اههههههه.تو 24 ساعت دهن کمپ رو ... کردید.دلتون به حال من بدون اینترنت هم بسوزه از صفحه 15 باید بخونم.

چرا بحث فیلم شد منو خبر نکردید.الان یک خبر بد بدم از رمان که گفتم تو بیکاری بنویسم خبری نیست یک یارو رو پیدا کردم فیلم های خوبی داشت.خلاصه 100 تا فیلم و سریال vampire diaries رو ازش گرفتم البته به خاطر حجم بالا پسفردا بهم میده چون همه رو نداشت.خلاصه راجع به فیلم بهتون بگم از تجربه من تو فیلم استفاده کنید.ژانر ترسناک تخیلی و ژانر کمدی رمانتیک کلا چرت و پرته نگاه نکنید.یعنی یک جوری به سلیقه ایرانی ها نمیخوره.من کلا تو کار ژانر درام و معمایی اکشن و الپاچینو هستم.فیلم باید اصالت داشته باشه این فیلما که میگید چیه؟ امریکن پایی از اون درپیتای به درد نخور هست البته کسی ناراحت نشه ولی انصافا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد.کلا من با این فیلما خوب ارتباط برقرار کردم توصیه میکنم حتما ببینید.اکثرا ژانر اکشن درام هستن و ارزش دیدن دارن
1-scarface عاشق این فیلم 3 ساعته هستم.اصلا وقتی این فیلم رو میبینم روحم شاد میشه مخصوصا وقتی لهجه خود ال رو میشنوم
2-troy اولین فیلمی بود که خیلی باهاش حال کردم.فیلم حماسی درام اکشن و یکجورایی هم تقابل غرب و شرق رو نشون میده.
3-the dept زیاد کلاس بالایی نداشت ولی یک معمایی جالب بود مخصوصا چون موضوش راجع به جنگ دوم جهانی و موساد بود خوشم اومد.
4- 45 دقیقه (اگه اشتباه نگفته باشم.) یک فیلم تو ژانر معمایی با بازی ال که واقعا از بزرگان تاریخ سینما هست.زیاد باهاش ارتباط نداشتم ولی ارزش یک بار دیدن رو داره.
5-killer elite یک فیلم واقعی در ژانر اکشن.یک سوپر اکشن که وقتی میفهمی واقعی هست مو به تنت سیخ میشه.جنگ شیخ های عرب و ام ای 6 هست.در اصل جنگ اطلاعاتی هست.با سوپر بازی از جویی استاتهام.
6-god father series از اولین بازی های فوقالعاده ال.فیلم جالبی بود البته اونطور که براش تبلیغ میکنن ارزش دیدن نداره
7-بی وفا(اسم انگلیسیش یادم نیست) یک فیلم در ژانر درام رمانتیک که ارتباط یک زن متاهل با یک مرد مجرد هست که منجر به اسیب های هر دو طرف میشه.اگه اهلش هستید حتما ببینید.
8-گلادیاتور. که با اینم خیلی ارتباط برقرار کردم.فیلم خیلی توپیه.
9-روزی روزگاری در امریکا.یک فیلم هنری و تاریخی از نابودی چند بچه معصوم در دنیای مافیا.ارزش چند بار دیدن رو هم داره.
10-public enemies.یک سوپر فیلم با بازی استاد جانی دپ که خیلی من رو تحت تاثیر قرار داد.حتما ببینیدش.
کلا من صحنه های بعضی فیلم ها خیلی تو روحیم اثر میزاره و مدت ها اونا رو به یاد میارم و دایلگاشون رو تکرار میکنم. چند تا از صحنه ها رو براتون میگم شما هم موقع دیدن فیلم های بالا به این صحنه ها دقت کنید.
توی فیلم اسکار فیس 10 دقیقه اخر رو بیش از 20 بار دیدم.واقعا زبان از توصیف اثر 10 دقیقه پایانی در انسان عاجز هست.دقیقا از لحظه کشته شدن مانی بیننده به یک حالت افسردگی فرو میره تا کشته شدن تونی که پایان داستان هست.انقدر این صحنه روم اثر داشت که دایلوگشون رو حفظ کردم.توی فیلم 45 دقیقه اون صحنه که ال کشته شدن خواهرش رو توضیح میده من رو خیلی جذب کرد.توی سری های پدرخوانده کشته شدن سانی بیشترین تاثیر رو روی من داشت.کیلر الایت در اون صحنه من رو متحیر کرد که اون قاتل حاظر به کشتن اون بچه نشد و یک جورایی نقطه عطف داستان همونجا بود که من رو جذب کرد.پابلیک انمیز هم اون صحنه اخرش خیلی منو ناراحت کرد.یک نفر که به قول ال باید همیشه بد باشه رو میکشن بدون اینکه حتی تو چشماش نگاه کنن.علتش ترس درونیشون از اون فرد بود.در تروی هم صحنه کشته شدن هکتور به دست اشیل من رو متاثر کرد چون در افسانه ها اومده خدا دو فرشته رو فرستاد تا جسد هکتور رو در اسمان بگیرن تا اسیبی به اون فرد وطن پرست نرسه.
اینا صحنه هایی بود که خیلی در ذهن من مونده.البته اینا برای فیلمایی بود که همین اواخر دیده بودم ولی اگه واقعا توصیه منو میخوایید حتما اسکار فیس و پابلیک انمیز رو ببینید.پشیمون نمیشید.