به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
با تصمیم مصطفی دنیزلی اسامی 4 بازیکن برای سفر به امارات از فهرست سرخپوشان حذف شد.
مصطفی دنیزلی بعدازظهر امروز لیست نهایی خود را برای سفر به امارات به باشگاه داد. او نام مامادوتال و هوشیار را به دلیل مصدومیت و اولادی و کنعانی را از لیست خود برای سفر به امارات خط زد.
البته امکان این وجود دارد که نام اولادی به سایر بازیکنان برای سفر به امارات اضافه شود اما تاکنون به دلیل مشکلات ویزایی این تصمیم نهایی نشده است.
* مهرداد اولادی که در تمرین امروز غایب بود پس از گفتوگو با دنیزلی از ساعت 12 تا 14 به صورت اختصاصی در ورزشگاه درفشیفر تمرین کرد. گفتنی است، پولادی به دنیزلی اعلام کرد که از زمان برگزاری تمرین بی اطلاع بوده و فکر می کرده ساعت 16 تمرین سرخ پوشان برگزار خواهد شد. دنیزلی نیز با این حرفهای پولادی موافقت کرد.
محمدرضا زادمهر در خصوص خط خوردن نام مهدی مهدوی كیا از لیست اعزامی به امارات، گفت: تیم صبح امروز تمرین را برگزار كرد كه مهدوی كیا تصور می كرد تمرین عصر برگزار می شود و به همین دلیل در این تمرین حضور پیدا نكرد و نامش از لیست تیم اعزامی به امارات خط خورد.
وی ادامه داد: پس از اینكه مهدوی كیا دلیل خود را برای دنیزلی توضیح داد با تصمیم سرمربی تیم نام این بازیكن بار دیگر به لیست اعزامی افزوده شد.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس تهران در خصوص وضعیت مهرداد اولادی، گفت: وضعیت این بازیكن نیز فردا مشخص خواهد شد.
وی در خصوص دیدار با الشباب، تصریح كرد: به طور حتم در این دیدار برای برد پا به میدان خواهیم گذاشت و باید از حیثیت تیم دفاع كنیم. این بازی برای تیم الشباب هم حیثیتی است زیرا این تیم در امارات بسیار مطرح و صاحب نام است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
امروز بیست و چهارم اردیبهشت مطابق با 13 می سالروز تولد آسمیر آودوکیچ سنگربان آسیایی ارتش سرخ است.
تولد سی و یک سالگی آسمیر را تبریک می گوییم و پوستر این بازیکن ارزنده پرسپولیس را به عنوان هدیه تولد در نظر گرفته ایم. روی ادامه مطلب کلیک کنید...
* آسمیر آودوکیچ (Asmir Avdukić) متولد ۱۳ می ۱۹۸۱ اهل کشور بوسنی می باشد.
* وی سابقه بازی در باشگاه های این کشور را بین سال های 2004 تا 2012 دارا می باشد و 24 بازی برای تیم های پایه و 2 مسابقه برای تیم ملی بزرگسالان بوسنی و هرزگوین انجام داده است.
* این بازیکن در زمستان سال 1390 به صورت قرضی برای شرکت در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست و در 5 مسابقه برای این تیم به طور کامل به میدان رفت و 4 بار دروازه اش باز شد.
دنيزلي: به بازيکنانم اعتقاد دارم
سرمربي پرسپوليس گفت که تيمش براي پيروزي مقابل الشباب هر کاري انجام ميدهد.
مصطفي دنيزلي در مورد ديدار با روز سه شنبه الشباب گفت: با آمادگي کامل و روحيه خوب به امارات آمديم و هر کاري از دستمان برآيد انجام ميدهيم تا پيروز شويم. الشباب هم ميخواهد جبران شکست 6 بر يک را کند. آنها اگرچه انگيزهاي براي صعود ندارند اما با تمام تلاش مقابل ما ظاهر ميشوند و اين امري طبيعي در فوتبال است. بازيکنان ما روحيه خوبي دارند و در چهرهشان ميبينم که ميخواهند پيروز و موفق شوند.
سرمربي پرسپوليس در مورد حذف نام مهدويکيا از فهرست بازيکنان پرسپوليس و سپس حضور اين بازيکن در امارات گفت: وقتي مهدويکيا سر تمرين نيامد تعجب کردم. ظاهرا او براي کاري به اداره مالياتي رفته بود که به ما نگفته بود و سوء تفاهم ايجاد شد. پس از آن تصميم گرفتيم مهدوي کيا را به امارات بياوريم و مشکل خاصي هم نبود.
دنيزلي در مورد اينکه پرسپوليس کنوني چقدر با تيم دلخواهش فاصله دارد، خاطرنشان کرد: پرسپوليس فاصله زيادي با تيم دلخواه من دارد اما من به بازيکنان اعتقاد دارم. قبل از بازي هم نميخواهم در مورد موارد مختلف حرف بزنم. ميخواهم فقط به الشباب فکر کنم و اين تيم را شکست دهيم زيرا فقط در ليگ قهرمانان آسيا فرصت داريم و بازيکنان بايد خودشان را به ما نشان دهند.
وي اظهار داشت: دوست نداريم براي بازي حذفي به عربستان برويم و اسير اتفاقات شويم. ميخواهيم با يک پيروزي خوب به ايران برگرديم و مقابل هواداران پرشور خود بازي کنيم. به همين دليل براي برد مقابل الشباب به ميدان ميرويم و نيم نگاهي هم به بازي ديگر گروه داريم تا اگر شرايط مهيا شد، صدرنشين شويم.
دنيزلي در مورد اينکه تيمش را با سيستم هجومي به ميدان ميفرستد يا نه گفت: عادت ندارم در مورد سيستم تيم قبل از بازي حرف بزنم. در ميدان مسابقه همه چيز را خواهيد ديد.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
گزارشي از کاروان پرسپوليس در امارات
سرمربي، سرپرست و قائم مقام باشگاه پرسپوليس جلسه هماهنگي در هواپيما برگزار کردند.
هواپيماي پرسپوليس ساعت 11:40 و با يک 15 دقيقه تاخير از زمين بلند شد. اکثر صندليهاي خالي بود و بازيکنان پرسپوليس ميتوانستند به جاي يک صندلي در دو يا سه صندلي قرار بگيرند.
* مصطفي دنيزلي، جمشيد زارع قائم مقام باشگاه و محمد زادمهر سرپرست تيم پرسپوليس در هواپيما جلسه هماهنگي داشتند و در مورد مسايل مختلف با يکديگر صحبت کردند.
*شماري از طرفداران علي کريمي در هواپيما هم دست از سر او برنميداشتند و با او عکس يادگاري ميگرفتند و سوالاتي در مورد وضعيت پرسپوليس از او ميپرسيدند.
*شيث رضايي در هواپيما حرکتهاي نرمشي و کششي انجام داد.
* ايمون زايد و آودوکيچ دو خارجي پرسپوليس همه جا باهم بودند.
*هواپيماي پرسپوليس ساعت 13:30 به وقت دبي در فرودگاه به زمين نشست.
پرسپوليس سه شنبه در آخرين ديدار ليگ قهرمانان به مصاف الشباب امارات ميرود.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
گزارش اولين تمرين آماده سازي پرسپوليس در امارات براي ديدار با تيم الشباب به روايت عكس:
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد که بیانگیزگی بازیکنان الشباب میتواند به ضرر شاگردانش تمام شود.
مصطفی دنیزلی در نشست خبری قبل از بازی با الشباب امارات گفت: با توجه به شرایط جدول به اهمیت بازی با الشباب کاملا واقف هستیم و خودمان را برای یک بازی سخت آماده کردهایم. الشباب تیم خوبی است و ما در تهران توقع نداشتیم این تیم را 6 بر یک شکست دهیم.
وی با اشاره به عدم همزمانی دیدارهای روز پایانی اظهار داشت: نمیخواهم بگویم برای این بازی ترس دارم اما مثل بقیه جاها مسابقات پایانی باید همزمان برگزار شود. حتی در لیگ اروپا هم همینطور است اما اشکالی ندارد و برای ما مهم نیست، ما آمدهایم که یک نتیجه خوب بگیریم. من چیز دیگری نمیتوانم بگویم و اگر حرفی درباره بازی بود، گفتم.
دنیزی که با اصرار خبرنگاران عربزبان مواجه شده بود در پاسخ به این سوال که آیا بیانگیزگی الشباب کار شما را راحت کرده یا سخت عنوان کرد: این موضوع کار ما را سخت و بازی را برای ما خطرناک میکند. الشبابیها دوست دارند کار جدیدی انجام دهند و به همین دلیل کار ما راحت نیست.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که شما برای 3 امتیاز به امارات آمدهاید یا یک امتیاز گفت: برای 3 امتیاز آمدهایم اما اگر بخواهیم یک امتیاز بگیریم باید مراقب باشیم.
وی در جواب سوال دیگری که آیا فکر میکنید بازی در هفته پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا جوانمردانه برگزار میشود گفت: در تمام دوران بازیگری و مربیگریام همه بازیها را جوانمردانه دیدم. اینجا هم انشاءالله همینطور خواهد بود و مشکل خاصی نیست.
در جلسه هماهنگی مقرر شد که پرسپولیس با پیراهن قرمز و الشباب با پیراهن سفید به میدان بروند.
جلسه هماهنگی مدیران تیم های پرسپولیس و الشباب برگزار شد. طبق تصمیم گیری در این جلسه فردا پرسپولیس با پیراهن یکدست قرمز و الشباب با پیراهن یکدست سفید به میدان می روند.
مسئولان باشگاه الشباب 30 عدد بلیت جایگاه ویژه نیز در اختیار مسئولان پرسپولیس قرار دادند.
در حاشیه این نشست خبرنگاران اماراتی با علی کریمی گفت و گو کردند. از کاپیتان پرسپولیس پرسیده شد که می خواهد از فوتبال خداحافظی کند و وی هم پاسخ داد: فعلا قصدی برای خداحافظی ندارد و می توانم بازی کنم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با اعلام اینکه در علنی کردن قرارداد یک بازیکن فصل آینده تیم لیدری اخراجی نقش داشته،گفت: در زمان مقتضی فتنه گران باشگاه پرسپولیس را به همراه نقطه اتصال آنها معرفی خواهیم کرد.
محمد رویانیان با نامیدن لیدرهای اخراجی باشگاه پرسپولیس تحت نام فتنه گران باشگاه پرسپولیس در خصوص آنها گفت:
لیدرهای اخراجی که در این مدت دست به تخریب باشگاه و بازیکنان پرسپولیس زدند در حال حاضر برای ما مشخص شده اند. در شرایط فعلی آنها با انتشار اخبار کذب نقل و انتقالات اسامی می دهند، اسامی می گیرند، اخراج می کنند و بدین شکل توطئه وفتنه دیگری را در راستای اهدافشان طراحی کرده اند.
وی در همین خصوص افزود: در این بین برخی از سایت ها و رسانه ها نیز به اخبار کذب این فتنه گران می پردازند. من نیز به مسئولان این رسانه گفته ام که من مدیرعامل باشگاه پرسپولیس هستم یا لیدرها؟ آیا من مرجع اصلی و رسمی اخبار و اتفاقات باشگاه پرسپولیس هستم یا چند لیدر؟ پس چرا آنها را به عنوان منابع خبری خود قرار می دهید؟
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: حضور بازیکنی در فصل آینده رقابتهای لیگ برتر در تیم پرسپولیس قطعی شده است اما قرار نبود که این موضوع تا پایان دو بازی دیگر ما در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا علنی شود، وقتی که این موضوع را پیگیری کردیم متوجه شدیم که سررشته این ماجرا به یک لیدر سابق پرسپولیس به نام - ع . ا - باز می گردد.
وی درهمین خصوص افزود: مطمئن باشید بزودی و در زمان مقتضی این فتنه گران را به همراه نقطه اتصال آنها به هواداران معرفی خواهیم کرد و اقدامات لازم را در خصوص برخورد با آنها را نیز انجام خواهیم داد.
وی خاطر نشان کرد: هواداران نیز برای دسترسی به اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس به هر منبعی مراجعه نکنند بلکه آن را از طریق مراجع رسمی و سایت باشگاه پیگیری کنند.
محمد رویانیان در پاسخ به این پرسش که چرا باشگاه پرسپولیس بر روی نام چند خبرنگار دیگر برای سفر به امارات قلم قرمز کشیده است گفت: باید این موضوع را بررسی کنم و ببینم چه کسانی این اقدام را انجام داده اند.
هافبک پرسپولیس امیدوار است در روز پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا، نتایج طوری رقم بخورد که پرسپولیس به عنوان تیم اول صعود کند.
محمد نوري ابتدا در خصوص بازي پرسپوليس و الشباب ميگويد: بازي سختي داريم و اماراتيها به دليل شكست سنگيني كه در بازي رفت داشتند حالا به فكر جبران هستند. ما اما آماده اين بازي هستيم و فقط به كسب 3 امتياز فكر ميكنيم.
اين درست كه در بازيهاي اخير نتايج خوبي نگرفتيم ولي ميخواهيم در امارات همه چيز را جبران كنيم.
نوري در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكني پرسپوليس به عنوان تيم اول صعود میكند یا نه، میگوید: ما ابتدا بايد 3 امتياز اين بازي را بگيريم و بعد منتظر نتيجه بازي الهلال و الغرافه باشيم. نميتوانم پيش بيني كنم چه اتفاقاتي خواهد افتاد ولي اميدوارم دوم نشويم. اگر به عنوان تيم اول صعود كنيم شانس برد پرسپوليس در مرحله حذفي زياد است ولي اگر دوم شويم بازي با الاتحاد عربستان خيلي سخت خواهد بود.
از نوري در مورد وضعيتش براي سال آينده سوال ميكنيم كه او ميگويد: قرارداد من هم مثل خيلي از بازيكنان پرسپوليس تمام شده و تصميمي براي سال بعد نگرفتهام. پيشنهاد خارجي هم دارم ولي اگر شرايط فراهم باشد دوست دارم در پرسپوليس بمانم. اگر اين باشگاه تيمي در حد قهرماني ببندد حتما ميمانم چون اين موضوع برايم مهم است.
تمرین امروز با حضور هواداران ایرانی مقیم امارات برگزار شد.
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار مقابل الشباب عربستان از ساعت 19:20 امروز به وقت محلی به مدت یک ساعت در ورزشگاه اختصاصی الشباب برگزار شد.
در این تمرین که زیر نور برگزار شد، حدود 200 هوادار ایرانی حضور داشتند. به همین دلیل دنیزلی تصمیم گرفت برخلاف قوانین به احترام ایرانیهایی که به ورزشگاه آمدند تمرین پرسپولیس را با حضور هواداران برگزار کند.
* در تمرین امروز میثاق معمارزاده با رفع مصدومیت به تمرینات اختصاصی پرداخت.
* ایمون زاید از ناحیه مچ پا دچار مصدومیتی جزئی شد اما مشکلی برای بازی فردا ندارد.
* حدود 200 هواداری که در ورزشگاه الشباب حضور دارند در پایان تمرین به سمت علی کریمی رفتند و با صف کشیدن به ترتیب با او عکس یادگاری انداختند.
* زاید و نوری بازیکنان بعدی بودند که پس از کریمی مورد توجه هواداران پرسپولیس قرار گرفتند.
* امیرحسین فشنگچی در پایان تمرین با دستور دنیزلی به شوتزنی اختصاصی به معمارزاده پرداخت.
پرسپولیس ساعت 20:30 در ورزشگاه اختصاصی الشباب میهمان سفیدپوشان اماراتی خواهد بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)