Design & Developed BY Patira

صفحه 230 از 470 نخستنخست ... 130180220228229230231232240280330 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,291 تا 2,300 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض مهدوی کیا: آخرین آرزوی ورزشی ام قهرمانی با پرسپولیس در آسیاست.

مرد سال سابق فوتبال آسیا و پردوام ترین لژیونر تاریخ فوتبال ایران می گوید آرزو دارد در سال 1391 با پیراهن پرسپولیس در آسیا فینالیست شود.

کاپیتان پرسپولیس در مصاحبه نوروزی اش از همه جا حرف می زند، گرانی در ایران، خاطراتش در تیم ملی و پرسپولیس و البته خانواده اش. شما را به خواندن این گفت و گو دعوت می کنیم.

* شما یکی از مردادی های پرسپولیس هستید. زمان خیلی زود می گذرد، اینطور نیست؟
    _ بله من متولد دوم مرداد 1356 هستم. تا سن 10،12 سالگی آدم هیچ چیز نمی فهمد. خیلی هم دیر می گذرد. روزهای خوب و خوشی است. بعد که بزرگ شدی زود پیر می شوی و خیلی هم سخت می گذرد!

* 10،12 ساله که بودی فکر می کردی روزی این همه محبوب شوی؟
    _ نه هیچکس نمی تواند پیش بینی کند اما الان از اینکه اطرافم شلوغ است راضی هستم و خدا را شکر می کنم.

* سال 90 چطور گذشت؟
    _ پر فراز و نشیب بود، اگر فقط از بعد ورزشی نگاه کنیم، آمدن به پرسپولیس و بردن استقلال جزو روزهای خوب بود اما نتایجی که استیل آذین گرفت و به لیگ یک سقوط کرد نقطه تاریکی در زندگی ورزشی ام شد.

* پیش از فصل نقل و انتقالات خیلی منتظر پرسپولیس بودی. لحظه ای که از پرسپولیس ناامید شدی و تصمیم گرفتی به داماش بروی چه حالی داشتی؟
    _ اتفاقی بود که افتاد. باید با آن کنار می آمدم. همین کار را هم کردم.

* به داماش که پیوستی انگیزه ای برای تمرین و بازی داشتی؟
    _ من هر جا که می روم نسبت به تیمم تعهد دارم و با تمام وجود کار می کنم.

* عسل بازی های شما را نقد می کند؟
    _ کم و بیش بازی ها را دنبال می کند. از در خانه که وارد می شوم اول نتیجه را می پرسد!

* درباره دربی چه نظری داشت؟
    _ آن قدرها از فوتبال سر در نمی آورد ولی در کل او هم از نتیجه خوشحال بود.

* برای سال 91 چه آرزویی دارید؟
    _ اول سلامتی. دوست دارم با پرسپولیس به مراحل بالای لیگ قهرمانان صعود کنم. دو سال پشت سر هم نزدیکی این آرزو رسیدم ولی در لحظه آخر ناکام ماندیم. امیدوارم این بار شرایط طوری شود که فینالیست آسیا شویم.

* کی را می گویی؟
    _ دوره قبلی که در پرسپولیس بودم دو فصل پشت سر هم به نیمه نهایی جام باشگاه ها رسیدیم. روزگار خوبی بود. امیدوارم باز هم این شرایط تکرار شود.

* با وجود بازیکنانی که در این نسل روی کار آمده اند دوست داری مربی شوی؟
    _ مربیگری خیلی سخت است، فشار زیادی روی مربی است ولی باید دید در آینده چه پیش خواهد آمد. ما که نمی توانیم از فوتبال دور شویم.

* اگر تعطیلاتی پیش بیاید به کجا سفر می کنی؟
    _ مسافرت را خیلی دوست دارم ولی وقت زیادی برای این کار ندارم. ایران خودمان جاهای قشنگ زیاد دارد. از چند ماه پیش با خانواده ام به چند شهر تاریهی سفر کردیم، جاهای قشنگی هستند.

* کجا رفتید؟
    _ ماسوله، یک روستای تاریخی هم هست نزدیک کاشان که خاک قرمز دارد. اسمش را فراموش کرده ام.

* عسل در آلمان بزرگ شده، واکنش او به شهرهایی که رفتید چیست؟
    _ خیلی خوشش آمده و تعریف می کند. درست است که در آلمان بزرگ شده ولی ما بچه مان را با فرهنگ ایرانی بزرگ کرده ایم.

* قیمت ها در ایران و آلمان چه تفاوتی دارند؟
    _ اوایل که آمده بودیم فکر می کردم در ایران خیلی ارزان است ولی بعد دیدیم که خیلی هم فرقی ندارند! بعضی چیزها اینجا قیمتش با آلمان برابری می کند، مثلا قیمت مواد غذایی در ایران و آلمان تقریبا یکسان است.

* بهترین عیدی که گرفتی؟
    _ معمولا از پدر و مادر، عمو و برادرهایم عیدی می گرفتم، عشق مان بود که پول هایی را که می گرفتیم جمع کنیم و هر روز بشماریم. عیدی هایم را قایم می کردم تا بعد از عید هر چیزی می خواهم بخرم!

* چه ماشینی دارید؟
    _ اوایل سال پورشه زیتونی رنگ داشتم ولی جدیدا آن را فروختم و یک پورشه مدل جدیدتر به رنگ سفید خریدم.

* در کدام محله تهران زندگی می کنید؟
    _ خیابان فرشته.

* زمان شما فوتبالیست خوش قیافه چه کسی بود؟
    _ اگر منظورتان آدم جذاب باشد می توانم اسم همان کسی را بگویم که رفیق خودم بود، رضا شاهرودی.

* زندگی در ایران و آلمان را با هم مقایسه کنید.
    _ مزایای زندگی در ایران این است که اینجا وطن مان است. خانواده کنارمان است ولی در آلمان آرامش بیشتری وجود دارد.

* به زبان آلمانی تسلط دارید؟ در فوتبال آلمان هم این همه حاشیه وجود داشت؟
    _ زبان مادری که نیست ولی تقریبا تسلط دارم. در فوتبال آلمان هم حاشیه هست ولی نه اینطوری. آنجا بیشتر به متن مسائل می پردازند و دنبال پیشرفت هستند.

* می گویند شبی که قرعه ایران را برداشتید، قبلش یک بار آزمایشی این کار را کردید و قرعه تان هم سخت بود!
    _ بله اول در مرحله آزمایشی با دست راست برداشتم اردن و عمان در گروه ایران بودند. دفعه بعد با دست چپ برداشتم، سه تای اول مثل همان قرعه آزمایشی بود. استرس داشتم ولی بعد که لبنان و قطر جایگزین شدند خیالم راحت شد.

* در آن لحظه که این همه استرس داشتی آرزو نمی کردی کاش شما مسئول برداشتن قرعه ایران نبودید؟
    _ نه این یک افتخار بود. هر کسی دوست دارد در آن مراسم باشد. استرس مهم نبود، خدا را شکر قرعه تیم ملی آسان تر شد.

* قشنگ ترین خاطره فوتبالی ات؟
    _ همه روزهایی که در پرسپولیس بودم جزو خاطرات خوبم بود. در تیم ملی هم روزهای خوشی داشتم.

* یک سئوال یک کلمه ای؛ استاد اسدی؟
    _ خیلی دوست داشتنی است. بازیکن زحمتکشی بود. در آن دوره استاد اسدی نمک تیم ملی بود!

* دوست داشتی شماره 17 پرسپولیس بر تن چه کسی باشد؟
    _ همین که تن جواد کاظمیان است خوب است. شماره برایم مهم نیست.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

3. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض مراسم ختم پدر رویانیان برگزار شد/ حضور پروین و پرسپولیسی‌ها.

مراسم هفتمین شب درگذشت پدر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شب گذشته برگزار شد.

محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عید امسال به دلیل فوت پدرش عزادار شد. از همین رو شب گذشته مراسم هفتم پدر مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مازندران و در روستای کجور برگزار شد.

در این مراسم علی پروین عضو هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس و تعدادی از اعضای کادر فنی مانند محسن عاشوری و بازیکنان حضور پیدا کردند و با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ابراز همدردی کردند.
    استاندار مازندران و تنی چند از مسئولان استان نیز در این مراسم ختم حضور داشتند.
    مراسم یادبودی قرار است روز دوشنبه ساعت 14 در مسجد امیر المومنین تهران واقع در مرزداران برگزار شود.

5. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض حقیقی خانه‌دار شد/ جلسه با مربی دروازه‌بان‌ها و استخدام یک مترجم روس.

دروازه‌بان ایرانی تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه صاحب یک منزل مسکونی، یک راننده و یک مترجم شد.

علیرضا حقیقی دروازه‌بان ایرانی تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه با تشخیص کادر فنی در حال آموزش‌های جدید دروازه‌بانی زیر نظر یکی از بهترین مربیان دروازه‌بانان روسیه است.

از همین رو حقیقی روز گذشته جلسه یک ساعته توجیهی را با مربی دروازه‌بانهای روبین‌کازان داشت و با او در خصوص آخرین شرایط خود به گفت‌وگو پرداخت.
    با تصمیم کادر فنی روزانه حقیقی دو جلسه تمرین در دستور کار خود دارد، این در شرایطی است که روبین‌کازان روزانه یک جلسه تمرین می‌کند.
    با تصمیم مسئولان باشگاه روبین‌کازان علیرضا حقیقی در قسمت مالایا، صاحب یک منزل مسکونی شد، همچنین یک راننده نیز به مدت یک ماه به استخدام وی درآمد.
    یک مترجم نیز که به زبان روسی و فارسی مسلط است برای حقیقی استخدام شد و قرار است سنگربان ایرانی روبین‌کازان برای آشنایی با زبان روسی از این مترجم کمک بگیرد.

7. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

خلیلی: دوست دارم به پرسپولیس برگردم/ افتخار می کنم یک ایرانی اسکار گرفت.

مرجع خبری پرسپولیس : محسن خلیلی هنوز در بین هواداران به «محسن رفت و برگشت» معروف است و پرسپولیسی ها دوست دارند او باز هم با پیراهن این تیم گلزنی کند.
    خلیلی در سال 90 روزهای خوبی را پشت سر نگذاشت و یک نیم فصل بیرون گود ماند. او در نیم فصل دوم راهی کرمان شد تا شروعی دوباره از این تیم داشته باشد. گفت و گوی نوروزی با محسن خلیلی را بخوانید:

* کرمان خوش می گذرد؟

_ خدا را شکر بد نیست. کرمان شهر آرامی است و خود من هم چون شخصیت آرامی دارم مشکلی ندارم.

* در کرمان با سپهر حیدری زندگی می کنی؟
    _ من طبقه چهارم هستم و سپهر هم در همین ساختمان طبقه ششم است. بیشتر موقع ها خانه یکدیگر هستیم و تنها نیستیم. حتی نهار و شام هم با هم می خوریم.

* با یکدیگر پلی استیشن هم بازی می کنید؟
    _ نه من اهل پلی استیشن نیستم و بیشتر وقت ها فیلم می بینم.

* بیشتر چه ژانر فیلمی می بینی؟
    _ من اکثر وقت ها فیلم های پلیسی می بینم یا فیلم هایی که واقعیت زندگی را نشان می دهد. از فیلم های تخیلی خوشم نمی آید.

* جدایی نادر از سیمین را دیدی؟
    _ متاسفانه این فیلم را ندیدم. اما افتخار می کنم که یک ایرانی جایزه اسکار را گرفت. این افتخارات در تاریخ ایران ثبت می شود.

* در سال 90 کسی تو را ناراحت کرده که در نوروز 91 او را ببخشی؟
    _ خیلی وقت است از کسی کینه به دل نمی گیرم. تا 4،5 سال پیش خیلی کینه ای بودم اما حالا از کسی چیزی به دل نمی گیرم.

* بدتیپ فوتبالیست ها کیست؟
    _ تا دلتان بخواهد بدتیپ داریم، بنویس ابراهیم شکوری چون می دانم ابی بچه باجنبه ای است و ناراحت نمی شود.

* خنگ چطور؟
    _ به جواب سئوال قبل مراجعه کنید!

* به خواهرزاده ات عسل چه کادویی می دهی؟
    _ پدر و مادرش برایش حساب پس انداز باز کرده اند و دایی بزرگترش که من باشم به این حساب پول می ریزم تا برای آینده اش جمع شود.

* خوش به حال عسل خانوم!
    _ پدر و مادرش این حساب را باز کردند اما بیشتر من برایش پول می ریزم ، عسل همه زندگی من است!

* خودت قصد نداری ازدواج کنی؟
    _ می خواهم تمام تمرکزم را روی فوتبال بگذارم و درگیر مسائل دیگری نشوم. اما شاید هم قبل از اینکه از فوتبال خداحافظی کنم ازدواج کنم!

*پاتوق نداری؟
    _ در تهران که بودم بیشتر خانه خودم یا مادرم بودم. خانه خودم را تحویل دادم و حالا خانه مادرم پاتوقم شده.

* کی بر می گردی پرسپولیس؟
    فعلا که با مس کرمان قرارداد دارم و بعد از پایان فصل تصمیم می گیرم اما نمی توانم کتمان کنم که دوست دارم به پرسپولیس برگردم، در حال حاضر فقط به مس کرمان فکر می کنم.

* آرزویت در سال 91 را بگو؟
    _ دوست دارم به روزهای اوج فوتبالم برگردم.

* بدترین اتفاق سال 90؟
    _ اینکه نتوانستم تیم ایده آل پیدا کنم و نیم فصل را بیرون ماندم.

* یک آرزو برای پرسپولیس در سال 91؟
    _ آرزو دارم تیمی که از بچگی دوست داشتم در راس هرم فوتبال ایران باشد و این تیم در جایگاهی که این فصل بود دیگر هرگز قرار نگیرد. ضمن اینکه دوست دارم پرسپولیس در آسیا هم موفق شود.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

9. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض تساوی پرسپولیس و پاس همدان در مسابقه تدارکاتی.

تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری تدارکاتی بعد از ظهر امروز در مقابل پاس همدان به نتیجه دو بر دو رضایت داد.

با تصمیم مصطفی دنیزلی تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 17 امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف پاس همدان رفت. این دیدار که در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد در پایان با تساوی 2 بر 2 پایان یافت.
    در این دیدار امیر محبی در دقیقه 35 و مرتضی تبریزی در دقیقه 64 برای پاس همدان و حمید علی‌عسگر و غلامرضا رضایی در دقایق 53 و 75 برای پرسپولیس گلزنی کردند.
    تیم فوتبال پرسپولیس خود را آماده می‌کند تا در سومین دیدار خود در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الغرافه قطر برود.

11. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ایمون زاید بهترین گلزن لیگ قهرمانان آسیا در نظرسنجی فیفا.

مهاجم ایرلندی پرسپولیس در نظرسنجی سایت فیفا در صدر برترین گلزنان لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد.

سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) اقدام به نظر سنجی در خصوص برترین گلزنان لیگ قهرمانان آسیا کرده است که بر این اساس ایمون زاید مهاجم ایرلندی پرسپولیس از رقبا پیش است.

زاید که 3 گل از 6 گل سرخپوشان را مقابل الشباب به ثمر رساند و برای دومین بار با پیراهن پرسپولیس هت تریک کرد، به تنهایی بیشتر از نیمی از آراء را در اختیار دارد و بر صدر جدول بهترین گلزنان آسیا ایستاده است.

علاوه بر زاید که 50.71 % آراء را به دست آورده، تاناکا و گوران یرکوویچ در رتبه های دوم و سوم قرار دارند. ریکاردو اولیویرا و هزازی هم در رتبه های چهارم و پنجم هستند.

13. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض گزارش تصویری: تمرین روز چهارشنبه سرخپوشان.

تمرین روز چهارشنبه تیم فوتبال پرسپولیس با حضور محمد رویانیان در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری شد. گزارش تمرین امروز از نگاه دوربین:

15. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ممدوتال به الغرافه می‌رسد/ عیدی دنیزلی و رویانیان به بازیکنان.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با حضور در تمرین امروز به بازیکنان عیدی داد.

محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امروز در تمرین امروز این تیم حضور پیدا کرد و به هرکدام از بازیکنان و اعضای کادر فنی ۱۵۰هزار تومان در قالب عیدی پرداخت کرد. همچنین مصطفی دنیزلی نیز به هر کدام از بازیکنان ۱۰۰دلار عیدی داد.

* مصطفی دنیزلی از مسئولان باشگاه درخواست کرد فیلم چند بازی را به دست او برساند. از همین روز امروز فیلم بازی‌های الغرافه قطر، الهلال عربستان، داماش گیلان و سپاهان اصفهان تهیه و به دنیزلی داده شد.

* پزشک پرسپولیس اعلام کرد پس از عکسی که از ممدوتال انداخته و تستی که پس از تمرین امروز گرفته شد این بازیکن برای همراهی پرسپولیس در دیدار 16 فروردین برابر الغرافه قطر مشکل خاصی ندارد و در صورت صلاح‌دید کادر فنی می‌تواند به میدان برود.

* دنیزلی در تماس تلفنی با برادر علی دایی وضعیت این مربی را جویا شد.

* زاید مهاجم پرسپولیس که به تیم ملی لیبی دعوت شده قرار است طبق 10 خرداد عازم این کشور شود تا در اردوی تدارکاتی تیم ملی کشورش حضور پیدا کند.

17. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض حضور عقیلی در پرسپولیس قوت گرفت/ مدافع ایرانی از العربی جدا می شود.

یک سایت قطری از جدایی هادی عقیلی از تیم العربی در پایان فصل جاری خبر داد.

به نقل از سایت قطری دوری الکاس، هادی عقیلی مدافع ملی‌پوش و کاپیتان تیم فوتبال العربی که در رقابت‌های فصل ۲۰۱۱ - ۲۰۱۲ لیگ ستارگان قطر به این تیم پیوست برای فصل آینده با بالا بردن رقم پیشنهادی‌اش به مسئولان این باشگاه قطری برای تمدید قرارداد، حضورش برای فصل آینده در ترکیب سرخپوشان العربی را به امری محال تبدیل کرده است.

به نظر می‌رسد عقیلی با ببشتر کردن مبلغ پیشنهادی قصد جدایی از العربی و پیوستن به تیم دیگری را دارد که البته این سایت قطری نامی از این تیم نبرده است هرچند که گفته می شود مسئولان پرسپولیس برای فصل آینده لیگ برتر ایران از مدت‌ها پیش نام عقیلی را در فهرست بازیکنان جدید خود قرار داده اند.
    العربی که در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد امسال در آسیا و لیگ قطر نتایج خوبی کسب نکرده و پس از برکناری دو مربی با ۲۳ امتیاز در جایگاه نهم جدول ۱۲ تیمی لیگ قطر قرار دارد.

19. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    علیرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    83
    تشکر شده 150 در 30 پست

توقف پرسپوليس مقابل پاس در ديداري دوستانه

تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي بعد از ظهر امروز در مقابل پاس همدان به نتيجه دو بر دو رضايت داد.

با تصمیم مصطفی دنیزلی تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 17 امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف پاس همدان رفت. این دیدار که در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد در پایان با تساوی 2 بر 2 پایان یافت.
    در این دیدار امیر محبی در دقیقه 35 و مرتضی تبریزی در دقیقه 64 برای پاس همدان و حمید علی‌عسگر و غلامرضا رضایی در دقایق 53 و 75 برای پرسپولیس گلزنی کردند.
    تیم فوتبال پرسپولیس خود را آماده می‌کند تا در سومین دیدار خود در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الغرافه قطر برود.

همون طور که مسی هم بهش اشاره کرده:فقط خدا

21. کاربر روبرو از پست مفید Alireza_Lionel 10 تشکر کرده است .

صفحه 230 از 470 نخستنخست ... 130180220228229230231232240280330 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)