به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
حلول ماه مبارک رمضان بر مسلمین جهان مبارک باد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه نیایش و ستایش معبود، ماه میهمانی در محفل محبوب، ماه صیام و اطعام یتیمان و ماه ختم قرآن بر تمامی بندگان سبحان مبارک باد.
باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)، حلول ماه مبارک رمضان و بهار قرآن را به مسلمین جهان تبریک گفت.
دعای روز اول ماه مبارک رمضان
«اللهمَّ اجعل صِیامی فیهِ صِیامَ الصائِمین، وَ قِیامی فیهِ قِیامَ القائِمین، وَ نَبِّهنی فیهِ عَن نَومَةِ الغافِلین وَ هَب لی جُرمی فیهِ یا اِلهَ العالَمین، وَاعفُ عَنّی یا عافِیاً عَنِ المُجرِمین».
خدایا روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که مقبول توست قرار بده و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی مقرر فرما و مرا از خواب غافلان هوشیار و بیدار ساز و در این روز جرم و گناهم را ببخش و از زشتی هایم عفو فرما، ای عفو کننده از گنهکاران.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ali
only
karimi
کریمی : جواب «فتح ا… زاده» و «کرار» را در زمین می دهم
پرسپولیس اف سی : کاپیتان این فصل پرسپولیس هم در پاسخ به این سؤال که غیبت بازیکنان ملی پوش این تیم در اردوی ترکیه چقدر در کار این تیم در آغاز فصل جدید تأثیرگذار است، گفت: فکر می کنم که بازیکنانی که به پرسپولیس آمده اند، بر اساس نیاز مربی و فهرستی بوده که به مسؤولان باشگاه داده شده و فکر می کنم که نیازهای مربیان برآورده شده باشد. ما باید در نظر بگیریم که این اسکلت تیمی که در پرسپولیس باقی مانده است در دو فصل گذشته باعث قهرمانی این تیم در جام حذفی شده که جا دارد من به همه آن ها تبریک بگویم.
وی ادامه داد: درباره حضور نداشتن ملی پوشان پرسپولیس در اردوی ترکیه هم باید بگویم که به هر حال اولویت با تیم ملی است، اما با شروع لیگ و پشت سر گذاشتن چند بازی می توانیم با هم به هماهنگی برسیم.
شاید سایر تیم های لیگ هم این مشکل را داشته باشند، اما فکر می کنم بعد از ۵ هفته، هم بازیکنان هماهنگ می شوند و هم کادر فنی به ارنج اصلی خود می رسد.
کریمی که در این نشست به عنوان کاپیتان تیم پرسپولیس معرفی شد، در پاسخ به این سؤال که در پرسپولیس در چه پستی بازی خواهد کرد؟ گفت: من در تیم ملی با نظر کارلوس کی روش در پست هافبک دفاعی بازی می کنم. در پرسپولیس هم با نظر کادر فنی هر جایی که لازم باشد، بازی می کنم و تلاش می کنم بهترین بازدهی را داشته باشم.
کاپیتان پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که کریمی چگونه با انگیزه شده، گفت: اتفاق خاصی برای من نیفتاده، همیشه سعی کردم بهترین بازی را انجام دهم، هر چند خیلی وقت ها موفق به انجام این کار نشدم ولی تلاش می کنم در تیم ملی و در باشگاه پرسپولیس خوب بازی کرده و دل مردم را شاد کنم.
fc-perspolis.com
ali
only
karimi
شماره پیراهن بازیکنان پرسپولیس مشخص شد
پرسپولیس اف سی : دیروز و در فاصله یک روز مانده به اولین بازی پرسپولیس در لیگ برتر شماره پیراهن های بازیکنان این تیم مشخص شد.
بر این اساس معلوم شد محمد نصرتی که پیشتر اعلام شده یود یکی از دو شماره ۵ یا ۳ را بر تن خواهد کرد پیراهن شماره ۶ که طی سال های متمادی متعلق به کریم باقری بوده و به نظر می رسید بایگانی خواهد شد را می خواهد و در فصل جدید با این پیراهن به میدان خواهد رفت.
از نکات جالب دیگر پوشیدن پیراهن شماره ۷ اسطوره پرسپولیسی ها توسط جوان اول این تیم حمیدرضا علی عسگری است که با رخصت این بازیکن ۲۲ ساله ازعلی پروین اتفاق خواهد افتاد.البته قبل از علیی عسگری محمد پروین هم این پیراهن را بر تن کرده بود.
ظاهرا حقیقی هم پیراهن شماره یک را حفظ کرده و معمارزاده با لباس شماره ۲۲ به میدان خواهد رفت. کریمی، کاظمیان، اولادی، ممدوتال و حمزه پور دیگر بازیکنان جدید پرسپولیس هم به ترتیب با پیراهن های شماره ۸-۱۷-۳۳-۳۰و ۳۲ به میدان خواهند رفت.شماره پیراهن بازیکنان پرسپولیس در فصل۹۱-۹۰ به عبارت زیر است:
۱ علیرضا حقیقی
۲ علیرضا محمد
۴ مجتبی شیری
۶ محمد نصرتی
۷ حمیدرضا علی عسگری
۸ علی کریمی
۹ مازیار زارع
۱۰ غلامرضا رضایی
۱۱ حسین بادمکی
۱۲ مسعود داستانی
۱۳ شیث رضایی
۱۴ محمد نوری
۱۵ سامان آقازمانی
۱۶ محمد منصوری
۱۷ جواد کاظمیان
۱۸ ابراهیم شکوری
۲۰ علیرضا نورمحمدی
۲۱ وحید هاشمیان
۲۲ میثاق معمارزاده
۲۳ امیر حسین فشنگچی
۲۴ هادی نوروزی
۲۷ روح الله سیف اللهی
۳۰ ممدو تال
۳۲ رضا حمزه پور
۳۳ مهرداد اولادی
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 08-02-2011 در ساعت 11:33
پرسپولیس اف سی : تیم های فوتبال پرسپولیس تهران و ملوان انزلی امشب در شرایطی به مصاف هم می روند که این مسابقه یادآور فینال جام حذفی سال گذشته است.
پرسپولیس با نتیجه ۴ بر ۳ در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به پیروزی رسید و قهرمان شد. حمید استیلی نخستین تجربه سرمربیگری پرسپولیس را در میادین رسمی پشت سر خواهد گذاشت.
همچنین انزلیچیها در لیگ برتر توانستند دو بار و با نتایج ۳-۲ و ۲-۱ از سد حریف خود عبور کنند.
علی کریمی بازیکن خط میانی پرسپولیس بعد از ۷۹۶ روز بار دیگر با لباس پرسپولیس به میدان خواهد رفت.
مهرداد اولادی مهاجم جدید پرسپولیس بازیکن کلیدی این دیدار خواهد بود. اولادی موفق شده بود ۳ بار دروازه پرسپولیس را باز کند و این بار جلوی تیم سابقش قرار خواهد گرفت.
زمان و محل مسابقه : سهشنبه۱۱/۵/۹۰- ساعت ۲۲:۳۰-ورزشگاه آزادی
تیم داوری: محمود رفیعی با کمک رضا سخندان و بابک داوری
نتیجه آخرین رویارویی : ۴-۳ به سود پرسپولیس(فینال برگشت جام حذفی)
سوژه بازی: تقابل مازیار زارع و مهرداد اولادی دو بازیکن پرسپولیس با تیم سابقشان
نفرات کلیدی: نصرتی، کریمی، نوری، زارع واولادی (پرسپولیس) - یوسفزاده و رافخایی (ملوان)
غایبان: هاشمیان،علیعسگری، حمزهپور،سیفالهی، داستانی، شیری و کاظمیان (پرسپولیس) - همرنگ(احتمالی) (ملوان)
اظهارنظرها:
استیلی: به دنبال نخستین پیروزی در لیگ برترهستیم.
پورغلامی: اولادی گل بزند و خوشحالی کند، برایم مهم نیست
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 08-02-2011 در ساعت 11:35
تركيب احتمالي پرسپوليس مقابل ملوان
ورزش > لیگ برتر - تیمهای پرسپولیس و استقلال در نخستین رقابتهای لیگ برتر به ترتیب به مصاف ملوان و سپاهان خواهند رفت.
این دو تیم در حالی لیگ را شروع خواهند کرد که روند تمرینات، بازیهای دوستانه و غیبت بعضی از بازیکنان دو تیم باعث شده که آنها به احتمال فراوان با سیستم 1ـ3ـ2ـ4 به میدان بروند.
پرسپولیس به احتمال فراوان در بازی با ملوان علیرضا حقیقی را درون دروازه قرار خواهد داد و شیث رضایی و محمد نصرتی دو مدافع میانی خواهند بود هر چند که احتمال رضا نورمحمدی به جای نصرتی وجود دارد.
علیرضا محمد مدافع راست خواهد بود و ابراهیم شکوری هم به عنوان مدافع چپ بازی خواهد کرد.
دو هافبک دفاعی پرسپولیس از مازیار زارع و علی کریمی تشکیل خواهد شد هر چند که کریمی جلوتر از هافبک دفاعی تیمش بازی خواهد کرد.
در سمت راست خط هافبک غلامرضا رضایی بازی خواهد و در سمت چپ امیرحسین فشنگچی و محمد نوری هم هافبک تهاجمی خواهد بود. مهرداد اولادی هم به احتمال فراوان مهاجم نوک خواهد بود.
ali
only
karimi
امیرحسین فشنگچى هافبك تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: بازى هاى خوبى در اردوى تركیه انجام دادیم و با اضافه شدن ملى پوشان در تمرینات به شرایط آرمانى خواهیم رسید.
او ادامه داد: با اینكه چند بازیكن ملى پوش و مصدوم داشتیم اما در دیدارهاى تداركاتى از سطح كیفى خوبى برخوردار بودیم و توانستیم با بردهاى پیاپى رضایت كادر فنى را جلب كنیم.
وى افزود: با اضافه شدن غایبین در اردو قطعا هماهنگ تر و لحاظ كیفى بهتر خواهیم شد.فشنگچى خاطرنشان كرد: در تغییر پستى كه استیلى از من خواسته سعى مى كنم خوب ظاهر شوم البته در این دفاع چپ بازیكان خوبى حضور دارند مانند شكورى و منصورى كه رقابت با آنان را دوست دارم.
ali
only
karimi
كاپیتان سابق پرسپولیس حضور به عنوان مدیر تیم فوتبال راه آهن را نپذیرفت.
كریم باقری بازیكن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیشنهاد علی دایی به محمد حسن انصاری فرد روز گذشته در باشگاه راه آهن حاضر شد.
سرمربی و مدیر عامل باشگاه راه آهن از باقری خواسته بودند به عنوان مدیر تیم فوتبال این باشگاه مشغول فعالیت شود.
هافبك فصل پیش پرسپولیس پس از جلسه روز گذشته تا امروز فرصت خواست تا پاسخ راه آهنیها را بدهد.
باقری امروز در تماس با مسئولان این باشگاه اعلام كرد به دلایل شخصی نمیتواند این مسئولیت را قبول كند و از حضور در راه آهن عذرخواهی كرد.
ali
only
karimi
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرف های تند دایی خطاب به مدیران باشگاه استقلال
در مورد بیاحترامی به خودم در جشن باشگاه استقلالباید بگویم که به هر حال از گذشته نیز دلقكهایی وجود داشتند. آدمهای كوچك زیاد بودند. من به این آدم كوچك خرده نمیگیرم اما از مسئولان و بزرگترهایی كه آنجا در آن مراسم حضور داشتند انتظاری بیش از این دارم.
آقای كوچكی كه چنین كاری میكند باید بداند چیزی از من كم نمیشود و حتی اگر این آدمهای كوچك در جشن استقلال از من تعریف میكردند چیزی به من اضافه نمیشد ولی نباید این مسخرهبازیها و كارهای چیپ را انجام داد. من متاسفم برای آنهایی كه در جشن استقلال چنین كاری كردند. استقلال بعد از پرسپولیس دومین تیم ایران از نظر تعداد طرفداران است و این باشگاه بزرگ باید الگویی برای باشگاههای كوچك دیگر مانند ما باشد. چنین كارهای سبكی ارزش كار آنها را پایین میآورد اما من با چنین كارهایی كوچك نمیشوم. عزت و ذلت دست خداست.
خوشحالم مجیدی از من حمایت کرد. نباید برای یك لحظه خندیدن آدمها را مسخره كرد و چنین لوسبازیهایی درآورد. اگر قرار بر مسخرهبازی باشد، من میتوانم آقایان را به راحتی مسخره كنم. از نظر علمی، سابقه ورزشی، روابط اجتماعی و زندگی كه دارند، میتوانم خیلیها را به مسخره بگیرم اما این مسائل در ذات آدمهای بزرگ نیست. اسلام دین بزرگ و قشنگی است و همه مسائل در آن آورده شده است. ما با اشتباهاتی كه مرتكب میشویم به این دین لطمه میزنیم و با مطالب و دروغهایی كه میگوییم و خودمان را مسلمان نشان میدهیم، به دین اسلام لطمه میزنیم. این دین ماست و ما میتوانیم در جهت ترویج آن با رفتار درست تلاش كنیم.
این در حالی است که فتح ا...زاده چندی پیش با مقایسه ی علی کریمی و یک بازیکن عراقی گمنام (کرار جاسم) به این اسطوره ی پرسپولیس و تیم ملی هم توهین کرده بود.
کانون هواداران پرسپولیس، ضمن محکومیت شدید هرگونه توهین به اسطوره های پرسپولیس، به عنوان حامی همیشگی پر طرفدارترین باشگاه آسیا و اعضاء این تیم، خواستار عذرخواهی سریع شخص فتح ا... زاده و باشگاه استقلال می باشد.
ali
only
karimi
سرپرست استقلال از پرسپولیسی های قدیمی عذرخواهی کرد
پس از مراسم رونمایی از پیراهن استقلال، فتحاللهزاده با سعید راد تماس گرفت.
فتحاللهزاده که متوجه شده بود سعید راد به خاطر شعارهای برخی از هواداران استقلال ناراحت شده و جلسه رونمایی از پیراهن استقلال را ترک کرده، با او تماس گرفت تا از این بازیگر سینما عذرخواهی کند.
سعید راد یکی از پرسپولیسیهای قدیمی است اما توسط باشگاه استقلال به مراسم رونمایی از پیراهن استقلال دعوت شده بود که در اواسط جلسه از شعارهای هواداران استقلال ناراحت شد و جلسه را ترک کرد. فتحاللهزاده هم که متوجه این اتفاق شده بود، پس از جلسه با او تماس گرفت. سرپرست باشگاه استقلال در مورد تماس تلفنیاش با سعید راد میگوید: «با آقای راد صحبت کردم و گفتم شما از مفاخر ما هستید. ما شما را صدا کردیم اما دیدیم تشریف ندارید. به آقای راد گفتم دوست دارم یک فیلم سینمایی بسازم و ایشان نقش اولش باشد. با جمشید مشایخی هم صحبت کردم در مورد این ماجرا.»
علی فتحاللهزاده پس از مراسم رونمایی از پیراهن استقلال دنبال علی دایی هم بود تا طی تماسی تلفنی، از او به خاطر تقلید صدایش عذرخواهی کند. در مراسم رونمایی از پیراهن استقلال، شخصی دعوت شده بود که تبحر ویژهای در تقلید صدای چهرههای فوتبالی دارد. او در این مراسم صدای علی دایی را هم تقلید کرد و فتحاللهزاده به خاطر همین موضوع میخواست از علی دایی عذرخواهی کند.
ali
only
karimi
به جادوگر نگفتند که باید بیاید!
كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از مسابقه این تیم مقابل ملوان بندر انزلی حضور نداشت.
طبق قوانین سازمان لیگ در این نشست های خبری علاوه بر سرمربیان دو تیم كاپیتان ها نیز باید حضور داشته باشند اما علی كریمی به دلیل بی اطلاعی از زمان و مكان برگزاری این نشست، در اولین نشست خبری تیم خود غایب بود.
به نظر می رسد محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس مقصر عدم اطلاع رسانی به كریمی باشد.
نشست خبری دیدار تیم های پرسپولیس تهران و ملوان بندر انزلی ظهر امروز در محل سازمان لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد.
این دو تیم ساعت 22 و 30 دقیقه فردا در ورزشگاه آزادی در چارچوب نخستین هفته یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران به مصاف هم خواهند رفت.
ali
only
karimi
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)