Design & Developed BY Patira

صفحه 27 از 112 نخستنخست ... 1725262728293777 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

manutd

مویلن استین: دخه‌آ و لینده‌گارد می توانند مثل فا‌ن در سار و اشمایکل شوند.

به باور مربی منچستریونایتد دو دروازه‌بان جوان شیاطین سرخ می توانند در سایه رقابت به سطح اسطوره سنگربانی پیشین این تیم برسند.

به نقل از سایت این باشگاه، رنه مولین‌استین اظهار داشت: دخه آ و لینده گارد، 2 سنگربان جویای نام هستند که می توانند پیشرفت کنند و خود را به سطح اسطوره‌های مثل ادوین فان درسار و پیتراشمایکل برسانند.

وی افزود: البته این دو دروازه‌بان اسطوره‌هایی فراموش نشدنی هستند و ما در منچستر بسیار خوشحالیم توانستیم صاحب دو دروازه‌بان برجسته‌ و جهانی این رشته ورزشی شویم.

مربی دروازه بان های منچستر تاکید کرد: اشمایکل از نظر جا‌گیری و فان درسار از لحاظ سرعت و تسلط بر توپ، بی نظیر بودند.

فان در سار سنگربان هلندی در پایان فصل گذشته از دنیای ورزش خداحافظی کرد. اشمایکل نیز در ابتدای دهه گذشته به دوران ورزشی اش خاتمه داد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

bartar

حمایت کاپیتان چلسی از گلزن منچستر

تری: رونی حرفه‌ای است، دستگیری پدرش برای او مشکل‌ساز نمی‌شود.

ساعاتی پس از انتشار خبر دستگیری پدر وین رونی، کاپیتان چلسی از گلزن منچستریونایتد حمایت کرد.

به نقل از روزنامه سان، جان تری اظهار داشت: وین رونی یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر جهان است. او با اصول حرفه‌ای آشنا است. می داند در این شرایط چگونه عکس‌العمل نشان دهد.

وی ادامه داد: هنوز هیچ چیز در مورد قضیه پدرش مشخص نشده است. اگر هم مشخص شود و معلوم شود که پدرش تخلف مرتکب شده، هیچ ایرادی به وین وارد نیست.

این اظهارات به منزله حمایت در حالی بیان شد که پلیس انگلیس روز قبل 9 نفر را در ماجرای دست داشتن در تبانی و رشوه در فوتبال انگلیس و اسکاتلند دستگیر کرد که یکی از نفرات یادشده پدر 49 ساله ستاره خط حمله یونایتدی‌ها بوده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

وین رونی حرکت احمقانه‌ای انجام داد

سرمربی تیم فوتبال انگلستان حرکت وین رونی در دیدار با مونه نگرو که به اخراج این بازیکن منجر شد را احمقانه خواند.

تیم فوتبال انگلستان جمعه شب در حالی که با دو گل از میزبان خود مونته نگرو در رقابت های مقدماتی یورو ۲۰۱۲ پیش بود در نهایت با گل دیرهنگامی که دریافت کرد با تساوی به کار خود پایان داد. وین رونی در دقیقه ۷۴ این دیدار و در حالی که تیم انگلستان با نتیجه دو بر یک از میزبان پیش بود با لگدی که به "میودراگ ژودویچ"، بازیکن مونته نگرو، زد از بازی اخراج شد.

سرمربی تیم فوتبال انگلستان در خصوص این اقدام مهاجم تیم ملی انگلستان اظهار داشت: رونی کار احمقانه ای انجام داد البته بابت این کار از من و هم تیمی های خود عذرخواهی کرد. رونی بازیکن بسیار مهمی برای تیم ما به حساب می آید چراکه از تجربه بالایی برخوردار است اما مرتکب کار احمقانه ای شد. من بازیکنانی از این دست دیده ام اما متوجه نشده ام چرا این کار را کرده اند.
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

پل اسکولز: 2 باشگاه منچستر یونایتد و لیورپول، رقبای متأثر انگلستان

پل اسکولز سابقاً اعتقاد داشت که بازیکنان فعلی انگلستان بسیار نار پرورده هستند.
    پل اسکولز اعتقاد دارد که یکی دیگر از عوامل مخرب، رقابت میان بازیکنان 2 تیم لیورپول و منچستر یونایتد است، با آثار و عوارض عدم علاقه میان آنها.
    وی در این خصوص گفت: رقابت بزرگی میان این 2 باشگاه در این کشور وجود دارد و این درست نیست هنگامی که شما در بازیهای ملی هستید. هنگامی که من در تیم ملی انگلستان بودم، همیشه بسیاری از بازیکنان 2 تیم لیورپول و منچستر یونایتد در گروه حضور داشند و به وضوح برخی از ما آنها را دوست نداشتیم و برخی از بچها ما را دوست نداشند.

mufctalk

10. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

انتقاد رسانه هاي انگليسي از اخراج روني

اخراج وين روني در جريان ديدار تيم ملي انگليس مقابل مونته نگرو جنجالهاي زيادي را به همراه داشته است.با وجودی که تیم ملی انگلیس با کسب یک نتیجه تساوی مقابل مونته نگرو صعودش به رقابتهای مرحله نهایی یورو2012 را مسجل کرد، ولی رسانه های انگلیسی درکنار این موضوع به اخراج وین رونی و خطای خشنی که در جریان این دیدار مرتکب شد پرداخته و از رونی به شدت انتقاد کردند.
    روزنامه گاردین در مطلبی دراین باره نوشت:« همیشه شیاطین به وین رونی حمله می کنند.» روزنامه دیلی استار هم در این باره تیتر زده:« وین رونی دیوانه.»و در ادامه به این نکته اشاره کرده که رونی دست کم در اولین دیدار سه شیرها در رقابتهای یورو2012 غایب خواهد بود.
    البته دراین میان کاپلو، مربی تیم ملی انگلیس به دفاع از رونی برخاسته و گفته:« رونی قبل از بازی آرام بود ولی این اشتباه احمقانه را انجام داد.»
    روزنامه دیلی میرر هم با اشاره به اتهامی که این روزها به پدر و رونی مبنی بر دست داشتن در شرط بندی غیرقانونی زده شده، با طعنه درمورد اخراج وین رونی نوشته:« چطور هزینه این اخراج را در شرط بندی ها پرداخت می کنند.»
    و کاپلو دراین میان سعی در آرام کردن اوضاع دارد:« من با رونی صحبت کردم. بیشتر از این کاری از من برنمی آید. نمی توانم در جریان بازی در مغز بازیکنانم باشم.می توانم قبل از بازی با بازیکنم صحبت کنم، می توانم او را تعویض کنم، می توانم راهکارهای مختلفی بیندیشم ولی نمی توانم درک کنم که چرا در جریان بازی برخی مسائل رخ می دهد.»
    روزنامه سان هم با بازی با کلمه lunatic به معنی دیوانه و نام رونی، تیتر زده:« Roonatic» و به این نکته اشاره کرده که رونی از کاپلو عذرخواهی کرد. روزنامه های تایمز و تلگراف هم پا را فراتر از این گذاشته اند و رونی را ابله و احمق نامیده انند.

كانون هواداران منچستر

12. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

............اتحاديه فوتبال انگليس از روني در يوفا دفاع مي كند

اتحاديه فوتبال انگليس در حال تهيه شواهدي در دفاع از وين روني و ارائه به يوفا است تا از محروميت بيشتر اين ستاره فوتبال جلوگيري كند.به گزارش فوتبال نيوز، مسئولان فوتبال انگليس پذيرفته اند كه نشان دادن كارت قرمز به روني بحق بوده است ولي باور برخي از مسئولان فدراسيون فوتبال انگليس و بعضي از مقامات يوفا بر اين است كه روني بيش از تكل خشن به خاطر گستاخي و تندخويي گناهكار است.
    روني حداقل يك جلسه از همراهي تيم ملي انگليس محروم خواهد شد با اين حال ممكن است كميته انضباطي يوفا اين محروميت را افزايش دهد. اكنون تيم حقوقي اتحاديه فوتبال انگليس دست به كار شده تا از روني در يوفا دفاع كند.
    مسئولان اتحاديه فوتبال انگليس آماده هستند به مقر يوفا بروند و يا شواهدي مكتوب فراهم كنند تا اين ستاره تيم ملي انگليس را از محروميت هاي بيشتر برهانند.
    'ولفگانگ استارك' داور ديدار انگليس و مونته نگرو در گزارش خود نوشته پس از آنكه كارت قرمز را به روني نشان داده اين بازيكن با فروتني تصميم او را پذيرفته و زمين را ترك كرده است.
    برخي منابع در تيم ملي انگليس گفته اند وقتي بازي پايان يافت و بازيكنان به رختكن بازگشتند يك 'روني متفاوت' را ديده اند كه به انتظار آن ها نشسته بود و با آن روني كه تكلي ديوانه وار انجام داد و كارت قرمز گرفت تفاوت داشت.
    رسانه هاي انگليسي هم در دفاع از روني عملكرد او را با سالهاي قبل مقايسه كرده و نوشته اند: روني بالغ شده و از رفتاري كه انجام داده و لطمه اي كه به تيم ملي انگليس زد شرمسار است.

كانون هواداران يونايتد

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

.........................................کین: قرمزها به مانند یک ماشن هستند

روی کین پیش بینی کرده است که یونایتد عنوان قهرمانی لیگ برتر رو حفظ خواهد کرد
    ایرلندی پس از حضور در یک بازی خیریه به منظور جمع آوری پول برای مبارزه با فقر در شرق آفریقا درباره تیم سابقش یونایتد صحبت کرد
    کاپیتان سابق یونایتدها معتقد است که سرالکس فرگوسن بار دیگر یکی از قوی ترین تیم ها رااختیاردارد با اینکه سرالکس فرگوسن قهرمانی مجدد در لیگ را کاری بسیار سخت دانست اما روی کین می گوید من اینطور فکر نمیکنم اگر یونایتد واقعا بخواهد که آن را به دست بیاورد به راحتی پیروز خواهد شد یونایتد بازیکنان جوانی خریداری کرده است و مردم درباره از دست دادن بازیکنان با تجربه صحبت میکنند من از ادوین گری نویل و پل اسکولز قدردانی میکنم اما آنها بازیکنان جوان بسیار خوبی هستند که آینده توسط آنها رقم میخورد شما همچنین می توانید بازی بهتری از وین رونی نسبت به فصل گذشته ببینید
    درسته که بازیکنانی باشگاه را ترک کرده اند اما شما نگاه کنید بازیکنانی همچون فردیناند ویدیچ و تعداد زیادی بازیکنان بین المللی و به خصوص گیگز که همچنان در باشگاه هستند اشلی یانگ فیل جونز و اسمالینگ همه بازیکنان بسیار خوبی هستند دنی ولبک نیز بازیکن بسیار خوبی است که پس از بازی در ساندرلند در فصل گذشته اینده خوبی در انتظار اوست هنگامی که بازیکنان قدیمی تر پس از پنج یا شش سال بازنشسته میشنود بازیکنانی امثال فیل جونز و اسمالینگ به بازیکنانی با تجربه تبدیل شده اند این به مانند یک ماشین است شما ممکن است بگوید که تیم های دیگر قویتر هستند ما برای من یونایتد قوی ترین است

mufctalk

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

.................................................برباتوف سرگرم کردن رو دوست دارد

برباتوف توضیح میدهد که او احساس میکند وقتی به زمین می آید وظیفه اش سرگرم کردن است
    او موفق شد عنوان بهترین گلزن لیگ برتر در فصل گذشته را با تعدادی از اجراهای عالی فردی رو به دست بیاورد واضح است که او یکی از ماهرترین مهاجمان اروپا است بازیکن بلغاری یونایتد اعتراف میکند که وقتی در خانه است اگر بازی کسل کننده باشد تماشا نمیکند او به mutv گفت : من همیشه اماده ام برای سرگرم کردن زیرا من دوست ندارم وقتی مردم بازی رو نگاه میکنند طی تماشای ان به خوای بروند زیرا ان بازی خسته کننده میشود
    من اگر یک بازی خسته کننده را تماشا کنم برای مهم نیست که چه تیمی بازی میکند رئالمادرید بارسلونا یا برخی از باشگاههای بزرگ من تلویزیون رو خاموش خواهم کرد انجام بازی خسته کننده را دوست ندارم من میخواهم سرگرم کنم و این چیزی است که هواداران میخواهند مهم نیست که ان تبدیل به گل شود یا سبک بازی بازی من باشد این اولین چیزی است که من سعی میکنم انجام دهم به اضافه آن چیزی که رئیس قبل از بازی به ما می گوید من از بازی لذت میبرم و شما می دانید و ما باید سخت کار کنیم و تمرکز کنیم

mufctalk

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

..............ریو فردیناند: صعود انگلیس به یورو مهمتر از اخراج رونی بود

مهاجم منچستریونایتد در جریان دیدار تیم ملی کشورش مقابل مونته نگرو از زمین مسابقه اخراج شد و این اخراج باانتقادات زیادی همراه بود

ریو فردیناند، ستاره خط دفاعی تیم ملی انگلیس و منچستریونایتد در صحبتهایی به حمایت از وین رونی برخاسته و اعلام کرده که رونی بعد از کارت قرمزی که در دیدار با مونته نگرو دریافت کرد، بار دیگر به روند عادی اش در دنیای فوتبال برمی گردد
    وین رونی در جریان دیدار تیم ملی انگلیس مقابل مونته نگرو که با تساوی 2-2 به پایان رسید، با دریافت کارت قرمز از سوی ولفگانگ اشتارت، از زمین مسابقه اخراج شد.
    او بعد از خطایی که روی میودراگ زودوویچ مرتکب شد کارت قرمز مستقیمی از داور مسابقه گرفت تا برای دومین بار طعم کارت قرمز با پیراهن سه شیرها را تجربه کند.
    این اولین باری نیست که رونی به خاطر رفتارهایش مورد انتقاد قرار می گیرد ولی فردیناند در صفحه توئیترش به دفاع از این مهاجم 25 ساله برخاسته
    درصفحه توئیتر فردیناند می خوانیم: وازا به روزهای عادی اش برمی گردد؛ نگران نباشید.ما به مرحله نهایی رقابتها صعود کردیم؛ بهتر است روی این موضوع تمرکز کنیم که به مراتب مهمتر از رفتار فردی بازیکنان است
    goal.com

20. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

فرگوسن:خوشحال می شوم اگر همه بازی های مان را 1-0 ببریم

علی رغم اینکه شیاطین سرخ در حال حاضر به لطف تفاضل گل بهتر در صدر قرار دارند، سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد که ترجیح می دهد خط دفاعی تیمش عملکرد بهتری داشته باشد

Getty Images

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تاکید کرد که برایش فرقی نمی کند که تیمش به جای پیروزی های پر گل، همه دیدارهایش را با پیروزی 1-0 به پایان برساند.
    شیاطین سرخ در 7 دیدار این فصل 24 گل وارد دروازه حریفان کرده اند و تنها 5 بار دروازه شان باز شده است و علی رغم اینکه در حال حاضر به لطف تفاضل گل بهتر در صدر قرار دارند، سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد که ترجیح می دهد خط دفاعی تیمش عملکرد بهتری داشته باشد و در بازی های بیشتری دروازه شان را بسته نگه دارند.
    او در گفتگو با نشریه ساندی اکسپرس گفت:" باید بگویم که حتی اگر همه بازی های مان را 1-0 هم ببریم، خوشحال خواهم شد.
    ما هم در لیگ برتر و هم در چمپیونزلیگ، کمی زیاده از حد "باز" بازی می کنیم. ما تفکرات هجومی زیادی داریم در حالی که باید در خط دفاعی منسجم تر باشیم.
    فراموش نکنیم که مدافعان این فصل ما بسیار جوان هستند بنابراین انتظار داریم که در دیدارهای پیش رو بهتر کار کنند."
    goal.com

HALA MADRID

22. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 27 از 112 نخستنخست ... 1725262728293777 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)