به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با رفع مصدوميت شيث رضايي برگزار شد.
تمرين پرسپوليس براي ديدار مقابل روز سه شنبه هفته جاري الهلال عربستان از ساعت 11 صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر دنبال شد.
* زايد اختصاصي به دويدن پرداخت. وي دچار مصدوميت جزئي است اما به بازي با الهلال ميرسد.
* بازيکنان با لباسهاي بنفش و کادر فني با لباس سفيد در زمين درفشيفر حضور داشتند.
* حدود 40 هوادار هم پشت درهاي بسته ماندند. آنها باز هم به عملکرد معمارزاده انتقادهايي داشتند.
* اولادي اختصاصي دور زمين تمرين کرد.
* شيث رضايي در تمرين گروهي شرکت کرد. در تمرين امروز قرار بود روي پاي او تست شود که اين کار انجام شد. اين بازيکن هم وقتي احساس درد نکرد در تمرينات گروهي حضور يافت.
* معمارزاده هم در تمرينات گروهي شرکت کرد.
* دو دوربين از شبکههاي عربي حضور داشتند و در انتهاي تمرين اجازه ورود به ورزشگاه را گرفتند.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
پرسپوليس ميتواند به فيفا شکايت کند
رئيس پيشين کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: در صورتي که کميته استيناف دو امتياز کسر شده پرسپوليس را برنگرداند اين باشگاه ميتواند به فيفا شکايت کند.
عبدالرحمان شاه حسيني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اعلام نشدن راي کميته استيناف به دليل زوج بودن اعضا و غيبت نفر پنجم گفت: تعداد اعضاي ارکان قضايي فرد است و در احکام حتما بايد راي اکثريت تحصيل شود. از مطالبي که در رسانهها عنوان شده مشخص است که 2 نفر مخالف بازگرداندن 2 امتياز به پرسپوليس و 2 نفر موافق هستند به همين دليل راي نفر پنجم بايد باشد.
وي در پاسخ به اين سوال که اگر راي به سود پرسپوليس نباشد و 2 امتياز به اين تيم بازگردانده نشود، مديران پرسپوليس چه واکنش حقوقي ميتوانند داشته باشند، گفت: طبق بند 2 ماده 64 اساسنامه فدراسيون فوتبال اگر راي به ضرر پرسپوليس باشد باشگاه پرسپوليس ميتواند براي احقاق حقش به فيفا شکايت کند.
شاه حسيني تصريح کرد: من همان زمان هم که راي کميته انضباطي اعلام شد آن را اشتباه دانستم زيرا اگر قرار باشد امتياز کم شود در آن صورت از تمام تيمهايي که در ورزشگاههايشان فحاشي صورت ميگيرد بايد امتياز کسر شود.
سالارکيا و امضاي صورتجلسه با نماينده آرفي
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: با امضاي يک صورتجلسه با وکيل آرفي به دنبال بسته شدن پرونده اين بازيکن هستيم.
محمود سالارکيا در خصوص آخرين وضعيت پرونده شکايت مربيان و بازيکنان خارجي اين تيم اظهار داشت: در دو روز گذشته نشست خوبي با وکيل آرفي داشتيم. پس از توافقات انجام شده صورتجلسهاي امضا کرديم اما با توجه به اينکه آرفي در آلمان است قرار شد وکيل ايشان با اين بازيکن حرف بزند و همه چيز را به ما منتقل کند. از وکيل آرفي خواستهايم وکالتي معتبر و جديد از طرف اين بازيکن داشته باشد تا هرچه سريعتر اين پرونده را مختومه اعلام کنيم.
وي درباره پرونده وينگادا گفت: پس از آرفي با نمايندگان وينگادا هم صحبتهايي داشتيم و بر سر ارقام بدهي به توافقاتي رسيدهايم. قرار است مدير برنامههاي وينگادا با او تماسي داشته باشد و اگر توافق کامل شد اين پرونده را هم ببنديم.
سالارکيا خاطرنشان کرد: اميدواريم در صورتي که نگاه ويژهاي از سوي وزارت ورزش به باشگاه پرسپوليس شود در يک ماه آينده پرونده طلبکاران خارجي را ببنديم. مديريت باشگاه با توجه به بدهيهايي که از قبل مانده به دنبال اين است تا اين بدهيها را پرداخت کند. اين بدهيها براي حالا نيست و اميدوارم با توجه به اعتقاد مديريت باشگاه که بايد شأن طلبکاراني که براي پرسپوليس زحمت کشيدهاند حفظ شود اين مشکلات برطرف شود.
حاشيه نشست خبري پرسپوليس و الهلال
در جريان نشست خبري پيش از ديدار پرسپوليس و الهلال خبرنگاران به عملکرد ناظر رسانهاي کنفدراسيون فوتبال آسيا اعتراض کردند.
در حالي که يکي از خبرنگاران حاضر در نشست مصطفي دنيزلي و آودوکيچ از دروازهبان پرسپوليس پرسيد چرا در ليگ قهرمانان آسيا با بدشانسي گلهاي قشنگي دريافت ميکند، ناگهان ناظر ايراني AFC به خبرنگار فوق گفت: سؤالها بايد در چارچوب ليگ قهرماني آسيا باشد و همين مسئله باعث درگيري لفظي خبرنگار با اين نماينده شد.
اين در حالي بود که اين سؤال نيز به ليگ قهرمانان مربوط ميشد. به همين دليل ساير خبرنگاران به حمايت از همکار خود قصد ترک جلسه را داشتند که مصطفي دنيزلي سرمربي سرخپوشان از خبرنگاران خواست آرامش خود را حفظ کنند و نشست را ترک نکنند.
پس از پايان نشست هم خبرنگاران به نماينده سازمان ليگ بابت دخالتهاي ناظران ايراني AFC در مصاحبهها معترض شدند و در نهايت سرپرست ناظران ايراني از خبرنگاران عذرخواهي کرد.
*به دليل تأخير سرمربي الهلال در حضور در نشست خبري ابتدا دنيزلي مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
* درحالي که مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند که ديگر نام اين تيم پيروزي نيست اما امروز در نشست خبري بار ديگر مسئولان برگزاري نشست از لوگويي که به نام پيروزي است استفاده کردند. خبرنگاران به اين موضوع اعتراض کردند اما در پاسخ به آنها گفته شد اين موضوع بايد به تأييد AFC برسد و سپس به ما ابلاغ شود.
دعوت باشگاه پرسپوليس از هواداران
باشگاه پرسپوليس از هوادارانش درخواست کرد فردا در ديدار با الهلال عربستان با حضور در ورزشگاه آزادي اقتدار و بزرگي اين تيم را به آسيا نشان دهند.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، اين باشگاه در درخواستي از هواداران پرسپوليس خواست براي حمايت از تيم محبوبشان جهت کسب سرگروهي، در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کنند.
باشگاه پرسپوليس از هواداران تيم خود تقاضا کرد با حضور يکپارچه خود در ورزشگاه، بار ديگر ابهت و سربلندي پرسپوليس و حضور پرشور خودشان را فرياد بزنند و براي ديدن يک بازي زيبا و جذاب به ورزشگاه آمده و با تشويقها و شعارهاي فرهنگي، بزرگي و اقتدار پرسپوليس را براي آسيا به نمايش بگذارند.
هواداران پرسپوليس پيش از اين نيز بارها با حمايتهاي همه جانبه خود ثابت کردهاند که نظير ندارند و هر زمان که خواستهاند، توانستهاند به هدف بزنند و اولين باشند. فردا روزي است که نه تنها چشم ايرانيان بلکه چشم آسيا به پرسپوليس و فوتبال ايران است و به عبارتي عزم ملي محسوب ميشود.
وعده ما ساعت 17 روز سه شنبه دوازدهم ارديبهشت در ورزشگاه يکصد هزار نفري آزادي.
با تصمیم دنیزلی 20 بازیکن برای دیدار مقابل الهلال به اردو رفتند.
مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز 20 بازیکن را برای تشکیل اردو جهت دیدار مقابل الهلال به اردو برد.
نام دو بازیکن فردا از لیست پرسپولیسیها خط خواهد خورد.
دنیزلی نام شکوری، علیرضا محمد، معمارزاده، اولادی، کنعانی و شیری را از لیست خود برای دیدار مقابل الهلال عربستان خط زد.
تیمهای فوتبال پرسپولس و الهلال عربستان ساعت 17 فردا در دور برگشت لیگ قهرمانان آسیا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد که این تیم در بازی با الهلال به روند خوبش در آسیا ادامه خواهد داد.
مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از بازی فردا با الهلال عربستان در خصوص اینکه پرسپولیس دو هفته است نتیجه نگرفته و اینکه قبول دارد کار سختی پیش روی این تیم است گفت: این مسابقه برای ما حساس است.
در آسیا مسابقات مهم و حساسی را برگزار کردیم و نتایج خوبی گرفتیم و این روند را فردا ادامه می دهیم.
وی اضافه کرد: وضعیت روانی خوب نیست اما در لیگ قهرمانان آسیا روحیه خوبی داریم. در بازی فردا اعتماد هواداران از دست نمی رود. سعی می کنیم یک روز خوب را رقم بزنیم. می خواهیم نتیجه خوبی بگیریم. مطلب زیادی برای گفتن نیست. من با مسئولیت خودم آشنایی دارم و فردا هم به خوبی آن را انجام می دهم.
دنیزلی درباره اینکه پرسپولیس در دور رفت نتیجه خوبی گرفته اما در بازی با الغرافه به مشکل خورد و اکنون وضعیت را چطور می بینید گفت: در بازی با الغرافه با یک حادثه در دقایق آخر روبرو شدیم. گلی که خوردیم ما را تحت فشار قرار داد ولی فردا اجازه نمی دهیم این اتفاق رخ دهد. فردا با قوی ترین تیم گروه بازی می کنیم. بعد از بازی های انجام شده نشان دادیم در این گروه قوی ترین ما هستیم. فوتبالیست های من فردا ثابت می کنند که ما بهترین هستیم.
دنیزلی در ارتباط با مصدومان پرسپولیس به خصوص شیث رضایی تصریح کرد: در حال حاضر بازیکنی که مشکل دارد، داریم اما می توانند بازی کنند.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاري در مورد حمایت پروین و رویانیان از دنیزلی در لیگ قهرمانان آسیا گفت: من نمی توانم اظهارات را پیگیری کنم ولی زیاد هم مهم نیست و به حرف ها اهمیت نمی دهم. فردا کار خودم را می کنم. هر کسی حرفی بزند برای من زیاد اهمیتی ندارد. بخاطر موفقیت پرسپولیس آمدم و خواستن که آمدم و با قدرت به کارم ادامه می دهم تا این تیم را به هدفش برسانم.
سرمربی پرسپولیس در مورد هواداران این تیم خاطرنشان کرد: هواداران فردا می آیند و کنار من و بازیکنان هستند و با این هواداران کامل می شویم. آنها نباشند قطعا یک چیزی کم داریم. من منتظر همان هواداران با تعداد زیاد هستم.
وی درباره اینکه فکر می کنید فردا برای پرسپولیس روز باشد یا شب، گفت: فردا "پرسپولیس روز" در میدان حاضر خواهد بود.
در ادامه این نشست دنیزلی از سؤال خبرنگاری که می خواست در مورد لیگ بپرسد جلوگیری کرد.
دنیزلی درباره لیست اخراجی های پرسپولیس گفت: هفته گذشته بعد از بازی با تراکتورسازی گفته بودم 10 نفر از این تیم می روند اما سوؤتفاهم شده بود. برخی خیال کرده بودند از این 18 نفری که همراه بودند 10 نفر می رود اما باید بگویم از لیست 28 نفره 10 نفر می روند.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در لیگ قهرمانان آسیا شرایط متفاوتی نسبت به لیگ برتر داریم.
آودوکیچ در نشست خبری پیش از بازی فردا با الهلال عربستان عنوان کرد: شرایط پرسپولیس در آسیا متفاوت و بهتر از لیگ برتر است. در لیگ قهرمانان آسیا توانایی خود را نشان دادیم.
وی افزود: به بازی فردا امیدوار هستیم و دوست داریم روز خوبی را پشت سر بگذاریم.
رئیس پیشین هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از پیشکسوتان این باشگاه خواست تا با کنار گذاشتن سوء تفاهمات در کنار هواداران به حمایت از این تیم بپردازند.
حسین هدایتی در آستانه دیدار تیم فوتبال پرسپولیس برابر الهلال عربستان با بیان اینکه حالا وقت حمایت از پرسپولیس است و نباید به حاشیه ها دامن زد به اتفاقات روزهای اخیر پیرامون سرخپوشان پایتخت اشاره کرد و گفت:
بنده به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ پرسپولیس از همه پیشکسوتان و بزرگان می خواهم اختلافات و سوء تفاهمات را کنار بگذارند و به حضور مقتدرانه پرسپولیس برابر الهلال کمک کنند.
وی که سابقه ریاست هیئت مدیره پرسپولیس را دارد خاطرنشان کرد: پرسپولیس دیدار حساسی برابر تیم الهلال دارد. فوتبالدوستان ایرانی هنوز خاطره تلخ شکست فوتبال ایران برابر عربستان در ورزشگاه آزادی را فراموش نکرده اند و نباید اهالی فوتبال اجازه دهند آن خاطره تلخ دوباره تکرار شود.
مالک باشگاه استیل آذین افزود: شرایط پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا خوب است و با پیروزی برابر الهلال می تواند صعود مقتدرانه ای به مرحله بعد داشته باشد. به همین خاطر از همه بزرگان و پیشکسوتان پرسپولیس می خواهم که اختلافات را کنار بگذارند و در این مقطع حساس به کمک تیم بیایند تا با حمایت هواداران الهلال را در ورزشگاه آزادی شکست دهیم.
حسین هدایتی ادامه داد: من برای همه پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس احترام و ارزش زیادی قائل هستم اما اعتقاد دارم اگر هم مشکل و نقطه ضعفی وجود دارد در این برهه حساس نباید به آن پرداخت و باید همه چیز را به زمان مناسب موکول کرد و در موردش حرف زد. همه انتقاداتی که می شود روی دلسوزی است اما باید حرف هایمان را در زمان مناسب بزنیم تا پرسپولیس تخریب نشود.
هدایتی با درخواست از هواداران پرسپولیس برای حضور پرتعداد در ورزشگاه آزادی تهران خاطرنشان کرد: همه باید دست در دست هم دهیم تا نماینده ایران برابر نماینده عربستان به یک پیروزی خوب دست پیدا کند. بازیکنان پرسپولیس هم باید آرامش داشته باشند و تمام تلاششان را برای پیروزی تیم به کار گیرند.
دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس ایران و الهلال عربستان در هفته پنجم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ساعت 17 روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
يزلي: من با مسئوليت خودم آشنايي دارم
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد که اين تيم در بازي با الهلال به روند خوبش در آسيا ادامه خواهد داد.
مصطفي دنيزلي در نشست خبري پيش از بازي فردا با الهلال عربستان در خصوص اينکه پرسپوليس دو هفته است نتيجه نگرفته و اينکه قبول دارد کار سختي پيش روي اين تيم است گفت: اين مسابقه براي ما حساس است. در آسيا مسابقات مهم و حساسي را برگزار کرديم و نتايج خوبي گرفتيم و اين روند را فردا ادامه مي دهيم.
وي اضافه کرد: وضعيت رواني خوب نيست اما در ليگ قهرمانان آسيا روحيه خوبي داريم. در بازي فردا اعتماد هواداران از دست نمي رود. سعي مي کنيم يک روز خوب را رقم بزنيم. مي خواهيم نتيجه خوبي بگيريم. مطلب زيادي براي گفتن نيست. من با مسئوليت خودم آشنايي دارم و فردا هم به خوبي آن را انجام مي دهم.
دنيزلي درباره اينکه پرسپوليس در دور رفت نتيجه خوبي گرفته اما در بازي با الغرافه به مشکل خورد و اکنون وضعيت را چطور مي بينيد گفت: در بازي با الغرافه با يک حادثه در دقايق آخر روبرو شديم. گلي که خورديم ما را تحت فشار قرار داد ولي فردا اجازه نمي دهيم اين اتفاق رخ دهد. فردا با قوي ترين تيم گروه بازي مي کنيم. بعد از بازي هاي انجام شده نشان داديم در اين گروه قوي ترين ما هستيم. فوتباليست هاي من فردا ثابت مي کنند که ما بهترين هستيم.
دنيزلي در ارتباط با مصدومان پرسپوليس به خصوص شيث رضايي تصريح کرد: در حال حاضر بازيکني که مشکل دارد، داريم اما مي توانند بازي کنند.
وي در پاسخ به سؤالي در مورد حمايت پروين و رويانيان از دنيزلي در ليگ قهرمانان آسيا گفت: من نمي توانم اظهارات را پيگيري کنم ولي زياد هم مهم نيست و به حرف ها اهميت نمي دهم. فردا کار خودم را مي کنم. هر کسي حرفي بزند براي من زياد اهميتي ندارد. بخاطر موفقيت پرسپوليس آمدم و خواستن که آمدم و با قدرت به کارم ادامه مي دهم تا اين تيم را به هدفش برسانم.
سرمربي پرسپوليس در مورد هواداران اين تيم خاطرنشان کرد: هواداران فردا مي آيند و کنار من و بازيکنان هستند و با اين هواداران کامل مي شويم. آنها نباشند قطعا يک چيزي کم داريم. من منتظر همان هواداران با تعداد زياد هستم.
وي درباره اينکه فکر مي کنيد فردا براي پرسپوليس روز باشد يا شب، گفت: فردا "پرسپوليس روز" در ميدان حاضر خواهد بود.
گفتني است، در ادامه اين نشست دنيزلي از سؤال خبرنگاري که مي خواست در مورد ليگ بپرسد جلوگيري کرد.
دنيزلي درباره ليست اخراجي هاي پرسپوليس گفت: هفته گذشته بعد از بازي با تراکتورسازي گفته بودم 10 نفر از اين تيم مي روند اما سوءتفاهم شده بود. برخي خيال کرده بودند از اين 18 نفري که همراه بودند 10 نفر مي رود اما بايد بگويم از ليست 28 نفره 10 نفر مي روند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)