Design & Developed BY Patira

صفحه 26 از 141 نخستنخست ... 1624252627283676126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

real

حمایت مدافع جوان از آقای خاص

واران: مورینیو می داند چه باید بکند.

مدافع فرانسوی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا گفت: هرگز از نیمکت‌نشینی ناراحت نمی شوم و مطمئنم که مورینیو می داند چه باید بکند.

به نقل از آس اسپانیا، رافائل واران مدافع با اخلاق رئال مادرید که در 270 دقیقه بازی خود حتی یک بار هم مرتکب خطا نشده تصریح کرد: مورینیو مربی کوچکی نیست و خوب می‌داند که چه باید بکند. گاهی از من می‌خواهد که در تیم ذخیره باشم و مطمئن می‌شوم که هفته بعد بازی نخواهم کرد؛ اما هرگز ناراحت نمی‌شوم و با اشتیاق بیشتری تمرین می‌کنم تا دوباره به اوج برسم.
    وی ادامه داد: جو بسیار مثبتی در تمرینات تیمی وجود دارد و از این بابت بسیار خوشحالم و عضویت در رئال مادرید را افتخار بزرگی برای خود می‌دانم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

real

اظهارنظر ملیپوش آلمانی ترک تبار

اوزیل: از بازی در ترکیه نمی ترسم.

هافبک هجومی تیم ملی فوتبال آلمان گفت: از حضور در ترکیه و بازی مقابل تیم ملی این کشور نمی ترسم.

به نقل از خبرگزاری ورزش آلمان، مسعود اوزیل اظهار داشت: موضوع کاملا روشن است، قرار است در ترکیه یعنی جایی که ریشه‌های خانوادگی‌ام مربوط به آنجا است، همراه تیم ملی آلمان بازی کنم. فکر می‌کنم در این مصاف عده‌ای علیه من شعار بدهند یا سوت بزنند؛ اما از این بابت ترسی ندارم.

این ستاره تکنیکی که پس از درخشش در جام جهانی 2010 به عضویت رئال مادرید درآمد، افزود: حتی اگر جو ورزشگاه علیه من باشد، با این شرایط به نحوی کنار می‌آیم. در زمین دنبال بازی خودم هستم. در بازی رفت که در برلین انجام شد، تماشاگران ترک زیادی در ورزشگاه بودند که شعار دادند. من هم در کل می توانم تاسف و ناراحتی‌شان را درک کنم.

وی افزود: قطعا فضای عالی در این بازی وجود خواهد داشت. برای برنده شدن وظیفه‌ای سنگین داریم، اطمینان دارم که با سه امتیاز از آن بازی خارج خواهیم شد.

اوزیل که فرزند خانواده‌ای مهاجر ترک به آلمان است، در شهر گیلزن‌کرشن آلمان به دنیا آمده و در آنجا رشد کرده است. او در جام جهانی آفریقای‌جنوبی با پیراهن ژرمن‌ها توانست با بازی تکنیکی خود چشم جهانیان را به خود جلب کند.
    مصاف برگشت ترکیه و آلمان جمعه آینده در استانبول در مرحله مقدماتی جام ملت‌ةای 2012 برگزار خواهد شد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مورینیو پس از کسب جایزه مارکا:بهتر که درچمپیونزلیگ محروم بودم؛تیمم درهر دوبازی برد

از فصل گذشته درسهای زیادی گرفته ام و الان مربی بهتری هستم

ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید روز دوشنبه جایزه میگل مونیوس را که روزنامه مارکا هرساله به بهترین مربی فصل گذشته اهدا می کند مال خود کرد
    مورینیو در جریان این مراسم گفت:« فصل اخیر رقابتهای لالیگا بسیار پرانرژی و جذاب بود. برای من که خیلی خوب بود؛ چون توانستیم یک جام مهم به نام کوپا دل ری را در مصاف با حریفیی ویژه به دست بیاوریم. ما در لیگ قهرمانان اروپا هم خیلی خوب بودیم و تیمی بودیم که بیشترین امتیازات را درمرحله گروهی کسب کرد. خب...بس است.دیگر درمورد گذشته صحبت نکنیم.»
    مربی رئال مادرید در هنگام گرفتن این جایزه درمورد عدم حضورش روی نیمکت رئال در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به شوخی گفت:« همان بهتر که روی نیمکت تیم ننشستم؛ چون رئال در غیاب من در هر دو بازی به پیروزی رسید.»
    او درمورد عملکرد داوری ها گفت:« تا به امروز داوران عملکرد خیلی خوبی داشته اند و به خوبی کارشان را انجام داده اند واین کار را برای ما آسان تر کرده است. با حضور متئو لائوس (داوری که به عنوان داور برگزیده فصل گذشته از سوی روزنامه مارکا اعلام شد) بازی به جریان می افتد و فوتبال هم برای بازی کردن است.
    مورینیو از روی صندلی ای که رویش قرار گرفته بود، با ساندووال، مربی رایو وایه کانو که جایزه بهترین مربی تیمهای دسته دومی را کسب کرده بود شوهی کرد.
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط ManUtd : 10-04-2011 در ساعت 18:16

8. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

اوزيل: ترک‌ها مرا تشويق خواهند کرد

ستاره ترک تبار رئال مادريد که تابعيتي آلماني دارد معتقد است در ديدار آلمان مقابل ترکيه که در استانبول برگزار خواهد شد هواداران به او احترام خواهند گذاشت.

مسعود اوزیل هافبک تیم ملی آلمان ابراز اطمینان کرد در بازی جمعه مقابل ترکیه که در استانبول برگزار خواهد شد مورد غضب هواداران فوتبال این کشور قرار نخواهد گرفت و آنها از او به خوبی استقبال خواهند کرد.
    ستاره باشگاه رئال مادرید که خانواده ای ترکیه ای دارد در آلمان متولد و بزرگ شده است و تصمیم گرفته برای تیم ملی این کشور هم بازی کند. وی که سال گذشته در بازی تیم ملی آلمان مقابل ترکیه که در برلین برگزار شد گلزنی کرد اما بعد از به ثمر رساندن گل خوشحالی نکرد.
    اوزیل در گفتگو با مجله کیکر گفت: «ممکن است هواداران ترک سوت بزنند اما این روی بازی من تاثیر نخواهد گذاشت. می توانم با این شرایط کنار بیایم و آن را کنترل کنم.»
    او ادامه داد: «به نظرم ترک ها به من افتخار می کنند. آنها افتخار می کنند که یک بازیکن ترکیه ای در ترکیب ثابت رئال مادرید بازی می کند. مطمئنم که آنها به تصمیم من یعنی انتخاب تیم ملی آلمان احترام خواهند گذاشت.»
    شاگردان یواخیم لو که هشت بازی قبلی خود در مقدماتی یورو 2012 را با پیروزی پشت سر گذاشته اند با پیروزی در بازی قبلی خود جواز صعود به این رقابتها را کسب کردند.

varzesh3

HALA MADRID

10. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

کریس رونالدو: این فصل بارسا را شکست می دهیم

ستاره رئال مادرید اعلام کرد که تیمش امسال بارسا را پشت سر خواهد گذاشت

Getty

سایت گل- به گزارش نشریه آ. اس، کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد که تیمش امسال بارسا را پشت سر خواهد گذاشت.
    رئالی ها سال گذشته رقابت قهرمانی لالیگا را به حریف کاتالانی واگذار کردند و در رقابت های لیگ قهرمانان نیز با شکست مقابل بارسا در مرحله نیمه نهایی با جام وداع کردند.
    اگرچه آنها توانستند با شکست دادن بارسا در فینال کوپا دل ری، قهرمانی در این رقابت ها را بعد از سال جشن بگیرند اما این جام به تنهایی نتوانست رضایت طرفداران رئال را فراهم کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران در مورد احتمال پشت سر گذاشتن بارسا گفت:" آرام باشید دوستان من. ما این فصل بارسا را شکست می دهیم."
    این در حالی است بارسا در حال حاضر با 14 امتیاز در صدر جدول لالیگا قرار دارد و رئال با 13 امتیاز در مکان سوم جای گرفته است.
    varzesh3

HALA MADRID

12. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

ميلان به دنبال کاکا و خديرا

نشريه ال موندو دپورتيوو ادعا کرد آريدو برايدا، مدير ورزشي ميلان، اين هفته به بارسلونا سفر کرده بود تا نمايش کاکا را در ديدار اين هفته رئال مقابل اسپانيول تماشا کند.

به گزارش رسانه های اسپانیایی، میلانی ها قصد دارند در بازار نقل و انتقالات زمستانی بار دیگر شانس شان را برای به خدمت گرفتن کاکا امتحان کنند؛ ضمن اینکه سامی خدیرا دیگر گزینه این باشگاه در پنجره نقل و انتقالات زمستانی است.

نشریه ال موندو دپورتیوو ادعا کرد آریدو برایدا، مدیر ورزشی میلان، این هفته به بارسلونا سفر کرده بود تا نمایش کاکا را در دیدار این هفته رئال مقابل اسپانیول تماشا کند.

علی رغم اینکه کاکا بارها تاکید کرده که قصد ندارد از رئال جدا شود، همچنان شاییعات زیادی در مورد خروج او از سانتیاگو برنابئو به گوش می رسد.

سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان، بارها اعلام کرده که دوست دارد کاکا را که در سال 2009 به رئال پیوست، به میلان برگرداند.

سایت میلان نیوز نیز اعلام کرد سامی خدیرا، ملی پوش آلمانی رئال، که برای دیدار مقابل ترکیه در مقدماتی یورو 2012 بار دیگر به ترکیب تیم ملی کشورش بازگشته، نیز مورد توجه باشگاه میلان قرار دارد.

varzesh3

HALA MADRID

14. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

real

واکنش خديرا به جنجال مطبوعات کشورش

هافبک دفاعي تيم ملي فوتبال آلمان و باشگاه رئال‌مادريد اسپانيا از رسانه‌هاي خبري کشورش انتقاد کرد.

به نقل از خبرگزاری ورزش آلمان، سامی خدیرا که از تابستان گذشته در لالیگا و در خدمت کهکشانی‌های مادرید قرار دارد، اظهار داشت: متاسفم که رسانه‌ها در کشورم بیهوده علیه من و در شرایطی که آنجا حضور ندارم، جنجال درست می‌کنند. این حرکت‌ها به هیچ وجه اخلاقی و منطقی نیست.

خدیرا 23 ساله از این که برخی رسانه‌ها در قبال طرح موضوع از دست رفتن جایگاه ثابت وی در تیم ملی اقدام به ایجاد تنش و جنجال کردند، این گونه واکنش از خود نشان داد.
    وی افزود: این رفتار اصلا درست نیست، من مدت‌ها بی وقفه در خدمت تیم ملی هستم؛ اما رسانه‌ها می‌آیند و موضوعی نامربوط طرح می‌کنند. این حرکت عین بی احترامی است. زیرا من اکنون در اسپانیا سرگرم بازی برای رئال هستم. در کشورم حضور ندارم که چنین بحثی را مطرح کنند و پاسخ من را بشنوند.

خدیرا در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی همراه سفید پوشان کشورش خوش درخشید و برای تیم تحت رهبری یواخیم لو 20 بازی انجام داده و یک گل زده است.

16. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

رئال مادريد بدترين خريدش را مي فروشد

مهاجم ترک تبار تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در حال گذر از آ

به نقل از آس اسپانیا، نوری شاهین یکی از بدترین خریدهای تاریخ باشگاه رئال مادرید که حتی با جاناتان وودگیت همیشه مصدوم یا متسلدر همیشه بیمار مقایسه می‌شود در فهرست فروش قطعی رئال مادرید قرار گرفته است.
    شاهین تلاش می‌کند با رهایی از کمند مصدومیت به تمرینات رئال مادرید باز گردد؛ اما با توجه به پول نجومی که گرفته در 900 دقیقه گذشته از بازی‌های رسمی حتی یک دقیقه هم حضور نداشته است.
    مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید نیز به شدت از این وضعیت عصبانی است و فروش شاهین به رئال مادرید را با فروش دیگر ستاره‌های آلمانی مثل خدیرا و متسلدر اشتباه و بیهوده توصیف کرده است.

18. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

real

سانچس: رئال برای ترمیم به مورینیو نیاز دارد.

عضو ارشد بخش خبری اونیویژن گفت: رئال مادرید برای ترمیم و بازگشت به روزهای اوج خود به مورینیو نیاز دارد.

به نقل از آس اسپانیا، هوگو سانچس بازیکن پیشین باشگاه رئال مادرید و مربی تیم‌های ملی مکزیک و باشگاه آلمریا تصریح کرد: مورینیو مربی کوچکی نیست و امیدوارم در بازگشت رئال مادرید به روزهای اوج نقشی که پیش بینی شده ایفا کند.

وی افزود: رئال مادرید شایسته این ناکامی‌ها نیست و همه ابزار لازم برای قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را در اختیار دارد، باید مقابل بارسلونا به پیروزی برسیم، هواداران دیگر دلیلی برای صبوری ندارند و باید به خواسته جدی آنها احترام گذاشت.

20. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

دی ماریا: بعد از اخراج مقابل رایو وایه کانو،مورینیو مرا جریمه نکرد

ستاره آرژانتینی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از دریافت کارت قرمز، مربی تیمش برای او جریمه ای در نظر نگرفت

Adidas

سایت گل- آنخل دی ماریا ستاره باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از کارت قرمزی که در جریان دیدار تیمش مقابل رایو وایه کانو که با برد 2-6 رئال همراه بود، دریافت کرد؛ ژوزه مورینیو، مربی رئال او را جریمه نکرد
    این ستاره آرژانتینی در نیمه دوم بازی به خاطر خطای هندی که مرتکب شداز زمین مسابقه اخراج شد. این چهارمین بار در طول رقابتهای این فصل است که رئال نتوانسته بازی را با حضور هر 11 بازیکنش به پایان ببرد و از همین رو رسانه های اسپانیایی اعلام کرده بودند که ژوزه مورینیو تصمیم دارد تا با جریمه کردن دی ماریا، به بازیکنانش درس دهد
    با این وجود دی ماریا چنین موضوعی را رد کرد و به خبرنگار رادیو ایی.اس.پی.ان گفت:« مورینیو بعد از اخراجم، من را جریمه نکرد یا کار خاصی انجام نداد. رسانه ها تنها بدون اینکه دلیلی داشته باشند؛ چنین مطابی را منتشر می کنند.»
    دی ماریا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازی او در باشگاه مادریدی و تیم ملی کشورش متفاوت است:« درمادرید از من خواسته می شود تا بدوم و گل بزنم ولی در تیم ملی آرژانتین باید تیم را به بازی دربیاورم و در حرکات تهاجمی به لیونل مسی اضافه شوم.»

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

22. 2 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

صفحه 26 از 141 نخستنخست ... 1624252627283676126 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)