Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 38 نخستنخست ... 14222324252634 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 378
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    منصور پور حیدری
    بازیکن محبوب
    سیاوش اکبرپور
    تشکر ها
    390
    تشکر شده 62 در 34 پست

Jadide اخبار مهم , برنامه بازیها و تحولات تیم ملی ایران

ديدار تيم ملي فوتبال مقابل كنيا قطعي شد
    تيم ملي فوتبال 24 اسفند در ديداري دوستانه به مصاف تيم كنيا مي رود.

فدراسيون فوتبال براي آماده سازي بهتر تيم ملي قبل از بازي مقابل عربستان در 8 فروردين با كشورهاي مختلفي رايزني كرد تا ديدار تداركاتي برگزار كند. ابتدا قرار بود تيم ملي 24 اسفند به مصاف قطر برود اما شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا نشد.
    در همين راستا با قطعيت يافتن مذاكرات با فدراسيون فوتبال كنيا تيم ملي 24 اسفند در ورزشگاه ازادي پذيراي تيم فوتبال اين كشور باشد

2. 12 کاربر از پست مفید hossein تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

محمدي:تيم ملي جوانان بازيکنان خلاقي دارد

سرمربي تيم ملي جوانان به همراه عليرضا جهانبخش در کنفرانس مطبوعاتي پس از بازي شرکت کردند.

اکبرمحمدی در ابتدای کنفرانس گفت:ما در زمین تختی تمرین نداشتیم و به دلیل شرایط جوی در سالن تمرین کردیم.علاوه بر اینها شروع هر تورنمنتی برای همه تیم ها سخت است و با توجه به بارندگی امروز ما در شرایط زمین ورزشگاه تختی به مصاف حریفی رفتیم که سخت کوش بود و یک مربی انگلیسی کارکشته داشت و بازی دفاعی خوبی را مقابل ما به نمایش گذاشت.البته ما سعی کردیم در همان اول بازی به حریف ضربه بزنیم و روی یک ضربه زیبا به گل رسیدیم.البته در نیمه اول ما موقعیتهای زیادی داشتیم و می توانستیم به گلهای بیشتری برسیم اما در نیمه دوم با توجه به گذر زمان و قابلیت های فردی بازیکنان برتری خودمان را به اثبات رساندیم و دو گل دیگر هم زدیم.
    محمدی در پاسخ به این سوال که حریف آینده تیم ملی را چطور ارزیابی می کند گفت:تیم ترکمنستان هم تیم خوبی است و در دیدار با پاکستان به سه امتیاز رسید و در بازی مقابل هند هم با بدشانسی مواجه شد و 10 نفره به هند باخت ما این دو بازی را دیده ایم و با برنامه مقابل حریف حاضر خواهیم شد.به همه حریفانمان هم احترام می گذاریم.

سرمربی تیم ملی جوانان در پاسخ به این سوال که چرا نیمه دوم بهتر از نیمه اول بود گفت:ما پیش از حضور در این رقابتها هشت دیدار تدارکاتی داشته ایم و با توجه به ورزشگاه تختی و اولین دیدار این رقابتها با گذر زمان رفته رفته بهتر شدیم و به زمان احتیاج داشتیم.از نظر فیزیکی هم از حریف سر بودیم و بازیکنان ذخیره خوبی هم داشتیم که از آنها به خوبی استفاده کردیم وبا شوت زنی در نیمه دوم به گل رسیدیم.در کل بازیکنان خلاقی در تیم ملی جوانان حضور دارند که می توانند برای این تیم مفید باشند.

در ادامه کنفرانس علیرضا جهانبخش بهترین بازیکن میدان در کنفرانس حاضر شد و با اشاره به اینکه تجربه بازی در تیم های ملی نوجوانان و جوانان و حتی امید را دارد گفت:من از تیم داماش به تیم های ملی دعوت شده ام و متولد سال 72 هستم.ما دوست داشتیم در همان نیمه اول گلهای بیشتری به ثمر برسانیم و تشنه گلزنی بودیم و به همین خاطر در همان دقایق اول به گل رسیدیم اما دفاع چند لایه هند در نیمه اول اجازه گلزنی بیشتری را نداد اما در نیمه دوم توانستیم به حریف مسلط شویم و گلهای دوم و سوم روی تلاش بازیکنان به ثمر رسید.

وی در پایان گفت:اردوها و بازیهای دوستانه خوبی داشته ایم و مطمئن هستم بازی به بازی بهتر خواهیم شد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

4. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    الفردو کاسیمیرو -گواردیولا
    بازیکن محبوب
    alexis sanchez
    اسم واقعی شما
    emad

BrazilNaftBarcelona

تشکر ها
    19
    تشکر شده 199 در 49 پست

Bia Inja

وه بچه ها فامیلمون برگشت تیم ملی
    نگاه زود باهم پسر خاله شدن

انشا الله تا خر عمرش تیم ملی بمونه ولک حسسسسسسسسسسووووون

! Força Pedro

Força El Guaje
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید emad abadani تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

بازي با خارجي‌ها منتفي شد

ملي پوشان فوتبال کشورمان بدون برگزاري ديدار تدارکاتي براي رويارويي با بحرين روز چهارشنبه هفته پيش رو عازم منامه خواهند شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    تیم ملی فوتبال کشورمان برای دیدار با بحرین در هفته چهارم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا ساعت 10 صبح روز چهارشنبه هفته پیش رو تهران را به مقصد منامه ترک می کند.

شاگردان "کارلوس کی‌روش " پیش از اعزام به منامه قرار بود در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی اردن یا خارجی‌های لیگ برتر به میدان بروند که ظاهرا این بازی دوستانه برگزار نخواهد شد.

عباس ترابیان در این خصوص به خبرنگار مهر اظهار داشت: قرار بود در تاریخ 5 نوامبر 2011 (14 آبان‌ماه 1390) تیم ملی دیداری دوستانه مقابل اردن یا منتخب بازیکنان خارجی لیگ برتر داشته باشد که امکان برگزاری این مسابقه فراهم نشد. بدین ترتیب تیم ملی بدون برگزاری دیدار دوستانه به بحرین می رود.

تیم ملی فوتبال کشورمان خود را برای دیدار با بحرین در هفته چهارم از مرحله سوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا آماده می کند که روز جمعه 11 نوامبر 2011 (20 آبان‌ماه 1390) در ورزشگاه ملی شهر منامه برگزار می شود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

ترابيان: بعيداست تيم ملي با منتخب خارجي‌هاي ليگ بازي کند

سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: بعيد مي‌دانم تيم ملي با منتخب خارجي‌هاي ليگ بازي کند.

عباس ترابیان در مورد تمرین تیم ملی در زمین رضی آباد شهریار اظهار داشت: با توجه به اینکه نباید به طور مداوم در زمین کمپ تمرین کرد چون خراب می شود تصمیم گرفته شد در زمین رضی آباد شهریار تمرینات را پیگیری کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا زمین رضی آباد انتخاب شده گفت: این زمین تمرینی بسیار عالی است و کی‌روش هم خیلی راضی است. واقعا مسئولان این زمین برای حفظ این زمین تلاش زیادی کرده و این سرمایه ملی را حفظ کرده اند.

ترابیان در خصوص اینکه گفته می شود کی‌روش از زمین کمپ ناراضی است، عنوان کرد: حرف جدیدی در این باره زده نشده و مشکلی نیست.

سرپرست تیم ملی در پاسخ به این سوال که تیم ملی ۱۵ آبان با منتخب خارجی های لیگ بازی می کند یا خیر گفت: بعید می دانم این مسابقه برگزار شود. هماهنگی در این باره صورت نگرفت.

وی در مورد اینکه قرار است تمرینات تیم امید آغاز شود و به چه هدفی این کار صورت می گیرد، گفت: قرار است به زودی تمرینات آغاز شود و بیشتر برای استارت برای المپیک بعدی است تا تیم آماده باشد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

آخرين اخبار تيم ملي از زبان سرپرست

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: مسعود شجاعي حق دارد از تماس نگرفتن ما با او گله‌مند باشد اما از طريق جواد نکونام مرتب جوياي حال او هستيم.

عباس ترابيان با بيان اينکه ويزاي بحرين کادر تيم ملي فوتبال ايران اخذ شده و مشکلي از اين بابت وجود ندارد، اظهار کرد: ما ويزاي تمام اعضاي تيم را گرفته‌ايم و در حال حاضر فقط منتظر ويزاي حسين کعبي هستيم. حتي ويزاي محمد نوري را هم گرفته‌ايم. البته بنده از اخذ ويزاي خبرنگاران بي‌اطلاع هستم.

وي درباره زمان اضافه شدن جواد نکونام به اردوي تيم ملي توضيح داد: ابتدا قرار بود نکونام بعد از بازي تيمش مقابل رئال مادريد، از اسپانيا به دوبي پرواز کند و آنجا به ما ملحق شود اما در برنامه‌ريزي بعدي قرار شد اين بازيکن به تهران آمده و همراه کاروان تيم عازم دوبي شود. نکونام دوشنبه ششم نوامبر (پس‌فردا) به تهران مي‌آيد.

ترابيان درباره برنامه سفر تيم ملي به بحرين نيز خاطرنشان کرد: کاروان تيم ملي چهارشنبه ساعت 10 صبح تهران را به مقصد دوبي ترک مي‌کند و پس از يکي، دو ساعت توقف عازم منامه مي‌شود. ساعت ورود تيم ملي به منامه 16 به وقت محلي است. از نظر امنيتي هم مشکلي براي تيم وجود نخواهد داشت. حتي ناظر امنيتي که براي بازي رفت دو تيم در تهران بود هم در منامه حاضر است.

سرپرست تيم ملي با ابراز رضايت از تمرينات اين تيم در زمين منطقه شهريار، گفت: واقعا زمين خوبي آنجا بود که کي‌روش هم از کيفيت آن رضايت داشت. بايد از مسوولان آنجا تشکر کرد که در آن منطقه زميني را مثل دسته‌گل نگه داشته بودند. استقبال مردم از تمرينات ملي‌پوشان هم تحسين‌برانگيز و قابل تقدير بود. ما بنا داريم در روزهاي آتي هم در اين مکان تمرين کنيم. البته برنامه تمريني امروز (شنبه) ساعت 15 در کمپ تيم‌هاي ملي خواهد بود.

ترابيان در واکنش به گله‌مندي مسعود شجاعي از مسوولان فدراسيون فوتبال بخاطر جويا نبودن وضعيت جسماني‌اش، اظهار کرد: ما مرتب از طريق جواد نکونام جوياي حال شجاعي بوده و از وضعيتش مطلع هستيم. اين بازيکن بايد بازي کند تا عملکردش ديده شود. به هر حال ما مي‌دانيم مصدوم است و دوران درماني‌اش را سپري مي‌کند. البته اينکه گفته است کسي از فدراسيون فوتبال با او تماس تلفني هم نداشته درست است و حق دارد؛ ما بايد تلفني با او صحبت مي‌کرديم که در آينده اين کار را خواهيم کرد.

وي در واکنش به اينکه شجاعي مصدوم شده فدراسيون براي دعوت او به تيم ملي نامه‌اي به باشگاه اوساسونا نوشته در حالي همه مي‌دانستند وي مصدوم است گفت: اين موضوع به زماني برمي‌گردد که اعلام کرده بودند شجاعي پا به توپ شده است، لذا از آنجا که براي دعوت يک بازيکن جهت حضور در بازي‌ها، مي‌بايست حدود 15 روز قبل نامه‌نگاري انجام شود تا ترتيب اثر دهند، ما هم اين کار را کرديم تا زمان از دست نرود. اما اين بازيکن دوباره مصدوم شد. حتي قرار بود يکي هم از کادر تيم ملي به اسپانيا برود و ضمن ارزيابي شرايطش صحبتي هم با شجاعي داشته باشد که با توجه به شرايط سفرش لغو شد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

زارع:بحريني‌ها دنبال حاشيه هستند

هافبک تيم ملي گفت: بحريني‌ها با توجه به اينکه از لحاظ فوتبالي به ما نمي‌رسند به دنبال ايجاد حاشيه هستند.

مازیار زارع پس از پایان تمرین امروز تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم و در 4 روز گذشته تمرینات پر فشاری را برگزار کرده‌ایم. این هفته قطعا برای دیدار با بحرین تمرین خواهیم کرد.
    وی افزود: بازی سختی در پیش داریم و می‌دانیم که این مسابقه مثل دیدار در تهران نیست و صددرصد جو علیه ما خواهد بود و بحرینی‌ها با توجه به اینکه از لحاظ فوتبالی به ما نمی‌رسند به دنبال ایجاد حاشیه هستند.
    هافبک پرسپولیس در خصوص بیانیه‌ای که بازیکنان تیم ملی برای محمد نصرتی نوشته‌اند تصریح کرد: بچه‌ها با هم تصمیم گرفتیم هم برای رضایی و هم برای نصرتی متنی را تنظیم کنیم. باید به افق‌های دورتری بنگریم و توانستیم تنها این کار را برای آنها انجام دهیم. قرار است برای رضایی هم همین بیانیه را بنویسیم و به فدراسیون فوتبال تحویل دهیم.
    زارع ادامه داد: خبر دارم که خانواده این دو بازیکن شرایط خوبی ندارند و این روزها کسی از شیث رضایی صحبت نمی‌کند. به عنوان بازیکن پرسپولیس وظیفه دارم بگویم شاید این بازیکن اشتباهات زیادی را مرتکب شده باشد اما امیدوار هستم شرایط به گونه‌ای پیش برود که این دو بازیکن بتوانند به فوتبال خود ادامه دهند.
    زارع گفت: در صحبتی که با علی کریمی داشتیم پیگیری کرده‌ایم که اگر ما را قابل بدانند و حرف بازیکنان تیم ملی را بپذیرند برای رضایی هم بیانیه‌ای را تنظیم کنیم. باز هم تاکید می‌کنم که با این کار نمی‌خواهیم اشتباه آنها را توجیه کنیم ولی امیدواریم به عنوان کوچکترین فرد از ما بپذیرند که این دو بازیکن هم نابود نشوند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

تمرينات گروهي امروز تيم ملي فوتبال

تمرين عصر امروز شنبه تيم فوتبال کشورمان در حالي برگزار شد که علي کريمي با اجازه "کارلوس کي‌روش" در محل برگزاري تمرين حضور نداشت.

پنجمین جلسه تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان جهت دیدار با بحرین در مرحله انتخابی رقابت‌های فوتبال جام جهانی 2014 در قاره آسیا از ساعت 15 امروز شنبه در کمپ تیم‌های ملی برگزار شد.

در این تمرین محمد قاضی و پژمان نوری که به دلیل مصدومیت طی روزهای گذشته مراحل آماده سازی را بصورت اختصاصی دنبال می کردند، در تمرینات گروهی حاضر شدند. این در حالی بود که علی کریمی به دلیل مصدومیت و با اجازه کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی در تمرین تیم امروز حضور نیافت تا به مداوای پای مصدومش بپردازد.

همچنین طبق اعلام خسرو والی‌زاده، مدیر رسانه‌ای تیم ملی جواد نکونام کاپیتان تیم ملی کشورمان از روز دوشنبه در تمرینات آماده سازی این تیم حضور خواهد یافت.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

ترابيان: رحمتي در اردوي تيم ملي مي ماند

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: حضور مهدي رحمتي در تيم استقلال براي انجام يک بازي مقابل پرسپوليس منطقي و عقلاني نيست.

عباس ترابيان در خصوص صحبت هاي پرويز مظلومي که گفته بود به مهدي رحمتي براي ديدار با پرسپوليس نياز دارد، تصريح کرد: من چنين صحبتي را نشنيدم و در جريان آن نيستم. بعيد مي دانم کي روش با اين درخواست موافقت کند.
    وي تصريح کرد: اصلا عاقلانه و منطقي نيست که دروازه بان اول تيم ملي را براي حضور در يک بازي دوستانه باشگاهي در اختيار استقلال قرار دهيم.
    ترابيان خاطرنشان کرد: احتمال دارد رحمتي مقابل پرسپوليس مصدوم شود. در اينصورت چه کسي پاسخگو مي شود؟ اين کار عقلاني نيست و رحمتي در اردوي تيم ملي مي ماند.
    چند روز پيش پرويز مظلومي در يک نشست خبري اعلام کرد به سيد مهدي رحمتي براي ديدار با پرسپوليس نياز دارد.
    رحمتي هم اکنون در اردوي تيم ملي حضور دارد.
    /www.varzesh3.com

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

آخرين وضعيت ملي پوشان مصدوم

پزشک تيم ملي فوتبال کشورمان از مشخص شدن تکليف علي کريمي براي همراهي اين تيم در ديدار با بحرين تا فردا دوشنبه خبر داد.

پرهام خانلری ضمن بیان این مطلب افزود: امروز یکشنبه از پای آسیب دیده علی کریمی عکسبرداری شد و تا فردا دوشنبه نتیجه MRI این بازیکن مشخص می شود. فردا می شود به صراحت گفت که کریمی به بازی با بحرین می رسد یا خیر.

وی در ادامه با اشاره به اینکه علی کریمی طی روزهای اخیر در تمرینات گروهی تیم ملی شرکت نداشته است، افزود: به غیر از علی کریمی، پژمان نوری از ناحیه عضله چهار سر ران پای چپ مصدومیتی دارد که هنوز بصورت کامل برطرف نشده است.

پزشک تیم ملی فوتبال کشورمان در خاتمه تصریح کرد: دیگر بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان مصدومیت حاد و جدی ندارند و می تواند مقابل بحرین بازی کنند.

تیم ملی فوتبال کشورمان خود را برای دیدار با بحرین در هفته چهارم از مرحله سوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا آماده می کند که روز جمعه 11 نوامبر 2011 (20 آبان‌ماه 1390) در ورزشگاه ملی شهر منامه برگزار می شود.

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

irann بايد در مسير مطمئن حرکت و حمله کنيم

کي‌روش: بايد قدرت چهارم آسيا شويم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: تيم من در حال پيشرفت و دستيابي به ثبات است.

کارلوس کی‌روش که تیمش جمعه هفته جاری در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منامه با بحرین روبه‌رو می‌شود، در گفت‌وگو با سایت فیفا به موارد زیر اشاره کرده است:
    * آقای کی‌روش نسبت به مقوله سطح پیشرفت در تیم ملی ایران در شش ماه اول حضورتان چه عقیده‌ای دارید؟
    فکر می کنم تیم ما در این مدت پیشرفت زیادی کرده است. از نقطه نظر دفاعی به سازماندهی بیشتری دست یافته‌ایم. بنابراین از ثبات بیشتری برخوردار شده و در مواقعی که به جلو حرکت می کنیم، از توازن لازم برخورداریم. بازیکنان در حیطه دریافت و سرعت کار با توپ کامل تر شده اند به گونه‌ای که اکنون چهره تیمی مستحکم را به خود می گیریم. همیشه فضا برای پیشرفت و ترقی وجود دارد و همین عامل انگیزه‌ای برای هر دوی ما یعنی من و تیم است که سخت کار کنیم تا به سطحی بهتر برسیم.
    *چه اهدافی را با تیم ایران ترسیم کرده‌اید؟
    هدف کلی من این است که به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل صعود کنیم. به این خاطر کار من این است که به بهترین شکل ممکن تیم را آماده کنم و به سطح مورد نظر برسانم. در این راه فدراسیون فوتبال ایران نقطه نظرم را در مورد گزینش آن دسته از جوانانی که به سطح بزرگسالان رسیده‌اند، جویا شده است.
    *به لطف پیشرفت نمایان چند ماه گذشته، آیا بازیکنان به اعتماد به نفس بیشتری نسبت به گذشته رسید‌ه‌اند؟
    آنها بیشتر از قبل با سیستم بازی مورد نظر خو گرفته و راحت عمل می کنند. به این خاطر بیشتر از قبل ثبات در نمایش‌شان پیداست. ضمن اینکه در این حال مناسبات و ارتباطات در درون تیم به سطحی بهتر رسیده است. همه این عوامل منجر می شود اکنون دل و جرات به خرج داده و در بازی رو به جلو سهیم شوند.
    * جواد نکونام به سایت فیفا گفت شما توجه زیادی به پیشرفت روحیه تهاجمی تیم دارید و بازیکنان را تشویق به شرکت در حمله می کنید...
    باور دارم بهترین راه برای دفاع این است که توپ را تحت اختیار داشته باشی و در مسیری مطمئن حمله کنی. این که حمله کنی بهتر از آن است که خواسته باشی بازی را تحت کنترل بگیری اما وقتی بازیکنان آماده جانفشانی برای یکدیگر هستند، تنها امکان برای ما در رفتن به جلو و حمله کردن است. هر یک از بازیکنان باید در این زمینه به انجام شرح وظایف خود بپردازند. برای بودن در حملات باید از توازن دفاعی خوبی هم بهره گیرید و تنها از لحاظ روحی در این وضعیت نباشید. یک تیم فقط با حمله کردن موفق نمی شود و اگر آمادگی دفاع کردن مطلوب را نداشته باشد دچار مشکل می‌شود.
    * یکی از تغییرات قابل ذکر از زمانی که شما اختیار تیم را در دست دارید، فراخوانی علی کریمی است که بی شک با تجربه ترین بازیکن در مجموعه نفرات تیم شما است. تحت تاثیر عملکرد او هستید؟
    نه فقط به خاطر او بلکه حتی به خاطر داشتن جواد نکونام خوشحالم. هر دو اینها صاحب تجربه لازم بین‌المللی هستند. تجربیاتی که در اختیار کل تیم می گذارند. این دو در پست ‌های تاثیرگذار و کلیدی در تیم حضور دارند. کمبود تجربه بین المللی چالش بزرگی در تیم ملی است که البته علی کریمی و جواد نکونام با حضورشان سعی در کم کردن آن با انتقال داده‌های خود به جوانان دارند.
    *از بابت قدرت خلاقیت تیموریان و نکونام در سیستم ۳-۳-۴ تیم خود خوشحال هستید؟
    به خاطر کار درجه ‌اولی که هر دوی اینها انجام می دهند و همینطور گروهی دیگر از هافبک‌هایم مثل قاسم حدادی و مجتبی جباری خوشحال هستم.
    *به عنوان یک مربی که دنبال کشف استعدادهای جوان است، نظر شما در مورد کریم انصاری فرد، محسن مسلمان و احسان حاج صفی که همگی آنها در محدوده ۲۰ سالگی هستند، چیست؟
    این گروه از بازیکنانی که نام بردید، در کنار سایر بازیکنان جوان در حال تجربه‌اندوزی در تیم المپیک و زیر ۲۱ ساله‌ها هستند. این گروه را سریع انتخاب کردیم تا از طریق تنها راه ممکن برای تجربه اندوزی در سطح بین المللی یعنی بازی در تیم ملی به آنان فرصت حضور دهیم.
    *با توجه به این که تیم ایران در حال پیشرفت است، در مقایسه با تیم‌های درجه اول آسیا همچون ژاپن، استرالیا و کره جنوبی چه شانسی را برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ قائل هستید؟
    شما نمی توانید با بهترین تیم‌های جهان رقابت کنید اگر نتوانید با بهترین‌های آسیا بازی کنید. هدف ما این است که با بهترین‌ها روبه‌رو شویم و به تدریج با دیگر بزرگان دیدار کنیم. قاره آسیا اکنون صاحب سه تیم بزرگ به اسامی استرالیا، ژاپن و کره است. ما باید سخت کار کنیم تا به عنوان چهارمین قدرت مورد پذیرش واقع شویم. هدف ما به این خاطر برای آینده ای نزدیک است. برای این منظور می خواهیم با بهترین‌های جهان دیدار کنیم.
    *میزان شناخت شما از فوتبال قاره آسیا به یک سال حضور در تیم ناگویا گرامپوس ایت ژاپن و دو سال کار در امارات بیش از یک دهه قبل مربوط می شود. اکنون به طور کلی سطح فوتبال قاره آسیا را چگونه ارزیابی می کنید؟
    به طور کلی آثار پیشرفت زیادی در فوتبال قاره نمایان شده اما میان کلاس و سطح بازی کشورهای آسیایی فاصله زیادی موجود است. من گروهی از کشورها را در حال پیشرفت سریع می بینم ولی آسیا از کمبود سازماندهی رنج می برد. البته در سال‌های اخیر تیم‌های بیشتری نسبت به قبل بخت رقابت و حضور در جام ها را یافته اند. فکر می کنم آسیا با کمبود ستارگانی با کلاس جهانی که با دیگر رقبای بزرگ بین المللی رقابت کنند، مواجه است.
    *در مورد عملکرد تیم ملی پرتغال در جام جهانی ۲۰۱۰ چه نظری دارید؟
    از نظر من پرتغال خیلی خوب کار کرد. ما فوتبالی خوب و تاثیرگذاری را ارائه کردیم. نباید از خاطر برد که در چه گروه سختی قرار داشتیم. گروهی که در آن سه تیم بزرگ برزیل، ساحل عاج و پرتغال حضور داشتند که برای دو سهمیه صعود از گروه رقابت می کردند اما در نهایت ما در کنار برزیل مجوز صعود دریافت کردیم.
    برد پرگل ما مقابل کره شمالی به نظرم هیجان انگیزترین دیدار جام بود. از بخت بد ما در دور دوم با اسپانیا فاتح جام روبه رو شدیم. دیداری که خیلی ها اعتقاد داشتند باید در نیمه نهایی یا حتی فینال رخ می داد. به هر حال آن ‌جدال مصافی بزرگ بود اما در نهایت اسپانیا برنده شد. آنها با شایستگی فاتح جام جهانی شدند.

* کریستیانو رونالدو تا چه اندازه برای تیم پرتغال مهم است؟
    اگر بازیکنی به سطح رونالدو یا فیگو برسد، می تواند سرنوشت یک بازی را عوض کند. البته این گونه بازیکنان هیاهوی زیادی دارند و برای تیم ملی مهم هستند. اکنون بازیکنان معدودی در سطح جهان هستند که پس از پشت سر گذاشتن یک فصل کاملا پرفشار و سخت همچنین همراه با مصدومیت‌های فراوان می توانند کاملا پرتوان و باثبات در یک دوره جام جهانی شرکت و در آن جام قدرت خلاقیت خود را نمایان کنند.

15. 3 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

صفحه 24 از 38 نخستنخست ... 14222324252634 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)