به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
ماریا کالخون: تلخ و شیرین ترین گلی بود که تا به حال به ثمر رسانده بودم
مهاجم رئال که شب گذشته مقابل تیم سابقش گلزنی کرد نمی داند خوشحال باشد یا ناراحت
خوسه ماریا کالخون مهاجم باشگاه رئال مادرید خوشحالی اش را از پیروزی 4 بر صفر این تیم در دیدار شب گذشته مقابل اسپانیول ابراز کرد.کاخون 24 ساله که تابستان امسال اسپانیول را به مقصد رئال ترک کرد شب گذشته در دیدار مقابل تیم سابقش موفق به گلزنی شد.او در مورد این گل به وب سایت باشگاه رئال می گوید:" از پیروزی و از اینکه در این بازی گل زدم بسیار خوشحالم. اما باید بگویم تلخ و شیرین ترین گلی بود که تا به حال در دوران فوتبالم به ثمر رسانده بودم چرا که این گل مقابل تیم سابقم بود.""بعد از گل خوشحالی نکردم. برای اسپانیول هم همیشه آرزوی موفقیت می کنم."رئال مادرید با این پیروزی 13 امتیازی شد و تا رده سوم جدول رده بندس صعود کرد.
goal.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
کریس رونالدو: می خواهم دوباره رکورد آقای گلی را جابجا کنم
ستاره پرتغالی رئال مادرید عزم خود را جزم کرده تا در فصل جدید رقابتهای لالیگا رکورد گلزنی تازه ای از خود به جای بگذارد
Getty
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید معتقد است که می تواند به رکوردشکنی در به ثمر رساندن گل در رقابتهای لالیگا ادامه دهد و بار دیگر عنوان پی چی چی رقابتهای لالیگا را مال خود کند.طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، رونالدو در تمامی تورنمنت های برگزار شده در فصل گذشته توانسته بود تا 41 گل برای تیمش به ثمر برساند و این رکورد را به نام خودش ثبت کند ولی لیگ حرفه ای فوتبال اسپانیا تعداد گلهای رونالدو را 40 گل ثبت کرده و یکی از گلهایی که رئال وارد دروازه رئال سوسیداد نموده بود را به اسم په په ثبت کرده است
در هر صورت رونالدو جایگاه مارکای امسال را مال خود کرده و در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست و هررکوردی می تواند شکسته شود. امیدوارم تا بتوانم از رکورد پیشینم پیشی بگیرم ولی می خواهم از هم تیمی هایم به خاطر دست یابی به عاین عنوان تشکر کنم. باید ببینیم که در آینده چه خواهد شد. هیچ وقت نمی دانی که چه اتفاقاتی ممکن است بیفتد ولی فکر می کنم که می توانم رکورد قبلی ام را بشکنم.»رونالدو درادامه صحبتهایش درمورد پیروزی 0-4 رئال مقابل اسپانیول در رقابتهای لالیگا که در آن دیدار نتوانست به گل برسد ولی دو گل را برای هم تیمی هایش ساخته و پرداخته کرد، گفت:« من دوست دارم تا به هم تیمی هایم کمک کنم که گل بزنند؛ این هم بخشی از کار من است. آنها توپ را به من پاس می دهند و من همبه آنها پاس می دهم.من همیشه نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا تیم به پیروزی برسد.»رونالدو با گلهایی که در فصل گذشته به ثمر رساند توانست رکورد تلمو ساررا و اوگو سانچس را که هر دو 38 گل در 30 و 35 دیدار به ثمر رسانده بودند بشکنداو تنها بازیکن در تاریخ فوتبال است که توانست در رقابتهای یک فصل لیگ 40 گل یا بیشتر به ثمر برساندلیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا فصل گذشته در 33 دیدار لالیگا 31 گل برای تیمش به ثمر رسانده بود ولی رکورد گلزنی این دو بازیکن در مجموع تمام تورنمنتها در عد 53 برابر بود.
یه روز خوب میاد ...
مورينيو:اميدوارم نوري شاهين دو هفته ديگر برگردد .
مربي 48 ساله روز دوشنبه جايزه بهترين مربي فصل پيش را گرفت.
ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید انتظار دارد که نوری شاهین دو هفته بعد به میادین برگردد. او در پیشفصل دچار مصدومیت زانو شده بود.
شاهین هنوز بازی رسمی برای رئال انجام نداده و اخیرا گفته مطمئن نیست چه زمانی برمیگردد، اما طبق گفته او تا حالا ریکاوری مطابق برنامه پیش رفته است.
با این حال مورینیو گفته شاید او دو هفته دیگر به میادین بازگردد: «امیدواریم شاهین دو هفته دیگر در تیم ما باشد. تعطیلات مسابقات ملی در جریان است و این برای ریکاوری او خوب است.»
شاهین در لیست بازیکنان دعوتشده به تیم ملی ترکیه برای دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل آلمان حضور نداشت.
گاس هیدینک، مربی ترکیه هم انتقال شاهین به مادرید را زیر سوال برده و گفته او بهتر بود در بروسیا دورتموند میماند.
مورینیو روز دوشنبه جایزه میگل مونیوس را گرفت و به این ترتیب بهترین مربی فصل گذشته لالیگا شد.
او البته گفت: «مهمتر این است که یک بازی در لیگ را ببریم، همان طور که اسپانیول را بردیم، تا این که بخواهیم این جایزه را ببریم.»
مادرید با برد چهار بر صفر در خانه اسپانیول در لالیگا سوم است و یک امتیاز کمتر از بارسلونا دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
رونالدو: رکورد گلزني خود را افزايش مي دهم
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در مراسم مارکا 2011 گفت: رکورد گلزني خود را افزايش مي دهم
ورزش سه - به نقل از سایت رسمی روزنامه مارکا، کریستیانو رونالدو مهاجم گلزن تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: قصد دارم برای سالهای سال در ترکیب رئال مادرید بدرخشم و گل بزنم؛ اما مسئله ثبت رکورد برایم در اولویت نیست و موفقیت تیم از همه چیز مهمتر است.
رونالدو ادامه داد: رکورد گلزنی خود را افزایش میدهم و اطمینان دارم که در هر فصل به شرایط بهتری در فوتبال حرفهای دست پیدا میکنم.
مراسم روزنامه مارکا که معمولا از سوی بسیاری از روزنامههای کاتالونایی، آندلوسی، گالیسیایی و باسکی تحریم میشود روز گذشته با حضور ورزشکاران اسپانیایی و لژیونرهای کشورهای مختلف برگزار شد و جدا از فوتبال به قهرمانان تنیس، دوچرخهسواری و هندبال اسپانیا نیز از طرف روزنامه مارکا جوایزی اهدا شد.بهترینهای لالیگا در هر فصل از سوی روزنامههای معتبر اسپانیایی انتخاب میشوند که معمولا هر روزنامهای با دعوت میهمانان نامی و مشهور سعی در خودنمایی بیشتر دارد.
چرا مورينيو بهترين مربي دنيا است؟
روزنامه اسپورت کاتالونيا انتخاب روز گذشته روزنامه مارکا در بخش بهترين مربي فصل را عجيب، غير کارشناسي و مضحک توصيف کرد
ورزش سه - سایت رسمی روزنامه اسپورت کاتالونیا با بی اهمیت دانستن مراسم مارکا انتخاب خوزه مورینیو به عنوان بهترین مربی فصل فوتبال اسپانیا را مضحک و عجیب دانست.این سایت خبری البته اشارهای کوتاه به انتخاب والدس و مسی داشت؛ اما به گزینه مورینیو پرداخت و نوشت: روزنامهای که حامی مالی مجموعه ورزشی برنابئو است مگر میتواند مربی دیگری غیر از مورینیو را انتخاب کند؟
جایزه مخصوص میگل مونیوز به عنوان بهترین مربی فصل از سوی روزنامه مارکا روز گذشته به خوزه مورینیو تقدیم شد.
اسپورت کاتالونیا نوشت: میشود بگویید چرا مورینیو بهترین مربی دنیا است؟ این تصمیم مارکا همه را متعجب کرد حتی خود مورینیو را.
اسپورت کاتالونیا به دوم شدنم رئال مادرید در سال گذشته اشاره کرد و نوشت: از همکارانمان در مارکا می خواهیم دلایل انتخاب خوزه مورینیو را در فصلی که جوزپه گواردیولا به همه افتخارات رسیده اعلام کنند تا همه متوجه شوند.
سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از اين که از سوي روزنامه مارکا به عنوان بهترين مربي فصل گذشته انتخاب شد، با حالت تمسخر آميز گفت که خدا را شکر ميکنم چرا که محروميتم از نشستن بر روي نيکمت رئال مادريد در ليگ قهرمانان منجر به موفقيت تيم شد
ورزش سه - روزنامه مارکا اسپانيا، ژوزه مورينيو را به عنوان بهترين مربي فصل گذشته انتخاب کرد. در مراسم اهداي جايزه آقاي خاص باز هم دست از سخنان جنجالي و تمسخرآميز خود بر نداشت.
وي در واکنش به محروميتش از سوي کميته انضباطي يوفا با حالت تمسخرآميز گفت: خدا را شکر که مرا محروم کردند، چرا که در هر دو ديداري که در ليگ قهرمانان اروپا محروم بودم تيم پيروز شد.
مورينيو با تشکر و قدرداني از تنظيم کنندگان اين مراسم گفت: از برگزار کنندگان اين مراسم کمال تشکر را دارم. اما من خودم را بهترين مربي نميدانم؛ جايزه من فقط زماني است که تيم روز خوبي را پشت سر ميگذارد و نمايش درخشاني را ارائه ميدهد. همچنان که روز گذشته مقابل اسپانيول اين مساله رخ داد و توانستيم آن را تيم را با نتيجه چهار بر صفر شکست دهيم. اميدوارم فصل بسيار خوبي را پشت سر بگذاريم و موفقيتهاي زيادي را کسب کنيم. اين مهمتر از هر جايزه فردي است.
آقاي خاص در ارزشيابي خود از فصل گذشته هم، تصريح کرد: فصل خوبي برايم بود چرا که توانستيم جام حذفي اسپانيا را که مدتها بود رئال مادريد در حسرت کسب آن بود بالاي سر ببريم، آن هم با شکست حريف سنتي تيم يعني بارسلونا. در لاليگا هم امتيازات خوبي را جمعآوري کرديم، اما با اين وجود بارسلونا امتيازات بيشتري نسبت به ما به دست آورد و قهرمان شد. در ليگ قهرمانان اروپا هم نمايش بسيار خوبي داشتيم و بيشترين امتياز را در مرحله گروهي جمعآوري کرديم.
مورينيو روز يکشنبه هم بعد از پيروزي تيمش مقابل اسپانيول باز هم دست از سخنان تحريک آميز و جنجالي خود عليه بارسلونا برنداشت. در نشست خبري بعد از بازي وقتي خبرنگار راديو کاتالونيا سوالي را با زبان کاتالونيايي از مورينيو پرسيد، اما او با وجود اين که اين زبان را به خوبي ميدانست از پاسخ دادن خودداري کرد و گفت: معذرت ميخواهم. لطفا با زبان اسپانيايي سوالتان را مطرح کنيد.
هیدینک: شاهین با انتخاب مادرید اشتباه کرد
سرمربی تیم ملی فوتبال ترکیه معتقد است که بازیکن ترکتبار فصل قبل بورسیادورتموند با حضور در رئال اشتباه کرده است.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه فناتیک، گاس هیدینک اظهار داشت: به لحاظ اعتبار خیلی خوشحال شدم وقتی پایان فصل گذشته شنیدم نوری شاهین از بورسیادورتموند آلمان به رئال مادرید پیوسته است، با این انتقال او نشان داد میخواهد در جمع کهکشکانیهای مادریدی سری توی سرها درآورد؛ اما به لحاظ فنی اکنون چنین باوری در مورد او ندارم.
این مربی هلندی افزود: حضور در تیمی مثل رئال مادرید آرزوی همه بازیکنان است؛ اما این بحث مطرح است چه زمانی در طول دوران ورزشی یک بازیکن چنین انتقالی روی دهد.
وی ادامه داد: من به تصمیمی که او گرفت، احترام میگذارم. اما وقتی میبینم او همچنان اسیر مصدومیت است، ناراحت میشوم و واکنش نشان میدهم.
او تصریح کرد: اگر او بازهم در دورتموند میماند و یکی، دو سال دیگر کار میکرد به ثبات بیشتری میرسید و آن وقت میتوانست در وضعیت بهتری به تیم مطرح اسپانیا ملحق شود.
شاهین که فصل گذشته یکی از ارکان اصلی دورتموند در کسب عنوان قهرمانی بوندس لیگا بود، یکی از خریدهای تابستانی سفید پوشان بود. اما از زمانی که به تیم مادریدی پیوسته با مشکل مصدومیت مواجه بوده است.
این موضوع سبب شده تا کارشناسان و اهالی مطبوعات کشور جنوب قاره به تیم تحت رهبری خوزه مورینیو خرده گرفته و خرید این بازیکن را کاملا اشتباه تلقی کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پدراوزیل: دربارسا10 نفر برای مسی بازی می کنند ولی دررئال این طور نیست
پدر مسعوت اوزیل در صحبتهایی اعلام کرده که پسرش در هربازی بین 12 تا 14 کیلومتر می دود و این واقعا او را فرسوده و خسته می کند
مسعوت اوزیل یکی از ستاره های باشگاه رئال مادرید است.اگر لیونل مسی پیراهن شماره 10 بارسلونا را برتن می کند، اوزیل هم ستاره شماره 10 رئال است.البته پدر اوزیل معتقد است که تفاوتهای زیادی میان نحوه بازی بازیکنان رئال و بارسلونا در قبال بازیکن شماره 10شان وجود دارد .مصطفی اوزیل، پدر مسعوت اوزیل، ستاره ترک تبار باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی که در روزنامه ولت ام سونتاگ منتشر شد، به این نکته اشاره کرده که پسرش هنوزبه اوج پتانسیلش نرسیده است. پدر اوزیل در صحبتهایی دراین باره گفت:« ببینید بارسلونا چطور بازی می کند.آنجا 10 بازیکن تیم درخدمت مسی هستند و برای مسی بازی می کنند. در رئال مادرید، مسعوت هم بازیکن شماره 10 است ولی دیگران برای او بازی نمی کنند.»در جریان این گفتگو مصطفی اوزیل گفته:« پسرم در هر بازی بین 12 تا 14 کیلومتر می دود..توپ را از خط دفاعی زمین می گیرد و آن را به جلو می آورد. این انرژی زیادی را می طلبد. زمانی که اوزیل تلاش زیادی بکند، مبدل به قلب تیمش خواهد شد.»
goal.com
غیبت کاتالونیایی ها در مراسم اهدای جوایز سالانه مارکا
جوایز برترین های فصل 1-2010 به انتخاب روزنامه مارکا عصر دوشنبه به برگزیدگان اهدا شد
دوشنبه شب روزنامه مارکا جایزه برترینهای فصل 1-2010 را اهدا کرد و در اینجا می توانید شما تصاویر منتخب این مراسم را تماشا کنید:
1- نفر دوم از سمت چپ، در ردیف جلویی نماینده باشگاه بارسلوناست که جایزه مسی ووالدس را به نمایندگی از آنها دریافت کرده است
2
3-اسکار کامپیو، سردبیر مارکا جایزه رونالدو را به او اهدا کرد
4- آلفردو دی استفانو هم جایزه بهترین مربی فصل گذشته لالیگا را به مورینیو داد
5- جاناتان سوریانو و جوایز دریافتی اش
6- احوالپرسی برترین گلزن لالیگا و برترین بازیکن اسپانیایی فصل گذشته رقابتها در حضور آقای خاص
7- متئو لائوس داور برگزیده فصل گذشته لالیگا در میان تشویقهای مورینیو، رونالدو و سایرین برای دریافت جایزه اش روی سن می رود
goal.com
معاوضه ی تهوز با خديرا
مهاجم آرژانتيني شماره 32 منچسترسيتي طبق ادعاي روزنامههاي اسپانيايي با سامي خديرا معاوضه مي شود.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، کارلوس آلبرتو تهوز بازیکن پیشین تیمهایی چون بوکاجونیورز، کورینتیانس، وستهام و منچستریونایتد این روزها یاغی منسیتی توصیف میشود و مشکلات زیادی بین او و کادر مربیان تیم وجود دارد.
مشتریان زیادی نیز برای خرید و تصاحب او صف بستهاند و از جمله آنها میتوان به آنژی روسیه، پاری سنژرمن و تاتنهام اشاره کرد.
در این میان منابع خبری با انتشار خبری مشترک که به تایید باشگاه رئال مادرید نرسیده مدعی شدند که تهوز در آستانه معاوضه با سامی خدیرا قرار دارد و این احتمال وجود دارد که در نیم فصل دوم لالیگا تهوز را زیر دست مورینیو مشاهده کنیم.
مصدومیت احتمالی خدیرا نقطه سیاه این معاوضه است و منسیتی باید پیش از آغاز مذاکرات رسمی از صحت و سلامت این بازیکن آلمانی اطمینان کامل کسب کند.
بسیاری از کارشناسان حضور تهوز را در کنار بنزما و هیگواین بسیار ارزشمند و مفید ارزیابی میکنند.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)