به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
2 امتياز از پرسپوليس کسر نميشود
اعضاي کميته استيناف در آخرين نشست خود به اين جمع بندي رسيدند که 2 امتياز کسر شده از تيم پرسپوليس به مجموع امتيازات اين تيم بازگردد.
به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال حوادثي که در ديدار پرسپوليس - داماش گيلان رخ داد و محمود رفيعي، داور مسابقه بازي را نيمه کاره رها کرد، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال ضمن جريمه دو تيم نتيجه بازي را 3 بر صفر به سود تيم داماش اعلام کرد و راي به کسر 2 امتياز از تيم پرسپوليس داد.
با وجود گذشت 27 روز از اعلام راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص حوادث ديدار پرسپوليس - داماش گيلان هنوز راي کميته استيناف در خصوص تاييد يا رد جرايم درنظر گرفته شده براي دو تيم پرسپوليس و داماش گيلان اعلام نشده است.
در اين خصوص از فدراسيون فوتبال خبر ميرسد اعضاي کميته استيناف در آخرين نشست خود راي به بازگشت دو امتياز به پرسپوليس دادهاند و قرار است اين راي امروز رسما از سوي فدراسيون فوتبال اعلام شود.
تيم فوتبال پرسپوليس تا پايان هفته سي و دوم رقابت هاي ليگ برتر 39 امتياز کسب کرده و رتبه يازدهم جدول را در اختيار دارد.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
پروين خطاب به هوادران: خودتان دنيزلي را خواستيد
عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس خطاب به هواداران ناراضي اين تيم گفت: خودتان دنيزلي را خواستيد، ما هم او را آورديم.
![]()
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
معمارزاده در رختکن پرسپوليس غش کرد
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي مقابل راهآهن در رختکن از حال رفت.
ميثاق معمارزاده، دروازه بان پرسپوليس پس از بازي مقابل راهآهن در رختکن اين تيم غش کرد و از حال رفت.
پس از اين اتفاق پزشکان ورزشگاه آزادي براي درمان وي حضور يافتند تا مشکلش را برطرف کنند.
آنها اعلام کردند او فشار عصبي شديد پيدا کرده و مشکلش حاد است و بايد مراقبتهاي بيشتري صورت بگيرد.
به گزارش خبرنگار مهر، میثاق معمارزاده که در اواسط نیمه اول دیدار برابر راه آهن جانشین حسین هوشیار شده بود در پایان بازی و زمانی که بازیکنان به رختکن رفتند دچار افت فشار شد. البته پزشکان تیم خیلی زود به داد وی رسیدند و معمارزاده دقایقی بعد سرپا شد.
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 05-06-2012 در ساعت 20:28
هوشيار از ناحيه انگشت دست دچار شكستگي شد
حسين هوشيار سنگربان پرسپوليس در نيمه اول ديدار مقابل راه آهن از ناحيه انگشت دست دچار شكستگي شد و جاي خود را به ميثاق معمارزاده داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرسپوليس در چارچوب هفته سي و سوم رقابتهاي ليگ برتر با نتيجه 4 بر 3 مغلوب راه آهن شد. در نيمه اول اين ديدار در حالي كه بازي دو تيم با تساوي يك بر يك در حال جريان بود، هوشيار سنگربان پرسپوليس از ناحيه انگشت دست دچار شكستگي شد و جاي خود را به ميثاق معمارزاده داد.
ali
only
karimi
به يک ريکاوري ذهني و رواني نياز داريم
معمارزاده: بازيکنان پرسپوليس بي غيرت و کم کار نيستند
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيکنان ما بيغيرت و کم کار نيستند.
ميثاق معمارزاده پس از شکست 4 بر 3 پرسپوليس مقابل راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: نميدانم چه اتفاقي افتاده که اينگونه ميشود همه چيز دست به دست هم داده تا اين اتفاق بيفتد بايد براي فصل آينده تلاش کنيم. بازيکنان پرسپوليس بي غيرت وکم کار نيستند.
وي ادامه داد: خوشبختانه فصل در حال تمام شدن است اما از هيچ کس کاري بر نميآيد همه بازيکنان تلاششان را ميکنند آنها کم کار نيستند زيرا بازيکنان اگر کم کاري کند در درجه اول به خودش ضربه ميزند هميشه بعد از باخت حرف و حديث وجود دارد هواداران به تيمشان تعصب دارند و دوست دارند هميشه نتيجه بگيرند.
معمارزاده تصريح کرد: در هر بازي فشار روي ما زيادتر ميشود و بازيکنان از نظر رواني در هر مسابقه پايين تر ميروند ما بايد خودمان را براي بازي با الشباب آماده کنيم بازيکنان به يک ريکاوري ذهني و رواني نياز دارند که اميدوارم در پايان فصل اين اتفاق بيفتد.
وي در مورد گلهاي زيادي که پرسپوليس ميخورد گفت: در کارهاي دفاعي خوب نيستيم و شخص خاصي در اين مسئله مقصر نيست. ما موقعيتهاي زياد گلزني را از دست ميدهيم بايد مقابل الشباب جبران کنيم زيرا ديگر خود ما هم مثل هواداران تحمل اين وضعيت را نداريم.
معمارزاده در مورد اينکه در پرسپوليس ميماند يا نه گفت: قرار دادم تمام ميشود اما بايد ببينيم فصل آينده چه پيش خواهد آمد نميتوانم اکنون در اين مورد حرفي بزنم.
ali
only
karimi
عربشاهي:
بازيکنان پرسپوليس انگار به پيکنيک مي روند
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس تهران معتقد است بازيکنان اين تيم زماني که پا به زمين مسابقه مي گذارند تصور مي کنند به پيک نيک رفته اند.
ضيا عربشاهي در گفت و گو با ايرنا، گفت: به عنوان يک پيشکسوت از هواداران تيم عذر خواهي مي کنم و ممنون آنها هستم که به بهترين شکل از تيم محبوب خود حمايت کردند.
وي ادامه داد: بازيکناني که در پرسپوليس حضور دارند به هيچ عنوان در حد پوشيدن پيراهين تيم ما نيستند زيرا در گذشته افرادي پيراهن پرسپوليس را به تن کرده اند که حاضر بودند براي هوادار جان خود را بدهند.
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس تهران گفت: در حال حاضر تنها بازيکناني چون علي کريمي و مهدي مهدوي کيا در اين تيم با غيرت بازي مي کنند و بايد از آنها تشکر کنم.
وي تصريح کرد: البته نبايد تمام مشکلات را به گردن بازيکنان انداخت زيرا کادرفني و مديريت تيم نيز اشتباهات فراواني انجام داده اند.
وي اظهار داشت: بزرگترين اشتباه دنيزلي و مديريت باشگاه اعلام تعداد بازيکنان حاضر در ليست مازاد بود و اين کار ضربه سنگيني را به تيم وارد کرد و دليل شکست هاي سنگين پرسپوليس نيز همين است.
عربشاهي خاطرنشان کرد: در طول زندگي خود هيچ گاه ياد ندارم پرسپوليس را تا اين حد ضعيف ديده باشم و متاسفانه بدترين پرسپوليس تاريخ را در اين فصل مشاهده مي کنيم.
وي ادامه داد: 12 سال در پرسپوليس بازي کردم تنها 6 بازي را واگذار کرديم و بدترين تيم ما به آساني از سد حريفان مي گذشت.
عربشاهي افزود: منم اگر الان با اين سن و اضافه وزن براي پرسپوليس به ميدان بروم بسيار بهتر از هافبک هاي دفاعي فعلي بازي خواهم کرد.
وي با انتقاد از عملکرد پرسپوليس در ديدار هاي اخير، گفت: بازيکنان اين تيم در هر بازي فکر مي کنند به پيک نيک رفته اند و در زمين قدم مي زنند.
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس تهران خاطرنشان کرد: بازيکنان امروز فوتبال ايران به پول اهميت زيادي مي دهند اما بدانند در دوره ما هم پول وجود داشت اما حاضر نبوديم پيراهن خود را بفروشيم.
وي تاکيد کرد: در آن زمان من و پنجعلي 7 ميليون تومان پيشنهاد داشتيم که شايد معادل يک ميليارد تومان امروز بود اما حاضر نشديم تيم خود را به خاطر هواداران ترک کنيم.
عربشاهي خاطرنشان کرد: تا زماني که مديران باشگاه نخواهند به تيم هاي پايه خود توجه کنند و افراد متخصص را مسئول اين تيم ها نکنند شاهد موفقيت مداوم پرسپوليس نخواهيم بود.
پيشکسوت پرسپوليس در خصوص اينکه آيا دنيزلي فصل آينده مي تواند موفق باشد، گفت: فکر مي کنم اگر دنيزلي بخواهد فصل آينده در پرسپوليس بماند نشان مي دهد که اعتماد به نفس زيادي دارد و حاضر نيست عدم موفقيت خود را بپذيرد.
عربشاهي با اشاره به حمايت بعضي از پيشکسوتان از دنيزلي خاطرنشان کرد: بعضي ها مي گويند تيم را دنيزلي نبسته است مگر کرانچار تيم سپاهان را بسته بود که حالا با اين تيم شانس زيادي براي قهرماني دارد.
وي تاکيد کرد: پرسپوليس از سپاهان بازيکنان بسيار بهتري در اختيار دارد. اين تيم با همين بازيکنان در دوره استيلي نتايج بهتري را کسب کرده بود.
پيشکسوت پرسپوليس در خصوص نقش علي پروين در اين تيم گفت: علي پروين مربي من بوده و براي او احترام زيادي قايل هستم.
وي افزود: فکر مي کنم پروين راه خودش را نمي رود و از توصيه هاي ديگران زياد استفاده مي کند که اين باعث عدم موفقيت او نيز شده است. پروين بايد مانند گذشته از شاگردان خود بيشتر استفاده کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آن روز رهبري فرد اينقدر ناراحت بود كه ماشينشرا در استاديوم جا گذاشت و رفت و زماني هم كه شرايط صحبت كردن را پيدا كرد از هواداران تيمش عذر خواست، با اينكه ميترسيد با علي پروين چشم تو چشم شود.
هواداران پرسپوليس، آنهايي كه پاي ثابت استاديومها هستند يا حداقل از طريق تلويزيون بازيهاي تيمشان را دنبال ميكنند يادشان هست كه در بازي پرسپوليس - ملوان در تهران كه بهروز رهبري فرد يك گل به خودي زد و يك پنالتي را هم از دست داد.
در نهايت هم ملوانيها با پيروزي تهران را ترك كردند، رهبري فرد بعد از بازي ناي بيرون آمدن از زمين را نداشت و حميد استيلي و يك بازيكن ديگر او را بيرون بردند. آن روز رهبري فرد اينقدر ناراحت بود كه ماشينش را در استاديوم جا گذاشت و با ماشين محمد پروين رفت و زماني هم كه شرايط صحبت كردن را پيدا كرد از هواداران تيمش عذر خواست، با اينكه ميترسيد با علي پروين چشم تو چشم شود.
اما امروز اين حرفها نيست و اگر هم هست خيلي به ندرت ديده و شنيده ميشود. شيث رضايي كه سريال بازيهاي ضعيفش تمامي ندارد و مقابل راهآهن هم همينطور بود هيچوقت حاضر نشد كه مقابل دوربينها از هواداران پرسپوليس عذرخواهي كند. شايد او روي گل دوم راهآهن ناخواسته مقابل معمارزاده قرار گرفت و ديد او را از بين برد اما بعد از ضربه پنالتي كه تقديم حريف كرد و در واقع آب سردي بر پيكر پرسپوليس ريخت حداقل ميتوانست با يك عذرخواهي تسكيني بر غم هواداران تيمش باشد.
قطعا اين كار نهتنها چيزي از او كم نميكرد بلكه به هوادار هم احترام ميگذاشت. شيث علاقه زيادي به واليبال دارد و شايد يك لحظه تصور كرده در سالن واليبال است. به هر حال حيف است. او اگر تمركز بيشتري كند پيشرفتش در فوتبال به مراتب بيشتر ميشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
هاشميان: تا حالا در هيچ تيمي اين شرايط را نديده بودم/ تصميمي براي فصل بعد نگرفتم
من در فوتبال حرفهاي رشد كردم و ياد گرفتم به تصميم مربي احترام بگذارم. من بايد در تمرينات خودم را نشان ميدادم ولي نظر مربي هم مهم است
سايت گل – پرسپوليس اين روزها در اوج بحران قرار دارد و به همين دليل بازيكنان اين تيم تمايل چنداني براي مصاحبه كردن ندارند. به طور حتم همه بازيكنان پرسپوليس قبول دارند كه اين يكي از بدترين فصلهاي تاريخ فوتبال پرسپوليس بود و آنها منتظرند تا هر چه زودتر ليگ امسال به پايان برسد. وحيد هاشميان مهاجم با تجربه پرسپوليس در مورد شرايط اين تيم و روزهاي بحراني سرخها به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ ميدهد.
آقاي هاشميان، چرا پرسپوليس اينقدر بد نتيجه ميگيرد؟
جواب دادن به اين سوال خيلي سخت است و عامل نتيجه نگرفتن پرسپوليس به يك يا 2 دليل خلاصه نميشود. با اين حال من معتقدم ليگ امسال به پايان رسيده و فقط يك بازي باقيمانده است و صحبت كردن در مورد گذشته ديگر فايدهاي ندارد. ما بايد به اين فكر كنيم كه هواداران پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا خوشحال شوند. باشگاه پرسپوليس هم بايد در آخر فصل تمامي مشكلات امسال را بررسي كند تا سال آينده اين تيم شرايط بهتري داشته باشد.
ولي قبول داري كه هواداران پرسپوليس حتي با وجود شكستهاي سنگين دست از حمايت برنداشتند.
قبول دارم آنها خيلي سختي كشيدند و حق دارند كه ناراحت باشند. امسال شرايط پرسپوليس غيرعادي بود و من واقعا در هيچ تيمي چنين شرايطي را نديدم. پرسپوليس يك تيم با ريشه و پرطرفدار است كه نبايد دچار اين وضعيت ميشد ولي با اين حال اميدوارم كه در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي بگيريم و اميدوارم پرسپوليس سال آينده يك تيم خوب داشته باشد.
برخي معتقدند مصطفي دنيزلي نتوانست تحولي در پرسپوليس ايجاد كند و برخي نيز ميگويند كه او مقصر نيست و از نيمههاي راه تيم را در اختيار گرفت. نظر شما چيست؟
به هر حال اين طرز فكري است كه ديگران دارند ولي مساله سومي هم وجود دارد و آن به تواناييهاي باشگاه، پتانسيل تيم، دلايل اين نتايج و خيلي چيزهاي ديگر برميگردد. مسوولان پرسپوليس بايد در پايان فصل همه چيز را بررسي كنند و به اين نتيجه برسند كه چه مشكلاتي و چه اشتباهاتي به وجود آمد.
خيليها معتقدند مشكلات پرسپوليس از همان ابتداي فصل شروع شد. نظر شما چيست؟
پرسپوليس فصل را با حاشيه شروع كرد و از همان بازي با ملوان شرايط خاصي به وجود آمد. امسال حاشيهها، مصدوميتها، محروميتها و خيلي مسائل ديگر باعث شد پرسپوليس نتيجه نگيرد.
عملكرد خودت را در اين فصل چطور ارزيابي ميكني؟
من هم يك بازيكن پرسپوليس هستم و وقتي تيمي نتيجه نميگيرد نميتوان گفت كه بازيكنان آن ستاره هستند. من 2 مصدوميت بد داشتم ولي الان از لحاظ بدني شرايط خوبي دارم. با اين حال از وضعيت خودم راضي نبودم.
چرا با وجود نيمكتنشيني هيچ وقت به دنيزلي اعتراض نكردي؟
من در فوتبال حرفهاي رشد كردم و ياد گرفتم به تصميم مربي احترام بگذارم. من بايد در تمرينات خودم را نشان ميدادم ولي نظر مربي هم مهم است. به هر حال نتايجي كه در يك تيم رخ ميدهد همه چيز را مشخص ميكند.
در بازيهاي اخير بعضي از هواداران پرسپوليس خطاب به بازيكنان از واژه بيغيرت استفاده كردند. نظر تو در اين مورد چيست؟
من نشنيدم كه چنين صحبتهايي كنند و تماشاگران هميشه پرسپوليس را حمايت كردند. بازيكنان پرسپوليس هم امسال تلاش كردند ولي متاسفانه امسال سال پرسپوليس نبود.
شرايط پرسپوليس را در آسيا چطور ميبيني؟
ما ميتوانيم به عنوان تيم اول صعود كنيم و اميدوارم نتيجه بازي الغرافه و الهلال هماني باشد كه ما ميخواهيم. اگر به عنوان تيم اول صعود كنيم در مرحله بعد ميزبان هستيم و اين به سود پرسپوليس است.
فصل بعد در پرسپوليس ميماني؟
فعلا تصميمي براي سال آينده نگرفتهام. الان از لحاظ بدني شرايط خوبي دارم و اميدوارم در بازيهاي آينده عملكرد خوبي داشته باشم. در مورد فصل اينده بعد از پايان بازيها تصميم ميگيرم.
سپاهان در آستانه قهرماني است. آيا اين تيم مستحق قهرماني بود؟
هيچ كس فكر نميكرد سپاهان از رده هشتم به صدر جدول بيايد ولي آنها تيم يك دستي دارند كه فوتبال را خوب بازي ميكند. اگر سپاهان قهرمان شود حتما شايستگياش را داشته است.
علی عسگری:کم کاری یعنی اینکه نان حرام به خانه ببریم/می خواهند مرا مقصر جلوه بدهند
انتظاری که از همه دارم این است منصفانه قضاوت کنند. من امیدوارم کارشناسان در این خصوص نظر دهند تا برای بعضی ها مشخص شود که من مقصر نبودم.
سایت گل- حمید علی عسگری مدافع پرسپولیس مدعی است که عده ای قصد تخریب او را دارند و در حالی که در این مدت قصد مصاحبه نداشت،تصمیم گرفت در مورد برخی مسائل حرف بزند.
علی عسگری در خصوص نتایج اخیر پرسپولیس می گوید:« اصلا این روزها این قدر از بابت نتایج پرسپولیس ناراحتم که قصد مصاحبه نداشتم ولی دیدم انگار عده ای دارند از سکوتم سوء استفاده می کنند به همین دلیل می خواهم برای اولین بار و آخرین بار مسئله ای را برای بعضی ها روشن کنم.این روزها هرچقدر سکوت می کنم، از گوشه و کنار می شنوم که عده ای می گویند جناح راست پرسپولیس که پست من است، اتوبان شده و هرگلی که می خوریم از این سمت است و حریفان از فضای خالی پشت سرم استفاده می کنند و به گل می رسند. انتظاری که از همه دارم این است منصفانه قضاوت کنند. من امیدوارم کارشناسان در این خصوص نظر دهند تا برای بعضی ها مشخص شود که من مقصر نبودم.»
مدافع پرسپولیس ادامه می دهد:« کسانی که انتقاد می کنند اول باید ببینند وظیفه ای که سرمربی به بازیکنان داده، چه بوده. در بازی با الهلال، کادر فنی مرا مامور مستقیم شماره 10 آنها شلهوب کرده بود که حتی یک توپ از من رد نکرد. وظیفه تاکتیکی ام را به نحو احسن انجام دادم و کادر فنی از من راضی بود.»
علی عسگری در ادامه با اشاره به گل های به ثمر رسیده راه آهن می گوید:« در صحنه گل اول راه آهن، حسین کاظمی و بهادر عبدی خالی بودند. وقتی توپ سمت کاظمی رفت، برای گرفتن این بازیکن رفتم ولی او جای خالی داد و عبدی گل زد. در آن صحنه همزمان که نمی شود یک نفر 2 بازیکن را بگیرد. روی صحنه گل چهارم راه آهن وقتی توپ سانتر شد، روی هوا پریدم و اجازه سرزنی به عبدی را ندادم ولی توپ پشت سرم افتاد و او با یک تو سرتوپ، گل زد. تنها اشکالم فقط روی گل چهارم بود که باید بگویم کم کاری نکردم.»
او تاکید می کند:« تا بوده این حرف و حدیث ها همیشه پشت باخت بوده و هست و خواهد بود. 5 سال است که در پرسپولیسم و به این حرف ها عادت کردم ولی واقعا بی انصافی است که عده ای می خواهند مرا مقصر شکست های پرسپولیس جلوه دهند. این حرف ها اذیتم می کند وقتی می بینم که دارم تمام تلاشم را در هربازی می کنم. هیچ بازی نشده که بعد از سوت پایان بگویم مثلا در فلان صحنه می توانستم بیشتر بدوم چون همیشه تمام توانم را گذاشتم.»
علی عسگری در مورد عملکرد خودش در این فصل می گوید:« خودم هم در این فصل از راندمان کاری ام راضی نیستم و پائین آمده آن هم به خاطر مصدومیت بوده است. واقعا هر بازیکنی به مصدومیت من دچار می شد، شاید نمی توانست این فصل اصلا بازی کند. من 3 ماه استراحت مطلق داشتم. متاسفانه دارند به من کم لطفی می کنند. دوست ندارم این شکست ها به اسم من تمام شود. این قدر حرف نزدم دارند سوء استفاده می کنند.»
او در مورد وضعیتش برای فصل آینده می گوید:«خیلی نمی خواهم وارد حاشیه شوم. اصلا حرفی برای گفتن نیست. این چند بازی هم امیدوارم خیلی زود تمام شود و این فصل کابوس وار هم به پایان برسد. قرارداد من تمام است و باید ببینم باشگاه مرا می خواهد یا نه. شاید اصلا مرا نخواستند. اگر ماندم تلاش می کنیم تا این فصل کابوس وار را جبران کنیم.»
تیم فوتبال پرسپولیس برای انجام آخرین دیدار در یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) برابر فولاد، پنجشنبه عازم اهواز می شود.
سرخپوشان تهرانی از روز چهارشنبه تمرینات خود را برای بازی مقابل فولاد خوزستان پیگیری می کنند و پنجشنبه ساعت 17:15 از طریق فرودگاه مهرآباد، تهران را به مقصد اهواز ترک می کنند.
کاروان پرسپولیس پس از ورود به اهواز، در هتل پارس این شهر اسکان خواهد یافت.
دیدار تیم های پرسپولیس و فولاد خوزستان از هفته سی و چهارم مسابقات لیگ برتر فوتبال روز جمعه 22 اردیبهشت ماه از ساعت 17 در ورزشگاه تختی برگزار می شود.
گفتنی است؛ سرخپوشان پس از انجام این مسابقه، ساعت 23:10 اهواز را به مقصد تهران ترک می کنند.
Just Real Madrid & Man Utdl
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)