تلاش دوباره یووه برای جذب الکس
مدافع بزریلی چلسی بار دیگر برای تقویتخط دفاعی مورد توجه سران یووه، صدر نشین ایتالیا برای انتقال در ماه ژانویه قرار گرفت.

طبق گزارش Tuttosport رئیس باشگاه یووه، جوزفه ماروتا الکس مدافع مرکزی چلسی را در لیست خرید یووه در ماه ژانویه قرار داده است.
سران یووه به شدت مشتاقند تا با جذب الکس خون تازه ای به رگ های خط دفاعی یووه تزریق کنند و به نظر آن ها الکس برزیلی گزینه بسیار مناسبی می باشد.
قهرمان 27 دوره لیگ ایتالیا در گذشته نیز به دنبال جذب رودولفو مدافه مرکزی باشگاه سائوپاولو بوده است اما گویا آنها از تلاش برای جذب الکس دست بردار نیستند چرا که در گذشته نیز این باشگاه به چلسی پیشنهاد داده بود اما سران چلسی آن را رد کرده بودند.
مسئولان یووه که به مدافع سابق پی اس وی آیندهوون علاقه زیادی دارند در ترنسفر تابستانی برای جذب این بازیکن در تلاش بودند اما این انتقال هرگز محقق نشد.
با این وجود ماروتا هنوز امیدوار است که بتواند نظر چلسی را برای جذب آلکس جلب کند چرا که این بازیکن برای انتقال به سری آ ابراز علاقه کرده است.
الکس در 24 آگوست در مصاحبه با skysport گفت:" مدیر برنامه های من در حال مذاکره با یووه می باشد. من 29 سال دارم و انتقال به سری آ می تواند یک فرصت بزرگ برای من باشد. من خیلی دوست دارم در ایتالیا به فوتبالم ادامه دهم و در آنجا پیشرفت کنم. امیدوارم این آرزو قبل از بازنشسته شدم تحقق پیدا کند."
قرارداد این بازیکن با چلسی در تابستان 2013 به پایان خواهد رسید.