Design & Developed BY Patira

صفحه 27 از 63 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 626

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

پیروزی در دقیقه 90 با گل کاستاینوس
    اینتر که یکی از بدترین بازی های فصل خود را پشت سر می گذاشت، موفق شد در دقیقه 90 با تک گل مهاجم هلندی خود، لوک کاستانیوس، بازی را با نتیجه یک بر صفر پیروز شود.

1 - 0

گل:

کاستاینوس 1-0

بازی دو تیم اینتر و سیینا با نتیجه یک بر صفر به سود اینتر به پایان رسید. اینتر که یکی از بدترین بازی های فصل خود را پشت سر می گذاشت، توانست در واپسین لحظات با تک گل مهاجم هلندی خود، لوک کاستانیوس، بازی را با نتیجه یک بر صفر پیروز شود.

اینتر بازی را با ترکیب 1-4-1-4 آغاز کرد. جولیو سزار در درون دروازه قرار گرفته بود. ناگاتومو جای خالی مایکون را در گوش راست خط دفاعی پر کرده بود. والتر ساموئل و آندری رانوکیا زوج خط دفاعی اینتر بودند و در نهایت، کاپیتان خاوییر زانتی در پست دفاع چپ ایفای نقش می کرد. تک هافبک دفاعی اینتر استیبان کامبیاسو، پشت چهار هافبک میانی تیم، یعنی دژان استانکویچ، ریکاردو آلوارز، تیاگو موتا و مائورو زاراته بازی می کرد. جیامپائولو پاتزینی نیز تک مهاجم نراتزوری بود.

البته ترکیب اینتر به هیچ عنوان به 1-4-1-4 شبیه نبود. هافبک های میانی رانیری بیشتر در پست های دفاعی فعالیت می کردند و ترکیب اینتر را تا حد زیادی به 1-2-3-4 نزدیک کرده بودند. اینتر در نیمه اول بازی بسیار بدی را به نمایش گذاشت. تنها نکته مثبت بازی نراتزوری، فعالیت ها و بازیسازی های زاراته و آلوارز بود که تنها یک یا دو بار در نیمه اول اتفاق افتاد.

اما اینتر در نیمه دوم به مراتب بدتر از نیمه اول شد. تا حدی که یکی از بدترین بازی های اینتر در این فصل را شاهد بودیم. دلیل آن هم تعویض های عجیب رانیری بود. کلاودیو رانیری به طرز عجیبی دو بازیکن برتر اینتر را تعویض کرد. او جوئل اوبی و لوک کاستاینوس را جانشین زاراته و آلوارز کرد تا ترکیب اینتر به 2-4-4 تغییر کند.

اینتر در تمام نیمه دوم بازی موفق به رسیدن به دروازه سیینا نشد. گویا کلاودیو رانیری به اندیشه کسب یک امتیاز به میدان آمده بود! در دقیقه هشتادم بازی رانیری برای اولین بار دست به تعویضی هجومی زد. او دیگو میلیتو را جانشین کامبیاسو کرد تا ترکیب اینتر به 3-3-4 تغییر یابد. این تعویض باعث شد بازیکنان سیینا به شکل قبل توجهی عقب نشینی کنند و در نهایت، کاستاینوس در دقیقه 90 دروازه سیینا را باز کند.

اینتر با کسب این پیروزی 14 امتیازی شد و به رده پانزدهم جدول صعود کرد. شایان ذکر است که هم اکنون 11 بازی انجام داده است و یک بازی از سایرین کمتر است. دیدار اینتر و جنوآ که به دلیل بارندگی عقب افتاده بود هفته آینده برگزار خواهد شد.

هم اکنون تیم یوونتوس با بیست و پنج امتیاز و یک بازی کمتر صدرنشین لیگ ایتالیا است. بازی عقب مانده آنها در برابر ناپولی در ورزشگاه سان پائولو برگزار خواهد شد. در دیگر دیدارهای مهم این هفته، اودینزه با دو گل از سد آ.اس رم گذشت و آ.ث میلان تا ساعاتی دیگر با کیوو دست و پنجه نرم خواهد کرد.

اینتر هفته آینده در ورزشگاه جوزپه مه آتزا به مصاف اودینزه خواهد رفت. انتظار می رود بازیکنانی چون ویزلی اسنایدر، فیلیپ کوتینیو، مایکون و دیگو فورلان در آن بازی به ترکیب تیم باز گردند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

رانیری: آنچه که ثبت می شود پیروزی است و ما پیروز شدیم

هنگامی که کلودیو رانیری برای کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با سیه نا به اتاق کنفرانس آمد هنوز هیجان زده بود و هنوز باور نکرده بود که اینتر با گل کاستاینوس پیروز میدان شده است.
    "از عملکردمان راضی نبودم هر چند می دانم تحت فشار بودیم و طبیعتا من عصبی بودم چون باید این بازی را می بردیم. شاید هنوز استرس قبل از گل در من وجود دارد ولی کم کم بهتر شدم {با خنده}"
    او سپس در مورد کاستاینوس و گلش گفت: او پسر خوبی است و تا قبل از اینکه به اینجا بیایم پیشش بودم. او آینده درخشانی پیش رویش دارد.من از لوک در نقش متفاوتی استفاده کردم. او ذاتا مهاجم است؛ یک مهاجم نوک ولی می تواند به عنوان وینگ هم انجام وظیفه کند. وقت آن رسیده که بازی به بازی بهتر باشیم. از بازیکنانم خواستم تا خودشان را فدا کنند نه برای اینتری که بهترین دوران فوتبالشان را ساخته بلکه برای فوتبال خودشان که قرار است بهترین اینتر را بسازند."
    "مقابل تیمی بازی می کردیم که خوب حرکت می کرد و فضاها را خوب می بست در حالیکه تیم ما باز هم شلنگ تخته می انداخت. در هر صورت اصلا آسان نبود. خوشحالم! بچه ها یک دقیقه هم تسلیم نشدند و ما 3 امتیاز را کسب کردیم. پسرفت داشتیم؟ یادتان باشد که ما سه شنبه در ترکیه ماندیم و چهارشنبه ساعت 6 پرواز کردیم. بچه ها قبل از این دیدار به استراحت نیاز داشتند. این پیروزی را مدیون تلاش و فداکاری هستیم."

4. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

احتمال بازگشت مایکون و فورلان
    اینتر در هفته آینده یکی از دشوارترین بازی های یک ماه اخیر سال 2011 را در برابر تیم اودینزه برگزار خواهد کرد. گزارش های رسیده از میلانو، از بازگشت احتمالی مایکون و فورلان برای آن بازی خبر می دهند.

اختصاصی Inter.ir -
    اینتر در هفته گذشته بدون بازیکنانی چون ویزلی اسنایدر، دیگو فورلان، دگلاس مایکون و فیلیپه کوتینیو به میدان رفت. هر چهار بازیکن از مهره های اصلی بازیسازی تیم به شمار می روند.

اخباری که از آپیانو جنیله به گوش می رسد، حاکی از بهبودی کامل مایکون و فورلان است. بنابراین انتظار می رود رانیری از هر دوی آنها در بازی با اودینزه استفاده کند.

مایکون به مدت دو هفته دور از میادین بوده است و دیگو فورلان حدود دو ماه برای اینتر بازی نکرده است. با بازگشت ستاره اروگوئه ای اینتر، رانیری می تواند تعویض های بهتری در طول بازی انجام دهد.

اینتر روز گذشته در یک بازی بسیار دشوار، علیرغم نمایش بد خود، توانست تیم سیینا را با نتیجه یک بر صفر در فلورنس شکست دهد. لوک کاستیانوس تک گل اینتر را به ثمر رساند.

6. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

ژولیو سزار: می خواهم در اینتر بمانم

ژولیو سزار دروازبان اول تیم ملی برزیل و اینتر در مصاحبه ای کوتاه در مورد آینده خود و تیمش صحبت هایی داشت.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - سزار اظهار داشت که دوست دارد تا پایان قراردادش در اینتر بماند.
    ژولیو سزار که از نتایج بدست آمده تیمش در ابتدای فصل شگفت زده شده بود چنین گفت:
    "ما خودمان هم از اتفاقاتی که افتاده شگفت زده شده ایم اما این باعث دلسردی ما نخواهد شد از سال 2005 که من وارد این تیم شده ام هرگز تیم را در پایین جدول ندیده بودم ما همیشه در بالای جدول بودیم با این وجود من اسکودتو را از دست رفته نمی بینم و امیدوارم که بتوانیم به قهرمانی برسیم."
    ژولیو در مورد آینده اش هم اظهار داشت:
    "هیچ مشلی بین ما وجود ندارد و من تا سال 2014 در اینتر خواهم ماند و قصد جابجایی ندارم.من می خواهم با اینتر به موفقیت های بیشتری برسم و جام قهرمانی را در پایان فصل بالای سر ببرم."

8. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

فورلان به ميادين بازمي گردد

اين مهاجم باتجربه در اواسط ماه اکتبر در يکي از ديدارهاي تيم ملي کشورش دچار آسيب ديدگي شد و از آن زمان نتوانسته براي اينتر به ميدان برود.

دیه گو فورلان، مهاجم اروگوئه ای اینتر، بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، به زودی می تواند بار دیگر برای تیمش به میدان برود.

این مهاجم باتجربه در اواسط ماه اکتبر در یکی از دیدارهای تیم ملی کشورش دچار آسیب دیدگی شد و از آن زمان نتوانسته برای اینتر به میدان برود.

اما سایت اختصاصی باشگاه اینتر اعلام کرد او به تمرینات تیمش برگشته و می تواند به زودی برای این تیم به میدان برود.

فورلان بعد از اینکه چند روز تمرین کردن به طور انفرادی، از روز گذشته بدون مشکل با بقیه اعضای تیم تمرین کرد.

این مهاجم 32 ساله در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به اینتر پیوست اما به دلیل مصدومیت، فرصت چندانی برای درخشش در این تیم پیدا نکرد. او در 5 دیداری که برای نرآتزوری به میدان رفت، تنها 1 بار موفق به گلزنی شد.

10. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

رانوکیا: باید همه را ببریم

اختصاصی Inter.ir- آندره رانوکیا اعلام کرد که باشگاهش در زمان فعلی فقط و فقط به بردن فکر می کند تا خاطرات شروع بد در این فصل را هرچه زودتر به دست فراموشی بسپراند.

نراتزوری پس از 11 بازی خود را در جایگاه 12 جدول می بیند. آنها از یوونتوسی ها که در صدر جدول هستند 12 امتیاز کمتر دارند. اینتر در این هفته یک بازی بسیار مشکل در خانه با اودینزه دارد و رانوکیا می گوید که همه بازیکنان این تیم برای بردن هم قسم شده اند.

" باید همه را ببریم. نمی توانیم به چیز دیگری فکر کنیم. من و سایر مدافعان در حال آماده سازی خود برای رویارویی با دی ناتاله و سایر بازیکنان اودینزه هستیم. در این چند وقت برای بردن تیمها فشار زیادی به ما وارد می شد. باید دوباره ببریم همان گونه که قبلا این کار را می کردیم."

رانو همچنان در مورد تعداد بسیار زیاد مصدومین تیم سخن گفت و در مورد این که پرزیدنت موراتی گفته است که شاید در بازار نقل و انتقالات بازیکن جدیدی را به خدمت بگیرد کلماتی را بر زبان آورد:" تیم ما مصدومین زیادی دارد چون ما خیلی بازی می کنیم. با توجه به خستگی بازیکنان، انتظار داشتن این موضوع که آنهایی که به عنوان یار جانشین به درون زمین می آیند بهتر از بازیکنانی که قبلا داخل بوده اند کار کنند زیاد دور از ذهن نیست. به نظر من باشگاه باید بازیکنانی را به خدمت بگیرد که بتوانند قدرت تیم را افزایش دهند و این کار را باید هرچه سریعتر انجام بدهد."

12. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    hidink- antonio conte- pep
    بازیکن محبوب
    farhad majidi- meidavoudi
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

juventus رانیری: "مسئولیت کامل شکست را بر عهده می گیرم"

به نقل از inter.ir

"بدون شک من به دنبال نتیجه ای غیر از این بودم، ما رو به جلو حرکت کردیم و تلاش کردیم تا برای اودینزه دردسر ساز باشیم، اما آنان خوب عمل کردند و پس از صبر و انتظار فراوان زهر خود را ریختند".
    سرمربی اینترمیلان پس از باخت تیمش به اودینزه در هفته چهاردهم سری آ عنوان کرد تیمش باید تفکر مثبتش را ادامه بدهد و نباید آن را ترک کند. وی نقطه عطف بازی را ورود زاراته دانست و اظهار داشت: "نبود یک بازیکن تکنیکی در خط حمله مرا واداشت تا مائورو را به زمین بفرستم، اندکی به وضعیت بازی اندیشیدم سپس او را فرستادم چون به دنبال پیروزی و انجام کاری جسورانه بودم. گلزنی اودینزه مرا غافلگیر نکرد، اما ما پیش از آنکه آنان نمایش خوبی ارائه بدهند تا آستانه گلزنی پیش رفتیم".
    کلودیو رانیری درباره اینکه آیا این شکست اهدافش در اینتر را تغییر داده است یا خیر گفت: "اکنون باید ساکت بمانیم و بر کارهایمان تمرکز کنیم و کاری به نتایج دیگر تیمها نداشته باشیم، من هنوز به این تیم امید دارم، تنها امتیازات فراوان ما را به رقابت باز خواهد گرداند، باید تمرکز کنیم و منتظر بازگشت بازیکنان مصدوم باشیم، چون بازگشت بازیکنان مهم تيم انگیزه دو چندانی به ما خواهد داد".
    سرمربی اینتر درباره تعویضهای خود گفت: "دست به تعویض زدم چون به دنبال پیروزی بودم، در چنین اوقاتی ممکن است تعویضهایت خوب از آب دربیایند و در پایان تو را تحسین کنند، و یا آنکه بازی را واگذار کنی و در نتیجه مورد انتقاد قرار می گیری".
    رانیری در ادامه افزود: "شاید تا پیش از تعطیلات کریسمس نتوانیم به رتبه های بالای جدول صعود کنیم، اما وضعیت کنونی اینتر دراماتیک است، چرا که در این فصل شاهد مصدومیتها و حواداث فراونی بوده ایم. باید منتظر بهار اینتر باشیم، البته تا باران نبارد بهاری در کار نخواهد بود، ما منتظر بازگشت ستاره هایمان هستیم، با وجود فورلان، اشنایدر، و مایکون قدرت تیم افزایش پیدا خواهد کرد و کار هجومی آسان تر".
    تینکرمن با پذیرفتن مسئولیت کامل شکست تیم بیان داشت: مسبب شکست من بودم، چون با فرستادن زاراته به زمین امکان حمله از جبهه ای که فارائونی در آن حضور داشت را در اختیار اودینزه قرار دادم، آن هم پیش از آنکه دست به تغییر برنامه تیمی بزنم".
    سرمربی اینتر درباره ناکامی خط حمله اینتر در گلزنی گفت: "هنگامی که مهاجم گل نمی زند احساس می کند دیگر زنده نیست و چنین وضعیتی تنها با گلزنی بهبود پیدا می کند، همیشه گفته ام لحظات سختی برای همه ممکن است پیش آید، مهاجمان اما باید صبور و آرام باشند چرا که گلها دیر یا زود محقق خواهند شد".
    رانیری با اشاره به از دست دادن ضربه پنالتی از سوی پاتزینی در دقایق آخر بازی گفت: "به او گفتم که نباید اینقدر ناامید بشود، چرا که برخی از بازیکنان به خاطر چنین سرخوردنی هنگام زدن ضربه پنالتی لیگ قهرمانان را از دست دادند، اما مطمئن هستم که پاتزو تا دو سه شب خواب راحتی نخواهد داشت ولی بدون شک او بر این شرایط غلبه خواهد کرد".

14. 5 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

juventus تیاگو موتا: "حرف زدن فایده ای ندارد"

به نقل از inter.ir

هافبک نراتزوری با اظهار تأسفش از نتیجه بازی برابر اودینزه از هواداران خواست حمایتشان از تیم را ادامه بدهند چون اینتر در این روزها نیاز شدیدی به آنان دارد.
    تیاگو موتا پس از باخت تیمش برابر اودینزه در جوزپه مئاتزا در گفتگو با اسکای اسپورت اظهار داشت: "شرح و تفسیر آنچه که در زمین گذشت چندان آسان نیست، چیز زیادی هم برای گفتن نداریم، چرا که حرف زدن تو را به جایی نمی رساند، بلکه باید در زمین بازی حرفت را بزنی".
    موتا بدون اینکه دنبال عذر و بهانه ای برای توجیه سومین شکست اینتر در خانه باشد گفت: پس از این باخت باید تمام داشته هایمان را رو کنیم، غافلگیر شدیم و باختیم، این تمام چیزی است که می توانم بگویم".
    "اکنون به حمایت هوادران پیش از پیش نیازمندیم، تنها کسی که به خاطر چنین شرایطی باید سرزنش شود خودمان هستیم و ماییم که باید این وضعیت را تغییر بدهیم، دیگر نمی توانیم مرتکب هیچ اشتباهی بشویم".
    بازیکن ملی پوش اینتر با اشاره به از دست دادن پنالتی از سوی پاتزینی گفت: "چنین چیزی همیشه ممکن است رخ بدهد، اما مشکل ما از دست دادن پنالتی نبود، چرا که برای گلزنی 95 دقیقه فرصت داشتیم، اما به هر حال برای جیامپائولو ناراحت هستم چون هر آن چه که داشت در زمین ارائه کرد".
    موتا هنگامیکه کلمه اسکودتو را شنید بیان داشت: "سخن گفتن درباره اسکودتو فریب دادن هواداران است".

16. 5 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

juventus فارائونی: "خوشحالم که از اول بازی کردم"

به نقل از inter.ir

"وقتی در زمین باشم با احترام کامل نسبت به حریف بازی می کنم، از رانیری تشکر می کنم".
    مارکو دیوید فارائونی که نخستین حضور کاملش در سری آ به همراه اینتر را تجربه کرد در دقیقه 61 بازی برابر اودینزه تعویض شد، وی در این باره به کانال اینتر چنین گفت: "دچار گرفتگی عضلانی شدم و دیگر نمی توانستم بازی را ادامه بدهم. خوشحالم که از اولین دقیقه در زمین حضور پیدا کردم و فرصت این را داشتم که به همگی نشان بدهم چه چیزی می توانم انجام بدهم. تنها نکته منفی باختمان بود، در نیمه نمایش بسیار خوبی داشتیم ولی در نیمه دوم مجازات شدیم".
    بازیکن جوان نراتزوری درباره اینکه آیا در این بازی احساساتی شد یا خیر اظهار داشت: "من از آن تیپ آدمهایی نیستم که احساساتی بشوم، وقتی در زمین باشم با احترام کامل نسبت به حریف بازی می کنم. تنها هنگامی که وارد زمین شدم و هواداران مرا تشویق کردند فضای عاطفی مرا در بر گرفت".
    مارکوی جوان افزود: "من تنها آنچه که مربی از من می خواهد را انجام می دهم، باید از وی به خاطر در اختیار گذاشتن چنین فرصتی تشکر کنم و امیدوارم بار دیگر برای تیمم بازی کنم".

18. 5 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

اسنايدر؛ غايب بزرگ اينتر مقابل فيورنتينا

هافبک هلندي اينترميلان به ديدار حساس با فيورنتينا نخواهد رسيد.

به نقل از سایت اینترمیلان، وسلی اسنایدر که مدتی است به دلیل آسیب دیدگی در بازی‌های این تیم به میدان نمی‌رود، قرار بود در دیدار امشب با ویولا برای حضور در میدان آماده شود که این امکان برای او به‌وجود نیامد.

در بیانیه‌ای که در سایت اینتر منتشر شد آمده است: اسنایدر هنوز به شکل کامل برای حضور در ترکیب اینتر آماده نشده است. در تست‌های پزشکی به عمل آمده از او مشخص شد که آسیب دیدگی وی هنوز به شکل کامل بهبود پیدا نکرده است. ماهیچه پای راست وی که در ۱۱ نوامبر (20 آبان) پیش از بازی با کالیاری مصدوم شد، هنوز به شکل کامل بهبود پیدا نکرده و نیاز به ریکاوری و انجام تمرین‌های ویژه دارد.

در انتهای این بیانیه آمده هنوز مدت زمان دوری وسلی اسنایدر از ترکیب اینتر مشخص نیست.

20. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

صفحه 27 از 63 نخستنخست ... 17252627282937 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)