مصاحبه سایت باشگاه با رافائل
اول از همه تبریک بابت قهرمانی مجدد رافائل...
فصل شگفت انگیزی بود هرچند شاید ما میتونستیم برنده بازی با رئال باشیم ولی خب به هر حال وقتی قهرمان لیگ میشید یعنی فصل خیلی خیلی خوبی بوده
واکنش اولیه شما به این (شکست در برابر رئال) درادامه فصل باورنکردنی بود .دقیقا و این به خاطر روحیه است . ما نتوانستیم برابر رئال پیروز شویم و از این قضیه ناامید بودیم اما همه چیز روبراه شد . ما لیگ را بردیم و فکر کنم تمرکز ما در این فصل بر بازگرداندن جام به اولدترافورد بود .بدون هیچ شکی یونایتد بهترین تیم این فصل لیگ بوده درسته ؟اگر شما به اختلاف در صدر جدول نگاه کیند به خودتون میگید که بله قطعا ما بهترین تیم بودیم .همون طور که گفتم ما خیلی روی این مسئله تمرکز کرده بودیم . ما در تعدادی از مسابقاتمون به بازی برگشتیم و امتیازات خوبی جمع کردیم و بعد از شکست واکنش خوبی در بازیای بعد نشون میدادیم .این فصل از لحاظ شخصی برای تو چطور بود ؟فکر کنم در این فصل من ثبات خوبی داشتم و فصل بسیار خوبی برایم بود .در یک مقطع زمانی تو از 20 تا از 21 بازی رو درترکیب بودی . این بهت کمکی کرد ؟مطمئنم که من قبلا هرگز این تعداد بازی پشت سرهم نداشتم .ثبات برای یک بازیکن خیلی خوبه و من خوشحالم که تونستم ازش لذت ببرم مربی تو رو بین لیست 4 نفره مدعیان بازیکن فصلش قرار داد .چه احساسی در این مورد داشتی ؟خیلی خوبه که همچین چیزیو از او بشنوی .بازیکنان خوبی در یونایتد هستند و این واقعیت که او منو در بین این چهار نفر(رابین ، کریک ،ده هیا و رافائل ) قرار داده خیلی خوبه و من خیلی خوشحالم .وقتی ما فصل قبل رو با اون شرایط ناامید کننده به پایان بردیم ، پیغام رئیس به بازیکنا چقدر اهمیت داشت ؟دقیقا . بعد از بازی با ساندرلند و در اتوبوس اوبه بازیکنان جوان رو کرد و گفت ببینید امروز چه اتفاقی افتاد ؟ هیچوقت اون رو فراموش نکنید .من هیچوقت نباید این رو فراموش کنم و مطمئن میشم که این همیشه در ذهنم میمونه .کدوم گلت رو در این فصل بیشتر دوست داری ؟ گلت به لیورپول یا کیو.پی. ار؟من گلم به کیو.پی.آر رو ترجیح میدم چون اونها به سختی دفاع میکردن واحتمالا خیلی سخت بوده که بشه گلی به ثمر رسوند . فکر کنم بهترین گلی بود که زدم .بهترین عملکردت به لحاظ فردی در کدوم بازی بود ؟باز هم بازی در برابر کیو.پی.ار . در اون بازیمن خیلی خوب بودم . ضمن اینکه بازی با اورتون در خونه هم خیلی بازیه خوبی بود .در طول فصل کدوم یکی از اعضای تیم بهترین عملکرد فردی روداشت ؟به نظرم رابین در دیدار برابر استون ویلا . اودر برابر ساوتهمپتون هم هت تریک کرد اما یک پنالتی رو هم از دست داد .خیلی سخته که عملکرد فردی رو انتخاب کنیم در حالی که ما بازی های خوب زیادی داشتیم .به خوبی به یاد نمیارم اما احساس میکنم ویدا و ریو خیلی کمک کردن . ضمن اینکه کریک هم خیلی خوب بود و باید بگم از دید من او بهترین بازیکن فصل بود و من بهش رای دادم . چه عاملی بیش از همه باعث شد ما این فصل قهرمان بشیم ؟فکر کنم ما در این فصل تمرکز خیلی بالایی داشتیم. ضمن اینکه عزم و روحیه خوبی برای اینکه جام رو برگردونیم در ما بود .همه همکاری کردن . اومدن رابین خیلی تاثیر داشتو همین طور شینجی . او بازیکن خیلی خوبیه . بازیکنایی که ما به تیم اضافه کردی مباعث شد مطمئن شیم که تیم خیلی خوبی داریم .سرالکس فکر میکنه که شینجی فصل بعد تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت . باهاش موافقی ؟من به این قضیه اطمینان دارم . او بازیکن باهوشیه .همیشه وقتی تازه به ترکیب اضافه میشه تطابق با تیم سخته و این تازه فصل اول او در اینجا بود .او ژاپنی هست و در آلمان بازی کرده که فوتبال متفاوتی از اینجاست. ولی او بازیکن باهوشیه و این رو در تمرینات نشون داده .تعداد زیادی بازیکن جوون هستن که باید در دوره بعدی پیشرفت کنن ...اگر به بازیکنا نگاه کنید می بینید که ما گروهی از جوانان در حال رشد هستیم . ما جوانهستیم . (من ، جونز، اسمالینگ ، داوید ، دنی و ...) ما داریم به سن25-24 نزدیک میشیم و باید هرروز پیشرفت کنیم .در حال حاضر بازیکنایی هستن که بخوان به تو نگاه بکنن ؟احساس میکنم دارم پیر میشم ! من همیشه دوس دارم به بازیکنای جوون کمک کنم . شما نمیتونید برای همیشه جوان بمانید. من همیشه از این لذت می برم . حتی وقتی به این سن نرسیده بودم همیشه دوست داشتم به بقیه کمک کنم.من میدونم چقدر سخته که به تیم اصلی راه پیدا کنی و بعضی وقتا نیاز به کمک داری .برای همین من همیشه سعی میکنم به بقیه کمک کنم .آیا فابیو این تابستان با تو به برزیل میاد ؟بله ما همیشه با هم هستیم .فصل خیلی خوبی بود وبدون اون من چیزای زیادی در این فصل یاد گرفتم ولی امیدوارم که او فصل بعد اینجا با ما باشه .آیا تو از الان خودت رو برای فصل آینده آماده کردی ؟وقتی ما برای پیش فصل به اینجا برگردیم تمرکر مابر تکرار عنوان قهرمانی خواهد بود . وهمینطور در چمپیونزلیگ ، جام حذفی و جاماتحادیه .فکر کنم زمان زیادی از آخرینباری که جام حذفی رو بردیم میگذره و ما باید بردن دوباره اون رو مورد توجه قرار بدیم .