سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
بازم خدا رو شکر که رئال امتیاز از دست داد..............حالا یه کم امیدوارتر به ادامه ی رقابت ها می پردازیم.................اگه بتونیم بازی بزگشت رو ببریم(که انشاءالله می بریم) فاصلمون می شه 5 امتیاز....................
امیدوارم این توقف های رئال ادامه داشته باشه..................
![]()
همون طور که مسی هم بهش اشاره کرده:فقط خدا
سلام من که با این تساوی تیم اهل مالدیو(اشتباه تایپی نیست) به قهرمانی امید وار تر شدم![]()
! Força Pedro
Força El Guaje[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام خدمت همگی و تبریک سال نو
من هم سال نو و برد بارسا و توقف مادرید رو به همتون تبریک میگم.
بابا چه گیری دادین به حرف پپ
ولی واقعا به نظر من حرف پپ یه استراتژی بود واسه خودش
کاری به مساوی دیشب رئال ندارم و اینکه حرف پپ باعث شده یا نشده اینا مساوی کنن
مطمئنن حرفشو توی طولانی مدت درک خواهیم کرد هیچ مربی نمیاد روحیه تیم خودشو با یه حرف خراب کنه
PRINCE LEO
....King Of Football....
ولی بچه ها بزنم به تخته آبیدال عجب روحیه ای داره چه زود به تمرینات برگشته
کلا بارسایی ها روحیه خوبی دارن اون از ویا و این از آبیدال
منم خیلی امیدوار شدم الان داشتم برنامه بازی های رئال رو میدیدم رئال میتونه بیشتر امتیاز از دست بده مقابل بارسا و اوساسونا(با اینکه بازی قبل 7 تا از رئال خورده ولی این بازی در خونه خودشونه و بازی با بارسا هم 8 تا خورد ولی تو خونشون بردن) و والنسیا که یک رقیب سخت برای رئال میتونه باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط David7 : 03-20-2012 در ساعت 19:02
منم به ادامه ی توقف های رئال امیدوارم
اگه بارسا با همین روند به بازی ادامه بده رئالم توی خیلی از بازیا می تونه امتیاز از دست بده، اصلا کی فکر می کرد مالاگا بتونه از رئال امتیاز بگیره؟
البته خودم فکر می کنم اگه بیشتر روی لیگ قهرمانان تمرکز کنیم به نفعمونه چون cl هم مهمتره هم قابل دسترس تر
به امید موفقیت توی بازی های آینده
دوستان به نسبت داره وضع تیم بهتر میشه.پپ یکم از حرف های حاشیه ای فاصله گرفته و چند وقتی هست تیم داره خوب نتیجه میگیره.دو بازی دیگه تو لیگ داریم یکی با گرانادا تو نیوکمپ که خیلی اسونه.بازی بعدش هم با مایورکا هست..افلایی هم به تمرینات کامل برگشته و میتونه تو بازی جلوی گرانادا بازی کنه ولی به نظرم باید تا بازی با میلان استراحت کنه.الان همه چیز تو لیگ قهرمانان به نفع ماست.بازی تو سن سیرو برگذار میشه و این یعنی حتی باخت با گل زده هم میتونه به نفع ما بشه.برای بازی های اینده باید پویول و ژاوی و اینیستا رو استراحت بدیم.الکسیس هم که ظاهرا هنوز مصدومه.افلایی هم بهتره بازی نکنه ولی کیتا میتونه تو دوبازی لیگ در ترکیب اصلی باشه.الان چون مصدومیت بازیکنامون تموم شده و الان فقط ویا رو مصدوم داریم به نظرم میتونیم خیلی راحت کار کنیم.افلایی میتونه خیلی به نیمکت کمک کنه.اینیستا هم که نشون داده چه قدر در نبودش ضربه خوردیم پس خیلی تو cl بهش نیاز داریم.واقعا نگرانم توی بازی های اینده مصدومیتی برای بازیکنای اصلیمون به وجود بیاد.امیدوارم تیمای دیگه نامردی نکنن.در هفته های اینده هم دوروز قبل از بازی با میلان تو نیوکمپ یک بازی سخت با بیلبائو خواهیم داشت که میتونیم همه بازی های پیش رو هم ببریم.به امید یک 6 گانه دیگه.
نظر سنجی سختی هست خب مسی تو موفقیت های بارسلونا نقش چشمگیری داره اما نمیشه از وجود گواردیولا صرف نظر کرد گواردیولا اگه تیم رو خوب نمیپچید یا بعضی از تعویض ها رو به موقع انجام نمیداد تیم ضربه میخورد
به نظر من نمیشه یه طرفه قضاوت کرد واقعا نمیدونم به کودومشون رای بدم
آفلایالهی فداش بالاخره اومد
![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
بابا وجدانن من خیلی امیدوار شدم با اون بازی که رئال اون شب انجام داد و با دفاع الکی که اگه کاسیاس نبود همون دقیقه 5 گلو میخوردن خیلی بیشتر میتونه امتیاز از دست بده و بارسا هم که تو اوجه و به نظر من محاله دیگه امتیاز از دست بده
***دوستان به تاپیک تبادل نظر درباره ی بازی های بارسلونا هم سری بزنید :.خب امشب در اولين بازي سال 91 بايد به مصاف گرانادا بريم
اميدوارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امشب عيدي خوبي به همون بده و دلم ميخواد يه 5 تايي بزنيم و آفلاي هم بعد 5 ماه حداقل 10 دقيقه بازي كنه
اين پيش بيني تركيب توسط اسپوزت:
![]()
و چند تا نكته هم در مورد دو تيم :
بارسا در 5 دیدار اخیرش در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به پیروزی رسیده و در مجموع رقبایش را 14-3 شکست داده است.
- کاتالان ها در 31 دیدار خانگی اخیر در لالیگا و در 50 دیدار خانگی اخیر در همه رقابت ها شکست نخورده اند.
- بارسا در 50 دیدار اخیری که اینیستا برای این تیم به میدان رفته، شکست نخورده است.
- گرانادا با پیروزی 2-1 در دیدار این هفته مقابل خیخون، به روند سه شکست پیاپی اش پایان داد.
- تیم آندلسی در 6 دیدار از 7 بازی اخیرخارج از خانه اش در لالیگا شکست خورده است.
- گرانادا در 16 دیدار اخیرش در همه رقابت ها نتوانسته دروازه اش را بسته نگه دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ***
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
ویرایش توسط Arman.Leo : 03-20-2012 در ساعت 17:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)