبه تمرینات خود را از سر خواهد گرفت."
وی افزود :"موضوع نگران کننده ای وجود ندارد و وی مطمئنا در دو دیدار آینده به میدان خواهد رفت."
تیم ملی فوتبال پرتغال در رقابت های مقدماتی جام ملت های اروپا (یورو 2012) روز جمعه میزبان ایسلند خواهد بود و چهار روز بعد برابر تیم ملی فوتبال دانمارک به میدان خواهد رفت.
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
ملاقات با مسئولان سن ژرمن
کاکا در پاریس شام خورد.
بازیکن برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته به همراه مدیر برنامه هایش در پاریس با مقامات پاری سن ژرمن شام خورد.
به نقل از آس اسپانیا، کاکا که به تازگی در ترکیب رئال مادرید خوش درخشیده به خاطر برخی بیمهری ها و بیتوجهی ها قصد ماندن در مادرید را ندارد و به اصرار وکیل خود راهی پایتخت فرانسه شده تا شرایط انتقال به تیم تازه ثروتمند شده پاری سن ژرمن را ارزیابی کند.
یکی از مشکلات اصلی کاکا همسر و فرزند او است که نمیخواهند در فرانسه با زبانی تازه به زندگی خود ادامه دهند و آنها نیز اسپانیا را بهترین جا برای رشد فرزند خود میدانند.
کاکا شب گذشته با مقامات تیم اول پاریس شام خورد و در مذاکرهای صمیمانه شرایط انتقال زمستانی خود را بررسی کرد؛ اما باید نظر مقامات رئال مادرید را نیز جویا شود.
چند تیم برزیلی نیز به دنبال کاکا هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اعتراض شدید باشگاه رئال مادرید به رای فدراسیون فوتبال اسپانیا
این یک محرومیت سیاسی بود.
باشگاه رئال مادرید رای صادر شده برای مورینیو و کمک مربی بارسلونا را کاملا سیاسی توصیف و به فدراسیون فوتبال اسپانیا اعتراض کرد.
به نقل از آس اسپانیا، دو روز پیش کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید را به خاطر درگیری با کمک مربی بارسلونا و حرکت زشت او در پایان بازی دو جلسه محروم کرد.
جنگ روانی و حرکات توهین آمیز تیتو ویلانووا نیز با یک جلسه محرومیت از حضور بر روی نیمکت همراه بود.
هر دو نفر نیز به پرداخت 600 یورو به حساب ذخیره فدراسیون فوتبال اسپانیا جریمه شدند و باشگاه رئالمادرید نیز به مبلغ 180 یورو محکوم شد.
ارقام کوچک اشاره شده مسلما برای ابرمردان ثروتمند دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید به حساب نمیآیند؛ اما آنها باید از وقت خود برای پرداخت حضوری این مبالغ به صورت رسمی کنار بگذارند و حق ندارند این کار را از طریق وکیل خود انجام دهند.
باشگاه رئال مادرید که خوب میداند در این میان هیچ شکایتی از سوی بارسلونا وجود نداشته تصمیم اخیر فدراسیون فوتبال اسپانیا را یک تصمیم کاملا سیاسی توصیف کرده و آن را پاسخی به عدم مشارکت مالی رئال مادرید در طرح های این فدراسیون خوانده است.
نکته اشاره شده در اعتراض رئال مادرید این است که 4 دوربین حرکت مورینیو را فیلمبرداری کرده؛ اما دو دوربینی که حرکت کمک مربی گواردیولا را ثبت کردهاند هیچ فیلمی را در اختیار رسانه ها نگذاشته و فدراسیون فوتبال از توهین گواردیولا به رئال مادریدی ها در تونل نیوکمپ اظهار بی اطلاعی میکند و شاهدان این ماجرا را به رسمیت نمی شناسد.
بارسا و رئال پرطرفدارترين باشگاه هاي اروپا
دو غول اسپانيايي رده هاي اول و دوم ليست پرطرفدارترين تيمهاي اروپايي را مال خود کرده اند ونمايندگان انگليس، ايتاليا و آلمان دررده هاي بعدي هستند.
یوفا، لیست باشگاه پرطرفدار این قاره را در سال جاری اعلام کرد.
این رده بندی بر اساس تعداد هواداران رسمی در داخل و خارج کشورها انجام شده است.
باشگاه بایرن مونیخ در این رده بندی همانند سال گذشته در رده پنجم قرار دارد.
لیست ده باشگاه اول این رده بندی به شرح زیر است :
۱ - بارسلونا با ۶.۶۶۵.۰۰۰ هوادار
۲ - رئال مادرید با ۶.۳۳۰.۰۰۰ هوادار
۳ - منچستر یونایتد با ۵.۴۳۵.۰۰۰ هوادار
۴ - یوونتوس با ۵.۴۲۵.۰۰۰ هوادار
۵ - بایرن مونیخ با ۴.۴۴۵.۰۰۰ هوادار
۶ - گالاتاسرای با ۴.۲۷۰.۰۰۰ هوادار
۷ - میلان با ۳.۸۱۵.۰۰۰ هوادار
۸ - لیورپول با ۳.۷۳۰.۰۰۰ هوادار
۹ - اینتر میلان با ۳.۷۱۰.۰۰۰ هوادار
۱۰ - مارسی با ۳.۳۵۰.۰۰۰ هوادار
goal.com
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
روبرتو کارلوس: آنژی می خواهد کریس رونالدو و مورینیو را به خدمت بگیرد
سرمربی موقت آنژی از اهداف این باشگاه پرده برداشت
- روبرتو کارلوس، مدافع و مربی موقت باشگاه آنژی ماخاچ قلعه، اعلام کرد این باشگاه به دنبال به خدمت گرفتن کریس رونالدو و ژوزه مورینیو، سرمربی و ستاره رئال مادرید است.او در گفتگو با برنامه پونتو پلوتا گفت:" من دوست دارم باشگاه آنژی کریس رونالدو را به خدمت بگیرد. من با نیمار هم صحبت کردم و اگر رئال یا بارسا نتوانند او را به خدمت بگیرند، ما او را خواهیم خرید.هدف بعدی ما استخدام مورینیو است اما نه فقط او. ما با چند مربی باتجربه دیگر هم صحبت کرده ایم. ما می خواهیم آنژی را به تیمی مانند رئال و بارسا تبدیل کنیم."
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بازگشت نامزد کاسیاس به مارکا
قرارداد رسمی او با نشریه مارکا روز گذشته به امضا رسید.
سارا کاربونرو، نامزد ایکر کاسیاس، از دیروز بار دیگر با نشریه معتبر مارکا که یکی از معتبرترین نشریات ورزشی دنیاست، همکاری اش را آغاز کرد. او که یکی از مجریان شبکه تله 5 است، یکی از اعضای گروه آنالیز بازی های هفتگی لالیگا در نشریه مارکا خواهد بود.قرارداد رسمی او با نشریه مارکا روز گذشته به امضا رسید.کاربونرو یکی از گزارشگرانی بود که رقابت های جام جهانی 2010 را برای شبکه تله 5 پوشش داد و در آن زمان مقاله هایی نیز برای نشریه مارکا نوشت.کاربونرو کار گزارشگری را از رادیو مارکا آغاز کرد و در آن زمان بیشتر ورزش های هیجانی و همچنین بسکتبال را پوشش می داد.یکی از دلایل اصلی شهرت کاربونرو در چند سال اخیر رابطه عاطفی اش با کاسیاس بوده که همچنان نیز ادامه دارد.goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)