Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 42 نخستنخست ... 14222324252634 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 412
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

پیش فرض مهمترین اخبار و حواشی سپاهان اصفهان

به نام خدا
    مهمترین اخبار و حواشی سپاهان اصفهان در اینجا قرار میگیرد.

2. 5 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

sepahan تساوی سپاهان و پرسپولیس در نیمه اول

تساوی سپاهان و پرسپولیس در نیمه اول

خبرگزاری فارس: دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس در نیمه اول با تساوی به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس از هفته سی‌ام رقابت‌های لیگ برتر از ساعت ۱۷ امروز در حضور بیش از ۱۲ هزار نفر به میزبانی ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد که در نیمه اول با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
    در این نیمه دو تیم بارها فرصت‌های مسلم گلزنی داشتند که با بی‌دقتی مهاجمان این موقعیت‌ها از دست رفت تا در پایان نیمه اول هر دو تیم به تساوی بسنده کنند.
    محسن ترکی، داور این دیدار در نیمه اول به حسن جعفری از سپاهان کارت زرد نشان داد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan هدیه پرسپولیس به استقلال

تساوی سرخ و زرد به نفع آبی

هدیه پرسپولیس به استقلال

خبرگزاری فارس: دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس با نتیجه تساوی به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس از هفته سی‌ام رقابت‌های لیگ برتر از ساعت ۱۷ امروز در حضور بیش از ۱۲ هزار نفر به میزبانی ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد و با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.
    در نیمه اول دو تیم بارها فرصت‌های مسلم گلزنی داشتند که با بی‌دقتی مهاجمان این موقعیت‌ها از دست رفت تا در پایان نیمه اول هر دو تیم به تساوی بسنده کنند.
    در نیمه دوم بازی هجومی از سوی پرسپولیس و سپاهان در دستور کار قرار گرفت. باز هم فرصت‌های زیادی به دست آمد که در این بین سهم پرسپولیسی‌ها در نیمه دوم به مراتب بیشتر از میزبان زردپوش بود.
    در سوی مقابل نیز حسین هوشیار، دروازه‌بان پرسپولیس بارها سپاهانی‌ها را ناکام گذاشت. با این حال جواهیر سوکای در دقیقه ۸۱ از تعلل خط دفاعی پرسپولیس استفاده و دروازه پرسپولیس را باز کرد.

در دقیقه ۸۵ محمد نوری روی ارسال مهدوی کیا و روی یک رفت و برگشت دروازه سپاهان را باز کرد تا بازی در نهایت با نتیجه یک بر یک به پایان برسد.
    محسن ترکی، داور این دیدار به حسن جعفری و برونو سزار از سپاهان و حسین بادامکی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
    در پایان این مسابقه سپاهان با 59 امتیاز در صدر جدول باقی ماند تا در صورتی که فردا مدعیان قهرمانی از جمله تراکتورسازی و استقلال هفته سی‌ام را با موفقیت پشت سر بگذارند رقابت‌ برای کسب عنوان قهرمانی در هفته‌های پایانی داغ‌تر شود.
    پرسپولیس نیز با این تساوی 39 امتیازی باقی ماند و با یک بازی بیشتر در جایگاه هشتم جدول ایستاد. با توجه به اعتراض باشگاه پرسپولیس به کمیته استیناف به ۲ امتیاز کسر شده از این تیم پرسپولیسی‌ها بدون کسر امتیاز ۳۹ امتیازی شدند.

ترکیب سپاهان:

رحمان احمدی - جلال حسینی - هادی تأمینی - حسن جعفری - هاشم بیک‌زاده - امید ابراهیمی - فابیو جانواریو (۶۵ - سوکای) - محرم نویدکیا - مهدی کریمیان (۵۸-احمد جمشیدیان) - سیدمهدی سیدصالحی - برونو سزار
    سرمربی: زلاتکو کرانچار

ترکیب پرسپولیس:

حسین هوشیار - مجتبی شیری (۷۷ - مهدی مهدوی‌کیا) - علیرضا نورمحمدی - امیرحسین فشنگچی - سامان آقازمانی - ممدوتال - حسین بادامکی - علی کریمی - محمد نوری - ایمون زاید - هادی نوروزی (۶۷ - جواد کاظمیان - ۸۸ وحید هاشمیان)

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan حضور کی‌روش و اعلام یک دقیقه سکوت

حضور کی‌روش و اعلام یک دقیقه سکوت

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با حضور در ورزشگاه فولادشهر اصفهان دیدار سپاهان و پرسپولیس را از نزدیک تماشا کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های سپاهان و پرسپولیس از هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.
    این دیدار با حاشیه‌های زیر همراه بود:
    * یک ساعت مانده به آغاز بازی ورزشگاه فولاد شهر مملو از جمعیت بود و حدود 12 هزار اصفهانی با حضور در این ورزشگاه از دیدار دو تیم دیدن کردند. این در حالی بود که تماشاگران زیادی نیز به دلیل پر شدن ورزشگاه از تماشای این مسابقه محروم شدند.
    * حدود 75 درصد فضای ورزشگاه سپاهانی‌ها و 25 درصد باقی مانده را پرسپولیسی‌ها تشکیل دادند.
    * تعداد زیادی از جانبازان و معلولین با حضور در ورزشگاه فولادشهر از پشت فنس‌ها این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.
    * قبل از آغاز مسابقه محسن بنگر که به دلیل مسائل انضباطی از حضور در این مسابقه محروم بود با لباس شخصی در میانه میدان حاضر شد و به ابراز احساس هواداران سپاهان پاسخ داد. وی در ادامه با حضور در بین تماشاگران این مسابقه را نزدیک تماشا کرد.
    * کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی برای دومین بار به اصفهان سفر کرد تا یکی از دیدارهای لیگ برتر را از نزدیک تماشا کند.
    * سپاهانی‌ها با لباس‌های جدید در این دیدار حاضر شدند.
    * غیاثی به عنوان ناظر ویژه داوری و عبدالله باعزم به عنوان ناظر داوری به همراه محمد فنایی به عنوان مسئول برگزاری بازی در این دیدار حاضر بودند.
    * رحیمی مدیر عامل باشگاه سپاهان قبل از آغاز مسابقه با حضور در جایگاه خبرنگاران برای آنها آرزوی موفقیت کرد و گفت: چه این دیدار را ببریم و چه ببازیم دست همه درد نکند.
    * قبل از آغاز بازی مشخص شد که تور دروازه سمت پرسپولیس مشکل دارد و پس از یک دقیقه این مشکل حل شد.
    * به دلیل درگذشت مادر محسن ترکی و همچنین یکی از هواداران سپاهان قبل از آغاز مسابقه یک دقیقه سکوت اعلام شد.
    * جایگاه ویژه ورزشگاه به همراه جایگاه خبرنگاران بسیار شلوغ‌تر از حد معمول بود و این اتفاق در حالی رخ داد که کودکان زیادی در این دو جایگاه از نزدیک این مسابقه را تماشا کردند.
    * ساعت عقربه‌ای اسکوربورد ورزشگاه فولادشهر فقط زمان 3:55 را نشان می‌داد.
    * سعید آذری مدیر عامل سابق ذوب آهن تماشاگر این دیدار بود.
    * درگیری‌های حسین بادامکی و سید جلال حسینی در طول بازی در نوع خود جالب بود. این دو بارها با هم درگیر شدند.
    *زمانی که نویدکیا قصد داشت در یکی از صحنه‌ها کرنر بزند از سوی هواداران پرسپولیس یک بطری آب به سمت وی پرتاب شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

sepahan

رحيمي از روند ساخت نقش جهان انتقاد کرد

مديرعامل باشگاه سپاهان با انتقاد از ساخته نشدن ورزشگاه نقش جهان گفت: واقعا جاي تاسف دارد که مديران استان فکري به حال ورزشگاه نقش جهان نمي کنند.

علیرضا رحیمی با انتقاد از ساخته نشدن ورزشگاه نقش جهان اظهار داشت: جای تاسف دارد که من در مسیر ورزشگاه فولادشهر چهار تصادف دیدم که عمدتا از هواداران تیم سپاهان بودند و متاسفانه اکثر این هواداران با موتورسیکلت وارد ورزشگاه فولادشهر شده بودند.

وی با بیان اینکه مسئولان باید پاسخ خون جوانانی که در مسیر ورزشگاه فولادشهر فوت می کنند را بدهند، تصریح کرد: واقعا برای من جای سئوال دارد که چرا مسئولان استان و مدیران کشوری این قدر نسبت به ساخته ورزشگاه نقش جهان بی توجه هستند و چرا نسبت به جوانان این مرز و بوم توجه نشان نمی دهند؛ آیا این جوانان مردم کشور ایران نیستند.

مدیرعامل باشگاه سپاهان گفت: جای تاسف دارد که ورزشگاه نقش جهان پس از سالها هنوز ساخته نشده و مردم اصفهان باید برای تماشای بازی تیم محبوبشان، کیلومترها راه طی کنند.

وی از مسئولان خواست تا به جوانان رحم کنند و فکری برای ساخت این ورزشگاه بکنند چرا که نمی دانم اتفاقات تلخ مسیر ورزشگاه فولادشهر تا چه زمانی قرار ادامه یابد.

وی بیان داشت: باید بگویم ساخته نشدن ورزشگاه نقش جهان بی احترامی به جامعه ورزش کشور است و واقعا متاسفم که این بی احترامی هنوز ادامه دارد.

رحیمی اضافه کرد: در حال حاضر ورزشگاه نقش جهان برای ما از همه چیز مهمتر است و از مدیران کشور می خواهم فکری برای حال این ورزشگاه نیمه تمام بکنند.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

sepahan

خوروش: اشجاري مصاحبه‌اش را تکذيب مي‌کند

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: فشردگي مسابقات سخت است اما منصف باشيم و به پاي فدراسيون نپيچيم.

رسول خوروش در مورد شرایط سپاهان برای بازی با لخویا عنوان کرد: خوشبختانه با توجه به شرایط خوبی که در لیگ داریم با روحیه خوبی به قطر می رویم. ما برای کسب امتیاز به قطر می رویم ولی با یک امتیاز هم به مرحله بعدی صعود می کنیم.

وی در خصوص اظهار نظر حسن اشجاری در مورد نتیجه بازی استقلال و صبا و اینکه باشگاه استقلال اعلام کرده می خواهد از این بازیکن شکایت کند، گفت: ما با اشجاری صحبت کردیم و به طور کل این مصاحبه را تکذیب کرده است. منتظر هستیم تا صحت صحبت های او برای ما مشخص شود. در این باره سکوت می کنیم تا حاشیه بیشتری ایجاد نشود.

سرپرست تیم سپاهان در ارتباط با وضعیت رحمان احمدی گفت: در جریان بازی با پرسپولیس کمی درد داشت اما روز گذشته تمرینات را آغاز کرد و مشکلی برای بازی ندارد.

خوروش در مورد بازی با فولاد بعد از دیدار با لخویا و فشردگی مسابقات تصریح کرد: این فشردگی برای همه تیم ها هست و ما هم نباید بی خود به پای فدراسیون بپیچیم. باید انصاف داشته باشیم و خودمان را جای برنامه ریزان بگذاریم. اردوهای تیم ملی باعث شده تا بازی ها تعطیل شود و هیچ جای دنیا برای تیم ملی سه هفته اردو نمی گذارند. به هر حال ما هم سختمان است اما کاری هم نمی شود کرد.

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

sepahan

کرانچار: به صعود تيمم ايمان دارم

سرمربي کروات سپاهان با وجود شکست مقابل لخويا از صعود تيمش به مرحله بعد اين رقابت ها اطمينان دارد.

سپاهان در چارچوب دور برگشت مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا با يک گل مغلوب لخويا قطر شد تا با توجه به پيروزي سه بر يک الاهلي مقابل النصر صدرنشيني را از دست بدهد و با تفاضل گل پايين‌تر نسبت به تيم عربستاني در رده دوم جدول رده‌بندي قرار گرفت.

زلاتکو کرانچار سرمربي سپاهان پس از پايان بازي گفت که تيمش با وجود اين شکست همچنان شانس صعود از اين گروه را دارد.

کرانچار در نشست خبري بعد از بازي گفت: شکست به معناي پايان يافتن کار ما نيست، براي هر تيمي اين احتمال وجود دارد که در بازي‌هاي خود نتيجه‌ نگيرد و تن به شکست دهد. من به توانايي و قدرت بازيکنان تيمم ايمان دارم و بر اين باورم که با وجود تيم‌هاي خوبي که در اين گروه وجود دارند، به دور بعد صعود خواهيم کرد.

وي افزود: ما دو ديدار ديگر مقابل الاهلي عربستان و النصر امارات پيش رو داريم. بايد تمام تلاش خود را براي پيروزي در اين دو ديدار به کار ببريم و با کسب اين شش امتياز جواز صعود به دور بعد را کسب کنيم.

سرمربي سپاهان گفت: من بر اين باورم که رقابت در اين گروه بين تيم‌هاي لخويا و الاهلي خواهد بود. ما در ديدار امشب (چهارشنبه) براي پيروزي به ميدان رفتيم و تمام تلاش خود را به کار برديم، اما تيم لخويا با نظم و سازماندهي کامل بازي کرد و بازيکنان اين تيم عملکرد بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشتند. گلي که آن‌ها به ثمر رساندند، از روي مهارت فردي بازيکن اين تيم بود.

منبع :

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan عقيلي: برگردم ايران، اولويتم سپاهان است

عقيلي: برگردم ايران، اولويتم سپاهان است

‌من دوست دارم برگردم و اگر يكسري شرايط فراهم شود، اين اتفاق خواهد افتاد. البته مطمئنا دليلي كه مرا براي بازگشت به ايران راغب مي‌كند مسائل مالي نيست
    هادي عقيلي مدافع ايراني باشگاه العربي قطر در حال بررسي پيشنهادهايش براي فصل آينده است. در حال حاضر بازي‌هاي ليگ قطر به پايان رسيده و عقيلي درگير بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا است ولي او دوست دارد خيلي زود تكليف خودش را براي فصل آينده مشخص كند. عقيلي به احتمال فراوان تا سه، چهار روز ديگر تصميم نهايي خودش را خواهد گرفت. او در مورد وضعيت خودش به سوالات پاسخ مي‌دهد.

تصميمت براي فصل آينده چيست،مي‌خواهي باز هم هم پيراهن العربي را بر تن كني؟
    به احتمال فراوان تا سه چهار روز ديگر وضعيتم مشخص مي‌شود.

پس حتما با العربي در حال مذاكره هستي؟
    تا چند روز ديگر معلوم مي‌شود چه‌كار خواهم كرد.

اولويت تو ماندن در قطر است يا مي‌خواهي برگردي؟
    شايد برگشتم و شايد هم ماندم.

ولي حتما مي‌داني كه اگر به ايران برگردي نمي‌تواني پول خوبي بگيري؟
    بله، اين را خيلي خوب مي‌دانم ولي برگشت به ايران موضوعي است كه به آن فكر مي‌كنم.

چه چيزي باعث شده كه به برگشتن فكر كني؟
    ‌من دوست دارم برگردم و اگر يكسري شرايط فراهم شود، اين اتفاق خواهد افتاد. البته مطمئنا دليلي كه مرا براي بازگشت به ايران راغب مي‌كند مسائل مالي نيست و من در نيم‌فصل و بعد از مصدوميتي كه داشتم، مي‌خواستم برگردم. حالا بايد با بعضي از افراد مشورت كنم تا ببينم شرايط چگونه خواهد شد. در ضمن يك موضوع هم براي من مهم است.

چه موضوعي؟
    اگر يادتان باشد وقتي خواستم به العربي بيايم، يكي از شرط‌هاي اصلي‌ام اين بود كه قراردادم بيشتر از يك سال نباشد. من قرارداد بلندمدت دوست ندارم و اگر به ايران بيايم مي‌خواهم قرارداد يكساله ببندم و اگر هم دوساله بود بايد مشروط باشد. اگر در ليگ قطر هم بمانم باز هم اين شرايط را در نظر خواهم گرفت و يكسري مسائل ديگر هم هست كه بايد در نظر بگيرم.

باشگاه العربي چندبار با تو مذاكره كرده؟
    ‌ آنها خواهان تمديد قرارداد هستند ولي گويا قرار است تغييرات مديريتي در باشگاه ما انجام شود. از چند تيم قطري ديگر و يك تيم هم در امارات پيشنهاد دارم.

راستي اگر به ايران برگردي مي‌خواهي در سپاهان بازي كني؟
    ‌ من قبلا هم گفتم كه سپاهان را دوست دارم و 7 سال در اين تيم بازي كردم. مطمئنا اول از همه به سپاهان فكر مي‌كنم و با اين باشگاه مذاكره خواهم كرد.

سپاهان در حال حاضر در قطر است. آيا به اردوي اين تيم مي‌روي؟
    بايد ببينم برنامه تمريني امروز ما چطور است ولي سعي مي‌كنم حتما به اردوي سپاهان بروم و دوستانم را ببينم. حتي گفته‌ام كه يكسري از وسايلم را به قطر بياورند.

يك سوال تكراري. با پرسپوليس مذاكره نكردي؟
    ‌خير، هيچ مذاكره‌اي انجام ندادم. تنها مسوولان اين باشگاه يك بار به مدير برنامه‌هايم پيشنهاد دادند كه قصد جذب عقيلي را داريم و مدير برنامه‌هاي من هم گفته بود كه آخر فصل مذاكره مي‌كنيم. هنوز هم كه فصل تمام نشده و من با العربي قرارداد دارم. در اين مدت هم خيلي شايعه درست شد كه هيچ‌كدام از آنها صحت نداشت.

اگر پرسپوليس پيشنهاد بدهد چه واكنشي نشان مي‌دهي؟
    مطمئنا پيشنهاد آنها را بررسي خواهم كرد. به هر حال پرسپوليس تيم بزرگ و پرطرفداري است.

راستي مذاكره‌ات با يك تيم فرانسوي منتفي است؟
    ‌بله. من قبلا هم گفتم كه دوست ندارم به هر قيمتي به فوتبال اروپا بروم.

در ليگ برتر چه تيمي قهرمان مي‌شود؟
    واقعا پيش‌بيني خيلي سخت است ولي شرايط سپاهان به خاطر 3 بازي خانگي بهتر است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

sepahan سپاهان خواستار تکرار بازي با تراكتور شد

سپاهان خواستار تکرار بازي با تراكتور شد

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اطلاعيه اي اعلام کرد بي صبرانه منتظر صدور هر چه سريع تر و شجاعانه راي کميته محترم انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد پرونده "رودريگو توزي" است.
    به نقل از سايت باشگاه سپاهان، در اين اطلاعيه آمده است: همه مدارک، مستندات و آئين نامه‌هاي قوانين فدراسيون فوتبال ايران، اي اف سي و فيفا که بخشي از آنها نيز در سايت رسمي باشگاه سپاهان منتشر شد حکايت از آن دارد که تعليق محروميت رودريگو توزي بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز و حضور وي در ديدار سپاهان - تراکتورسازي غير موجه و غير قانوني بوده است.
    باشگاه فولاد مبارکه سپاهان خطاب به رئيس و اعضاي محترم کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعلام مي‌دارد، از آنجا که انتصاب و حضور شما بزرگواران در اين مسئوليت ها به جهت سابقه مطلوب، قانون مداري و سوگندتان به رعايت و تلاش براي حاکميت عدالت و قانون بوده است عنايت داشته باشيد که اعلام راي اين پرونده يک شجاعت ستودني از سوي رئيس و اعضاي محترم کميته انضباطي را مي‌طلبد تا باز هم شيريني و حلاوت اجراي صحيح و درست قانون برايتان به ارمغان بيايد.
    راي به تکرار ديدار تيم هاي فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و تراکتور سازي تبريز طبق همه قوانين و مقررات مي تواند عدالت و قانون را در اين پرونده به بهترين شکل به تجلي بگذارد. اميدواريم اين راي با توجه به اينکه در هفته هاي هاي پاياني رقابت هاي ليگ برتر هستيم بدون هيچ تعللي هر چه زودتر صادر شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

sepahan

سپاهان در هتل المپيک اردو مي‌زند

تيم فوتبال سپاهان براي بازي با فولادخوزستان در هتل المپيک اردو مي‌زند.

سپاهان که شب گذشته با نتیجه یک بر صفر مقابل لخویای قطر شکست خورد ساعت 18 امروز وارد تهران می شود. این تیم بعد از ورود به تهران راهی هتل المپیک می شود و تا شنبه تمرینات خود را در تهران پیگیری می کند.

سپاهان فردا و شنبه ساعت 12 تمرین می کند. شاگردان کرانچار شنبه بعد از ظهر برای بازی با فولاد راهی اهواز می شوند. از تیم سپاهان تنها بازیکنی که در جریان بازی با لخویا مصدوم شد، جانواریو بود اما وی برای بازی با فولاد مشکلی ندارد.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

sepahan

خوروش: سپاهان در آخرين دقيقه گل خورد

سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: عصبانيت کرانچار به اين دليل بود که در دقايق پاياني گل خورديم.

خوروش در مورد شکست مقابل لخویا عنوان کرد: در این بازی موقعیت های زیادی را از دست دادیم، البته تیم حریف هم خوب بود. لخویا باشگاه بی تجربه ای در لیگ قهرمانان آسیا هست اما بازیکنان این تیم همه با تجربه هستند و هر بازیکن خارجی این تیم از دیگری بهتری است.

وی در خصوص اینکه سپاهان با تفاضل گل صدرنشینی را از دست داد، اظهار داشت: این فرصتی بود که از دست دادیم اما اگر 3 امتیاز کسب کنیم به مرحله بعدی صعود می کنیم و اگر بتوانیم از 2 بازی باقی مانده 4 امتیاز بگیریم به عنوان تیم اول صعود می کنیم. بازی بعدی ما با النصر ضعیف ترین تیم گروه است اما این بازی در امارات برگزار می شود و ما باید حواس خود را جمع کنیم.

خوروش در خصوص عصبانیت کرانچار بعد از شکست مقابل لخویا گفت: کرانچار به دلیل گل خوردن در دقایق پایانی عصبانی بود. سه بازی است که در دقایق پایانی گل می خوریم و این مسئله باید بررسی شود که چرا دچار چنین مسئله ای می شویم.

منبع :

صفحه 24 از 42 نخستنخست ... 14222324252634 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)