به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
انقلاب فرانسه؛ اين بار عليه بارسلونا و رئال مادريد ''خوسه ماريا دل نيدو'' گفت اين باشگاه مي خواهند روز پنجشنبه براي پايان دادن به سلطه بارسلونا و رئال مادريد نشستي اعتراضي برگزار کنند .
گفتنی است، اعتراض اين باشگاه ها به مبلغي است که بابت حق پخش تلويزيوني مسابقات به دو باشگاه برتر اسپانيا تعلق مي گيرد.
دل نيدو که اين جلسه را همانند ''انقلاب فرانسه'' مي داند، گفت :انقلاب فرانسه نيز کم کم و با حضور ''ولتر'' و ''روسو'' آغاز شد و سرانجام با سرنگوني شاه فرانسه به پايان رسيد .
وي ادامه داد :تصميم ما قاطعانه است و مي خواهيم به وضعيت کنوني تقسيم پول پايان دهيم .
دل نيدو افزود :نمي توانيم اجازه دهيم دو باشگاه بارسلونا و مادريد که باشگاه هاي قدرتمند کشور هستند با گرفتن بيشترين مبلغ پول به ساير باشگاه ها لطمه وارد کنند.
رئيس باشگاه سويا در عين حال گفت که مشکل تقسيم پول در اين جلسه حل نخواهد شد چرا که نيازمند زمان است ولي به هر حال مساله اي است که همه با آن موافقند .
به رغم اينکه اکثر باشگاه هاي اسپانيا مي دانند که دليل مساوي نبودن تقسيم پول بين باشگاه ها اين است که آنها مانند بارسلونا و مادريد جذابيتي براي شبکه هاي تلويزيوني ندارند اما تصميم گرفته اند يک بار و براي هميشه به اين نابرابري پايان دهند.
بارسلونا و رئال مادريد سالانه 140 ميليون يورو از تلويزيون ها پول دريافت مي کنند در حالي که ''آتلتيکو مادريد'' و ''والنسيا '' سومين تيم اين جدول سالانه 42 ميليون يورو دريافت مي کنند . منبع سلیت رسمی باشگاه
ویرایش توسط alielboy : 09-07-2011 در ساعت 09:24
بهترین تیم اروپا در سال 2011 به گفته ی ECA اتحادیه ی باشگاه های اروپا باشگاه بارسلونا را به خاطر موفقیت هایی که در سال 2011 در داخل و خارج از زمین به دست آورده، ستود .
بارسلونا از سوی ECA در جلسه ای که این هفته در ژنو داشت، بهترین باشگاه اروپا در سال 2011 لقب گرفت. این جایزه به خاطر نتایج خوب، تشویق نگاه سالم به ورزش، رویه های تجاری مناسب و تقویت روابط میان اعضای اتحادیه ی مذکور، تعلق می گیرد.
سه جایزه ی دیگر
ECA همان طور که بارسا را به عنوان بهترین باشگاه سال انتخاب کرد، اسپورتینگ براگا (باشگاه پرتغالی) را به عنوان "بهترین پیشرفت در ورزش در سال 2011" به خاطر نمایشش در لیگ اروپا، اف کی باکو (تیم آذربایجانی) را به خاطر راه اندازی مدرسه برای بازیکنان جوانش به عنوان "بهترین دستاورد غیر ورزشی سال 2011" و باشگاه سلتیک را نیز برای ابتکار عمل آنها برای گرد آوردن کودکان با سندروم داون در فوتبال به عنوان "بهترین دارنده ی برنامه در جامعه و مسئولیت پذیری اجتماعی در سال 2011" انتخاب کرد.منبع سایت رسمی باشگاه
دو سرمربي محبوب تاريخ باشگاه بارسلونا زير ذرهبين هواداران رسمي قرار گرفته و در نهايت اين گوارديولا بوده که به عنوان بهترين و محبوبترين مربي انتخاب شده است.
به نقل از مارکا اسپانيا، اظهارات و نقل قولهاي دو مربي بزرگ بارسلونا، گوارديولا و کرايف توسط هواداران و راي آنها در مقايسه اين 2 اسطوره در نهايت مربي فعلي بارسلونا را بهعنوان فرد پيروز معرفي کرد.
در اين مقايسه سراسري هفت مورد با حضور بيش از 40 هزار هوادار رسمي مورد توجه سايت رسمي وابسته به روزنامه مارکا قرار گرفته که آنها را از نظر ميگذرانيد:
1 – حق اشتباه کردن
کرايف: گفتن اينکه هرگز اشتباه نميکنم يک اشتباه بزرگ است.
گوارديولا: آنچه که در زندگي پيشرفت ما را رقم ميزند اشتباه است، اشتباهات خود را قبول کنيد.
2 – شدت عمل داشتن
کرايف: همه مربيان از تاکتيکها و نوع عملکرد تيم حرف ميزنند به نظر من لزومي ندارد بازيکنان را به تنبيه سخت محکوم کرد.
گوارديولا: راز موفقيت تيم من بازيکنانم هستند، آنها عالي کار ميکنند، اما وقتي راه را اشتباه بروند بايد تنبيه شوند، تنبيه قانون دارد و هيچ تبعيضي را شامل نميشود.
3 – قضاوت در مورد شخصيت خود
کرايف: من تا حدودي آرمانگرا هستم، يک تمام حرفهاي ايدهآليست بنابراين به دنيا با همين شرايط نگاه ميکنم.
گوارديولا: من يک بازيکن ساده بودم و موفقيتهاي کوچکي در سطح مربيگري داشتم و بعد از آن هم انتخاب شدم.
4 – احترام به ديگران
کرايف: براي بازي تيم دونگا پول براي يک بليت را هم دور نميريزم.
گوارديولا: من هرگز درباره همکاران نظر نداده و قضاوت نميکنم چون اين اجازه را به خود نميدهم.
5 – سپر داوري
کرايف: تصور من اين است که امروزه داوران تمام حواسشان به محوطه ما است و يادشان ميرود به جاهاي ديگر زمين هم نگاه کنند.
گوارديولا: حرف زدن درباره داوري وقت تلف کردن است.
6 – در تقابل با دشمنان
کرايف: بازي مقابل رئال مادريد براي من در اولويت دوم قرار دارد، آنها براي من مهم نيستند.
گوارديولا: من عاشق پيروزي مقابل رئال مادريد هستم، براي شکست دادن مادريد تب ميکنم!
7 – آماده سازي
کرايف: قبل از بازي ميآيم کنار زمين و کمي خرناس ميکشم و روزنامه مي خوانم، بعد هم منتظر ميمانم تا تقدير را تماشا کنم.
گوارديولا: قبل از بازي بايد همه نکات را مرور کرد، خيلي مهم است که همه چيز را به ياد بياوريم و دوره کنيم، بايد حواسمان جمع باشد و سرنوشتمان را خودمان رقم بزنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
سسک بیشتر از همیشه گلزنی می کند.
سسک فابرگاس از زمان آمدن به بارسا، بیش از همیشه گلزنی کرده است. جدا از گل های باشگاهی، او شب جمعه در بازی اسپانیا مقابل شیلی نیز گلزنی کرد.
در بازی مقابل ناپولی در خوان گمپر بود که سسک برای اولین بار گلزنی کرد؛ از آن زمان، او یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان در تیم - بر اساس گلزنی در دقیقه - بود.
پاس گل های مسی
زمان زیادی طول نکشید که وی برای تیم اولش گلزنی کرد. سسک در موناکو، توانست شوت خود را از سد هلتن عبور دهد تا عنوان سوپرجام اروپا را برای تیمی که تابستان امسال از آرسنال به آن پیوسته بود، به ارمغان بیاورد.
مسی پاس گلی فوق العاده داد و بازیکن کاتالان، این پاس را از دست نداد و توانست برای اولین بار پس از پیوستن به بارسلونا، خوشحالی هم تیمی هایش را در کنار خود تجربه کند. همچنین این بازیکن آرژانتینی بود که در اولین گل لالیگای سسک مقابل لالیگا، پاس گل را داد؛ او درست پیش از پایان نیمه اول گلزنی کرد تا برتری تیمش را فوی تر کند.
منبع: سایت رسمی باشگاه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
مسي: به ساقهايم فكر نميكنم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آرژانتين از پيروزي مقابل نيجريه در ديدار دوستانه خوشحال است.
تيم ملي فوتبال آرژانتين در بازي دوستانه مقابل نيجريه با نتيجهي 3 بر يک به برتري رسيد. ستاره تيم بارسلونا در اين ديدار موفق به گلزني نشد، اما عملکرد قابل قبولي داشت.
ليونل مسي در پايان اين بازي عنوان کرد: بعد از ناکاميهاي اخير براي ما اهميت زيادي داشت که در اين بازي به برتري دست پيدا کنيم. بردن هميشه روحيه بخش است، اثر مثبتي روي تيم دارد و باعث ميشود بازيکنان حس و حال خوبي پيدا کنند.
بهترين بازيکن جهان با اشاره به شرايط نه چندان مناسب بازي گفت: فرصتهاي گلزني زيادي ايجاد کرديم. با وجود اين که هوا بسيار گرم بود و زمين هم کيفيت خوبي نداشت توانستيم بازي خوبي انجام دهيم. اين بازي را برديم و بايد تلاش کنيم در آينده از اين هم بهتر شويم.
مسي در اين ديدار چندين بار با خطاي خشن بازيکنان نيجريه متوقف شد و البته ساير بازيکنان هم چندان از خطاهاي تيم آفريقايي در امان نبودند.
کاپيتان تيم ملي آرژانتين دربارهي وضعيتش در پايان بازي گفت: آنها فقط روي من خطا نميکردند. ضربات زيادي از سوي آنها به بازيکنان تيم ما وارد شد و البته قصد کثيف بازي کردن نداشتند و سبک بازيشان به اين شکل بود. من زماني که به زمين ميروم به حفظ پاهايم فکر نميکنم. به زمين مي روم تا بهترين نمايش را داشته باشم. در حال حاضر هم مشکلي ندارم.
اين ديدار روز گذشته با قضاوت سعيد بخشيزاده داور ايراني در بنگلادش برگزار شد.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ويا: تفاوت بارسا و تيم ملي اسپانيا،مسي نام دارد
ستاره اسپانيايي معتقد است که سبک بازي بارسلونا وتيم ملي اسپانيا مشابه است ولي حضور ليونل در بارسا، اين تيم را متفاوت کرده است.
![]()
داوید ویا در جریان دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل لیختن اشتاین یکی از برجسته ترین مهره های ماتادورها در زمین مسابقه بود.
او با دو گلی که روز سه شنبه وارد درواز هاین تیم کرد تعداد گلهای ملی اش را به 49 گل رساند و از این بابت احساس غرور می کند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، تنها تفاوتی که میان تیم ملی اسپانیا و بارسلونا وجود دارد، :« بازیکنی به اسم مسی است. سبک بازی تیم ملی اسپانیا و بارسلونا مشابه است و این را می توان از اینجا فهمید که در آخرین لیست اعلام شده از سوی دل بوسکه، 9 بازیکن از بارسا حضور داشت.»
ستاره اسپانیایی در گفت و گو با رادیو کاراکول کلمبیا در مورد پیکه و شکیرا گفت:« این دو فوق العاده اند. همه می توانند ببینند که واقعا در کنار هم خوشبختند ولی به نظر من باید آنها را در آرامش گاشت. فکر نمی کنم که لازم باشد که آنها را تحت فشار قرار دهیم. آنها باید در کنار هم از زندگی لذت ببرند چون زوج فوق العاده ای هستند.»
ویا در بخش پایانی صحبتهایش درمورد رادامل فالکائو، خرید کلمبیایی اتلتیکو مادرید هم صحبت کرد و گفت:« من بازیهای او در پورتو در لیگ اروپا را دیده ام. او بازیکن فوق العاده ای است. برای تمام اسپانیا افتخار بزرگی است که او به لیگ ما آمده؛ چون لیگ را قوی تر می کند. مطمئنم که اینجا موفق خواهد شد؛ چون شرایط لازم برای دست یابی به این موفقیت را دارد.»
varzesh3
HALA MADRID
بنيتس: بارسلونا يک پله بالاتر از رئال است
مربي 51 ساله اسپانيايي درصحبتهايي اعلام کرد که شکست دادن تيم کاتالان دراين فصل کار بسيار دشواري است و اسپانيا مدعي اصلي قهرماني در رقابتهاي يورو2012 است
![]()
رافائل بنیتس ، مربی سابق لیورپول و اینتر معتقد است که بارسلونا تیم منسجم تری نسبت به رئال مادرید است
فصل گذشته رئال مادرید تنها توانست جام حذفی اسپانیا را از چنگ بارسلونا دربیاورد و تیم کاتالان در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسید و تیم مادریدی را در این دو تورنمنت از پای درآورد
در دیدارهای سوپرکاپ اسپانیا که با برد 4-5 بارسا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت همراه بود، جنجالهای فراوانی به پا شد.
باوجودی که رئال مادرید نسبت به فصل گذشته پیشرفت چشمگیری داشته، بنیتس معتقد است که آنها کار سختی را برای گرفتن بارسا خواهند داشت.
بنیتس در مطلبی در معارفه وب سایت رسمی اش نوشت:« بارسلونا و رئال مادرید مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند ولی بارسا یک پله بالاتر از رئال است.باید صبر کنیم و ببینیم که فصل چطور پیش می رود و آنها چطور به مراحل نهایی می رسند.»
مربی اسپانیایی که بعد از کناررفتن از نیمکت مربیگری اینتر در دسامبر سال 2010 همچنان بیکار است، معتقد است که تیم ملی اسپانیا می تواند در یورو2012 موفق باشد و به تمجید از تیم دل بوسکه پرداخته:« دل بوسکه و تیمش کار بزرگی انجام داده اند. می توانی بگویی که اسپانیا یکی از مدعیان اصلی موفقیت در رقابتهای اروپایی است و با احترام به تمام تیمها، آنها از فلسفه منسجمی بهره می برند و از همین رو می توانند تعدادی از بازیکنانشان را تغییر دهند.»
varzesh3
HALA MADRID
دانی آلوس:اگر دست من بود، نیمار الان در بارسا بود/پیشنهاد آنژی را ردکردم
ستاره برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که از بازی کردن در کنار نیمار لذت می برد.آلوس در ادامه به این نکته اشاره کرد که در بازار تابستانی به پیشنهاد آنژی جواب منفی داده
ProShots
سایت گل- دانی آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا به این نکته اشاره کرده که پیوستن نیمار به رختکن تیم کاتالان می تواند به کیفیت بارسابیفزاید.این درحالی است که ستاره 19 ساله برزیلی اخیرا در صحبتهایی به بارسلونا هم ابراز تمایل کرده استروز دوشنبه بود که نیمار اعلام کرد که از ابراز تمایل رئال و بارسا بسیار خوشحال است ولی هنوز با سران هیچ یک از این دو تیم به توافق نرسیده است.دراین میان دانی آلوس که یکی از دوستان صمیمی نیمار است در صحبتهایی اعلام کرده که اگر این بازیکن برزیلی به بارسلونا بیاید با آغوش باز از او استقبال خواهد کرد.<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=418008?area=2l&po s=2&ord=418008"></script>دانی آلوس در کنفرانسی خبری گفت:« اگر دست من بود، نیمار الان اینجا بود. شما نظر من را راجع به او می دانید؛ نیمار بازیکنی است که من واقعا او را تحسین می کنم. من دوست او هستم و دوست دارم که او را در کنار خودم ببینم؛ این کاملا روشن است و اگر روزی نیمار به بارسا بیاید واقعا راضی و خوشحال خواهد شد.»ستاره برزیلی بارسا در ادامه به ابراز تمایل سران آنژی ماخاچ قلعه برای جذب او اشاره کرد و گفت پول بیشتر او را برای جدایی از بارسا وسوسه نمی کند:« برای من بحث مالی مطرح نیست. اگر این طور بود، دیگر در بارسا نمی ماندم. من فکر می کنم که این پروژه کنونی بارسا برای سالیان طولانی ادامه خواهد داشت و من می خواهم تا بخشی از این پروژه باشم. زمانی که حس کنم که در پروژه ورزشی ام رشد نمی کنم، شاید به تیم دیگری بروم. رویای من این است که فوتبالم را در بارسلونا به پایان ببرم.»
goal.com
HALA MADRID
رئیس باشگاه ختافه: سبک بازی بارسا خسته کننده شده است
آنخل تورس معتقد است رئالی ها می توانند این فصل بارسا را پشت سر بگذارند
آنخل تورس، رئیس باشگاه ختافه، معتقد است سبک بازی تک ضرب بارسا که به تیکی تاکا شهرت یافته، دیگر به اندازه قبل جذاب نیست هرچند تایید کرد که آبی و اناری ها در چند فصل اخیر نمایش بهتری نسبت به رئال مادرید داشته اند.
بارسا در سه فصل که پپ گواردیولا هدایت این تیم را برعهده داشته، 3 بار پیاپی قهرمان لالیگا شده و 2 بار نیز لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرده است.
تورس در گفتگو با اوندا سرو گفت:" بازیکنان بارسا چشم بسته هم دیگر را پیدا می کنند و حتی تا 5 سال آینده هم می توانند همین جوری بازی کنند اما کم کم بسیاری از سبک بازی آنها خسته می شوند.
درست است که سبک بازی آنها جواب می دهد و توانسته اند رئال را پشت سر بگذارند اما فکر می کنم رئالی ها این فصل می توانند جبران کنند.
رئال این فصل از نظر فیزیکی شرایط بهتری دارد. آنها به سبک بازی مستقیم رو آورده اند و از نظر تکنیکی نیز در شرایط خوبی به سر می برند."
حاشیه: منم باهات موافقم.
www.goal.com
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
سفر مديران بارسا براي انتقال نيمار
براساس گزارش ها، جمعی از مدیران بارسا فردا راهی برزیل خواهند شد تا مراحل انتقال نیمار، ستاره جوان سانتوس، به نوکمپ را دنبال کنند.
گفته می شود قرار است فردا نمایندگان بارسا با لوئیس آلوارو د الیویرا، رئیس باشگاه سانتوس، جلسه ای برگزار کنند. هدف از این جلسه، رسیدن به توافق برای انتقال ستاره 19 ساله سانتوس است.
البته باشگاه کاتالانی هیچ عجله ای برای انجام این انتقال ندارد و تنها می خواهند مطمئن شوند که در صورت جدایی نیمار از سانتوس، مقصد بعدی اش نوکمپ خواهد بود.
رئالی ها نیز به دنبال این ملی پوش جوان برزیلی هستند و حتی گفته می شود پیش قراردادی نیز با این بازیکن امضا کرده اند.
باشگاه سانتوس تاکنون همه این شایعات را رد کرده و نیمار نیز به تازگی اعلام کرد دوست ندارد موضوع جنگ تازه بارسا و رئال شود.
او تا سال 2015 با سانتوس قرارداد دارد و این باشگاه برای جدایی او مبلغ 45 میلیون یورو در نظر گرفته است.
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)