به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
نوري:اميدوارم به عنوان تيم دوم صعود کنيم
بازيکن پرسپوليس گفت: وقتي بازيکني قرارداد ندارد چطور ميتواند در فهرست فروش قرار بگيرد؟
محمد نوري پس از شکست خانگي يک بر صفر پرسپوليس مقابل الهلال عربستان در ليگ قهرمانان آسيا گفت: از هواداران به خاطر بازي بدي که انجام داديم عذرخواهي ميکنم.
وي ادامه داد: بد بازي کرديم و باختيم و شرمنده هواداران شديم که سنگ تمام گذاشتند. چيزي ندارم بگويم. تمام تلاشمان را ميکنيم تا در بازي بعد به پيروزي برسيم.
نوري خاطرنشان کرد: اميدوارم در ديدار بعد جبران کنيم. تمام اميدمان اين است تا حداقل به عنوان تيم دوم صعود کنيم. بايد تمرکز کنيم که اگر نتوانستيم به عنوان تيم اول راهي مرحله بعد شويم حداقل به عنوان تيم دوم صعود کنيم.
بازيکن پرسپوليس درباره اينکه دنيزلي گفته بود تعداد زيادي از بازيکنان در فصل آينده از اين تيم جدا خواهند شد گفت: 20 بازيکن قرارداد ندارند. وقتي بازيکني قرارداد ندارد چطور ميتواند در فهرست فروش قرار بگيرد. اينها شايعاتي است که درست ميشود.
نوري خاطرنشان کرد: بد بازي کرديم و الهلال از ما بهتر بود و حق آنها بود به پيروزي برسند از اينکه هواداران دل شکسته رفتند ناراحتيم کاري نميتوان کرد تنها اميدمان براي جبران ناکاميهاي ليگ موفقيت در آسياست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
پولادي:من هم يکي از مقصران اين شکست بودم
بازيکن تيم پرسپوليس گفت: وقتي تيمي ميبازد همه مقصر هستند و يکي از مقصران شکست مقابل الهلال هم من بودم.
مهرداد پولادي پس از شکست خانگي يک بر صفر تيمش مقابل الهلال عربستان در ليگ قهرمانان آسيا گفت: الهلال خيلي بهتر از ما بازي کرد و شايسته پيروزي بود. ما بد بازي کرديم و باختيم. شکست بدي بود و شايد اگر آودوکيچ نبود گلهاي بيشتري ميخورديم. امروز روز بد ما و روز خوب الهلال بود.
وي درباره تشويقاش توسط هواداران پرسپوليس گفت: از هواداران تشکر ميکنم اما يکي از مقصران اين شکست من هم هستم. وقتي تيمي ميبازد همه مقصر هستند. از هواداران عذرخواهي ميکنم که در آزادي شکست خورديم.
بازيکن پرسپوليس درباره شانس صعود اين تيم به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا گفت: عادت نداريم راحت صعود کنيم و همواره بايد کار صعودمان به اما و اگر کشيده شود. اميدواريم با موفقيت در بازي بعدي صعود کنيم.
In all circumstances
علي کريمي:پرسپوليس نيازي به من ندارد
کاپيتان پرسپوليس معتقد است که پرسپوليس ديگر نيازي به او ندارد و کم کم بايد رفت.
علي کريمي پس از بازي با الهلال که با شکست يک بر صفر تيمش همراه بود، اظهار کرد: وقتي مقابل 70 ـ 80 هزار تماشاگر چه در بازي قبل و چه در اين بازي نتوانيم نتايج لازم را کسب کنيم مشکل است و هواداران بايد صبر ايوب داشته باشند که تاکنون ما را تحمل کردهاند. هر اعتراضي که به ما کردهاند حق داشتند. آنها امسال سنگ تمام گذاشتند. اين فصل براي ما کابوسوار بود و آنها بايد در چند بازي باقي مانده از ليگ و جام باشگاهها ما را تحمل کنند تا براي فصل آينده مديريت تيم بازيکناني که دوست دارند را بياورد و تيمشان را بسازد.
کريمي ادامه داد: اگر من بازيکن حرفهاي هستم بايد قبول کنم که امروز روز کابوسواري داشتم و اگر جاي مربي بودم خودم را تعويض ميکردم، وقتي يک روز، روز بد من باشد نميتوانم بگويم که خوب بودم. اگر بازيکني قرارداد حرفهاي دارد و پول حرفهاي ميگيرد بايد حرفهاي برخورد کند. امروز تنها پولادي در زمين خوب کار کرد و حقش بود تماشاگران او را تشويق کنند.
کاپيتان پرسپوليس در ادامه بيان کرد: من معتقدم در بازي برابر الشباب که 6 گل به ثمر رسانديم هم خوب کار نکرديم، تنها موقعيتهايمان گل شد. آن بازي روز خوب ما بود و خدا هم در عيد به طرفداران عيدي داد و باعث شد 6 گل بزنيم و آنها خوشحال شوند.
وي افزود: فصل در حال تمام شدن است و اميدوارم اين چند بازي هم تماشاگران ما را تحمل کنند تا فصل بعد تيمي که ميخواهند ساخته شود. خوشحالم که اين فصل کابوسوار را پشت سر ميگذارم.
علي کريمي اظهار کرد: دنيزلي به من خيلي لطف داشته است اما ديگر پرسپوليس نيازي به من ندارد و فکر ميکنم که کم کم بايد رفت.
علي کريمي درباره علت عدم حضورش در بازي تراکتورسازي تبريز گفت: مطبوعات درباره آن بازي صحبتهايي کردند اما من مشکل گرفتگي عضله کشاله داشتم. با صحبتي که با دنيزلي انجام داديم، او به من استراحت داد. عدهاي جوري صحبت ميکنند که گويا اگر من در تبريز بودم اتفاق ديگري ميافتاد اما شايد اگر من بودم اتفاق بدتر از اين هم ميافتاد.
In all circumstances
آودوکيچ: با تمام توان بازي کردم ولي ناراحتم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوب شد از الهلال بيشتر گل نخورديم.
حميد عليعسگر پس از شکست يک بر صفر برابر الهلال عربستان دراظهار داشت: فرصت گلزني داشتيم ولي هرچه زديم به در بسته خورد. شکست تلخي بود و خوب شد بيشتر گل نخورديم.
*آودوکيچ: با تمام توان بازي کردم ولي ناراحتم
آودوکيچ هم پس از شکست در جمع خبرنگاران گفت: از اينکه شما ميگوييد خوب بازي کردم خوشحالم. من با تمام توانم امروز در ميدان حاضر شدم ولي به خاطر شکست برابر الهلال ناراحتم.
*زادمهر: در مورد مسايل فني حرف نميزنم
محمد زادمهر سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس نيز در پايان بازي گفت: در مورد مسايل فني از من سوالي نپرسيد زيرا حرف نميزنم و بهتر است از کادر فني سوال شود.
In all circumstances
دنيزلي:من بالاي سر تيم و پاسخگو هستم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از شکست برابر الهلال گفت: اميدمان به کريمي بود اما امروز، روز خوب او نبود.
مصطفي دنيزلي پس از شکست يک بر صفر مقابل الهلال در نشست خبري گفت: براي تشخيص اين موضوع که الهلال از قلب دفاع به ما حمله مي کرد نيازي نيست که مربي باشيد و اين مسئله واضح بود. تا آنجا که توانستيم سعي کرديم جلوي اين موضوع را بگيريم و بايد قبول کنيم امروز روز خوبمان نبود.
وي در خصوص اينکه گفته مي شود برخي از بازيکنان تيم کنار گذاشته مي شوند و آيا اين تعداد همان تعدادي هستند که شما گفته بوديد، تاکيد کرد: قبلا هم در نشست خبري توضيح دادم عددي را که اشاره کرده بودم از کل بازيکنان تيم بود اما يک چيز را فراموش نکنيد و آن اينکه ما در يک گروه بسيار سخت تلاش مي کنيم و بازيکنان من تا امروز فوق العاده امتياز جمع کردند. قطعا نياز به تقويت داريم و دو سه بازيکن خوب ميدان امروز از آن ما نبودند.
دنيزلي افزود: در بازي هاي گذشته همين بازيکنان بودند که امتياز خوبي را جمع کردند ولي با اين شرايط احتمالا در بازي حذفي مرحله بعد مزيت بازي در خانه را نداريم و مجبوريم بيرون خانه بازي کنيم. بايد قبول کنيم الهلال تيم خوبي است و از روز اول معلوم بود اين تيم به اين شکل قوي ظاهر مي شود.
يکي از خبرنگاران گفت که کريمي 35 ساله است و توان بازي اين سيستم شما را ندارد و باعث دردسر براي پرسپوليس شده و توان بازيسازي هم نداشت که دنيزلي پاسخ داد: اگر از نظر کلي همه بازيکنان ما موفق بودند نتيجه اين چنين نمي شد. صحبت شما درست است و تمام اين تئوري ها روي يک تراوش فکري است و مي تواند درست باشد.
خبرنگاري پرسيد از اين سؤال ها ناراحت نباشيد، هواداران مي گويند دنيزلي به خاطر ترس از کريمي او را بازي مي دهد و با وجود بازي ضعيف به ميدان مي رود که دنيزلي گفت: امروز روز خوب کريمي نبود اما يکسري از بازيکنان هستند که شرايط هر چه باشد، بايد به ميدان بروند. کريمي ليدر پرسپوليس است و در روزي که او خوب نباشد، بقيه بايد آماده باشند.
سرمربي پرسپوليس اضافه کرد: اختلافي بين من و کريمي وجود ندارد و هميشه اين سؤال پرسيده مي شود. اگر دوست داريد اختلافي وجود داشته باشد بگوييد اين کار را انجام دهيم. يک روزهايي است که يکسري از بازيکنان اميد تيم هستند و ممکن است با يک حرکت روند بازي را تغيير دهند و آن کسي که ما امروز به او اميد داشتيم علي کريمي بود.
دنيزلي در مورد اينکه هواداران عليه بازيکنان شعار دادند و شعاري عليه شما داده نشد، اظهار داشت: هم من و هم کساني که در ورزشگاه هستند و تمام اعضاي باشگاه براي موفقيت پرسپوليس کار مي کنيم. براي دومين بار در زندگي ام است که معده درد شديدي دارم چون من ناراحتم و همه هم ناراحتند. فکر نمي کنم اين قدر نياز باشد به بازيکنان فشار وارد شود و اگر قضيه اي وجود دارد من بالاي سر تيم هستم و بايد پاسخگو باشم.
In all circumstances
رضايي:کار صعودمان به اما و اگر کشيده شد
بازيکن تيم پرسپوليس گفت: با شکست مقابل الهلال کار صعودمان به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا به اما و اگر کشيده شد.
غلامرضا رضايي پس از شکست خانگي يک بر صفر تيمش مقابل الهلال عربستان گفت: الهلال بهتر از ما بازي کرد و به پيروزي رسيد البته اين طور نبود که ما هم موقعيت نداشته باشيم اما موقعيتها را يکي پس از ديگري به سادهترين شکل ممکن از دست ميداديم.
وي درباره اعتراض هواداران به نحوه بازي بازيکنان پرسپوليس گفت: به آنها حق ميدهم. شرمنده هواداران شديم و نميدانم چه بگويم. شايد اين موضوع به خاطر خستگي بازيکنان بود که نتوانستيم عملکرد خوبي داشته باشيم.
بازيکن پرسپوليس درباره اينکه چقدر شانس براي پرسپوليس براي صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا قائل است گفت: شانس صعود داريم اما با اين شکست کارمان به اما و اگر کشيده شد.
In all circumstances
کاپیتان نیمکت نشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مقابل الهلال بازی نکردم و حرفی هم برای گفتن ندارم.
مهدی مهدویکیا پس از شکست یک بر صفر برابر الهلال عربستان در جمع خبرنگاران گفت: من بازی نکردم و حرفی هم برای گفتن ندارم.
*محمد نصرتی و شیث رضایی هم بدون آنکه با خبرنگاران حرفی بزنند از مقابل آنها رد شدند.
*مازیار زارع نیز فرار را بر قرار ترجیح داد و با سرعت از مقابل خبرنگاران عبور کرد تا حرفی نزند.
* وحید هاشمیان سر به زیر از مقابل خبرنگاران در سکوت عبور کرد.
Just Real Madrid & Man Utdl
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در مورد انتقاد خبرنگاران از مشکلات فنی این تیم گفت: من در خصوص مسایل فنی صحبت نمیکنم.
محمد زادمهر پس از شکست یک بر صفر تیم پرسپولیس برابر الهلال در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص دلایل این شکست و اشتباهات مصطفی دنیزلی اظهار داشت: اجازه دهید من راجع مسایل فنی صحبت نکنم.
وی ادامه داد: متاسفانه تیم امروز شکست تلخی خورد و این همه تماشاگر که به عشق و علاقه فراوان به ورزشگاه آزادی آمدند شاهد این شکست بودند.
سرپرست تیم پرسپولیس همچنین گفت: همه از این شکست ناراحت شدند و به نظرم یک ایران به خاطر این شکست ناراحت شد.
زادمهر در پایان گفت: ما هنوز امید داریم و باید در مسابقات بعدی به پیروزی دست یابیم تا همچنان امیدوار صعود به مرحله بعد باشیم.
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پس از دیدار برابر تیم الهلال، تمرین روز چهارشنبه سرخپوشان را تعطیل اعلام کرد.
بازیکنان پرسپولیس که در بازی برابر الهلال عربستان با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد، با تشخیص کادر فنی فردا (چهارشنبه) به استراحت پرداخته و از روز پنجشنبه از ساعت 17 تمرینات خود را در زمین مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری می کنند.
پس از بازی سه شنبه برابر الهلال تیم فوتبال پرسپولیس 5 روز دیگر از هفته سی و سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال، روز یکشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم راه آهن می رود.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوب شد از الهلال بیشتر گل نخوردیم.
حمیدرضا علیعسگری پس از شکست یک بر صفر برابر الهلال عربستان دراظهار داشت: فرصت گلزنی داشتیم ولی هرچه زدیم به در بسته خورد. شکست تلخی بود و خوب شد بیشتر گل نخوردیم.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)