Design & Developed BY Patira

صفحه 26 از 42 نخستنخست ... 16242526272836 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 412
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

پیش فرض مهمترین اخبار و حواشی سپاهان اصفهان

به نام خدا
    مهمترین اخبار و حواشی سپاهان اصفهان در اینجا قرار میگیرد.

2. 5 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

sepahan از حال رفتن یک هوادار سپاهان و اعتراض بازیکن فولاد

از حال رفتن یک هوادار سپاهان و اعتراض بازیکن فولاد

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان پس از تعویضش به شدت به سرمربی این تیم معترض شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، کریم شاهوردی بعد از اینکه در دقیقه 24 جای خود را به آرش افشین داد به جلالی سرمربی این تیم به شدت اعتراض کرد.
    * سه دسته هوادار در ورزشگاه حضور داشتند. هواداران فولاد، استقلال و سپاهان به انگیزه متفاوت در ورزشگاه بودند.
    *1500 نفر از هواداران سپاهان در ورزشگاه هستند که با شور و حال خاصی تیم خود را تشویق می کنند. یکی از هواداران سپاهان به دلیل گرمای هوا از حال رفت و وی را به بیمارستان منتقل کردند.
    *تیم سپاهان قرار بود روز گذشته ساعت 17 به اهواز برسد اما به دلیل تاخیر در پرواز ساعت 1:45 دقیقه بامداد امروز به اهواز رسید.
    *یکی از موارد همیشگی در اهواز درگیری لفظی بین نماینده هیئت فوتبال اهواز با افرادی است برای پخش بازی باید در کنار زمین باشند.

این دیدار با برتری 2 بر یک سپاهان خاتمه یافت.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan کرانچار: 90 درصد قهرمان لیگ هستیم

کرانچار: 90 درصد قهرمان لیگ هستیم

خبرگزاری فارس: سرمربی سپاهان معتقد است که با نتایج امروز تیمش 90 درصد به عنوان قهرمانی لیگ برتر دست خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری فارس، زلاتکو کرانچار پس از پیروزی 2 بر یک مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: پیروزی در یک بازی حساس را به بازیکنانم تبریک می‌گویم. گل خوبی در نیمه اول زدیم. وقتی در نیمه دوم بازیکن ما اخراج شد، برنامه تاکتیکی‌مان به هم خورد ولی خوشبختانه با تعویض‌هایی که انجام دادیم زود به بازی برگشتیم.
    وی افزود: بازی را کنترل کردیم و علیرغم اینکه روی کار انفرادی مهاجم فولاد گل دریافت کردیم این گل را بلافاصله جواب دادیم و با این پیروزی گام بعدی را به سوی قهرمانی برداشتیم.
    کرانچار تصریح کرد: اعتقاد دارم 90 درصد قهرمانی لیگ برتر به نام سپاهان خواهد بود اما بازیکنان و هواداران سپاهان نباید همه چیز را تمام شده بدانند چون استقلال و تراکتورسازی در سایه ما قرار دارد. تیم فولاد را تیم خطرناک و خوبی می‌دانستم اما امروز انتظار بیشتری از آنها داشتم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سبقت ۳ امتيازى سپاهان

سبقت ۳ امتيازى سپاهان

فولاد خوزستان يك -سپاهان اصفهان ۲

گل ها:

آرش افشين (دقيقه ۷۹) براى فولاد، سيدمهدى سيدصالحى (دقيقه ۸) و جواهر سوكاى (دقيقه ۸۸) براى سپاهان

داور:

تورج حق وردى، كمك ها: محمدرضا منصورى و محسن نريمانى، اخطارها: كاوه رضايى از فولاد خوزستان و سيدمهدى سيدصالحى از سپاهان، اخراج: حسن اشجارى (دقيقه ۵۱) از سپاهان،

ورزشگاه:

تختى اهواز، تماشاگر: حدود ۴ هزار نفر

فولاد

على سليمى، جلال كاملى مفرد، جابا مجيرى، مهرداد جماعتى، خيرالله ويسى آرا (از دقيقه ۷۱ احمد عبدالله زاده)، كريم شاهوردى (از دقيقه ۲۴ آرش افشين)، حكيم نصارى، بختيار رحمانى، ميثم كريمى، كاوه رضايى (از دقيقه ۵۸ طالب ريكانى) و رضا نوروزى
    سرمربى: مجيد جلالى

سپاهان

رحمان احمدى، حسن جعفرى، محسن بنگر، سيدجلال حسينى، حسن اشجارى، اميد ابراهيمى، فابيو جانواريو (از دقيقه ۶۰ مهدى كريميان)، محرم نويدكيا، حسين پاپى (از دقيقه ۵۵ هاشم بيك زاده)، سيدمهدى سيدصالحى (از دقيقه ۶۸ احمد جمشيديان) و جواهر سوكاى
    سرمربى: زلاتكو كرانچار

شرح گل ها

گل اول سپاهان: تعلل ۲ دفاع ميانى فولاد باعث شد تا توپ در مقابل دروازه به سيدمهدى سيدصالحى برسد و اين بازيكن گل اول تيمش را در اوايل بازى به ثمر برساند.
    گل فولاد: پاس رضا نوروزى از جناح راست به آرش افشين رسيد كه اين بازيكن با يك شوت محكم از پشت محوطه جريمه گل تساوى تيمش را به ثمر رساند.
    گل دوم سپاهان: جواهر سوكاى در پشت محوطه جريمه صاحب توپ شد و با يك شوت سنگين گل برترى تيمش را در دقايق آخر بازى به ثمر رساند.

لحظات حساس

دقيقه :۴۴ شوت سنگين جواهر سوكاى از پشت محوطه جريمه نزديك بود گل دوم سپاهان را رقم بزند اما على سليمى با يك واكنش به موقع توپ را دفع كرد.
    دقيقه :۵۴ تيم فولاد صاحب يك ضربه ايستگاهى شد كه جابا مجيرى با يك شوت سنگين توپ را به تير دروازه رحمان احمدى كوبيد.

شرح بازى

۲ تيم سپاهان و فولاد خوزستان در شرايطى به مصاف يكديگر رفتند كه سپاهان براى تثبيت صدرنشينى و فولاد براى باقى ماندن در ميانه جدول رده بندى ليگ برتر به ۳ امتياز اين بازى احتياج مبرمى داشتند و اين موضوع حساسيت بازى را دوچندان كرده بود. تيم سپاهان در همان دقايق ابتدايى بازى موفق شد گل اول را به ثمر برساند و در ادامه بازى نيز حملات خود را براى افزايش گل هاى زده بيشتر كرد. در نيمه دوم نيز توپ و ميدان در اختيار تيم سپاهان بود اما اخراج اشجارى و ۱۰ نفره شدن اين تيم كار را براى سپاهان دشوار كرد و محتاط بازى كردن سپاهان باعث شد تا آرش افشين گل تساوى بازى را به ثمر برساند. سپاهانى ها كه موقعيت خود را در صدر جدول در خطر مى ديدند، پس از دريافت گل به خود آمده و در دقيقه پايانى بازى گل برترى را به ثمر رساندند تا همچنان با اختلاف ۳ امتياز در صدر جدول باقى بمانند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سپاهان براي رقبا خط و نشان کشيد

سپاهان براي رقبا خط و نشان کشيد

سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: سپاهان براي تمام رقباي خود خط و نشان کشيد.
    سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش خود از هفته سي‌و‌يکم ليگ برتر فوتبال ايران به ديدار 2 تيم سپاهان و فولاد و استقلال مقابل شاهين پرداخت و نوشت: سپاهان، صدرنشين ليگ برتر فوتبال ايران در راه رسيدن به چهارمين عنوان قهرماني در ليگ برتر فوتبال ايران براي تمام رقباي خود خط و نشان کشيد.
    جواهير سوکاي، مهاجم آلبانيايي تبار سپاهان در فاصله 2 دقيقه مانده به پايان بازي براي زردپوشان اصفهاني گلزني کرد تا اين تيم با نتيجه 2 بر يک مقابل فولاد خوزستان به برتري برسد.
    در حالي که استقلال در همين روز نتوانست 3 امتياز بازي را بدست آورد، سپاهان با اين پيروزي در فاصله 3 بازي مانده به پايان فصل اختلاف خود را با آبي‌پوشان پايتخت به عدد 3 رساند. زردپوشان با 62 امتياز از 31 بازي در صدر هستند در حالي که استقلال و تراکتورسازي تبريز با 59 امتياز در مکانهاي بعدي قرار گرفته‌اند.
    شهريار شيروند در دقيقه 8 گل زودهنگامي را براي سپاهان به ثمر رساند اما اين مسابقه در دقيقه 52 با 10 نفره شدن نماينده اصفهان در خانه حريف و اخراج حسن اشجاري وارد مرحله جديدي شد.
    فولاد در دقيقه 79 توسط آرش افشين به گل رسيد تا اين تصور ايجاد شود که بازي سپاهان نيز مانند استقلال با تساوي به پايان مي‌رسد اما سوکاي در فاصله 2 دقيقه مانده به پايان مسابقه گل برتري تيمش را وارد دروازه ميزبان کرد.
    سوکاي هفته گذشته نيز يک گل ديرهنگام وارد دروازه پرسپوليس تهران کرد.
    سپاهان در صدر گروه c ليگ قهرمانان قراردارد و لخويا قطر با يک امتياز کمتر در مکان دوم ايستاده است. شاگردان کرانچار سه‌شنبه آينده براي ديدار با النصر راهي امارات خواهند شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan زود است در مورد قهرماني سپاهان صحبت کنيم

زود است در مورد قهرماني سپاهان صحبت کنيم

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با ابراز رضايت از عملکرد کادر فني و بازيکنان اين تيم گفت: 3 بازي ديگراز ليگ باقي مانده و امروز خيلي زود است در مورد قهرماني صحبت کنيم.
    عليرضا رحيمي در نشست اتحاديه فوتبال با انتقاد از وضعيت فعلي باشگاه اظهار داشت: ما امروز تعريف درستي از باشگاه داري نداريم و مشخص نيست دولتي هستيم يا خصوصي. من مي توانم 10 رشته باشگاه ورزشي ام را تعطيل کنم و هيچکس نمي تواند به من اعتراض کند زيرا قانون درستي وجود ندارد.
    وي اضافه کرد: باشگاه‌ها با فداکاري برخي آدم ها اداره مي شوند افرادي که مشکلات را تحمل مي کنند تا تيم هايشان موفق شود و بتوانند آنها را حفظ کنند.

مديرعامل باشگاه سپاهان ادامه داد: من از دولت و مجلس خواهش مي کنم قوانيني تصويب کنند که اين مشکلات برطرف شود . من 30 سال است در سازمان تربيت بدني هستم اما از اول هيچ درخواستي براي مشخص شدن وضعيت خصوصي يا دولتي باشگاهمان به مجلس نداده. هر باشگاهي بايد يک تيم داشته باشد زيرا به طور مثال چلسي نمي تواند در کشور انگليس در چند شهر تيم داشته باشد همان طور که سپاهان نمي تواند در اصفهان و شيراز حضور داشته باشد.

مديرعامل باشگاه سپاهان در پايان جلسه اتحاديه در جمع خبرنگاران در مورد انتقادهايش از باشگاه داري اظهار داشت: من انتقادي نداشته ام و تنها مي خواهم وضعيت باشگاه قانونمند شود. مجلس و دولت هم جايگاه قانوني باشگاهها را در کشور مشخص کنند.
    رحيمي با بيان اينکه در 33 سال گذشته تعريف درستي از باشگاه داري در ايران صورت نگرفته اظهار داشت: باز هم تکرار مي کنم يکسري مدير با زحمت و فداکاري خود تيم ها را به چنين جايگاهي رساندند در حاليکه قانون هاي کامل حمايتي از آنها وجود نداشت.
    وي در مورد شانس قهرماني تيم فوتبال سپاهان در ليگ برتر اظهار داشت: 3 بازي ديگر مانده است و امروز خيلي زود است در اين خصوص صحبت کنيم ضمن اينکه من دوست ندارم به اين موارد بپردازم زيرا مربي و سرپرست تيم بهتر است به اين سئوالات پاسخ دهد.

رحيمي با ابراز رضايت از کادر فني تيمش در مورد مذاکره برخي باشگاهها با نفراتي از جمله سيد جلال حسيني اظهار داشت: من از اين موضوع بي اطلاعم ان شاء الله چنين اتفاقي رخ ندهد تا بازيکنان در هفته هاي پاياني با تجربه کارشان را ادامه دهند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سيدصالحي: اميدوارم كار به هفته آخر نكشد

سيدصالحي: اميدوارم كار به هفته آخر نكشد

در نيمه دوم به دليل اخراج حسن اشجاري فشار زيادي روي تيم ما ايجاد شد كه خوشبختانه سوكاي در بهترين زمان ممكن گل برتري را زد
    سيدمهدي سيدصالحي مهاجم بلندقامت سپاهان در بازي ديروز مقابل فولاد خوزستان زننده يكي از گل‌هاي تيمش بود و اين هشتمين گلي بود كه او به ثمر رساند.
    سيدصالحي در گفت‌وگو با سايت گل در مورد بازي حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند:« بازي خوبي بود. در نيمه اول هوا خيلي گرم بود ولي خوشبختانه گل زودهنگامي را زديم و البته فرصت اين را داشتيم كه گل دوم را هم بزنيم. در نيمه دوم به دليل اخراج حسن اشجاري فشار زيادي روي تيم ما ايجاد شد كه خوشبختانه سوكاي در بهترين زمان ممكن گل برتري را زد.»
    از سيدصالحي در مورد شانس قهرماني سپاهان سوال مي‌كنيم كه او مي‌گويد:« استقلال و تراكتور خيلي جدي ما را تعقيب مي‌كنند ولي سرنوشت قهرماني دست خودمان است. من اميدوارم از دو بازي آينده 6 امتياز بگيريم تا ديگر كار قهرماني به هفته آخر كشيده نشود.»
    سيدصالحي تأكيد مي‌كند:« فقط اميدوارم در 3 بازي آينده مغرور نشويم. اين درست كه تلاش كرديم و به اينجا رسيديم اما اين عزت را خدا به ما داده است. مطمئن باشيد خدا آدم‌هاي مغرور را زمين مي‌زد.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سپاهان شايسته ترين تيم براي قهرماني نيست

سپاهان شايسته ترين تيم براي قهرماني نيست

مدافع ملي پوش تيم فوتبال سپاهان گفت: هنوز قهرماني سپاهان در ليگ برتر قطعي نيست و ما بايداز 3 بازي آينده 9 امتياز بگيريم.
    گفتگوي ايپنا، را با "سيد جلال حسيني" در ادامه مي خوانيد:

* به نظر مي رسد با پيروزي مقابل فولاد قهرماني سپاهان قطعي شده است؟

- من با اين موضوع موافق نيستم. سپاهان 3 بازي سخت در پيش رو دارد و شرايط براي هر 3 تيم يکسان است. در 3 بازي آينده مي توان 9 امتياز گرفت که استقلال و تراکتور مي توانند اين کار را انجام دهند. پس ما نبايد از قهرماني تيممان مطمئن باشيم.

* بازي با فولاد چطور بود؟

- به جرات مي گويم اين ديدار يکي از سخت ترين بازيهاي سپاهان در ليگ بود. ما از سفر به قطر خيلي خسته بوديم و بازي هم پرفشار بود. خوشبختانه 3 امتياز را گرفتيم اما بايد حواسمان جمع باشد در 3 بازي اينده امتياز از دست ندهيم زيرا استقلال و تراکتور در يک قدمي ما هستند.

* اما کرانچار اعتقاد دارد سپاهان 90درصد قهرمان شده است؟

- اين نظر کرانچار است و من آن را قبول ندارم. ما 3 روز ديگر با شاهيني بازي داريم که قطعا براي امتياز گرفتن و سقوط نکردن خودش را به آب و آتش مي زند. بازيکنان سپاهان خسته هستند و اگر فکر کنند قهرماني قطعي شده آن وقت با خيال راحت به زمين مي روند و اين اصلا براي تيم ما خوب نيست.

* به نظر تو سپاهان شايسته ترين تيم براي قهرماني است؟

- شايد خيلي ها چنين نظري داشته باشند اما من اين حرف را قبول ندارم. استقلال در بازي مقابل صبا فراتر از يک تيم قهرمان بازي کرد اما به دليل خستگي زياد بازيکنانش نتوانست در بوشهر بازي خوبي ارايه دهد. خستگي باعث شده استقلال فراز و نشيب زيادي داشته باشد. تراکتور هم تيم خوبي است که تا اينجاي کار خودش را در صدر جدول نگه داشته است. اگر ما يک بازي مساوي کنيم و استقلال و تراکتور ببرند آن وقت کار خيلي برايمان دشوار مي شود.

* قبول داري که خيلي ها دوست ندارند سپاهان قهرمان شوند؟

- اينکه کسي خوشش بياد سپاهان قهرمان شود يا نه اصلا براي ما مهم نيست. ما از اول فصل بدون حاشيه کارمان را دنبال کرديم و حالا هم با اين حرفها که کسي خوشش بيايد يا نيايد که ما قهرمان شويم به حاشيه نمي رويم. قهرماني در حال حاضر دست سپاهان است و تا وقتي که خودمان امتياز از دست ندهيم اتفاقي نمي افتد.

* بعد از پايان ليگ هم بازيهاي مقدماتي تيم ملي در پيش است. ملي پوشان با اين خستگي چکار مي کنند؟

- شرايط در تيم ملي خيلي بهتر است. در اردوي تيم ملي تغذيه و استراحت ملي پوشان تنظيم است و با برنامه ريزي خوبي که وجود دارد خستگي بازيکنان برطرف مي شود. در باشگاهها امکانات خوب نيست و بازيکنان هم خسته مي مانند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

خوروش: لازم شود از استقلال شکايت مي‌کنيم

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: ممکن است از باشگاه استقلال به خاطر اتهام نابجا شکايت کنيم.

در پي موضع‌گيري مسوول رسانه‌اي باشگاه استقلال نسبت به گل‌هاي تيم سپاهان در بازي با فولاد که به احتمال مشکوک بودن آنها اشاره کرده است، رسول خوروش سرپرست تيم سپاهان در اين باره به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ما پاسخي به چنين اظهاراتي نخواهيم داد، هرچند اين صحبت‌ها ممکن است به نوعي اتهام تلقي ‌شود و اگر حقوقدانان باشگاه تشخيص دهند، قطعا شکايتي را از باشگاه استقلال خواهيم داشت.

وي افزود: شان باشگاه سپاهان بالاتر از اين حرف‌هاست که چنين اتهام‌هايي به آن وارد شود يا پاسخي به اتهامات واهي بدهد. باشگاه سپاهان تا جرمي ثابت نشود هرگز عليه هيچ شخص يا نهادي چنين موضع‌گيري ندارد و معتقد است هر کسي بايد وظيفه خودش را در هر مسووليتي انجام دهد. بي‌ترديد فدراسيون فوتبال خود تمام امور را زير نظر دارد.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

حاشيه‌ ديدار سپاهان و شاهين بوشهر

ساعت ورزشگاه فولادشهر اصفهان که در ديدار قبلي در خواب بود همچنان در ديدار دو تيم سپاهان و شاهين بوشهر در خواب ناز خود به سر مي‌برد.

دو تيم سپاهان و شاهين بوشهر در حالي دقايقي پيش پا در مستطيل سبز ورزشگاه فولادشهر اصفهان گذاشتند تا بازي‌هاي هفته سي و دوم ليگ را ادامه دهند که اين بازي پيش از آغاز با حاشيه‌هايي نيز همراه بود.

در اين ديدار به نسبت ديدارهاي قبلي سپاهان و با توجه به رايگان بودن آن هواداران بسياري به ورزشگاه فولادشهر آمده بودند.

همچنين احمد جمشيديان که از بازيکنان ذخيره است، پيش از آغاز مسابقه به شدت از سوي هواداران مسابقه مورد تشويق قرار گرفت.

پيش از آغاز بازي نيز هواداران سپاهان نسبت به قضاوت سعيد مظفري‌زاده اعتراض بسياري داشتند و معتقد بودن با قضاوت اين داور باز هم فدراسيون فوتبال قصد دارد تيم‌هاي تهراني را قهرمان اعلام کند.

بسياري از بازيکنان شاهين بوشهر نيز خوش و بش گرمي با هادي مرزبان مربي تيم سپاهان داشتند.

در اين ديدار باز هم ساعت ورزشگاه فولادشهر که در ديدار پيش هم به خواب رفته بود همچنان در خواب مانده است.

همچنين تخمين زده شد، حدود هشت هزار و 500 تماشاگر از اين ديدار استقبال و ديدن کردند.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

sepahan

کرانچار: اجازه نمي‌دهم قهرماني را از ما بگيرند

سرمربي تيم سپاهان گفت: اجازه نمي‌دهم با به وجود آوردن شرايط بيروني فوتبال، قهرماني را از ما بگيرند.

زلاتکو کرانچار پس از پيروزي 2 بر صفر تيمش مقابل شاهين بوشهر گفت: شيريني اين برد را کاملا احساس مي‌کنم. چون اين پيروزي ما را به قهرماني نزديک کرد. 21 سال تجربه مربيگري و بازيکني دارم و سختي‌هاي زيادي ديده‌ام و مي‌دانم با چه سختي به اينجا رسيده‌ايم. با تيمي بازي داشتيم که براي بقا تلاش مي‌کرد. اين موضوع کار ما را سخت‌تر کرده بود.

وي تصريح کرد: با احترام به تيم حريف بايد بگويم کيفيت ما بالاتر بود و لياقت بردن اين بازي را داشتيم. دو ديدار مهم ديگر داريم و تنها برد مي‌خواهيم تا هواداران را به قهرماني نزديک کنيم. اجازه نمي‌دهم با ايجاد شرايط بيروني فوتبال قهرماني را از دست ما بگيرند.

سرمربي سپاهان با بيان اينکه با قهرماني هديه بزرگي به مردم اصفهان خواهد داد، گفت: خوشبخت‌ترين انسان‌هاي روي زمين در حال حاضر ما هستيم.

وي در پاسخ به اين سؤال که چرا در اوايل فصل از پاپي که بازيکن بومي سپاهان است، استفاده نمي‌کرد اما در اين ديدار حساس کريميان را روي نيمکت نشاند و پاپي را به ميدان فرستاد،‌ اظهار داشت:‌ بازيکنان زيادي داريم که هر کدام جايگزين مناسبي براي ديگري هستند. کريميان کمي مصدوم بود که لازم ديديم از جايگزينش استفاده کنيم. کيفيت بازيکنان در سطح يکديگر است و مشکل خاصي احساس نمي‌کنم.

کرانچار در پاسخ به اين سؤال که پرسپوليس در ديدار مقابل تراکتورسازي 4 گل دريافت کرد و با توجه به اينکه پرسپوليسي‌ها قبل از ديدار مقابل سپاهان گفته بودند براي استقلال بازي مي‌کند و آيا اين مسائل مشکوک نيست، گفت: پرسپوليس دچار مشکلات زيادي است و با توجه به تهديدهايي که از طرف AFC مبني بر کسر امتياز از اين تيم شده شرايط روحي خوبي ندارد. تراکتورسازي هم گام به گام ما را تعقيب مي‌کند و منتظر لغزش ماست. سعي کردم همواره در مورد مسائل فني صحبت کنم و کاري به حواشي و مسائل غيرفني ندارم. در اين زمينه هم اظهار نظر نمي‌کنم و خودم سرنوشت تيمم را رقم خواهم زد.

سرمربي سپاهان در پاسخ به اين سؤال که چرا در ابتداي ورودش به اين تيم قول قهرماني نداد و آيا اين موضوع به اين خاطر بود که در صورت عدم قهرماني انتقادات از او زياد نشود، خاطرنشان کرد: زماني که به سپاهان آمدم 9 امتياز کمتر از استقلال داشتيم اما حالا 3 امتياز بيشتر داريم. وقتي به اين تيم آمدم مشکلات خاصي وجود داشت. فشار زيادي تحمل کردم اما تيمي که ما ساختيم به مرور خودش را پيدا کرد و به شخصيت قهرماني رسيد و بازيکنان هم با عشق زياد به سپاهان بازي کردند.

کرانچار درباره اينکه مردم اصفهان قهرماني اين تيم را در فصل جاري شيرين‌تر از قهرماني سپاهان در زمان قلعه نويي مي‌دانند، گفت: شايد حلاوت و شيريني اين قهرماني به اين خاطر است که زماني که ما آمديم پنجم جدول بوديم. استقلال، تراکتورسازي، صبا و نفت بالاتر از ما بودند اما با تلاش و کوشش فراوان فاصله را کم کرديم و به اينجا رسيديم. از طرفي 6 بازيکن بزرگ تيم قبلي از اين تيم جدا شده بودند و حاشيه‌هاي فراواني اطراف تيم بود.

اين مربي در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسيد ابراهيمي با روحيه پاييني پشت ضربه پنالتي قرار گرفت و آن را خراب کرد، گفت: من ‌چنين اعتقادي ندارم. وي مسئوليت سختي داشت و به اين خاطر فشار زيادي را تحمل مي‌کرد. ابراهيمي امروز براي ما همه کار کرد و صد در صد در خدمت تيم بود. اتفاقي که در ليگ قهرمانان اروپا افتاد، نشان داد بازيکنان بزرگ هم مي‌توانند پنالتي خراب کنند و اين موضوع ممکن است براي هر بازيکني اتفاق بيفتد.

سرمربي سپاهان درباره اينکه به نظر مي‌رسيد در اين ديدار تحت فشار روحي و رواني زيادي بودند و آيا در دو هفته باقيمانده بيشتر روي مسائل روحي و رواني کار خواهد کرد يا تاکتيکي، عنوان کرد: پيروزي در اين مسابقه تفاوت زيادي با ساير بردهاي ما داشت چون ما را با قهرماني نزديک‌تر کرد. فشار زيادي روي تيم بود. در بازي‌هاي قبل فرصت جبران داشتيم اما در اين مسابقه فرصت اشتباه نداشتيم و بايد پيروز مي‌شديم. تلفيقي از اين دو روش را در دو هفته باقيمانده روي بازيکنان پياده و هم فني و هم رواني با بازيکنان کار مي‌کنم.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

صفحه 26 از 42 نخستنخست ... 16242526272836 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)