همه اعضا با هم صمیمی هستند.
ولبک: تعصب و تنش باشگاهی در تیم ملی انگلیس وجود ندارد.
ستاره جوان منچستریونایتد معتقد است که در تیم ملی انگلیس تنش و تعصب باشگاهی وجود ندارد.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، دنی ولبک گفت: در شرایطی که بخش عمده نفرات دعوت شده به تیم ملی بازیکنانی از تیمهای منچستریونایتد، منچسترسیتی، چلسی، آرسنال، لیورپول و تاتنهام هستند؛ اما فضای خوبی در تیم حاکم است، بازیکنان بدون تعصب و حس رقابت باشگاهی به صورت یکپارچه در حال تمرین هستند و با شور خاصی به کار میپردازند.
این ستاره جوان که امسال در ترکیب شیاطین سرخ درخشان ظاهر شده است، توسط فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی به تمرینات فراخوانده شده است.
وی افزود: قبلا تصور میکردم بازیکنان تیم ملی، تحت تاثیر تعصبهای باشگاهی جدا از هم هستند؛ اما اکنون خلاف این موضوع را از نزدیک شاهد هستم.
این اظهارات در حالی منتشر شده که در سالهای نه چندان دور ستارهای همچون پل اسکولز عنوان کرد که تنشها که از رقابت در سطح باشگاهی ناشی میشود، میان ملیپوشان وجود دارد.
اما ولبک در این باره اضافه کرد: در مورد تنشها و موضوع رقابتهای باشگاهی من هیچ اثری در ترکیب تیم ملی ندیدم، به عنوان مثال من و اندی کارول، از دو تیم باشگاهی به تیم ملی میآییم. در همین تیم ملی با ما هم دوست شدیم، اکنون خیلی هم با هم صمیمی هستیم و در مورد مسائل گوناگون با هم صحبت میکنیم.
او ادامه داد: همین ارتباط صمیمی را در بین سایر اعضا میبینم و هیچ گونه تنش و تنفری بخاطر عضویت در تیم باشگاهی میان اعضا وجود ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]