سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
ای ول پدرو تو بازی هست
ولی پویولآبیدال
ایشالا که ببریم و شبکه سه ضایع بشه
آخه چرا نشون نمیدن حالا بازی رئال و لواشک سازی کابل باشه نشون میدن
هی خدا اینم از زندگی
PRINCE LEO
....King Of Football....
خبرهای بد واسه بارسا تو راه Abidal...
بابا مگه رئال كيه...چون مطمئنیم تا فینال رئال رو نمیبینیم
چلسي هم دست و پا گير نيست...
الان ميلان مهم تره![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
چلسی که الان به شدت با روزهای اوجش فاصله داره
میلانم با اون بازیش جلوی آرسنال امیدی بهش نیست فقط توی سن سیرو یه ذره باید بیشتر مراقب بود
مهمتر از همه بازی امشب هست
و مهمتر از اون آبیدالخداکنه خوب بشه اصلا این که خوب بود نمیدونم چش شد یهو و فقط امیدوارم خبر زیاد بدی در این مورد نشنویم چون بازیای حساسی پیش رو داریم
![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
کلا موضوع سر پخش شدن یا نشدن بازی بارسا نیس این شبکه 3 یه مدتیه که اساسی قاط زده جای دوریم نمیرم فقط کافیه دقت کنین بازیای انگلیسو پخش میکنن ولی خداشاهده من الان 2 الی 3 ماهه حتی اسم یه تیم انگلیسی رو تو اخبار ورزشی نشنیدم (بجز شبکه خبر)!!!!!!!!
به هرحال اینم ازون کارای خودجوشیه که فقط از ما ایرانیا بر میاد هه
به امید راه افتادن شبکه ورزش و برد امشب بارسا مقابل سویا![]()
کلا اگه برسیم فینال به نظر نمی آد کار سختی داشته باشیم
رئال که دیگه برامون تقریبا به یه تفریح تبدیل شده و با اون روحیه ضعیفی که معمولا مقابل ما دارن به نظر نمی آد بردنشون سخت باشه، بایرنم یه تیمی نیست که زیاد بتونه برای بارسا دردسر ساز باشه
در کل فکر میکنم اگه با همون روش خودمون پیش بریم و بازیکنای اصلیمون مصدوم یا محروم نشن به احتمال 70% قهرمانیم![]()
چلسی تیم قابل پیش بینی نیست و نمیشه به اینکه الان تو اوج نیست توجه کرد بازیکنای چلسی سنگین و با قدرت بدنی بالا بازی میکنن و این چنین تیم هایی واسه بارسا مشکل ساز میشن . البته میلان هم دست کم نگرفتیمو نباید بگیریم ولی من حس میکنم چلسی واسمون خطرناک تره .
آبیدال به احتمال زیاد بعد از عملش دیگه نمیتونه فوتبال بازی کنه و باید با این بازیکنی که داشت خیلی واسه تیم خوب بازی میکرد خداحافظی کنیم و باشگاه باید به فکر یک مدافع چپ دیگه توی تابستون باشه .
الانم بهتره به سویا فکر کنیم که بازی داره شروع میشه
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ویرایش توسط Saeid~Barca : 03-17-2012 در ساعت 22:35
خب اینم یه حرفیه ولی اصلا این روزا باهم هماهنگ بازی نمیکنن کلا تیم بهم ریخته ایی هست بارسا میتونه با فکر و تیزهوشی بازیکناش بر قدرت بدنی زیاد بازیکنای چلسی غلبه کنهچلسی تیم قابل پیش بینی نیست و نمیشه به اینکه الان تو اوج نیست توجه کرد بازیکنای چلسی سنگین و قدرت بدنی بالا بازی میکنن و این چنین تیم هایی واسه بارسا مشکل ساز میشن . البته میلان هم دست کم نگرفتیمو نباید بگیریم ولی من حس میکنم چلسی واسمون خطرناک تره .
آره درستهالانم بهتره به سویا فکر کنیم که بازی داره شروع میشه
و اما شبکه 3....![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
گفتم امشب میتونیم یه انتقام سخت از سویا بگیریم
دقیقه 26 بارسا 2 _ 0 شده . تیم داره عالی بازی میکنه
ژاوی 18"
لئو مسی 25"
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
تا دقیقه ی 46 بارسا همون 2-0![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)