Design & Developed BY Patira

صفحه 25 از 41 نخستنخست ... 15232425262735 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 495

Hybrid View

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
    ،ستاره تازه‌وارد بایرن مونیخ گـفت: می‌خواستم آماده شوم اما به خواست گواردیولا مقابل شالکه بازی کردم.

شب گذشته «ژابی آلونسو» خرید عجیب پایان هفته گذشته بایرنی‌ها مقابل شالکه نخستین بازی‌اش را در بوندس‌لیگا انجام داد. این اتفاق در حالی روی داد که او تازه جمعه به نمایندگان رسانه‌ها معرفی شد و فرصت حضور در تمرینات کافی و آشنایی با تیم را نداشت.

او به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر احساس خوبی دارم. می خواستم به اینجا بیایم و این تجربه بزرگ را داشته باشم. من از بازی در لیگ برتر و لالیگا بسیار لذت بردم اما آمدن به بوندس لیگا یک گام بزرگ برای من است. تیم ها فوق العاده هستند و تماشاگران باورنکردنی و سرعت بازی کاملا به بازی من می خورد. بنابراین فکر می کنم که در چند سال آینده، از این تجربه لذت زیادی خواهم برد."

این هافبک برجسته و البته با تجربه که از حضور در تیم ملی اسپانیا خداحافظی کرده است، اظهار داشت: می‌خواستم آماده شوم و بعد بازی کنم. اما گواردیولا گفت از ابتدا در ترکیب بازی با شالکه هستم. من فقط اندکی قبل از بازی استراحت داشتم. چون در این چند روز مرتب در رفت و آمد بودم. البته شرایط آمادگی‌ام خوب است و آماده انجام بازی بودم.

آلونسو که در مونیخ پیراهن شماره 3 را در اختیار گرفته،‌ امیدوار است به مرور با هم‌تیمی‌هایش به هماهنگی آرمانی رسیده و به تیم قهرمان بوندس‌لیگا کمک کند.

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، مهاجم ملی‌پوش بایرن از این که تیمش در زمین شالکه یک امتیاز گرفت، ناراحت است.

شب گذشته بایرن مونیخ در آخرین مصاف انجام شده از هفته دوم رقابت‌های بوندسلیگا یک بر یک در ورزشگاه ولتینز‌آره‌نا مقابل شالکه، رقیب دیرینه‌اش متوقف شد. بعد از این بازی خارج از خانه توماس مولر اظهار داشت:بازی با شالکه دیداری سراسر جنگ و رقابت بود. شالکه خیلی خوب تلاش کرد. بعد از حدود 20 دقیقه دیگر صاحب موقعیت مشخصی نشدیم.وی ادامه داد: با تساوی یک بر یک در ولتینز‌آره‌نا بدیهی است راضی نیستم. واقعا از این که فقط یک امتیاز گرفتیم و با خود به مونیخ می‌بریم، عصبانی هستم. از این بابت اصلا خوشحال نیستم.در این مصاف پس از آنکه روبرت لواندوفسکی،‌ گل مونیخی‌‌ها را دقیقه 10 به ثمر رساند، بندیکت هوودس،‌مدافع ملی‌پوش و آلمانی شالکه دقیقه 62 گل تساوی را زد.

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، لوتار ماتئوس، کاپیتان سابق بایرن مونیخ، از این باشگاه به دلیل به خدمت گرفتن ژابی آلونسو انتقاد کرد.
    بایرنی ها در این تابستان تونی کروس را به رئال فروختند اما بعد از مصدومیت خاوی مارتینس، ژابی آلونسو را از رئال خریدند؛ انتقالی که ماتئوس معتقد است چندان با سیاست های گذشته باشگاه هماهنگ نیست.او به اسکای گفت: "در پست آلونسو یک بازیکن عالی داشتیم که او را به رئال دادیم. با این دستمزدی که آلونسو دریافت می‌کند، می‌توانستیم تونی کروس را در تیم نگه داریم. در کل، از سیاست ترانسفر باشگاه سردرنمی‌آورم. بایرن همیشه تلاش می‌کرده ملی‌پوشان آلمانی را به مونیخ بیاورد، اما نمی‌فهمم چرا به جای سامی خدیرا، آلونسو را آوردند. باشگاه به آمدن خدیرا تمایل داشت، اما گواردیولا نه. به نظر من بایرن نسبت به زمانی که زیر نظر فان‌خال هدایت می‌شد، از مسیر خود خارج شده است."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که سینان کورت، ستاره جوان بوروسیا مونشن گلادباخ را به خدمت گرفته است.
    این هافبک 18 ساله تاکنون در رقابت های بوندسلیگا به میدان رنفته اما 24 بازی در لیگ زیر 19 ساله ها برای گلادباخ انجام داده است. او که عضو تیم زیر 18 ساله های آلمان نیز بود، با زدن 16 گل، کمک کرد تا تیمش فصل گذشته در رتبه ششم لیگ قرار بگیرد و این درخشش باعث شد تا بایرن او را با قراردادی چهار ساله به خدمت بگیرد.در بیانیه باشگاه بایرن آمده است:" یکی از بزرگترین استعدادهای فوتبال آلمان به بایرن آمده است. سینان کورت از بوروسیا مونشن گلادباخ، قراردادی 4 ساله با بایرن امضا کرد."با توجه به بازیکنان زیادی که گواردیولا در این فصل در اختیار دارد، بعید است کورت در این فصل فرصت بازی در بایرن را پیدا کند و به احتمال بسیار زیاد با تیم جوانان بایرن کار خواهد کرد. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، فوق ستاره تیم فوتبال بارسلونا با مصدویت جزئی رو به رو شده است.

باشگاه بارسلونا لحظاتی قبل با تایید مصدومیت لیونل مسی به دلیل ضرب خوردگی کشاله ران اعلام کرد که وی در دیدار های ملی هفته آینده علی الخصوص دیدار دوستانه تیم های آرژانتین - آلمان و همچنین مسابقه صلح که به دعوت پاپ در شهر رم ایتالیا برگزار خواهد شد، شرکت نخواهد کرد.هچنین پس از آزمایش های امروز صبح مشخص شد که مونیر الحدادی مهاجم جوان بارسا دچار هیچ گونه مصدومیتی نشده است و می تواند در دیدار های هفته آینده تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا حضور یابد. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، بعد از تساوی 0-0 روز گذشته اتلتیکو مادرید مقابل رایو وایکانو در وایکاس، دیگو سیمئونه، سرمربی روخی بلانکوس به طور واضح اعلام کرد که فعالیت این تیم در نقل و انتقالات هنوز به پایان نرسیده است.

بنا به گزارش َAS، صبح امروز رسانه های ایتالیایی گزارش دادند که اتلتیکو مادرید بعد از خرید ماریو مانژوکیچ از بایرن مونیخ، این بار پیشنهادی برای جذب ژردان شکیری، ملی پوش سوئیسی این تیم ارائه خواهد کرد. شکیری 22 ساله، که پیش از این نیز با انتقال به کالدرون لینک شده بود، توانایی بازی در جناحین یا خط هافبک را دارد و این مشخصات بازیکنی است که مربی آرژانتینی دنبال می کند.مانع اصلی بر سر راه اتلتیکو مادرید این است که باشگاه یوونتوس نیز به جذب بازیکن سابق بازل علاقه دارد. تصور می شود که شکیری انتقال به تورین را ترجیح می دهد، و از این رو مدیران اتلتیکو تلاش می کنند تا نظر این بازیکن را تغییر دهند.علاوه بر شکیری، اتلتیکو همچنان به جذب لاوتزی، مهاجم آرژانتینی پاریسن ژرمن و آلسیو چرچی از تورینو نیز علاقه دارد. انتظار می رود که پیش از پایان مهلت نقل و انتقالات، اتلتیکو یکی از اهداف خود را به خدمت بگیرد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

،ستاره و مهاجم سابق مونیخیها خرید جدید باشگاه سابق خود را تحسین نمود واعتقاد دارد بایرن بکی از بهترین مدافعان لیگ ایتالیا را به خدمت گرفته است .

لوکا تونی در مصاحبه با اشپورت وان درباره خرید مهدی بن عطیه توسط بایرن مونیخ افزود :" من به بایرن بابت این انتقال تبزیک می گویم وآنان را تحسین می کنم .بن عطیه یکی از بهترین مدافع ایتالیا در طی فصول گذشته بود.خرید چنین بازیکنانی همواره سخت است اما من خوشحالم که بایرن توانست سرانجام آن را انجام دهد ."

مهاجم سابق بایرن مونیخ ادامه میدهد :"او بسیار قوی و زیزک است او بازیکنی بسیار بزگ می باشد.بن عطیه همواره دارای سرعت خوبی است که میتواند از دفاع به حمله جابه جا شود این بازیکن بسیار تاکتیکی است و میتواند در موقعیتهای خوبی برای گلزنی قرار بگیرد بن عطیه همچنین تبحر خاصی در زدن ضربات سر و بازی هوایی دارد."

لوکا تونی مهاجم حال حاضر هالاس ورونا در پایان سخنانش درباره علاقه اش به تیم سابقش عنوان نمود :"من هنوز بایرن را دوست دارم وبازیهای آن را دنبال می کنم همگان می دانند بایرن و یووونتوس در کنار فیورنتینا همواره در قلب من جای دارند من امیدوارم بایرن در کنار یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا موفق ظاهر شود."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، با اضافه شدن ژابی آلونسو و مهدی بن عطیه به جمع سرخ پوشان، تعداد ملیت ها در بایرن باز هم افزایش یافت. اکنون پنج بازیکن از اسپانیا در تیم تحت هدایت پواردیولا وجود دارد که باعث شده ملیت اسپانیایی پس از آلمانی با یازده بازیکن، بیشترین توده را در بین ملیت ها داشته باشد.
    بیست و هفت بازیکن بایرن از دوازده کشور مختلف گرده هم آمده اند که این تعداد بایرن را به چند ملیتی ترین تیم تبدیل کرده است. بر همین اساس بایرن حتی می تواند یک تیم یازده نفره کامل بدون بازیکنان آلمانی به میدان بفرستد با ارزش تقریبی 280 میلیون یورو !

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، کاپیتان تیم فوتبال بایرن‌مونیخ از حضور عجیب ژابی آلونسو در ترکیب سرخ‌پوشان دفاع کرد.

شب گذشته پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی بایرن از آلونسو در ترکیب تیمش در بازی هفته دوم بوندس‌لیگا مقابل شالکه (تساوی یک بر یک) استفاده کرد. اقدامی که باعث تعجب بسیاری بود زیرا تصور عمومی این بود وقتی این تازه‌وارد جمعه معرفی شده و فرصت کافی برای حضور در تمرینات تیم جدیدش نداشته، در ترکیب بازی قرار نمی‌گیرد.در این ارتباط فلیپ لام به حمایت از اقدام مربی‌اش پرداخت. وی گفت: آلونسو بازیکنی بسیار بسیار با تجربه است که در ممالک‌ مختلف و تیم‌های درجه یک بازی کرده و رشد کرده است. از این جهت برایش حضوری سریع در ترکیب بایرن، مشکل‌ساز نبود.وی داد: ژابی توانایی بالایی در پاس دادن دارد. در جنگ‌های تن به تن هم قوی است و با حضور سریعش به ما کمک کرد.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

، پس از جذب سینان کورت از مونشن گلادباخ، باشگاه بایرن مونیخ انتقال قرضی جولین گرین به هامبورگ را تایید کرد.
    گرین 19 ساله که فصل گذشته جایی در ترکیب ثابت بایرن نداشت، این فصل را در هامبورگ سپری خواهد کرد تا نخستین بازی رسمی خود در بوندسلیگا را تجربه کند. این قرارداد یک ساله خواهد بود و باشگاه هامبورگ حق دائمی کردن قرارداد این بازیکن را نخواهد داشت.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

صفحه 25 از 41 نخستنخست ... 15232425262735 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)