سلام خدمت دوستان کاتالانی
بعد از چیزی حدود 3 سال تصمیم گرفته شد که تاپیک جدیدی در مورد بحث های فنی تیم بارسلونا افتتاح بشه و برای فصل بعد در محیط جدیدی فعالیت کنیم .
امیدواریم که باهم دوباره بحث های فنی و داغی توی این تاپیک داشته باشیم
سلام خدمت دوستان کاتالانی
بعد از چیزی حدود 3 سال تصمیم گرفته شد که تاپیک جدیدی در مورد بحث های فنی تیم بارسلونا افتتاح بشه و برای فصل بعد در محیط جدیدی فعالیت کنیم .
امیدواریم که باهم دوباره بحث های فنی و داغی توی این تاپیک داشته باشیم
ویرایش توسط fcb10 : 05-29-2012 در ساعت 03:09
داداش معلومه امتحانا حسابی تاثیره خودشو روت گذاشتن
اگه پولامون رو هم جمع کنیم بدیم به روسل بازم خبری از خرید نیست , روسل باید بره زیره نظر کمیته امداد
ولی واقعا وجود رامی و آلبا با هم خیلی میتونه بهمون کمک کنه , چون او دوتا درک خیلی خوبی از هم دارن و همینجور پیکه و دنی یعنی دوباره یه خط دفاعی مستحکم و منظم واسمون به وجود میاد . رامی از لحاظ فکری هم بازیکن باهوشیه و خیلی خوب توی حملات شرکت میکنه و یه سر زن عالییه , من خیلی بهش علاقمند شدم و امیدوارم که بیاد .
ویرایش توسط fcb10 : 06-05-2012 در ساعت 16:51
کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 5 ژوئن 2012
D10S* پدر خواهد شد
مسی : " آن روز من گلم را به دوست دختر باردارم تقدیم کردم ... اخبار خوبی که در سال آینده برای Cules در راه هست ،
من می خوام لیگ رو ، لیگ قهرمانان رو و کوپا رو به فرزندم اهدا کنم . "
* " dios " در اسپانیایی معنی " خدا " می دهد
زنده باد لاماسیا
نه نفر از 23 بازیکن تیم ملی اسپانیای یورو 2012 بخشی ار آکادمی اف سی بارسلونا، لاماسیا بوده اند.
این بازیکنان ویکتور والدز و پپ رینا در پست دروازه بان ، جرارد پیکه و یوردی آلبا در پست دفاع ، سرخیو بوسکتس ، ژاوی هرناندز ، آندرس اینیستا
و سسک فابرگاس در پست هافبک و در خط حمله پدرو رودریگوئز هستند.
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-05-2012 در ساعت 20:03
عکس روز: «اینیستا و والدس».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
هر جایی بحث خاص خودشو داره ! اگر مشکلی با مدیر و یا شخص خاصی دارید بهتره با خودش در میون بذارید و اینجا مطرح نکنید !
من دو تا نکته رو که اینجا دیدم جواب میدم و بقیه رو میذارم به صورت خصوصی !
1 - اون دوستمون که میگی دیگه حس فعالیت نداره ! طبق قانون پستش حذف شد و به وصورت کاملا منطقی جوابش داده شده بود !
2 - بهترین کاربر سایت هم مدیرا فقط انتخاب می کنند و هیچ کسی نظر شخصیشو وارد بحث نمی کنه ! می تونید یه نگاهی به لیست کاربرا بکنید و ببینید که چقد این قضیه صحت داره ! نمونش همین شهریار !
3 - ایشون هم که میگن چرا من به عنوان کاربر برتر شناخته نشدم بهتره تو همون تایپیک یه نگاهی بندازند ببینن چه فعالیت هایی مد نظر مدیران هست !
ویرایش :
نظر سنجی بین اعضا هم برای کاربر سایت غیر ممکنه ! برای نمونه ی نظر سنجی و نتایج عجیبش (!) یه سری بزنید به لینک زیر :
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-05-2012 در ساعت 20:16
راستی چند شب پیش بازی مکزیک رو که دیدم چقد ناراحت شدم واسه اینکه دوس سانتوس رو از دست دادیم , یه بازیکن کامل شده با این سنه کمش چقد با تجربه نشون میده ! تموم حملات مکزیک رو رهبری میکرد و شده بود همه کاره تیم . الانم که تو باشگاهش وضع خوبی نداره ....
واقعا اگه این فصل بودش چقد به کارمون میومد .......... حیف
دوستان با این بازی های وحشتناکی که من دارم از بنزما و اوزیل و هیگوین و دیماریا میبینم فکر کنم باید قید سوپر کاپ رو هم بزنیم.بنزما عجب گلی زد.دیماریا هم که از همه جای زمین میتونه بازی سازی کنه.اوزیل هم که داره به دوران اوجش نزدیک میشه.واقعا کاش لااقل پپ بازی های سوپر کاپ رو انجام میداد بعد میرفت فکر نکنم تیتو بتونه تاکتیک خوبی رو برای اینا پیاده کنه.
اره منم موافقم رئال خیلی قوی شده بازیکناشون هم تو اوجن بازیکنای ما یا تازه دارن مصدوم میشن یا تازه دارن خوب میشن ولی من اصلا ناامید نیستم چون فرصتی خوبی داریم برای بازسازی این ویا و پویول هم استراحت میکنن از اون طر ف مسی یه بازی دیکه دارن بعد اونم میتونه خوب استراحت کنه الان تنها چیزی که میشه گفت دار م ازش میترسم این راسله اصلا سیاست ندار ه واسه تیم و باشگاه داری الا ن بیشتر بازیکنای نیا از خداشونه واسه ما بازی کنن باید با سیاست باهاشون مذاکاره کرد و اینارو جذب کرد ولی عمو راسل که کلا بیخیاله همه چیه
راستی این افلای هم خوب را اوفتاده
اکه یه مدافع میگرفتیم اخه چی میشود
Argentina te quiero para siempre
اولین بازیکن جدید بارسلونا در فصل اینده از هم تیمی های خود خداحافظی کرد
لحظات بسیار خوبی را در 3 سال گذشته در این تیم گذراندم. منحصربهفرد، سخت، خاص، خوشحال کننده، دوران پر از مسئولیت، پیروزیها، شکستها، ولی مهمتر از همه دوستانی که به من کمک کردند که به آرزویم برسم. هیچکدام از اینها را فراموش نمیکنم. از همه شما از صمیم قلب متشکرم و دوستتان دارم.“ این پیام توییتر مدافع جدید بارسلونا در فصل بعد، خطاب به همتیمیهای سابقش است.
مارک بارترا، مدافع جوان تیم رزرو بارسلونا، همانطور که از چند ماه پیش زوبیزارتا اعلام کرده بود، در فصل آینده به تیم اصلی منتقل خواهد شد. گرچه تا پیش از امضای قرارداد ویلانوا هیچ خبر رسمی منتشر نخواهد شد.
منم واقعا دوست داشتم پپ برای سوپرکاپ میموند...یهو تیم موند رو هوا....
بهتره منفی نگاه نکنیم....ما هم هنوز ستاره هامونو داریم...درسته یه فصل بدو پشت سر گذاشتیم ولی نمیتونیم بگیم دورمون تموم شده...
دیماریا و اوزیل خوبن...ولی اونورم ما ژاوی و اینیستا و بوسکتس و تیاگو و سسکو داریم...خط هافبکونم که از اونا قویتره...
اینیستا به تنهایی معجزه میکنه...تو بازی با چین وقتی نیمه ی دوم به بازی اومد کل سیستمو ریخت بهم...
در مورد حمله درسته اونا حمله ی خوب و پر از ستاره دارن...رونالدو ، هیگواین ، کاکا ، بنزما...
ولی ما هم حملمون خوبه....نباید ناامید باشیم...
امسال خیلی بدشانس بودیم که کل حملمون غیر از مسی یه بند در حال مصدومیت و ریکاوری بودن...
تو فصلی که ما همش در حال مصدوم دادنو ریکاوری بودیم رئال تونست خودشو جمع کنه...خوش شانس بود که به غیر از دیماریا مصدومیتای جدیه دیگه نداشتن....
اگر شانس باهامون یار باشه و دیگه مصدومیت ندیم و حمله هامون رو فرم خوبشون باشن دست کمی از حمله ی اونا نداریم....
درسته مثل اونا سرعتی و شوت زن نیستن(البته غیر از ویا) ولی مزیتهایی هم دارن که اونا ندارن...
مسی ، ویا ، الکسیس و افلای، پدرو........
مسی که همیشه مسیه...بینظیر...
افلای که داره با سرعت باورنکردنیی پیشرفت میکنه...واقعا انگیزه داره...
ویا فقط اگربتونه مثل افلای یه ریکاوریه حسابی داشته باشه و انگیزه و اراده ی قوی ، هیچی جلودارش نیست...
الکسیس که از اولشم خیلی سرعتی و فیزیکی و خطرناک بود...زیاد مصدوم شد ولی مطمئنم اینهایی که ما دیدیم همش نصف تواناییش بوده...
پدرو هم با سرعت کمتری ولی اونم داره خودشو پیدا میکنه...
نگرانی اصلی بابت خط دفاعه که امیدورام با خرید خوب اونم درست بشه....
در مورد تیتو هنوز نظری ندارم...امیدورام بتونه تاکتیکو طوری پیاده کنه که بازیکنایی مثل افلای و الکسیس هم بتونن در کنار ویا و مسی خودشونو نشون بدن...اونا فقط باید بهشون کمی ازادی عمل داده بشه(همونطور که تو تیم ملیاشون دارن) و همه ی تمرکز رو مسی نباشه...
ویرایش توسط flavia : 06-06-2012 در ساعت 01:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)