Design & Developed BY Patira

صفحه 25 از 112 نخستنخست ... 1523242526273575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd آنچلوتي و تمجيد از فرگوسن !

مربي ايتاليايي در صحبتهايي اعلام کرده که کمتر کسي مثل سرالکس فرگوسن فوتبال را درک مي کند و او را بي نظير خوانده است

ورزش سه - کارلو آنچلوتی مربی سابق باشگاه چلسی در صحبتهایی به تمجید از سرالکس فرگوسن مربی یونایتد پرداخته و اعلام کرده که سرالکس بی نظیر است این مربی ایتالیایی بعد از آنکه در کسب جام قهرمانی لیگ برتر با چلسی نو مقابله با یونایتد ناکام ماند از سمت خود برکنار شد و اکنون در صحبتهایی با لا رپوبلیکا به تمجید از سرالکس فرگوسن پرداخته:« فرگوسن به عنوان یک مربی بی نظیر است. این او نیست که تمرینات تیم را مدیریت می کند؛ را که سرالکس نمایدگان زیادی دارد و کادر زیر دست او فوق العاده است. کمتر کسی مثل سرالکس فوتبال را درک می کند.»

4. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

دخه آ: ماجرای دونات،آنچه که شنیدید نبود؛ فروشنده ها از ماعذرخواهی کردند

دروازه بان اسپانیایی باشگاه منچستریونایتد در گفت و گو با کادناکوپه از داستانی دوناتی که برایش دردسرساز شد می گوید

چند روز پیش خبرگزاری های مختلف اروپایی اعلام کردند که داوید دخه آ ،دروازه بان اسپانیایی باشگاه منچستریونایتد یک دونات خورده و پول آن را پرداخت نکرده تا این ماجرا برایش دردسرساز شود.
    دراین میان این دروازه بان جوان اسپانیایی در گفت و گو با کادناکوپه در مورد اتهامی که به او در مورد دزدی دونات زده شده بود گفت:« این یک داستان کم اهمیت است. درنهایت فروشندگان مغازه از ما عذرخواهی کردند.»
    او این ماجرا را این طور شرح داد:«پسرعمویم و یکی از دوستانم برای دیدار با من از اسپانیا به منچسترآمده بودند و با هم به خرید رفتیم. چند دونات و چند چیز دیگر برداشتیم. یهو به یاد آوردم که کیف پولم همراهم نیست و خواستم به سمت ماشین بروم تا پولم را بیاورم. آنها فکر کردند که می خواهم بدون آنکه پول دونات را پرداخت کنم، از فروشگاه بیرون بروم. سعی کردم ماجرا را به آنها توضیح دهم ولی هنوز زبان انگلیسی من آنقدرها خوب نیست. در نهایت یک دختر اسپانیایی از راه رسید و به من در رساندن منظورم کمک کرد و مسئولان فروشگاه از ما عذرخواهی هم کردند.»
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فرگوسن:رونی می تواند به رکورد چارلتون برسد

سرالکس فرگوسن معتقد است که وین رونی در نهایت رکورد سربابی چارلتون رو خواهد شکست

سربابی چارلتون با زدن 249 گل برای منچستر یونایتد رکوردار گلزنی در این باشگاه است پس از هتریک رونی در مقابل آرسنال او اذعان کرد که همه تلاش خود را برای رسیدن به رکورد سربابی چارلتون خواهد کرد شماره 10 یونایتدها در حال حاضر 156 گل برای این تیم به ثمر رسانده و سرالکس فرگوسن می گوید هیچ دلیلی وجود ندارد که رونی نتواند به این رکورد دست پیدا کند او در مجله inside united گفت او تنها 25 سال سن دارد و او فرصت این را دارد که تا 5 سال دیگر در سطحی بالا بازی کند و به نظر می رسد او فرصت این را دارد که حتی رکورد بازی رایان گیگز رو هم بشکند
    mufctalk

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

فرگوسن: روني مي تواند بهترين گلزن تاريخ منچستريونايتد شود

روني در حال حاضر 156 گل براي يونايتدها به ثمر رسانده و با رکورد 249 گل بابي چارلتون فاصله زيادي دارد.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است وین رونی می تواند رکورد گلزنی سر بابی چارلتون در این باشگاه را بشکند و عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه منچستریونایتد را به دست بیاورد.

رونی در حال حاضر 156 گل برای یونایتدها به ثمر رسانده و با رکورد 249 گل بابی چارلتون فاصله زیادی دارد اما سرمربی اسکاتلندی معتقد است این مهاجم 25 ساله می تواند این رکورد را پشت سر بگذارد.

او در گفتگو با اینساید یونایتد گفت:" او تنها 25 سال دارد و فکر می کنم حداقل برای 5 سال دیگر می تواند در بالاترین سطح بازی کند.

اگر او مانند رایان گیگز مراقب خود باشد، می تواند تا پایان دهه چهارم عمرش هم بازی کند. این یک فرصت برای او و البته تیمش خواهد بود. او در این فصل هم می تواند رکوردها را بشکند و بیشتر از 30 گل به ثمر برساند."

رونی رقابت های این فصل را بسیار خوب آغاز کرد و تاکنون 9 بار برای تیمش گلزنی کرده است.

varzesh3

HALA MADRID

10. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

کد خبر : 52732 زمان ارسال : چهارشنبه 13/07/1390 09:35

فرگوسن پيش از رويارويي با ليورپول

شنبه دو هفته آينده منچستريونايتد صدرنشين ليگ برتر انگليس در ديداري حساسي به مصاف ليورپول تيم پنجم جدول خواهد رفت.
    سرآلکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد درباره اين ديدار که در ورزشگاه آنفليد و به ميزباني ليورپول انجام مي‌شود گفت که شاگردانش براي پيروزي در اين ديدار بايد بسيار خوب کار کنند چرا که ليورپول در اين فصل به رقيبي سر سخت تبديل شده و نسبت به فصل‌هاي اخير قوي‌تر شده است.
    وي افزود: در بازي‌هاي اخير مقابل ليورپول ضعيف ظاهر شده‌ايم. آن‌ها در هر دو ديدار اخيري که با هم داشته‌ايم پيروز شده‌اند و اين نااميد کننده است.
    بهترين مربي تاريخ باشگاه منچستريونايتد تصريح کرد: فضاي ورزشگاه آنفليد نقش تعيين کننده‌اي در اين ديدار دارد. هر بار که به اين ورزشگاه مي‌رويم انگار مي‌خواهيم بازي قرن را برگزار کنيم. بنابراين براي پيروز شدن در اين ديدار بازيکنان بايد تلاش‌شان را دو چندان کنند و بسيار خوب ظاهر شوند.
    فرگوسن همچنين درباره ديدار حساس شاگردانش با تيم متحول شده منچسترسيتي در داربي شهر منچستر گفت: اين ديدار فراتر از يک بازي فوتبال است. منچسترسيتي تيم خوبي است و همواره براي قهرماني رقابت‌ مي‌کند. آگرو با پيوستن به اين تيم نمايش خوبي از خود به خود به جا گذاشته است. او در محوطه جريمه بازيکن خطرناکي است. داويد سيلوا اسپانيايي هم بازيکن بسيار خوبي است و در اين فصل انتظارات را برآورده کرده است. بايد براي مقابله با همشهري‌ها آماده باشيم.

12. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    رونی
    اسم واقعی شما
    حمیدرضا

IranManUtdPersepolis

تشکر ها
    80
    تشکر شده 23 در 6 پست

manutd

[QUOTE=Crisronaldo79;41817] داويد دخه آ حضور در باشگاه منچستريونايتد را تاييد کرد

او که چند روز پيش با تيم زير 21 ساله هاي اسپانيا قهرمان اروپا شد، روز گذشته در تست پزشکي باشگاه انگليسي شرکت کرد.

داوید دخه آ، دروازه بان اتلتیکو مادرید، امروز تایید کرد که از باشگاه منچستریونایتد که به دنبال جانشینی برای فن در سار است، پیشنهاد دریافت کرده است.
    او که چند روز پیش با تیم زیر 21 ساله های اسپانیا قهرمان اروپا شد، روز گذشته در تست پزشکی باشگاه انگلیسی شرکت کرد.
    او در صفحه توئیترش نوشت:" باشگاه منچستریونایتد از من و خانواده ام دعوت کرد تا این باشگاه و شهر منچستر را ببنیم و پیشنهادی نیز برای خرید من ارائه داد."
    این در حالی است که سر الکس فرگوسن ماه گذشته گفته بود:" ما بر روی انتقال دخه آ کار می کنیم. ما به این نتیجه رسیدیم که او دروازه بانی است که باید به دنبالش باشیم.
    او دروازه بان جوانی است و می تواند جاشین فوق العاده ای برای فن در سار باشد."

14. 3 کاربر از پست مفید hrma تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

manutd

همه اعضا با هم صمیمی هستند.

ولبک: تعصب‌ و تنش باشگاهی در تیم ملی انگلیس وجود ندارد.

ستاره جوان منچستریونایتد معتقد است که در تیم ملی انگلیس تنش و تعصب باشگاهی وجود ندارد.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، دنی ولبک گفت: در شرایطی که بخش عمده نفرات دعوت شده به تیم ملی بازیکنانی از تیم‌های منچستریونایتد، منچسترسیتی، چلسی، آرسنال، لیورپول و تاتنهام هستند؛ اما فضای خوبی در تیم حاکم است، بازیکنان بدون تعصب و حس رقابت باشگاهی‌ به صورت یکپارچه در حال تمرین هستند و با شور خاصی به کار می‌پردازند.

این ستاره جوان که امسال در ترکیب شیاطین سرخ درخشان ظاهر شده است، توسط فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی به تمرینات فراخوانده شده است.
    وی افزود: قبلا تصور می‌کردم بازیکنان تیم ملی، تحت تاثیر تعصب‌های باشگاهی جدا از هم هستند؛ اما اکنون خلاف این موضوع را از نزدیک شاهد هستم.

این اظهارات در حالی منتشر شده که در سال‌های نه چندان دور ستاره‌ای همچون پل اسکولز عنوان کرد که تنش‌ها که از رقابت در سطح باشگاهی ناشی می‌شود، میان ملی‌پوشان وجود دارد.

اما ولبک در این باره اضافه کرد: در مورد تنش‌ها و موضوع رقابت‌های باشگاهی من هیچ اثری در ترکیب تیم ملی ندیدم، به عنوان مثال من و اندی کارول، از دو تیم باشگاهی به تیم ملی می‌آییم. در همین تیم ملی با ما هم دوست شدیم، اکنون خیلی هم با هم صمیمی هستیم و در مورد مسائل گوناگون با هم صحبت می‌کنیم.

او ادامه داد: همین ارتباط صمیمی را در بین سایر اعضا می‌بینم و هیچ گونه تنش و تنفری بخاطر عضویت در تیم باشگاهی میان اعضا وجود ندارد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

16. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

اميدواري فرگوسن به روني

سر الکس فرگوسن به وين روني توصيه کرد از بابي چارلتون بهترين گلزن تاريخ منچستر پيشي بگيرد.

وين روني در هفت بازي اخير خود در اين فصل 9 گل را به ثمر رساند تا اينکه در ماه گذشته روند گل‌زني‌اش با مصدوميت متوقف شد؛ مصدوميتي که او را تا دو هفته از ميادين دور نگه داشت.
    اين هفته با بازگشت روني به خط حمله‌ي منچستر در مونته‌نگرو، فرگوسن که احتمال مي‌دهد روني از چارلتون سبقت بگيرد و در صدر جدول گلزنان قرار گيرد گفت: من مطمئنم که او مي‌تواند از سر بابي چارلتون که شاهکار به حساب مي‌آمد، چيره شود.
    فرگوسن در گفتگو با "اينسايد يونايتد" افزود: او تنها بيست و پنج سال دارد. پس فکر مي‌کنم حداقل پنج سال ديگر فرصت دارد تا به بهترين وضعيت برسد و اگر مانند رايان گيگز از خودش مراقبت کند، مي‌تواند تا بعد از 30 سالگي‌اش هم بازي کند.
    هم اکنون روني با 156 گل در ليست گلزنان منچستر رده‌ي نهم را به خود اختصاص داده است يعني 93 گل کمتر از چارلتون؛ بازيکني که به طرز خيره کننده‌اي طي 17 سال حضورش در منچستريونايتد، 257 گل را در کارنامه خود به ثبت رساند.

18. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

manutd

سیلوا افسانه و آخرو خطرناک است.

فرگوسن: برای رویارویی با من‌سیتی آماده و باانگیزه هستیم.

سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد از مصاف با همشهری های ولخرج استقبال می کند.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: برای رویارویی با منچسترسیتی بسیار با‌انگیزه و آماده هستیم. از این که با این تیم مصاف خواهیم داد، خوشحالم؛ البته می‌دانم سیتی‌ها تیمی خیلی خوب دارند که با صرف هزینه‌ای بسیار ساخته شده‌ است. آنها با داوید سیلوا، صاحب بازیکنی افسانه‌ای هستند که البته باید کاملا مراقبش باشیم.

وی افزود: علاوه بر سیلوا آن‌ها صاحب مهاجم خطرناک دیگری به نام سرخیو آخرو هستند، گلزنی که تابستان امسال به این تیم آمد؛ اما خیلی سریع خودش را با شرایط آنجا وفق داد، از نظر من او گلزنی بسیار خطرناک است.

دربی شهر منچستر 23 اکتبر (یکشنبه اول آبان) انجام خواهد شد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

20. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فرگی بی صبرانه منتظر پایان دادن به پیروزی های لیورپول در آنفیلد

سرالکس فرگوسن اذعان می کند که منچستر یونایتد اجازه فرصتی دیگر به لیورپول رو نخواهد داد

یونایتدها پس از پایان بازی های ملی باید در اواخر این ماه دیداری حساس را مقابل لیورپول در آنفیلد انجام دهند یونایتدها ثابت کردند که کمتر تیمی قادر به شکست انها در اولدترفورد است اما با این حال انها نه تنها نتوانستند از دسامبر 2007 تا کنون در آنفیلد به پیروزی دست پیدا کنند بلکه متحمل سه شکست متوالی از رقیب سرسخت خود در انفیلد شده وسرالکس فرگوسن می کوشد که از فشار و استرس روی بازیکنان قبل از سفر15 اکتبر به لیورپول جلوگیری کند وی افزود : فضا و جو نقش بسیار مهمی در یک بازی ایفا می کند وهر موقع که ما به انجا(آنفیلد) میرویم گویا بزرگترین بازی قرن است
    mufctalk

22. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 25 از 112 نخستنخست ... 1523242526273575 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)