Design & Developed BY Patira

صفحه 26 از 100 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

ایول به برو بچ ارسنال که دیر اما بالخره به شرایط ارسنال برگشتن
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 4 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    ایول به برو بچ ارسنال که دیر اما بالخره به شرایط ارسنال برگشتن

دمت گرم داداش
    یه روز خوب میاد ...

6. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

آرسنال

آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در پایان دیدار تیمش مقابل بولتون که با برد ۰-۳ توپچی ها به پایان رسید راضی به نظر می رسید.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از گل،از نظر ونگر این نتیجه ای عادلانه بود چرا که تیمش کنترل بازی را در دست داشد و بعد از اخراج دیوید واتر در نیمه دوم این تسلط بیشتر هم شد.
    در پایان این دیدار آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال به خبرنگاران گفت:« بحث عصبی بودن ما در دقایق ابتدایی بازی مطرح بود ولی ما صبوری کردیم و با هوشیاری بازی کردیم و فکر می کنم که کنترل بازی را در جریان ۹۰ دقیقه در دست گرفتیم. در نیمه دوم من ندیدم که بولتون موقعیت گلی داشته باشد. آنها ده نفره شدند و این کار را برای آنها سخت تر هم کرد.»
    ونگر ادامه داد:« حس کردم که در نیمه اول بازی خیلی بی قرار بودیم. ما با سرعت توپ را به جریان درنمی آوردیم ولی در نیمه دوم شاید به خاطر خستگی بازیکنان بولتون بود که بازیکنان میانی ما با سرعت بیشتری بازی کردند و خطرناک تر ظاهر شدند.»
    در جریان این بازی جک ویلشر و ابو دیابی غایب بودند و ونگر در صحبتهایی نگرانی اش را از مصدومیت تئو والکات ابراز کرد:« در ابتدا فکر کردم که یک مصدومیت کلاسیک همسترینگ است ولی این طور نیست. او درد شدیدی را در زانویش حس کرده و در حال حاضر نزد دکتر است و تستهای پزشکی بیشتری راانجام می دهد.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

میزان مصدومیت ولکات

ارسنال در انتظار اسکن زانوی ولکات است.

تئو ولکات برای تعیین میزان مصدومیت خود باید تحت اسکن قرار گیرد.

ولکات در پیروزی 3-0 روز شنبه برابر بولتون دچار آسیب دیدگی از ناحیه زانو شد.

این درد زانوی ولکات بر اثر فشار زیاد و دویدن با سرعت بالا بوجود آمده در حالی که ونگر در ابتدا فکر میکرد ممکن است مشکل همسترینگ قدیمی ولکات باشد.

در هر حال زانوی ولکات برای او مشکل ساز شده است و ونگر هنوز نمیداند تئو تا چه دوره ای از میادین دور خواهد بود.

توپچیها قطعا امیدوار هستند در صورت امکان با ریکاوری سریع ولکات، او را به بازی چهارشنبه شب در چهار چوب جام باشگاههای اروپا برسانند.

این بازی به میزبانی آرسنال در ورزشگاه امارات انجام خواهد شد.

10. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

آرسن ونگر: فان پرسی، لیونل مسی ماست

مربی توپچی ها معتقد است که مهاجم تیمش شباهت های زیادی به ستاره آرژانتینی بارسا دارد

آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال معتقد است که روبین فان پرسی ، تقریبا همان لیونل مسی بارسلوناست
    فان پرسی در این هفته صدمین گلش را با پیراهن آرسنال به ثمر رساند و در آن بازی شاگردان ونگر توانستند تا با نتیجه 0-3 مقابل بولتون به پیروزی دست یابند.
    این درحالی است که این مهاجم هلندی فوتبالش را با بازی در پست بال آغاز کرده بود و بعد از آن مبدل به یک بازیکن مهاجم شد
    اکنون ونگر در صحبتهایی به مقایسه فان پرسی و مسی پرداخته و گفته:« من شباهتهایی بین مسی و و فان پرسی می بینم. او نفوذ می کند و دوست دارد تا رو به جلو حرکت کند. او مثل مسی دوست ندارد که یک فوروارد واقعی باشد ولی زمانی که به حرکات او در محوطه جریمه توجه می کنید، می بینید که فان رسی واقعا با هوش است و حرکات متفاوتی دارد.»
    ونگر ادامه داد:« من همیشه فکر می کردم که ضربه اول او به توپ آنقدر متفاوت است که می تواند حتی در یک فضای بسته هم متفاوت باشد. او از پسر ظریفی که بود، مبدل به یک پسر بالغ شده است. در ابتدا پیش بینی در مورد اینده فان پرسی سخت بود ولی او واقعا باهوش است. مغز او حرف می زند و به خوبی به او توضیح می دهد. فان پرسی نصایح را به خوبی گوش می کند و واقعا رشد خوبی هم داشته.»
    این ستاره 28 ساله بعد از جدایی سمیر نصری، سسک فابرگاس و گائل کلیشی یکی از کلیدی ترین مهره های آرسنال است:« اگر در جای روبین فان پرسی باشی و ببینی که سمیر نصری تیم را ترک می کند و سسک هم می رود، قطعا نگران می شوی. ولی فکر نمی کنم که او در فکر جدایی باشد. روبین برای بارسلونا ساخته نشده.»
    goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

12. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

برگکمپ الهام بخش من بود.

ون پرسی تصدیق میکند که هیچ مدلی برای او بهتر از دنیس برگکمپ نبوده ...

دنیس برگکمپ نیز یکی از بازیکنان طلایی باشگاه صدتایی های آرسنال است و با 120 گل زده در پیراهن این تیم ، هم اکنون در رتبه ی دهم این لیست قرار دارد .

رابین که از لیگ هلند و تیم فاینورد در سال 2004 به تیم برگکمپ پیوست میگوید بعد از پیوستن به آرسنال اولین کاری که انجام داده است نگاه به بازی و فیلمهای برگکمپ بوده است.

" اولین کاری که کردم تماشای بهترین صد گل دنیس برگکمپ بود و در تمام مدت دیدن فیلم هیجان زده بودم "

" در فصل اولم با پیراهن آرسنال در لیگ توانستم 5 گل به ثمر برسانم و چند گلی هم در جام اتحادیه و جام حذفی به ثمر رساندم و فکر میکردم صد گله شدن برای من ده سالی طول بکشد "

" و واقعا به این موضوع فکر نمیکرد تا گلهای 82 ، 83 و 84ام را به ثمر رساندم و دیدم تنها 16 گل با صد گله شدن فاصله دارم "

رابین با دو گلی که مقابل بولتون به ثمر رساند توانست به جمع صد گله های باشگاه آرسنال بپیوندد .

14. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

کلیدی ترین گل هایم

ون پرسی بعد از به ثمر رساندن صدمین گلش برای آرسنال گل های مورد علاقه اش را یادآوری میکند ...
    رابین ون پرسی هفدمین نفریست که در تاریخ باشگاه آرسنال توانسته به باشگاه صد تایی ها بعد از دو گلی که در برد مقابل بولتون به ثمر رساند بپیوندد .

در ابتدای ورودش به باشگاه دستیابی به این مهم امری سخت و بزرگ برای وی محسوب میشد

کاپیتان ون پرسی در این باره میگوید

" باعث افتخار من است که به عنوان هفدهمین نفر به باشگاه صدتایی های آرسنال پیوسته ام . این موضوع به من حس غرور عجیبی میدهد که توانسته ام بخشی از تاریخ باشگاه باشم . برای من احساس بسیار خاصیست "

" برخی از این گلها برای من از اهمیت بیشتری برخوردارند و آنها را بیشتر میپسندم . واضح است که اولین آنها اولین گل من مقابل منچستر سیتی در جام اتحادیه است . ضربه ای ساده به تو÷ زدم اما وقتی گل را به ثمر رساندم گویی دنیا را به من داده اند "

" یک گل ویژه نیز مقابل لیورپول به ثمر رساندم روی پاس سمیر نصری توپ را با سینه کنترل کردم و سپس یک ضربه با پای راست به توپ زدم بعد بنگ !! توپ را به درون دروازه زدم . گل مقابل چارلتون هم گلی خاص بود و البته گلی که به چلسی زدم "

در ان بازی مقابل چلسی که در سال 2008 انجام گرفت آرسنال توانست در زمین چلسی و با دابل ون پرسی بازی را به سود خود پایان دهد . در این بازی و بر روی گل اول بازی رابین ون پرسی به نظر در آفساید قرار داشت اما وی معتقد است تصمیمات داوری قبلا به صضرر او عمل کرده اند

" قبل از آن من دو گل در مقابل چلسی به ثمر رسانده بودم و یکی از آنها که در هایبوری بود به وضوح صحیح بود . " رابین لبخند میزند و ادامه میدهد " نتیجه بازی در آن لحظه 0-0 بود و گل از اهمیت بالایی برای من برخوردار بود ، من پنج ثانیه بعد از گل فهمیدم که پرچم کمک داور بالا رفته است . "

" در نتیجه وقتی که آن گا آفساید را به ثمر رساندم اصلا برایم مهم نبود که در یک خط قرار دارم یا نه "

پس آیا رابین به گل های خودش نگاه میکند ؟

" گاهی اوقات مردم بر روی توئیتر گلهایی را به من توصیه میکنند که آنها را تماشا میکنم . برخی اوقات نیز فرزندانم از من میخواهند چند گل به آنها نشان دهم ، پس بله من برخی از گلهایم را نگاه میکنم "

16. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

ترجیح میدهم خودم را نه و نیم خطاب کنم.

به عقیده رابین مهاجم نوک بودن برای او به خوبی جواب داده است ...

مهاجم توپچی ها روز شنبه با عملکرد خوبش در بازی مقابل بولتون ستایش همگان را برانگیخت و با دو گلی که به ثمر رساند توانست جمع گلهایش را به عدد 100 برساند .

او که بازیکن ثابت هرم تهاجمی آرسن ونگر در ترکیب آرسنال است تصدیق میکند که همچنان خودش را یک مهاجم نوک صرف نمیداند

" من واقعا خودم را در پست یک مهاجم نوک کامل نمیبینم . در هلند با پست ها را باشماره بازیکنان میشناسیم و شماره 9 مهاجم نوک است و شماره 10 قدری عقب تر بازی میکند .

من ترجیح میدهم خودم را 9.5 خطاب کنم چون دوست دارم برخی اوقات به عقب بیآیم و بخشی از بازی تیم باشم . من هنوز در زمان های ممکن به بازیکن پشت مهاجم تبدیل میشوم .

ولی وقتی تئو ، جریوینیو یا هر کس دیگری از کناره ها حرکتی را انجام میدهد باید مثل یک مهاج نوک در محوطه جریمه باشم و به وظیفه ام عمل کنم ."

مرد هلندی آرسنال به عنوان یک هافبک کنار همانند اسطوره ی باشگاه تیری آنری به آرسنال پیوست قبل از اینکه رئیس او را کم کم به یک بازیکن و مهاجم میانی تبدیل کند

بعد از هراس های ابتدایی ، حال ون پرسی میگوید از پستی که در آن نقش ایفا میکند لذت میبرد

" آرسن ونگر به من گفت : مطمئنم که میتوانی این کار را انجام دهی . من صد در صد اطمینان دارم که به خوبی از عهده ی این موضوع بر میایی . تنها بر روی گل زدن تمرکز نکن زیرا موقعیت گل زنی به خودی خود ایجاد میشود و سعی کن همان گونه که تا بحال بازی کرده ای بازی کنی . سعی نکن به خاطر مهاج شدن در بازی ات تغییری ایجاد کنی و به خودت به عنوان یک مهاجم نوک نگاه نکن . تو حالا بیشتر از یک مهاجم خالی هستی "

" فکر میکنم در بازی های ابتدایی توانستم هفت گل به ثمر برسانم و هفت پاس منجر به گل ساخته و پرداخته کنم . پست جدیدم به خوبی جواب میداد . در چهار بازی اول هیچ گلی به ثمر نرساندم اما ونگر همواره به من گوش زد میکرد " نگران نباش ، زمان گلزنی تو فرا میرسد " "

" ابتدا در شگفت بودم که واقعا میتوان از پس این کار بربیآیم یا نه .او کسی بود که به من اعتماد به نفس کافی را داد و همیشه میگفت به بازی خودم ادامه دهم . پس من از دستورات او پیروی کردم و بعد گلزنی هایم شروع شد "

"بله ، او درست میگفت "

18. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

خوشحالم ، اما راه درازی در پیش است.

آرسن ونگر میداند که تیمش راه سخت و درازی را در ادامه ی فصل پیش رو دارد ...

این شعاریست که در این هفته برای بار دوم در ورزشگاه امیرایت برای آرسن ونگر سر داده شده است . مردی که از ابتدای فصل زیر فشار زیادی از سوی همگان قرار داشته است .

دو گل از رابین ون پرسی و یک گل از الکس سانگ باعث برد شیرین سه بر صفر و صعود آرسنال به میانه های جدول شد . قبل از شروع بازی ونگر از بازیکنانش خواست تا با عملکردی خوب هوادارن را به وجد بیاورند و در پایان بازی تماشاچیان پاسخ بازی خوب تیم را دادند .

ونگر که از شعارهایی که برای او سر داده شده است خوشحال است همچنان اسرار دارد که آرسنال راه درازی را در پیش دارد تا شروع ضعیف خود در این فصل را بتواند فراموش کند .

" خیلی خوب است که شعار هایی برای شما سر داده شود زیرا در زمین ما قدری کشمکش داشتیم . به جرات میتوانم بگویم برای اولین بار بعد از مدتی طولانی بود که توانستم به راحتی در خانه استراحت کنم و اقعا نمیدانم چه مدت بود که این آسایش را نداشتم "

" اساسا فصل ما در روز 31 آگوست بعد از روز آخر نقل وانتقالات شروع شد باور دارم ما بهای سنگینی را برای حذف اودینیزه از دور حذفی لیگ قهرمانان پرداخت کردیم . که البته برای ما بسیار حیاتی بود . بعد از آن بازی معتقدم این اولین باریست که تیمی متحد در زمین داشتیم ."

" میدانیم که راه درازی در پیش است و برد روز شنبه تنها شروعی کوچک بود حال باید این روند را ادامه دهیم و پایدار بمانیم . اما دوست دارم امروز بگویم که پر مرتساکر هر روز قوی تر از دیروز میشود ، آرام و با هوش است و به من نشان داد که میتواند خط دفاعی را رهبری کند "

ونگر که در ابتدای فصل انتقادهای بسیار سنگینی را تحمل میکرد ، در 62 سالگی معتقد است یک مربی باید سختی ها را با آرامی سپری کند . و همچنین باور دارد تغییر یک مربی لزوما به معنی تغییر سرنوشت یک باشگاه نیست .

" هیچگاه درباره انتقادها شکایتی نکرده ام و به خوبی میدانم که برای تمامی نتایج به دست امده من مسئول هستم ، همواره گفته ام که این مسئولیت را میپذیرم ."

" بعد از اخراج یک مربی باید به دنبال شخص جدیدی باشید و او نیز بازی ها را خواهد باخت و بعد از مدتی دیگر کسی برای مربی گری پیدا نیمشود "

" این را میتوانم بگویم زیرا باشگاه های زیادی را میشنسام که بدنبال انتقاد ها و بر اساس آنها عمل میکنند و درک میکنم چرا ما [مربی ها] اخراج میشویم . به باشگاه هایی که هر شش ماه مربیشان را عوض میکنند نگاه کنید ، به هیچ جا نمیتوانند برسند "

آرسن ونگر 62 ساله که از سال 96 به آرسنال پیوسته است ، چهار روز دیگر وارد شانزدهمین سال مربی گری خود با توپچی های لندن میشود .

20. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

عمل موفقیت آمیز مچ پای ویلشر

ملی پوش جوان باشگاه آرسنال اعلام کرد عمل موفقیت آمیزی روی مچ پایش انجام داده و هم اکنون در بیمارستان بستری است

جک ویلشر ستاره جوان باشگاه آرسنال اعلام کرد امروز عمل جراحی موفقیت آمیزی روی مچ پایش انجام داده است.
    ویلشر در دیدار تیم ملی انگلیس مقابل سوئیس در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2012 دچار مصدومیت شد و این مصدومیت در جریان تمرینات پیش فصل با آرسنال شدیدتر شد تا اینکه او امروز پایش را به تیغ جراحان سپارد.
    ویلشر چند هفته گذشته را با چکمه محافظ گذرانده بود تا مصدومیتش شدیدتر نشود. او امروز در توئیتر اختصاصی اش اعلام کرد:" عمل جراحی ام با موفقیت انجام شد و برای مراقبت های بعد از عمل یک روز در بیمارستان خواهم ماند. همه چیز خوب است و بعد از عمل احساس خوبی دارم."
    گفته می شود ویلشر تا پایان سال میلادی جاری نمی تواند به میادین بازگردد و به این ترتیب دیدار پایانی سه شیرها در مقدماتی یورو 2012 که مقابل مونتنگرو خواهد بود را از دست می دهد. او همچنین در دیدارهای بعدی آرسنال که حساس ترین آنها مقابل چلسی و تاتنهام خواهد بود غایب است.
    goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

22. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 26 از 100 نخستنخست ... 1624252627283676 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)