Design & Developed BY Patira

صفحه 27 از 100 نخستنخست ... 1725262728293777 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

chelsea

واکنش هافبک چلسی پس از گلزنی مقابل بولتون

لمپارد: فقط لیونل مسی 3 هت‌تریک نمی‌کند.

هافبک ملی‌پوش تیم فوتبال چلسی از این که در برد پرگل تیمش مقابل بولتون هت‌تریک کرد، اظهار شادمانی می‌کند.

به نقل از روزنامه آبزرور، فرانک لمپارد گفت: خیلی خوشحالم در شرایطی قرار گرفتم که سه گل مقابل بولتون به ثمر رسانم. همیشه سعی کردم بهترین بازی ممکن را ارائه دهم و بازیکنی با کیفیت بالا در زمین مسابقه باشم.

او ادامه داد: خوشحالی من از زدن سه گل در این بازی دلایل متفاوتی دارد. به عنوان خوشحالم که سه گل زدم تا مشخص شود تنها لیونل مسی نیست که می تواند سه گل بزند. بلکه بازیکنان چلسی نیز قادر به انجام چنین کاری نیز هستند.
    او ادامه داد: البته همیشه امکان و فرصتی برای گلزنی، آن هم به تعداد سه فراهم نمی‌شود. در عین حال باید مقاوم و پابرجا بود تا در این‌گونه مواقع به بهترین شکل بتوان از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را کرد.

شب گذشته در ادامه دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر چلسی در ورزشگاه ریبوک یاران لمپارد به برتری 5 بر یک در خانه بولتون رسیدند. در این بازی وی، اولین گل خود را در دقیقه 15 به ثمر رساند. او در دقایق 26 و 59 دو گل دیگر نیز زد. در این میان استوریج، زننده دو گل دیگر تیم آبی‌پوش بود.
    در مقابل بولتونی‌ها در دقیقه 47 تنها قادر شدند یکی از 5 گل دریافتی را توسط ددریک بویاتا جبران کنند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
    ویرایش توسط DanielBahrami : 10-03-2011 در ساعت 17:14

4. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea لمپارد: باید بگذاری که فوتبالت از تو به دفاع بپردازد

لمپارد: باید بگذاری که فوتبالت از تو به دفاع بپردازد

ستاره سابق باشگاه وستهم از سه گلی که در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل بولتون به ثمر رساند بسیار خوشحال است

فرانک لمپارد ستاره خط میانی چلسی بسیار خوشحال است که توانسته در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل بولتون گلزنی کند. سه گل لمپارد باعث شد تا چلسی بتواند در ریبوک استادیوم با نتیجه 1-5 بولتون میزبان رااز پیش رو بردارد

این درحالی است که در هفته های اخیر شک وشبهات زیادی درمورد حضور یا عدم حضور لمپارد 33 ساله درترکیب اصلی چلسی به گوش می رسید و ویلاس بواس بارها او را برروی نیمکت ذخیره های تیمش قرار دارد ولی با این وجود ستاره سابق وستهم تمرکزش را حفظ کرد و قوی ماند و اجازه داد تا فوتبالش از او به دفاع بپردازد

لمپارد در پایان دیدار یکشنبه شب تیمش به اسکای سپورت گفت:« درچنین شرایطی باید قوی باشی و اجازه دهی که فوتبالت در زمین مسابقه به صحبت بپردازد و از تو دفاع کن. اگر این کار را بکنی و با جدیت به تمرین بپردازی و اوضاع روی غلتک بیفتد، خیلی خوب است. من حس می کنم که یکشنبه شب همین اتفاق برای من رخ داد.»

ستاره انگلیسی چلسی در ادامه صحبتهایش به عملکرد خوب تیمش در ریبوک استادیوم اشاره کرد و گفت:« این همیشه رضایت بخش است. من از اینکه بازی کردم و درموفقیت تیم سهیم بودم واقعا خوشحالم. تیم ما در اکثر بازیهای این فصل خیلی خوب بازی می کند و من دوست دارم که هرزمان که در ترکیب تیم قرار می گیرم موثر باشم. خیلی خوب است که کنار بازیکنان خوبی بازی کنی. دانیل استوریج گل اول من را برایم ساخته و پرداخته کرد.حس می کنم که کارهای زیادی برای انجام دادن دارم و می خواهم بخشی از این تیم موفق باشم و فصل خوبی را با چلسی پشت سربگذارم. »

ستاره 33 ساله انگلیسی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« فکر نمی کنم که در جریان دیدار یکشنبه شب ما می توانستیم چیز بیشتری بخواهیم. عملکرد ما در نیمه اول بازی ،مثل تمام بازیهای قبلی مان خوب بود و پاسکاری و حرکات زیبا و گلهایمان درجریان این بازی از راه رسید.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-03-2011 در ساعت 14:18

6. 6 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

chelsea

ویلاس بواس: هرگز در استعداد لمپارد تردید نکنید

مربی آبی‌ها از عملکرد این هافبک باتجربه پس از هت‌تریک او مقابل تیم ته جدولی بولتون راضی است.

چلسی توانست با پیروزی مقابل بولتون فاصله خود را با منچستریونایتد و منچسترسیتی صدرنشین حفظ کند. دانیل استاریج به ورزشگاه ریبوک بازگشت و دو گل زد، و سه گل را فرانک لمپارد 33 ساله به ثمر رساند.آندره ویلاس بواس، مربی چلسی می‌گوید: «برای لمپارد خوشحالم. دوران خوبی برای اوست و او نمایشی عالی داشت، مانند دیگر اعضای تیم. او با بهترین زمان‌بندی وارد محوطه جریمه می‌شود، چیزی که سال‌هاست انجامش می‌دهد.
    هرگز تردیدی در استعداد او وجود نداشته. زمانی که وارد چلسی شدم گفتم سن مهم نیست، بلکه شایستگی است که مهم است و این تیم سرشار است از شایستگی. استعداد تیم هرگز زیر سوال نبوده.

به نظرم ما مدت‌ها بود به دنبال این پیروزی بودیم. این برد اکنون اتفاق افتاد چون در مقابل دروازه قوی‌تر ظاهر شدیم.
    به نظرم فوتبال ما خیلی خوب بود. این که زیر فشار بولتون بتوانیم از دفاع بازی‌سازی کنیم و فضای صحیح را در مقابل دروازه حریف بیابیم عالی بود. در نهایت همه چیز به سود ما شد. مقابل والنسیا ما برابر دروازه حریف خوب کار نکردیم و به تساوی بسنده کردیم. پس خیلی از عملکرد تیم خوشحالم.» دو باشگاه منچستری شنبه پیروز شده بودند و ویلاس بواس بر این عقیده است که برد در خانه بولتون ضروری بود: «مهم بود نتیجه بگیریم، چرا که تمامی حریفان ما روز قبل از بازی ما نتایج مثبتی گرفته بودند. این قدرت ذهنی ما را نشان می‌دهد که چنین برنده شدیم.
    در بازی بعدی، دو رقیب ما یعنی یونایتد و لیورپول به مصاف هم می‌روند، و هفته بعد دو تیم منچستری با هم بازی می‌کنند. پس مهم است که به پیروزی ادامه دهیم.»

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-03-2011 در ساعت 17:13

8. 6 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

لمپارد: فقط ليونل مسي 3 هت‌تريک نمي‌کند

هافبک ملي‌پوش تيم فوتبال چلسي از اين که در برد پرگل تيمش مقابل بولتون هت‌تريک کرد، اظهار شادماني مي‌کند.

به نقل از روزنامه آبزرور، فرانک لمپارد گفت: خیلی خوشحالم در شرایطی قرار گرفتم که سه گل مقابل بولتون به ثمر رسانم. همیشه سعی کردم بهترین بازی ممکن را ارائه دهم و بازیکنی با کیفیت بالا در زمین مسابقه باشم. او ادامه داد: خوشحالی من از زدن سه گل در این بازی دلایل متفاوتی دارد. به عنوان خوشحالم که سه گل زدم تا مشخص شود تنها لیونل مسی نیست که می تواند سه گل بزند. بلکه بازیکنان چلسی نیز قادر به انجام چنین کاری نیز هستند.

او ادامه داد: البته همیشه امکان و فرصتی برای گلزنی، آن هم به تعداد سه فراهم نمی‌شود. در عین حال باید مقاوم و پابرجا بود تا در این‌گونه مواقع به بهترین شکل بتوان از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را کرد.

شب گذشته در ادامه دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر چلسی در ورزشگاه ریبوک یاران لمپارد به برتری 5 بر یک در خانه بولتون رسیدند. در این بازی وی، اولین گل خود را در دقیقه 15 به ثمر رساند. او در دقایق 26 و 59 دو گل دیگر نیز زد. در این میان استوریج، زننده دو گل دیگر تیم آبی‌پوش بود.

در مقابل بولتونی‌ها در دقیقه 47 تنها قادر شدند یکی از 5 گل دریافتی را توسط ددریک بویاتا جبران کنند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

chelsea

حمایت مربی از ادامه حضور مهاجم ساحل‌عاجی

ویاس بواس: چلسی جای بازیکنان متعصب مانند دروگبا است.

سرمربی تیم فوتبال چلسی از تمدید قرارداد مهاجم ساحل‌عاجی این تیم حمایت می کند.

به نقل از سان، در شرایطی که قرارداد دیدیه دروگبا با چلسی تابستان سال آینده به پایان می‌رسد، آبی‌ها اینک سرگرم مذاکره با این بازیکن 33 ساله هستند تا امکان توافق جهت ادامه همکاری را بیابند.

دراین ارتباط آندره ویاس بواس گفت: چلسی همواره جای بازیکنانی با احساس و متعصب است، دیدیه دروگبا نیز از جمله این گونه بازیکنان است، از این رو علاقمند به تجدید قراردادش هستیم.

دروگبا از سال 2004 در خدمت تیم استامفوردبریجی است و دراین مدت وی 206 بازی انجام داده و 96 گل زده است.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

12. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

chelsea

لمپارد: اگر مانند گيگز خوب بازي کنم، کسي انتقاد نخواهد کرد

اين هافبک ملي پوش در پيروزي 5-1 تيمش مقابل بولتون، هت تريک کرد تا پاسخ خوبي به منتقدانش داده باشد.

فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، معتقد است رایان گیگز می تواند الگویی مناسب برای او برای ادامه دوران حرفه ای اش باشد.

این هافبک ملی پوش در پیروزی 5-1 تیمش مقابل بولتون، هت تریک کرد تا پاسخ خوبی به منتقدانش داده باشد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تنها راهی که می توان از انتقادات دور ماند این است که خوب بازی کرد. به همین دلیل است که گیگز تا 37 سالگی به راحتی بازی می کند زیرا دائما بازی های خوبی ارائه می دهد."

لمپارد همچنین اعتقاد دارد که توانایی بازی در بالاترین سطح را دارد و تجربه ای که در این سال ها به دست آورده در این راه به کمکش خواهد آمد.

" مردم در مورد سن صحبت می کنند اما من شرایط خوبی دارم و به اندازه همیشه، احساس خوب بودن می کنم.

تجربه به شما کمک خواهد کرد تا در طول فصل راحت تر بتوانید خودتان را اداره کنید. امیدوارم مانند دیدار این هفته مقابل بولتون بتوانم بازی خوبی ارائه دهم."
    varzesh3

HALA MADRID

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-05-2011 در ساعت 21:37

14. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

دفاع سرمربی اسپانیا از فرناندو تورس

سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا گفت: «شک ندارم که تورس اسپانیا مثل تورس چلسی نیست که گل نزند.

به گزارش جام نیوز به نقل از فارس، "ویسنته دل‌بوسکه" با انتقاد از جو رسانه‌ای موجود در اسپانیا تصریح کرد: «تورس بازیکن کوچکی نیست و با گل او قهرمانی در یورو 2008 را جشن گرفته‌ایم، او هنوز برای من تورس همیشگی است و معتقدم که بار دیگر به اوج خواهد رسید.»

وی ادامه داد: «به تورس اعتماد دارم و اگر در تمرینات هم خوب ظاهر شود قطعا در ترکیب اصلی تیم حاضر خواهد بود، باید جای خالی فابرگاس به بهترین شکل پر شود. اسپانیا هدفی جز تکرار قهرمانی در اروپا ندارد و برای رسیدن به این هدف بزرگ همه ما مسئولیم و یک قدم هم عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-05-2011 در ساعت 21:38

16. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea تلاش دوباره یووه برای جذب الکس

تلاش دوباره یووه برای جذب الکس

مدافع بزریلی چلسی بار دیگر برای تقویتخط دفاعی مورد توجه سران یووه، صدر نشین ایتالیا برای انتقال در ماه ژانویه قرار گرفت.

طبق گزارش Tuttosport رئیس باشگاه یووه، جوزفه ماروتا الکس مدافع مرکزی چلسی را در لیست خرید یووه در ماه ژانویه قرار داده است.

سران یووه به شدت مشتاقند تا با جذب الکس خون تازه ای به رگ های خط دفاعی یووه تزریق کنند و به نظر آن ها الکس برزیلی گزینه بسیار مناسبی می باشد.

قهرمان 27 دوره لیگ ایتالیا در گذشته نیز به دنبال جذب رودولفو مدافه مرکزی باشگاه سائوپاولو بوده است اما گویا آنها از تلاش برای جذب الکس دست بردار نیستند چرا که در گذشته نیز این باشگاه به چلسی پیشنهاد داده بود اما سران چلسی آن را رد کرده بودند.

مسئولان یووه که به مدافع سابق پی اس وی آیندهوون علاقه زیادی دارند در ترنسفر تابستانی برای جذب این بازیکن در تلاش بودند اما این انتقال هرگز محقق نشد.

با این وجود ماروتا هنوز امیدوار است که بتواند نظر چلسی را برای جذب آلکس جلب کند چرا که این بازیکن برای انتقال به سری آ ابراز علاقه کرده است.

الکس در 24 آگوست در مصاحبه با skysport گفت:" مدیر برنامه های من در حال مذاکره با یووه می باشد. من 29 سال دارم و انتقال به سری آ می تواند یک فرصت بزرگ برای من باشد. من خیلی دوست دارم در ایتالیا به فوتبالم ادامه دهم و در آنجا پیشرفت کنم. امیدوارم این آرزو قبل از بازنشسته شدم تحقق پیدا کند."

قرارداد این بازیکن با چلسی در تابستان 2013 به پایان خواهد رسید.

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-06-2011 در ساعت 17:47

18. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

آندره : خوب پیش می رویم

آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش تا اینجای کار خوب کار کرده است.

سرمربی جوان تیم فوتبال چلسی در مصاحبه ای که از وب سایت رسمی این باشگاه منتشر شد در خصوص نتایج تیمش تا به اینجا گفت :" من فکر می کنم همه چیز خوب پیش می رود ، ما ترکیب خوبی در اولدترافورد داشتیم و عملکرد خوبی نیز ارائه کردیم اما برای کسب نتیجه بد شانس بودیم . با در نظر گفتن عملکرد تیم ، معمولا شانس های زیادی برایمان وجود داشت که اکثرا در نیمه اول برایمان کمتر از نیمه دوم پیش آمده است و نیم دوم عملکرد بهتری داشته ایم."وی ادامه داد :" ما کار بیشتر از آنچه می خواهیم انجام نمی دهیم . ما انتظار پیروزی در تمام بازیها را داریم ، این رقابتی است که ما در آن هستیم. بعضی نتایج از دست رفته است و بعضی دیگر اینچنین نیست."

آندره اضافه کرد :" تفاوت امسال با سال های گذشته در این است که تیمهای مدعی قهرمانی در لیگ برتر بیشتر شده است و تیم های بیشتری برای رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا رقابت می کنند."

او همچنین گفت :" من فکر می کنم پول یک بخشی از بازی است . یکسری از بازیکنان از سرتاسر دنیا به تیمهای مختلفی پیوسته اند . تاتنهام چهره متفاوتی به خود گرفته ، لیورپول هم همینطور. استوک سیتی یک تهدید برای کسب سهمیه اروپایی است و نیوکاسل نیز به روزهای خوبش بازگشته است. ما نیز در بخش های متفاوتی تکامل یافته ایم . مهم ترین چیز برایمان مهم ساختن تفکر و عقیده یمان است .ما تغییراتی در کارکنان خود در مکان هایی که نیاز داشتیم انجام داده ایم که رضایت بخش بوده است . مهم برایمان چیزهایی است که در اختیار داریم ، پس ما تنها تغییراتی در کادر پزشکی تیم و سازه های باشگاه داشتیم."

ویلاس بواس گفت :" به طور طبیعی چلسی باشگاه قدرتمندی است و در مسیر صحیح خود یک نام تجاری قدرتمند است."

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-06-2011 در ساعت 17:32

20. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea چلسی به دنبال مدافع لاتزیو

چلسی به دنبال مدافع لاتزیو

گزارشات رسیده از باشگاه چلسی نشان می دهد که این باشگاه در حال مذاکره با سران لاتزیو بر سر مدافع این تیم یعنی استفان رادو می باشد.

این بازیکن رومانیایی که این روز ها بازی های با کیفیتی را در سری آ ارائه می دهد چند هفته ایست که زیر ذره بین باشگاه چلسی قرار گرفته است.

سران چلسی که بازی های این بازیکنرا زیر نظر گرفته اند در روز های آتی چند نفر از کادر فنی خود را برای تماشای بازی این مدافع خواهند فرستاد تا در صورت جلب رضایت آنها رادوی 24 ساله یکی از گزینه های ترنسفر زمستانی چلسی لقب بگیرد.

مدیر برنامه های رادو یعنی بکالی در این زمینه گفت:" در حال حاضر ما مشعول مذاکره با باشگاه انگلیسی می باشیم. "

بواس به دنبال اضافه کردن پوششی در سمت راست خود می باشد. و شاید با نهایی شدن این انتقال پائلو فرییرا در تابستان بعدی باشگاه چلسی را ترک کند.

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-07-2011 در ساعت 11:23

22. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

صفحه 27 از 100 نخستنخست ... 1725262728293777 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع