استقلال ایران.............. 3-0 ..............الکباب امارات
استقلال ایران.............. 3-0 ..............الکباب امارات
استقلال ایران.............. 3-1 ..............الشباب امارات
استقلال ایران.............. 2-1 ..............الشباب امارات
جدول نهایی
ممنون از بهادر خان که این مدت اداره این بخش رو به عهده داشتن و به نحو احسن ایده ای که داده بودن رو پیاده کردن باز هم از بهادر عزیز تشکر میکنم امیدوارم برای فصل جدید هم این بخش پیشبینی ها رو برگزار کنه .
وتبریک به هدیه خانوم که بهترین پیشبینیها رو داشتن و برنده این بخش بودند .
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
منم هم از بهادر خان تشکر میکنم که این مدت زحمت کشیدن و این قسمت رو چرخوندن.میدونم کار سختی هم هست.حساب کتاب کردن و جدول درست کردن و...
از آقا حامد و آقا بهادر هم تشکر میکنم که بهم لطف داشتن. رقابت خیلی خوبی بود امیدوارم که برای فصل بعد هم بازم نظر سنجی رو داشته باشیم.
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
هدیه جون بهت تبریک میگم عزیزم همچنین جاداره از آقا بهادر واقا حامد تشکرکنم بخاطر زحمتاشون مرسییی
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
اینو دیگه باید آقا حامد زحمتش رو بکشن.نا سلامتی مدیر این بخشن.
ما که یه کاربر معمولی بیشتر نیستیم.
خواهش دارم.وظیفه بود.
ولی به امید پروردگار دیگه من روزای آخریه که در خدمتتونم.(به دلیل پاره ای از مشکلات)
ایشالا برای فصل جدید خود حامد خان و یا یکی دیگه از دوستان زحمت این بخش رو خواهند کشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)