Design & Developed BY Patira

صفحه 26 از 43 نخستنخست ... 16242526272836 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 425
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

naft آخرین اخبار و حواشی تیم صنعت نفت آبادان

تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!

ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20

2. 3 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

naft عکس هایی از مراسم معارفه مربی جدید باشگاه خوزه آلبرتو کاستا

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

معرفی آلبرتو به اصحاب رسانه

جوزه آلبرتو کاستا سرمربی جدید تیم فوتبال صنعت نفت آبادان، در نشستی مطبوعاتی به اصحاب رسانه معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، جوزه آلبرتو کاستا ظهر امروز در نشست خبری که در محل دفتر مدیریت باشگاه و در اصحاب رسانه اظهار داشت: بعد از آنکه دعوتنامه باشگاه صنعت نفت را دریافت کردم به سرعت به ایران آمده تا همکاری خود را با این مجموعه آغاز کنم.

وی در همین خصوص تصریح کرد: اطلاعاتم در خصوص تیم‌های دیگر لیگ برتر ایران کامل نبوده و تنها توانسته‌ام نیمه دوم مسابقه دو تیم نفت آبادان و نفت تهران را از نزدیک ببینم.

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با اشاره به دیدار دو تیم وزارت نفتی لیگ برتر افزود: با توجه به بازی خوبی که آبادانی‌ها در نیمه دوم ارائه دادند انتظار داشتم که صنعت نفت تیم پیروز میدان باشد.

وی تصریح کرد: قبل از آمدن به ایران اطلاعات کمی در خصوص فوتبال این کشور داشتم ولی در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی بوده و برای کار کردن در تیم فوتبال صنعت نفت برنامه طولانی‌مدت دارم.

سرمربی جدید تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در ادامه از امکانات مجموعه صنعت نفت گفت و افزود: باید با امکانات و تسهیلاتی که دیدم کار کرده و مشکلی از این بابت ندارم ولی فکر می‌کنم زمین چمن ورزشگاه تختی آبادان بزرگتر از حد استاندارد است.

وی اضافه کرد: وقتی تیم ما توان این را دارد که در بازی‌های بیرون از خانه نتیجه بگیرد باید تلاش خود را بیشتر کرده تا در مسابقات داخلی نیز به کسب امتیازات کامل فکر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان تیم فوتبال صنعت نفت از بنده خواسته‌اند که تیم را در لیگ برتر حفظ کرده و از سقوط آن جلوگیری کنم هر چند در صورت کسب نتیجه بهتر مزایایی نیز برای مجموعه در نظر گرفته می‌شود.

آلبرتو کاستا در خصوص ماندگاری کمک مربیان تیم فوتبال صنعت نفت در کنار این مجموعه گفت: دوست داشتم با مربیان بومی همین منطقه کار کرده و از تجربیات آنها استفاده کنم به هر حال من بعد از مدتی از آبادان رفته و این مربیان هستند که باید تیم خود را اداره کنند.

علی حکمت مدیر عامل باشگاه صنعت نفت آبادان در این خصوص اضافه کرد: ما برای این که بتوانیم مربیان بومیان از دانش روز دنیا و تجربیات ارزشمند سرمربی پرتغالیمان بیشتر بهره ببرند، از وی خواستیم با کادر مربی‌گری بومی که در تیم حضور داشتند همکاری خود را ادامه دهد.

وی در مورد انتظار مدیریت باشگاه صنعت نفت آبادان از این مربی پرتغالی گفت: ما علاوه بر این که می‌خواهیم تیممان در لیگ برتر بماند در قرار داد خود با آلبرتو کاستا آورده‌ایم که در صورت کسب رتبه‌های بالای جدول پاداش‌های خوبی را به وی اختصاص بدهیم و بیشتر موارد لحاظ شده در قرارداد به سمتی است که پاداش‌ها با توجه به موفقیت‌های کسب شده انگیزه موفقیت را در وی و تیم رهبری‌اش افزایش دهد.

آلبرتو در پایان در خصوص این که هدایت تیم صنعت نفت را در شرایطی بر عهده گرفته قبل از وی یک سرمربی دیگری تیم را بسته خاطرنشان کرد: تجربه کار کردن در شرایط این چنینی را داشته‌ام و هدایت تیم وارزیم پرتغال را در نیمه‌های فصل در حالی در دست گرفتم که این مجموعه قعرنشین را به میانه‌های بالایی جدول هدایت کردم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft عکس هایی از مراسم معرفی آلبرتو کاستا به اصحاب رسانه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

اولین تمرین تیم صنعت نفت زیر نظر آلبرتو کاستا

تیم صنعت نفت آبادان اولین تمرین خود را زیر نظر سرمربی جدید و در حضور هیئت مدیره انجام داد.

به گزارش پایگاه اطلا‌ع‌رسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، عصر امروز اولین تمرین تیم صنعت نفت آبادان پس از انتخاب و معرفی آلبرتو کاستا به عنوان سرمربی جدید این تیم این برگزار شد.

امروز عصر امیری رییس هیئت مدیره، حکمت مدیرعامل باشگاه، دادار، گله‌داری، و خلیلی‌نیا از اعضای هیئت مدیره باشگاه از نزدیک شاهد برگزاری این تمرین بودند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft عکس های اولین جلسه تمرین زیر نظر آلبرتو کاستا، سرمربی تیم صنعت نفت آبادان

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان از مدیران این باشگاه خواست در نیم فصل نخست، نسبت به جذب یك بازیكن برای خط حمله تلاش كنند.

باشگاه صنعت نفت آبادان ' خوزه آلبرتو كاستا' سرمربی پرتغالی تیم كه امروز اولین حضورش را در تمرینات این تیم تجربه كرد پس از آنالیز دیدارهای اخیر این تیم, ضرورت جدب چنین بازیكنی را مورد تاكید قرار داد.

این مربی به مسوولان این باشگاه اعلام كرده است باید یك مهاجم جذب شود و از آن ها خواسته است رایزنی های خود را در این زمینه انجام دهند.

پیش از این قرار بود زمینه جذب 'صلاح حسن'مهاجم عراقی به صنعت نفت فراهم شود اما حضور این بازیكن در این تیم منتفی شد.

این در حالی است كه مسوولان باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان همچنین به دنبال جذب یك هافبك هجومی هستند.

مسوولان این باشگاه در قرار داد منعقده با سرمربی پرتغالی خود ایتم هایی چون پاداش در صورت قرار گرفتن در بین چهار تیم اول و كسب سهمیه آسیا را در نظر گرفته اند, همچنین در صورت كسب نتایج ضعیف وی باید جریمه پرداخت كند.

14. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

مصاحبه اختصاصی با سرمربی پیشین تیم صنعت نفت آبادان

پیروانی: احترام پیشکسوتان و هواداران واقعی فوتبال آبادان سرلوحه کار من قرار داشته است.

غلام حسین پیروانی سرمربی پیشین تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در گفت‌وگوی اختصاصی با سایت این باشگاه در خصوص بیانیه‌ی اخیر پیشکسوتان و هواداران این تیم گفت: بنده هرگز به خود اجازه نمی‌دهم به پیشکسوتان فوتبال آ‌بادان که همه آن‌ها از دوستان من هستند توهین کنم و یا خدای ناکرده آن‌ها را کوچک بشمارم.

پیروانی ادامه داد: دست تک‌ تک هواداران آبادانی و صنعت نفت را در اقصی نقاط دنیا به گرمی می‌فشارم و همواره به آن‌ها احترام می‌گذارم چرا که آن‌ها نیز همیشه احترام من را نگاه داشتند و مورد لطف خود قرار دادند.

سرمربی پیشین صنعت نفت آبادان در مورد مصاحبه‌هایش که برخی از هواداران صنعت نفت را دشمن خوانده بود گفت: عده‌ی بسیار کمی که خود را هوادار صنعت نفت معرفی می‌کنند دشمن من و صنعت نفت نیستند آن‌ها دشمن واقعی فوتبال آبادانند و همواره با برهم زدن جو می‌خواهند بین من و هواداران این باشگاه جدایی بیاندازند.

پیروانی تصریح کرد: هوادارانی که در سرما و گرمای بالای 60 درجه و در آن آب و هوای پر از گرد و غبار به ورزشگاه می‌آیند و تیم خود را تشویق می‌کنند، را هرگز نمی‌توان دشمن خواند.

غلام حسین پیروانی اظهار داشت: من از آبادان رفتم ولی خدا را شاکرم که در این مدت در این تیم مردمی کار کردم و از هواداران، پیشکسوتان و اصحاب رسانه می‌خواهم که با تیزبینی بیشتر کسانی را که می‌خواهند به فوتبال این شهر لطمه وارد کنند و میان باشگاه و طرفدارانش فاصله بیاندازند شناسایی و از اقدامات آن‌ها جلوگیری کنند.

غلام حسین پیروانی خاطر نشان کرد: آبادان شهر بزرگانی چون مرحوم دهداری، سالیا، شهید شاملی، فیروزی، برزگری، نظام آزادی، بیت سیاح، بهاریان، گله‌داری، قاسم‌پور، بزمه و … است که بزرگی آن‌ها در فوتبال بر همگان ثابت شده می‌باشد.

16. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

naft

سخنگوي باشگاه صنعت نفت‌آبادان پيش از رويارويي تيمش برابر استقلال تهران گفت: باتوجه به توانايي بالاي بازيكنان ما، پيروزي در اين بازي دور از دسترس نيست.

عليرضا خليلي‌نيا در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهاركرد: تيم ما نشان داده كه برابر تيم‌هاي بزرگ بهتر بازي مي‌كند و بهتر نتيجه مي‌گيرد. اگر بتوانيم در اين ديدار نيز همانند بازي با نفت تهران و ذوب‌آهن نتيجه بگيريم قابليت‌هاي خود را اثبات كرده‌ايم.

وي ادامه‌داد: استقلال اكنون تيم آماده‌اي است ولي بازيكنان ما نيز روحيه بالايي دارند. خستگي تيم استقلال از بازي در جام‌حذفي، مي‌تواند به سود ما باشد تا بتوانيم بهتر تدابير تاكتيكي خود را در زمين اجرا كنيم.

خليلي‌نيا اظهاركرد: بازيكنان ما به اين باور رسيده‌اند كه نتيجه گرفتن رو به روي تيم‌هاي بزرگ، كار چندان سختي نيست.‌ آمدن مربي جديد شرايط تيم ما را آرام كرده است و اگر مشكل خاصي پيش نيايد مي‌توانيم از استقلال امتياز بگيريم.

وي در پايان يادآورشد: در اين بازي هيچ بازيكن محروم و مصدومي نداريم و با آمادگي كامل برابر استقلال بازي مي‌كنيم.

به گزارش ايسنا، ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و صنعت نفت آبادان از هفته شانزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر كشور ساعت 16و 15 دقيقه در ورزشگاه آزادي تهران انجام مي‌شود.

18. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

naft

عدم محرومیت فونیکه سی

فونیکه سی در برابر استقلال تهران محروم نیست.

پس از اخطاری که فونیکه سی در بازی با نفت تهران و نفت آبادان دریافت کرد در برخی از رسانه‌ها این شایعه به وجود آمد این بازیکن مالیایی نفت آبادان 3 اخطاره شده و بازی استقلال تهران را از دست داده است، از این رو باشگاه صنعت نفت آبادان از سازمان لیگ درخواست کرد که اسامی بازیکنان اخطار گرفته این را اعلام نماید. پس از اعلام لیست اخطاری‌ها مشخص شد فونیکه سی تنها در بازی با راه‌آهن و نفت تهران کارت زرد دریافت کرده است و جز محرومان هفته شانزدهم نیست.

تیم‌های استقلال تهران و صنعت نفت آبادان روز سه شنبه 22 آذر ماه از ساعت 16:15 از هفته شانزدهم مسابقات لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

گفتنی است طلایی‌پوشان آبادانی صبح امروز از طریق ماهشهر راهی تهران شدند.

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط David7 : 12-12-2011 در ساعت 17:17

20. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

naft

کاستا: مي‌خواستم مستقل از کي‌روش کار کنم

سرمربي پرتغالي تيم فوتبال نفت آبادان گفت: مي‌خواستم به طور مستقل از کي‌روش کار کنم و سرمربي باشم.

خوزه آلبرتو کاستا سرمربی جدید تیم نفت آبادان در نشست خبری پیش از مسابقه با استقلال حاضر شد. پیش از صحبت‌های او، خلیلی‌نیا سخنگوی باشگاه نفت در مورد سوابق این مربی گفت: آخرین جایی که کاستا بوده در‌ آکادمی منچستر یونایتد بود. او در تیم‌های مختلفی با کارلوس کی‌روش بوده است. در جام جهانی 2010 با تیم ملی پرتغال بوده و در تیم‌هایی مانند ناگایامای ژاپن، اسپورتنینگ لیسبون مربیگری کرده است. سال 1989 دوباره دستیار تیم ملی پرتغال بود و در تیم ملی زیر 21 سال سرمربی بوده و بازیکنانی نظیر فیگو و روی کاستا از شاگردانش بوده است.

بعد از این توضیحات کاستا گفت: ‌امیدوارم رابطه خوب و دوستانه‌ای داشته باشیم. من مرد فوتبال هستم و با فوتبال زندگی می‌کنم. در باشگاه‌ها و کشورهای خارج از پرتغال مربیگری کرده‌ام و اکنون به نفت آبادان آمده‌ام تا آنچه را که می‌دانم در اختیار بازیکنان این باشگاه بگذارم. این اولین باری است که در باشگاهی خارج از پرتغال مربیگری می‌کنم و می‌خواهم خود را با شرایط وفق بدهم و برای مبارزه آماده‌ام. آمدن من به تیم نفت خیلی سریع اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: تاکنون 5 جلسه با تیم نفت آبادان تمرین کرده‌ام. می‌دانم فردا باید با استقلالی بازی کنیم که اکنون بهترین تیم ایران است. تلاش می‌کنم بهترین نمایش خود را به اجرا بگذارم و یک بازی جوانمردانه انجام دهم. تلاش می‌کنیم با هوش بازی کنیم. می‌دانم حریف ملی‌پوشان زیادی دارد اما به بازیکنانم گفته‌ام از استقلال نترسید و تمام توانایی‌تان را در زمین به اجرا بگذارید و باهوش و بافکر بازی کنید.

کاستا گفت: سعی می‌کنیم کیفیت خوبی را ارائه کنیم اما نمی‌دانم نتیجه چه خواهد شد. بازیکن محروم نداریم و 2-3 بازیکن محرومی که نفت داشته از زمانی که من به ایران آمده‌ام در حال ریکاوری بوده‌اند.

سرمربی نفت آبادان در مورد اینکه چه شد همراه کارلوس کی‌روش بعد از جام جهانی 2010 برای مربیگری به تیم ملی ایران نیامد، گفت: من و کی‌روش سال‌هاست رابطه حرفه‌ای خوبی داشتیم هر چند در این مدت من تنها هم کار کرده‌ام. سرمربی تیم ملی المپیک پرتغال بوده‌ام و همچنین در تیم المپیک امارات هم کار کرده‌ام. می‌خواستیم یک انتخاب دیگر داشته باشم و در دنیای حرفه‌ای از کی‌روش جدا شدم تا مستقل کار کنم و سرمربی شوم. شاید دوباره روزی با همدیگر کار کردیم.

وی در مورد اینکه از قول او نقل شده بود که می‌خواهد چند بازیکن جدید برای نفت آبادان بیاورید گفت: هنوز چنین چیزی نیست. آمدنم به ایران خیلی سریع رخ داد. به من گفتند تمایل دارید در ایران مربیگری کنید که من جواب مثبت دادم و بعد برای دیدن بازی نفت تهران و نفت آبادان به ورزشگاه رفتم و پس از آن جلسه خوبی با هیئت مدیره باشگاه داشتم. پس از آن تصمیم گرفتم به پرتغال بروم و سریع به ایران برگردم. اکنون باید بازیکنان تیم را به خوبی بشناسم و اطلاعات مورد نیاز در فوتبال ایران را به دست آورم.
    البته اگر هیئت مدیره بخواهد تیمی بهتر و قوی‌تر داشته باشد، قطعا باید بازیکنان جدیدی جذب کند.

کاستا در مورد اینکه سرمربی پیشین نفت نتایج خوبی گرفته بود و اینکه شما قولی به مسئولان باشگاه داده‌اید که نتایج بهتری بگیرید، گفت: آنچه من قول دادم این است که سخت کار کنیم و تمرینات خوبی انجام دهیم تا تیم در شرایط خوبی قرار گیرد. در فوتبال نمی‌توان بیش از این قول داد. هر چند در قرارداد بخش‌های مختلفی وجود دارد، اینکه اگر ما کار خوبی کنیم مزایایی هم خواهیم گرفت. ما مربیان همیشه می‌گوییم کیف‌مان آماده رفتن است و قطعا اگر مربی قبلی نتایج خوبی گرفته من باید بهتر نتیجه بگیرم.

سرمربی نفت در مورد اینکه از خوش‌شانسی شماست که بازی اول‌تان برابر استقلال است یا نه، گفت: اگر انتخاب با من بود، ترجیح می‌دادم با تیمی ضعیف‌تر از استقلال بازی کنم تا زمان بیشتری برای کار با تیم داشته باشم اما این مسئله دست من نیست. با این حال من به دستیارانم و اطلاعاتی که به من دادند و همچنین بازیکنانم اطمینان دارم.

وی در مورد اینکه مشکلی با طوفان شن در آبادان ندارید، گفت: تاکنون که مشکلی برای تمرین در این مورد نبوده است.

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

22. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

صفحه 26 از 43 نخستنخست ... 16242526272836 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع