به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
ایمون زاید در پرسپولیس 7 گله است. در شرایطی که او از نیم فصل به پرسپولیس آمده، الان بعد از کریمی گلزنترین بازیکن تیم است.
سه گل هم در آسیا زده و نشان داده نسبت به سایر مهاجمان پرسپولیس گلزن بهتری است. زاید تا به حال سه بار هت تریک کرده که این نکته جالبی است. با او در مورد بازی پرسپولیس – راهآهن و احتمال جداییاش از پرسپولیس صحبت کردیم.
*بازی با راهآهن چطور بود؟
متاسفانه در چند لحظه کنترل بازی را از دست دادیم. یک فاصلهای به وجود آمد و مسابقه چهار بر یک شد. ما نتوانستیم این فاصله را جبران کنیم. البته اگر بازی 5 دقیقه دیگر ادامه پیدا میکرد، میتوانستیم مساوی کنیم.
*خودت سه گل زدی ولی بعد از بازی ناراحت بودی.
طبیعی است که ناراحت باشم. فرقی نمیکرد چند گل زده باشم. وقتی میبازی دیگر هیچ حسی نداری.
*هواداران علیه همه شعار میدهند جز تو و کریمی؟
من سه گل زدم ولی ما شکست خوردیم. وقتی بازی تمام شد این سه گل هیچ اثری روی چهره هواداران نداشت. آنها ناراحت بودند. نمیخواهم در مورد مسائل تیم صحبت کنم چون در محدوده من نیست. ما خیلی تلاش میکنیم ولی به جایی نمیرسیم.
*میگفتند در بازیهای قبلی اینطوری بود که به تو پاس نمیدادند. بعضی رسانهها میگفتند این پاس ندادنها عمدی بوده.
من فکر نمیکنم که عمدی در کار بوده باشد. در بازی قبلی بعضی وقتها خودم در موقعیتهای خوب قرار نمیگرفتم. یا اینکه من در موقعیت خوبی بودم و پاس نمیرسید. جلوی الغرافه یک پاس خوب گرفتم و گل نکردم. ولی در این بازی بچهها موقعیتهای خیلی خوبی ایجاد کردند. مخصوصا کریمی که سه پاس فوقالعاده به من داد. اوایل بازی پاس نوری خیلی عالی بود. من هت تریک کردم ولی هیچ فایدهای نداشت و نتوانستم یک ذره هم از آن لذت ببرم. این بیمزهترین هتتریک عمرم بود. در مجموع ما منتظریم که به شرایط خوب برگردیم. من نمیدانم چرا چنین وضعیتی برای ما پیش آمده. ما تمام تلاشمان را میکنیم که الشباب را در خانهاش ببریم و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کنیم.
*این هتتریکها این بحث را به وجود آورده که ماندن تو در پرسپولیس منتفی میشود چون ممکن است پیشنهادهایی با رقم بالا به تو برسد.
اولویت من پرسپولیس است. پرسپولیس به من فرصت بدهد که خودم را در آسیا مطرح کنم. من با این فضا آشنا شدم و حس و حال هواداران را دوست دارم. من نمیخواهم بگویم پیشنهادی نداشتم، یک پیشنهادهایی وجود دارد. تا زمانی که با پرسپولیس مذاکره نکردم این پیشنهادها را جدی نمیگیرم.
*اگر تیمهای عربی بیایند ممکن است با مبالغ بالایی که پیشنهاد میدهند نظرت را عوض کنند.
نمیگویم به این چیزها توجه نمیکنم. ولی همه چیز پول نیست. پرسپولیس باید با برنامه و هدف حرکت کند. من الان اینجا شرایط خوبی دارم. رابطه خوبی با بازیکنان دارم. همه این چیزها به آینده من کمک میکند. از طرف دیگر من به پرسپولیس علاقهمند شدم. وقتی با علاقه کار کنی تاثیر خوبی میگذارد. من ترجیح میدهم سال بعد با پرسپولیس ادامه بدهم. امیدوارم مذاکراتی که انجام میدهیم خوب پیش برود.
*اگر استقلال پیشنهاد بدهد چی؟
از طرف استقلال هیچ پیشنهادی ندارم و لازم نیست در موردش صحبت کنم.
*حالا اگر پیشنهاد دادند چی؟
من شور و حال هواداران پرسپولیس را دیدم و میدانم که چقدر ارزش دارد. هواداران پرسپولیس یک تعصبی را در من ایجاد کردند. مطمئن باشید من نمیتوانم با هواداران پرسپولیس چنین کاری کنم و با پشت کردن به آنها به تیم رقیبشان بروم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
تمرینات پرسپولیس از فردا (چهارشنبه) از ساعت 18 در ورزشگاه درفشی فر از سر گرفته خواهد شد. با این وجود برخی بازیکنان این تیم در روزهای تعطیل هم تمرینات خود را دنبال کردند.
علیرضا محمد، مجتبی شیری، حمیدرضا علی عسگری و میثاق معمارزاده نفراتی بودند که امروز (سه شنبه) همراه با علی کریمی در مجموعه درفشی فر حاضر شده و تمریناتی اختصاصی را دنبال کردند.
تعطيلي تمرينات پرسپوليس در آستانه بازي مرگوزندگي
سرمربي پرسپوليس به ترکيه رفته است؟
در شرايطي که پرسپوليس هفته آينده بازي مرگ و زندگي را در ليگ قهرمانان پيشرو دارد اين روزها خبري از دنيزلي نيست و تمرينات اين تيم تعطيل شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس روزهاي سختي را پشت سر ميگذارد و هواداران اين تيم منتظر هر اقدامي هستند تا تيمشان از اين شرايط خارج شود اما در اين شرايط تمرينات پرسپوليس پس از شکست 4 بر 3 مقابل راه آهن دو روز تعطيل شد.
پرسپوليس روز جمعه در آخرين ديدار ليگ برتر به مصاف فولاد ميرود و با توجه به تعطيلي تمرينات بايد گفت سرخ پوشان تنها يک روز به صورت جدي براي اين ديدار تمرين ميکنند.
در اين شرايط که انتظار ميرود پرسپوليس با رفع برخي مشکلات براي ديدار حساس هفته آينده مقابل الشباب امارات که حکم مرگ و زندگي را براي اين تيم دارد، آماده شود، خبري از مصطفي دنيزلي نيست. قرار بود روز گذشته جلسهاي در باشگاه پرسپوليس برگزار شود و مسئولان پرسپوليس اعلام کرده بودند دنيزلي سفر خود را به ترکيه لغو کرده اما شنيدهها حکايت از آن دارد که اين مربي پس از شکست مقابل راهآهن بار ديگر به ترکيه سفر کرده است.
اين در شرايطي است که سرمربي پرسپوليس پيش از اين دو بار در آستانه مسابقات اين تيم سفر به ترکيه را به بهانه تولد نوهاش و برخي مشکلات خانوادگي به حضور در تمرينات ترجيح داده است. نکته جالب اينکه هر بار که دنيزلي ميخواهد به کشورش برود، تمرين پرسپوليس را تعطيل ميکند.
حال سؤال اين است که در اين شرايط که هواداران پرسپوليس تلخترين روزهاي خود را سپري ميکند و اين تيم در بدترين شرايط تاريخياش به سر ميبرد، چرا به دنيزلي اجازه داده ميشود به کشورش برود. اگر هم او به ترکيه نرفته پس چرا تمرينات اين تيم دو روز تعطيل شده آن هم در شرايطي که همه تيمها در حال تمرين کردن هستند.
اينکه در قرارداد دنيزلي چه مفادي گنجانده شده و اين مربي چگونه اجازه دارد ايران را ترک کند، جزء سؤالاتي است که مبهم مانده است.
پرسپوليس هفته آينده مسابقه حساسي در پيش دارد و اين در شرايطي است که در حال حاضر نه خبري از سرمربي اين تيم است و نه خبري از مديرعامل.
دنيزلي اين روزها کجاست؟ آيا باشگاه پرسپوليس نظارتي به عملکرد اين مربي دارد؟ آيا مسئولان باشگاه پرسپوليس تدبيري براي بهتر شدن اوضاع دارند؟ ميخواستيم اين سؤالات را از مسئولان پرسپوليس بپرسيم اما با توجه به سفر رويانيان به خارج از کشور موفق به اين کار نشديم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس به دليل تعدد شغلهايي که دارد، در اين شرايط حساس مجبور شده به خاطر شغل غير فوتبالياش به چين سفر کند تا در اين باشگاه همه چيز به هم ريخته جلوه کند.
رویانیان و دنیزلی کجا هستند؛ تمرینات پرسپولیس چرا تعطیل شده؟
در شرایطی که پرسپولیس هفته آینده بازی مرگ و زندگی را در لیگ قهرمانان پیشرو دارد این روزها خبری از دنیزلی نیست و تمرینات این تیم تعطیل شده است.
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از فارس، پرسپولیس روزهای سختی را پشت سر میگذارد و هواداران این تیم منتظر هر اقدامی هستند تا تیمشان از این شرایط خارج شود اما در این شرایط تمرینات پرسپولیس پس از شکست 4 بر 3 مقابل راه آهن دو روز تعطیل شد.
پرسپولیس روز جمعه در آخرین دیدار لیگ برتر به مصاف فولاد میرود و با توجه به تعطیلی تمرینات باید گفت سرخ پوشان تنها یک روز به صورت جدی برای این دیدار تمرین میکنند.
در این شرایط که انتظار میرود پرسپولیس با رفع برخی مشکلات برای دیدار حساس هفته آینده مقابل الشباب امارات که حکم مرگ و زندگی را برای این تیم دارد، آماده شود، خبری از مصطفی دنیزلی نیست. قرار بود روز گذشته جلسهای در باشگاه پرسپولیس برگزار شود و مسئولان پرسپولیس اعلام کرده بودند دنیزلی سفر خود را به ترکیه لغو کرده اما شنیدهها حکایت از آن دارد که این مربی پس از شکست مقابل راهآهن بار دیگر به ترکیه سفر کرده است.
این در شرایطی است که سرمربی پرسپولیس پیش از این دو بار در آستانه مسابقات این تیم سفر به ترکیه را به بهانه تولد نوهاش و برخی مشکلات خانوادگی به حضور در تمرینات ترجیح داده است. نکته جالب اینکه هر بار که دنیزلی میخواهد به کشورش برود، تمرین پرسپولیس را تعطیل میکند.
حال سؤال این است که در این شرایط که هواداران پرسپولیس تلخترین روزهای خود را سپری میکنند و این تیم در بدترین شرایط تاریخیاش به سر میبرد، چرا به دنیزلی اجازه داده میشود به کشورش برود. اگر هم او به ترکیه نرفته پس چرا تمرینات این تیم دو روز تعطیل شده آن هم در شرایطی که همه تیمها در حال تمرین کردن هستند.
اینکه در قرارداد دنیزلی چه مفادی گنجانده شده و این مربی چگونه اجازه دارد ایران را ترک کند، جزء سؤالاتی است که مبهم مانده است.
پرسپولیس هفته آینده مسابقه حساسی در پیش دارد و این در شرایطی است که در حال حاضر نه خبری از سرمربی این تیم است و نه خبری از مدیرعامل.
دنیزلی این روزها کجاست؟ آیا با قرارداد دیگری همانند قرارداد ترکمانچای طرف هستیم؟ آیا باشگاه پرسپولیس نظارتی به عملکرد این مربی دارد؟ آیا مسئولان باشگاه پرسپولیس تدبیری برای بهتر شدن اوضاع دارند؟ میخواستیم این سؤالات را از مسئولان پرسپولیس بپرسیم اما با توجه به سفر رویانیان به خارج از کشور موفق به این کار نشدیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به دلیل تعدد شغلهایی که دارد، در این شرایط حساس مجبور شده به خاطر شغل غیر فوتبالیاش به چین سفر کند تا در این باشگاه همه چیز به هم ریخته جلوه کند.
کد خبر: ۱۱۲۰۳۵
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۸
در شرایطی که پرسپولیس هفته آینده بازی مرگ و زندگی را در لیگ قهرمانان پیشرو دارد این روزها خبری از دنیزلی نیست و تمرینات این تیم تعطیل شده است.
پرسپولیس روزهای سختی را پشت سر میگذارد و هواداران این تیم منتظر هر اقدامی هستند تا تیمشان از این شرایط خارج شود اما در این شرایط تمرینات پرسپولیس پس از شکست 4 بر 3 مقابل راه آهن دو روز تعطیل شد.
پرسپولیس روز جمعه در آخرین دیدار لیگ برتر به مصاف فولاد میرود و با توجه به تعطیلی تمرینات باید گفت سرخ پوشان تنها یک روز به صورت جدی برای این دیدار تمرین میکنند.
در این شرایط که انتظار میرود پرسپولیس با رفع برخی مشکلات برای دیدار حساس هفته آینده مقابل الشباب امارات که حکم مرگ و زندگی را برای این تیم دارد، آماده شود، خبری از مصطفی دنیزلی نیست. قرار بود روز گذشته جلسهای در باشگاه پرسپولیس برگزار شود و مسئولان پرسپولیس اعلام کرده بودند دنیزلی سفر خود را به ترکیه لغو کرده اما شنیدهها حکایت از آن دارد که این مربی پس از شکست مقابل راهآهن بار دیگر به ترکیه سفر کرده است.
این در شرایطی است که سرمربی پرسپولیس پیش از این دو بار در آستانه مسابقات این تیم سفر به ترکیه را به بهانه تولد نوهاش و برخی مشکلات خانوادگی به حضور در تمرینات ترجیح داده است. نکته جالب اینکه هر بار که دنیزلی میخواهد به کشورش برود، تمرین پرسپولیس را تعطیل میکند.
حال سؤال این است که در این شرایط که هواداران پرسپولیس تلخترین روزهای خود را سپری میکند و این تیم در بدترین شرایط تاریخیاش به سر میبرد، چرا به دنیزلی اجازه داده میشود به کشورش برود. اگر هم او به ترکیه نرفته پس چرا تمرینات این تیم دو روز تعطیل شده آن هم در شرایطی که همه تیمها در حال تمرین کردن هستند.
اینکه در قرارداد دنیزلی چه مفادی گنجانده شده و این مربی چگونه اجازه دارد ایران را ترک کند، جزء سؤالاتی است که مبهم مانده است.
پرسپولیس هفته آینده مسابقه حساسی در پیش دارد و این در شرایطی است که در حال حاضر نه خبری از سرمربی این تیم است و نه خبری از مدیرعامل.
دنیزلی این روزها کجاست؟ آیا با قرارداد دیگری همانند قرارداد ترکمانچای طرف هستیم؟ آیا باشگاه پرسپولیس نظارتی به عملکرد این مربی دارد؟ آیا مسئولان باشگاه پرسپولیس تدبیری برای بهتر شدن اوضاع دارند؟ میخواستیم این سؤالات را از مسئولان پرسپولیس بپرسیم اما با توجه به سفر رویانیان به خارج از کشور موفق به این کار نشدیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به دلیل تعدد شغلهایی که دارد، در این شرایط حساس مجبور شده به خاطر شغل غیر فوتبالیاش به چین سفر کند تا در این باشگاه همه چیز به هم ریخته جلوه کند.
منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس می گوید نسبت به موفقیت این تیم در لیگ قهرمانان آسیا امید زیادی دارد.
حسین کلانی در خصوص شکست پرسپولیس مقابل راه آهن و قرار گرفتن در رتبه 15 جدول گفت: پرسپولیس در این مسابقه موقعیت های گلزنی فراوانی را از دست داد و طبیعی است وقتی تیمی گل نمی زند ، دروازه اش باز می شود.
وی افزود: مطمئن هستم پرسپولیس مقابل الشباب این ناکامی ها را جبران می کند، دلیل این حرف من دقایق پایانی بازی با راه آهن است که آن ها توانستند اختلاف را به یک گل برسانند و اگر داور دقایق اضافی را دقیق تر محاسبه می کرد شاید بازی با نتیجه تساوی به پایان می رسید. همین پرسپولیس که از نظر روحی در شرایط بسیاری بدی قرار دارد می تواند با پیروزی مقابل الشباب ناکامی ها را جبران کند.
حسین کلانی در خصوص نقش علی کریمی در خارج شدن پرسپولیس از بحران گفت: رفتاری که در روزهای اخیر با کریمی صورت گرفت نادرست بود، مگر فوتبال ما چند اسطوره دارد؟ باید قدر اسطوره ها و ستاره های فوتبال را بدانیم، پرسپولیس و تیم ملی هنوز به علی کریمی نیاز دارند و او می تواند همچنان به موفقیت فوتبال ایران کمک کند.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از اینکه به این تیم آمدم پشیمان نیستم، تصمیمی بود که خودم گرفتم و پای آن ایستاده ام.
حسین هوشیار در خصوص مصدومیتش در بازی مقابل راه آهن گفت: در برخوردی که با عباسفرد داشتم تاندون دستم کش آمد و به خاطر درد شدید و خونریزی، پزشک تیم تشخیص داد که دچار شکستگی شدم و باید تعویض شوم.
بعد از گرفتن ام آر آی مشخص شد شکستگی وجود ندارد اما باید سه هفته استراحت کنم. در حال حاضر درد زیادی دارم و چون دستم را آتل بستم نمی توانم پرسپولیس را همراهی کنم.
وی افزود: نیمه دوم بازی با راه آهن را ندیدم چرا که تا ساعت 9 شب مشغول عکس برداری بودم و هم برای تست دوپینگ حاضر شدم. بعد از بازی با میثاق تماس گرفتم و او گفت در رختکن دچار افت شدید فشار خون شده و از حال رفته است. بازیکنان پرسپولیس برای خارج شدن از بحران با جان و دل بازی می کنند اما مشکل تیم ما خستگی است چون در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان بازی های زیادی انجام دادیم.
هوشیار ادامه داد: نمی دانم چرا پرسپولیس زیاد گل می خورد، کارشناسان باید بازی های تیم را آنالیز کنند اما همه تقصیرات به گردن دروازه بان های تیم نیست.
گلر پرسپولیس در خصوص شایعه قرار گرفتن در لیست مازاد این تیم گفت: من با پرسپولیس قرارداد 3 ساله امضا کردم که هنوز 2.5 سال دیگر از آن باقی مانده است، این ها شایعاتی است که از سوی روزنامه ها مطرح می شود و به آن توجه نمی کنم.
وی در خصوص اینکه آیا از پیوستن به پرسپولیس پشیمان نیست؟ گفت: پشیمان نیستم چون این تصمیمی بود که خودم گرفتم و پای آن ایستاده ام. نمی دانم چرا شرایط برای گلرهای پرسپولیس اینگونه شد، اما مطمئن باشید وقتی تیمی گل می خورد همه بازیکنان مقصر هستند.
رويانيان:هواداران منتظر ناگفتههايم باشند
مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: دنيزلي به دليل بيماري 2 تن از اعضاي خانوادهاش با اجازه من راهي کشورش شد.
محمد رويانيان که در چين به سر مي برد، اظهار داشت: امسال شرايط طوري شد که بيشتر از اين کاري از دست ما بر نميآمد. هواداران قبول کنند که ما تلاشهاي خود را انجام داديم اما به اين نقطه رسيديم.
وي افزود: اميدوارم فصل آينده با تمام قوا و نيروي جديد وارد ميادين شويم. در حال حاضر هر گونه اظهار نظر به اين شرايط پرسپوليس ضربه بيشتري ميزند. ضمن احترام به کليه عزيزاني که دلسوز پرسپوليس هستند فعلا ميخواهم سکوت کنم و به زودي حرفهايم را ميزنم تا طرفداران پرسپوليس متوجه همه چيز شوند.مدير عامل باشگاه پرسپوليس در جواب سؤالي که چرا دنيزلي بدون اجازه شما راهي کشورش شده گفت: آخرين وضعيت کادر فني را هميشه زير نظر داريم. من و همکارانم از اين موضوع هيچ وقت چشم پوشي نخواهيم کرد. دنيزلي بعد از بازي با راه آهن با من تماس گرفت و از من مرخصي اضطراري خواست. پدر همسر اين مربي به دليل بيماري سرطان وضعيت خوبي ندارد و از طرف ديگر همسر وي نيز بايد تحت عمل جراحي قرار ميگرفت. بايد چه جوابي به او ميدادم؟ از روي انسانيت اجازه دادم به کشورش برود تا در کنار خانوادهاش باشد.
وي افزود: امروز با دنيزلي تمام گرفتم و گفتم هر چه سريعتر به ايران برگردد اما محسن آشوري هم آمادگي کاملي دارد تا تمرينات را از روز چهارشنبه با نظم خاصي رو به جلو ببرد.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس خطاب به هواداران گفت: ميدانم ناراحتيد اما به زودي ناگفته هايم را بيان خواهم کرد. از داخل باشگاه و بيرون باشگاه حرفهاي زيادي دارم که بعد از يک پيروزي خوب مقابل الشباب آنها را اعلام ميکنم. فعلا صبر و حوصله براي پرسپوليس مهم است و به موقع من حرفهاي خودم را ميزنم.وي افزود: هواداران عزيز پرسپوليس بدانند ما فصل آينده اگر خدا اجازه دهد تيمي سالم، کامل، پر قدرت و مستحکم ميسازيم تا بتوانيم سال جاري را جبران کنيم.
رويانيان در پاسخ به سؤالي که چرا در غيابش کسي در باشگاه حضور ندارد که جواب سؤالات را بدهد گفت: قائم مقام من به همراه پرسنل باشگاه حضور دارند و کارها را زير نظر دارند و براي باشگاه برنامه ريزي ميکنند. از طرف ديگر محسن آشوري نيز کاملا آماده است برنامهها را اجرايي کند. مشکلي نداريم ما فقط بابت باختهاي که پيش آمده بسيار متاسف هستيم اما چارهاي نيست جز تحمل.
صدر:
نزول پرسپوليس افت فوتبال ملي را به دنبال دارد
يک کارشناس فوتبال شکست هاي پرسپوليس در ليگ برتر را نشانه ضعف بازيکنان اين تيم دانست وگفت: تنزل کيفي پرسپوليس به عنوان يک تيم با سابقه تبعات منفي بر تيم ملي خواهد داشت.
حميدرضا صدر در خصوص علل شکست پرسپوليس در ليگ برتراظهار داشت: همگان به ويژه هواداران از تيم پرسپوليس توقع بالايي دارند در حاليکه بازيکنان کنوني در حد متوسط و حتي ضعيفي ظاهر شده اند.
وي ادامه داد: بازيکنان کنوني ثبات لازم را ندارند وگاهي باکيفيت وگاه بسيار ضعيف کار مي کنند.
اين کارشناس فوتبال عدم بدنسازي مناسب را يکي ازعوامل افت بازيکنان پرسپوليس دانست وگفت: بازيکنان مورد نظر از لحاظ فيزيکي ضعيف هستند و اين مهم را در ديدارهاي اين تيم مشاهده کرده ايم.
صدر افزود: سرخپوشان پايتخت در درون دروازه و کارهاي دفاعي داراي ضعف مشهودي هستند و اين در دريافت گل ها نمود داشته است.
وي باانتقادازنحوه جذب بازيکنان اين تيم گفت:يارگيري اززمان علي دايي اشکالاتي داشته و تاکنون ادامه دارد در حاليکه بايد مربيان و مديران در يارگيري براي فصل بعد دقت لازم را اعمال کنند.
اين تحليلگر فوتبال نزول تيم پرسپوليس را بسيار مهم عنوان کردو گفت: اين تنزل باعث افت تيم ملي مي شود و بايد اين مشکل برطرف شده تا در عرصه ملي هم قدرت بيشتري پيدا کنيم.
وي اضافه کرد: پرسپوليس کنوني حتي پايين تر از سطح متوسط در مسابقات ظاهر گشته و شکست هاي فعلي رخدادي تلخ براي فوتبال ايران به شمار مي رود و بايد همگي به فکر ياري اين تيم باشيم.
صدر در ادامه اظهار اميدواري کرد که پرسپوليس در فصل آينده ليگ برتربامديريتي موفق و مربيان کاربلد به موفقيت دست يابد.
سرخپوشان پايتخت با گذراندن فراز و فرودهاي فراوان اکنون با 39 امتياز در جايگاه پانزدهم جدول رده بندي ليگ برتر قرار دارد.
پرسپوليس در هفته آخر رقابتهاي ليگ برتر کشور جمعه هفته جاري مهمان فولاد خوزستان خواهد بود.
شماره 14 پرسپوليس دچار مصدوميت شد
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت زانو بازي مقابل فولاد را از دست داد.
![]()
محمد نوري پس از بازي مقابل راه آهن از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد. وي روز گذشته از زانوي خود ام آر اي گرفت و مشخص شد زانويش آب آورده است.
بر همين اساس نوري بازي روز جمعه مقابل فولاد خوزستان را از دست داد و از امروز بايد روزانه 2 جلسه فيزيوتراپي کند. حضور اين بازيکن در بازي مقابل الشباب امارات نيز که قرار است هفته آينده برگزار شود در پردهاي از ابهام قرار دارد.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)