[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلیلش اینه که میخوان واسه یه کنسول مخصوص ( فک کنم مال خود شرکت ea هستش یا یه چیز تو همین مایه ها ) بازی رو به فروش برسونن تا کنسولشونم بیشتر به چشم بیاد .
منم فک میکنم شایعه باشه . یکی از اصلی ترین فروشا مال pc هستو این کار میتونه به ضررشون تموم شه .
درست مثه همون gta v که این همه حرفو حدیث ازش بودو گفتن واسه pc نمیاد ولی آخرش دست بروبچ رازورز در نکنه که زد بازی رو هک کردو نسخه ی کاملشو واسه pc گذاشت رو نت .
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جای دور نریم شرکت سونی بازی god of war رو هیچ به صورت رسمی روی کامپیوتر نزده اما نسخه های وجود داره که توسط دیگر شرکت ها تغیر
داده شده یعنی god of war که فقط رو کنسول های سونی قابل اجرا بود روی کامپیوتر هم قابل اجرا کردندش اما مثل pes در راهنمای کلید های از
کلید های دسته سونی استفاده شده
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
اگه تیم ملی ایران در بین تیم های ملی حضور داشته باشه( ممکنه با نصب پچ تیم ملی ایران اضافه شه) ممکنه ایران هم بهت پیشنهاد بده.
اینجوری نیست که با نصب پچ حتما ایران پیشنهاد میده.
ممکنه تیم ملی اسپانیا هم بهت پیشنهاد بده ولی ایران نده.
کاملا شانسیه.
در مورد تیم های بزرگ به عملکرد بستگی داره ولی در مورد ایران و خیلی از کشور های دیگه این پیشنهاد شانسیه
LEGENDARY
پچ لیگ برتر نصب کردم اما موقعی که داخل کریر میرم در مرحله لود می ایسته ،لودش تا نزدیک آخر میره و می ایسته مشکل کجاست؟
من بعد 2 یا 3 سه فصل دیگه میزنم بره روز بعد کرش میکنه چیکار کنم ؟
بعدش یک پچ کم حجم که تیم ملی ایران رو داشته باشه چیه؟
چجوری از صفحه عکس بگیرم ؟
من همم برام همین مشکل به وجود اومد و دیگه کریرم جلو نمیره![]()
forza milan
این قسمت همونجوری که از اسمش پیداس آکادمیه تیمته , به این صورت که شما یکی از اون افرادی که بهت معرفی شده رو انتخاب میکنی و بعدش به یه نقطه ی مشخص از جهان برای ماموریت میفرستی تا بازیکن ( بازیکنای ) پست های مورد نظرت رو در سنین پایین ( 15 تا 18 ) پیدا کنه و شما در صورت تمایل با اون بازیکنا قرارداد میبندیو وارد تیم میکنیشون .
البته بازیکنای زیر 17 سال رو نمیتونی وارد تیم کنیو باید منتظر شی سنشون به 17 برسه .
این بازیکنا همشون ساخته ی خود بازی هستنو هیچکودوم بازیکنای واقعی نیستن . این بخش میتونه سود خوبیم بهت بده چون تو این بازیکنا رو خیلی مفت خریداری و با حقوق خیلی کم وارد تیم میکنیو بعدش میتونی به یه قیمت مورد توجه بفروشی ( اگه اشتباه نکنم بازیکنا رو 50 هزار میخری ولی یدفعه میبینی ارزش بعضیاشون بیش از 1 میلیونه )
رفاقت ریده
ویرایش توسط INDECENT : 08-15-2013 در ساعت 09:18
سلام من تمیمم میلانه و فصل اول قهرمان لیگ و لیگ قهرمانان شدم .از آرسنال و لیورپول تو مای جاب پیشنهاد داشتم ولی وقتی روشون apply میکنم دیگه جوابی از باشگاه نیومده !!! باید تا کی منتظر بمونم .
رفاقت ریده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)