به نام خدا
مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .
1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.
2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.
3 - با سپاس
به نام خدا
مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .
1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.
2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.
3 - با سپاس
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
برنامه هفته بيست و هفتم لاليگا
بارسلونا براي بازپسگيري صدر جدول ليگ اسپانيا بايد از سد وايادوليد بگذرد.
هفته بيست و هفتم رقابتهاي فوتبال ليگ اسپانيا با انجام چهار ديدار از روز شنبه(فردا) آغاز ميشود که در مهمترين آنها بارسلونا در خانه وايادوليد به ميدان ميرود.
کاتالانها که صدر جدول را چند هفتهاي است از دست دادهاند اکنون با 63 امتياز در رده دوم قرار گرفتهاند. با توجه به اينکه رئال مادريد روز يکشنبه به ميدان خواهد رفت، بارسلونا ميتواند با پيروزي در خانه وايادوليد خود را به شکل موقت به صدر برساند.
وايادوليد هم که با 23 امتياز رده هجدهم را در اختيار گرفته شرايط خوبي ندارد. آنها براي رهايي از سقوط ميجنگند و بايد از ديدار با بارسلونا حداقل يک امتياز کسب کنند.
برنامه کامل ديدارهاي روز شنبه لاليگا به شرح زير است:
ساعت 18 و 30 دقيقه
وايادوليد - بارسلونا
ساعت 20 و 30 دقيقه
رئال بتيس - ختافه
ساعت 22 و 30 دقيقه
سلتاويگو - اتلتيکو مادريد
30 دقيقه بامداد
گرانادا - ويارئال
منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
مسي و رونالدو بزرگند حتي بدون جام جهاني
سرمربي چلسي به ستايش از ليونل مسي و کريستيانو رونالدو پرداخت و تاکيد کرد که اين دو بازيکن براي اثبات توانايي هاي خود نيازي به قهرماني در جام جهاني ندارند.
ليونل مسي و کريستيانو رونالدو در اين چند سال اخير نمايش خيره کننده اي داشتند و نشان دادهاند که با ديگر بازيکنان تفاوت زيادي دارند با اين حال هيچکدام از آنها تا الان موفق به قهرماني در جام جهاني نشدهاند و اين افتخار را در کارنامه پرافتخار خود کم دارند.
ليونل مسي تا الان چهار بار به عنوان بهترين بازيکن فوتبال جهان انتخاب شده و توپ طلا را نصيب خود کرده است که اين يک رکورد در فوتبال جهان به شمار مي آيد با اين حال بسياري براي اين باورند که مسي زماني موفق است که بتواند بازيهاي درخشان خود در بارسلونا را در تيم ملي فوتبال آرژانتين هم تکرار کند چيزيکه تا الان موفق به انجام آن نشده است.
به نقل از ايسنا، ژوزه مورينيو در گفتگويي که با روزنامه الموندو ديپورتيو داشت به ستايش از ليونل مسي پرداخت و تاکيد کرد که اين مهاجم آرژانتيني براي اثبات شايستگيها خود نيازي به قهرماني در جام جهاني ندارد.
سرمربي چلسي گفت:مسي براي ثابت کردن بزرگي خود در فوتبال نيازي به قهرماني در جام جهاني ندارد. او بازيکني بزرگ است و اين را ثابت کرده است. فکر نميکنم که او براي ثابت کردن بزرگي خود و جلب نظر نيازي به قهرماني در جام جهاني داشته باشد. اين درباره کريستيانو رونالدو هم صدق مي کند او هم حتي چنانچه قهرمان جام جهاني نشود بزرگ باقي خواهد ماند.
سرمربي آبي پوشان لندن که تيمش در اين فصل نتايج خوبي کسب کرده است قهرماني در جام جهاني را آرزوي هر بازيکني دانست و گفت: زين الدين زيدان،ديگو مارادونا،رونالدو و ريوالدو از بزرگان فوتبال جهان هستند. آنها افتخاري را به دست آوردهاند که هر بازيکني رويايي آن را دارد و آن قهرماني در جام جهاني است.
سايت YAHOO مورينيو را به عنوان سفير ورزشي خود انتخاب کرد تا اين سرمربي سرشناس پرتغالي بازيهاي جام جهاني 2014 برزيل را تفسير و تحليل کند. اين براي نخستين بار است که مورينيو 51 ساله به عنوان کارشناس ورزشي با رسانهاي همکاري و قرارداد امضا مي کند. او در اين باره گفت: من با بهترين بازيکنان جهان کار کردهام. اميدوارم بتوانم با تحليليها که از بازيهاي جام جهاني انجام مي دهم به کاربران YAHOO کم کنم. با تحليلهاي خود مي توانم با طرفداران فوتبال در سراسر جهان ارتباط برقرار کنم.
مورينيو درباره اين سوال که بهترين مدافع جوان از نظر او چه کسي است گفت: به نظر من رافائل واران مدافع فرانسوي رئال مادريد بهترين مدافع جوان است او شايسته حضور در جام جهاني است. بازيکناني جوان و با استعدادي چون واران،نيمار و ادين هازارد چه بسا بعضي از نامها را هم فراموش کنم در برزيل خواهند درخشيد.
چلسي با هدايت اين سرمربي پرتغالي فصل خوبي را در رقابتهاي ليگ برتر انگليس پشت سرمي گذارد و با 63 امتياز صدرنشين جدول ردهبندي است و از شانسهاي اصلي قهرماني به شمار ميآيد. شاگردان آقاي خاص در ليگ قهرمانان اروپا هم خوش درخشيده اند و در ديدار رفت يک هشتم نهايي در خانه گالاتاسراي به تساوي يک بر يک دست يافتند تا در ديدار برگشت کار راحتي پيش رو داشته باشند. منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
تمجيد بوسکتس از گوارديولا
هافبک آبي - اناريها به ستايش از پپ گوآرديولا پرداخت و او را تاثيرگذارترين چهره زندگي ورزشياش دانست.
پپ گوآرديولا در چهار سالي که هدايت بارسلونا را بر عهده داشت، عملکرد خيرهکنندهاي را از خود بروز داد و به عنوان پرافتخارترين سرمربي تاريخ اين باشگاه اسپانيايي انتخاب شد.
به گزارش ايسنا، يکي از بازيکنان جواني که اين سرمربي پرتغالي به فوتبال جهان معرفي کرد، سرخيو بوسکتس بود که با بازيهاي درخشان خود در ميانه ميدان آبي - اناريها باعث جدايي يحيي توره از اين تيم و رفتنش به فوتبال جزيره شد.
بوسکتس با وجود سن کم به يکي از کليديترين بازيکنان بارسلونا تبديل شد و اکنون يکي از بهترين بازيکن جهان در پست خود به شمار ميآيد. او در گفتوگويي که با شبکه 3 ايالت کاتالونيا داشت به ستايش از پپ گوآرديولا، سرمربي کنوني بايرن پرداخت و او را تاثيرگذارترين فرد در زندگي فوتباليش دانست.
او گفت: گوآرديولا مهمترين شخص در زندگي فوتباليام است. بدون شک دلم براي او تنگ شده. بايد اعتراف کنم که او بهترين سرمربي جهان است. هميشه قدردان او خواهم بود. گوآرديولا کارهاي زيادي براي من انجام داده است و هيچ وقت لطف او را فراموش نخواهم کرد.
بوسکتس درباره شرايط کنوني بارسلونا گفت: در شرايط خوبي قرار داريم و براي قهرماني در هر سه جام تلاش ميکنيم. بايد ببينم که در آينده چه اتفاقاتي خواهد افتاد. هفتههاي آينده براي ما بسيار مهم هستند. نميخواهيم لغزش داشته باشيم چون هرگونه لغزشي ممکن است براي ما بسيار گران تمام شود.
بارسلونا در فصل جاري ليگا نتوانسته است انتظارات هوادارانش را با سرمربي جديد خود خراردو مارتينيوي آرژانتيني برآورده کند. شاگردان تاتا با 63 امتياز در رده دوم جدول ردهبندي قرار و با تيم صدرنشين رئال مادريد تنها يک امتياز فاصله دارند با اين حال خبرهايي درباره جدايي اين سرمربي ارژانتيني از آبي - اناريها در پايان فصل وجود دارد. منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
مسي: پويول يک انسان استثنايي است
فوقستاره آرژانتيني آبيواناريپوشان کاتالونيا با تمجيد از کاپيتان تيم خود او را شخصيتي استثنايي توصيف کرد.
ليونل مسي از کارلس پويول، کاپيتان بارسلونا که قرار است در پايان فصل جاري از آبيواناريپوشان کاتالونيا جدا شود تمجيد و براي او در فصل بعدي زندگي حرفهاياش آرزوي موفقيت کرد.
به گزارش تسنيم، مسي درباره پويول 35 ساله که روز سهشنبه اعلام کرد فصل جاري به 15 سال حضورش در ترکيب اصلي کاتالانها پايان ميدهد، گفت: تصميمي که پويول گرفت تصميمي است که احتمالاً زمان زيادي را براي فکر کردن به آن اختصاص داده است، چرا که اتخاذ چنين تصميمي آسان نيست.
مسي افزود: اگر پويول چنين تصميمي گرفته است به اين دليل است که کاملاً اطمينان دارد و متقاعد شده که زمان جدايياش از بارسلونا فرا رسيده است. به هر حال غيبت او در اينجا واقعاً حس خواهد شد، چه در داخل و چه در خارج رختکن.
فوق ستاره خط حمله بارسلونا در خاتمه تصريح کرد: براي پويول در هر کاري که بعد از ترک بارسلونا ميخواهد انجام دهد آرزوي موفقيت ميکنم، چه بخواهد براي تيم ديگري بازي کند، چه کاري غير از اين انجام دهد. اميدوارم زندگي بر وفق مراد پويول پيش برود، چون لياقتش را دارد. پويول يک انسان استثنايي است.منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
داور الکلاسيکو مشخص شد
فدراسيون فوتبال اسپانيا داور جدال 2 غول فوتبال باشگاهي اين کشور را معرفي کرد.
به نقل از شبکه کادنا کوپه اسپانيا، کارلوس کلوس گومس، يکي از داوران تاييد شده توسط يوفا و فيفا، قضاوت دومين جدال تيمهاي بارسلونا و رئال مادريد در فصل جاري رقابتهاي لاليگاي اسپانيا را برعهده خواهد داشت. گومس 42 ساله که در آخرين روز از ماه ژوئن سال 2014 چهلودو ساله ميشود، در حالي قضاوت دومين الکلاسيوي فصل جاري را برعهده خواهد گرفت که آخرين قضاوت او در نبرد 2 غول سنتي فوتبال اسپانيا به بازي رفت مرحله نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا در فصل گذشته برميگردد، بازي که با نتيجه تساوي يک بر يک خاتمه پيدا کرد.
به گزارش تسنيم، وي همچنين بازي رفت سوپرجام اسپانيا در سال 2012 در ورزشگاه نيوکمپ را قضاوت کرد، بازي که در آن بارسلونا کهکشانيها را با نتيجه 3 بر 2 شکست داد. گومس بيش از هر تيم ديگري، قضاوت بازيهايي که يک طرف آن رئال مادريد بوده را بر عهده داشته است. اولين باري که او يکي از بازيهاي رئال مادريد را سوت زد به 28 ژانويه سال 2007 برميگردد و از آن زمان تاکنون وي 26 بار ديگر بازيهاي سفيدپوشان پايتخت اسپانيا را قضاوت کرده که در اين 26 بازي، 17 پيروزي، 5 باخت و 4 تساوي در کارنامه رئال مادريد ثبت شده است.
گومس در اين 26 بازي 10 پنالتي به کهکشانيها تقديم کرده اما براي تيمهاي مقابل آنها تنها 3 بار نقطه پنالتي را نشان داده است. وي 20 بار هم بازيهاي تيم بارسلونا را سوت زده است که 16 بار آن به پيروزي، 3 بار به تساوي و يک بار به شکست کاتالانها منجر شده است. او در اين بازيها 5 پنالتي به بارسلونا و 3 پنالتي به رقباي اين تيم تقديم کرده است.
دومين جدال تيمهاي بارسلونا و رئال مادريد در فصل جاري لاليگا، 30 دقيقه بامداد 4 فروردين 93 در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو برگزار ميشود. جدال رفت اين 2 تيم در ورزشگاه نيوکمپ بارسلونا با نتيجه 2 بر يک به سود ميزبان خاتمه پيدا کرده بود.منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
خوشحالي مارادونا از بهترين بازيکن نشدن مسي
اسطوره فوتبال آرژانتين از اين که توپ طلاي 2013 به ليونل مسي نرسيد، خوشحال شد!
کريستيانو رونالدو موفق شد در مراسم انتخاب بهترين بازيکن جهان در سال 2013 به سلطه چهار ساله ليونل مسي پايان دهد و به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شود و دومين توپ طلاي خود را به دست آورد.
به نقل از ايسنا، کريستيانو رونالدو در حالي به عنوان بهترين بازيکن جهان در سال 2013 انتخاب شد که مسي هفتههاي زيادي را به خاطر آسيبديدگي از دست داد. مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتين از اين که توپ طلاي 2013 به مسي نرسيده است، خوشحال است.
الديگو در گفتوگويي که با روزنامه ديلي FT انگليس داشت، دراينباره عنوان کرد: وقتي توپ طلاي 2013 به مسي نرسيد، خوشحال شدم؛ چرا که اين ناکامي انگيزه او را براي درخشش در جامجهاني زياد خواهد کرد. از دست دادن توپ طلا به مسي انگيزه ميدهد تا براي کسب توپ طلاي جديد در جامجهاني بدرخشد. قهرماني در جامجهاني براي مسي ضروريتر از توپ طلاست. اميدوارم که او به اين رويايي خود هم دست يابد. البته بايد اين را بگويم که مسي براي اثبات تواناييهاي خود نيازي به قهرماني در جامجهاني ندارد. او بازيکني بزرگ است و استعدادي استثنايي دارد.
اسطوره فوتبال آرژانتين که در جامجهاني 2010 هدايت آلبيسلسته را بر عهده داشت و تيمش با شکست سنگين برابر آلمان از دور رقابتها کنار رفت، افزود: هيچ وقت اشکهاي مسي بعد از شکست برابر آلمان را فراموش نميکنم. در آن هنگام من سرمربي آرژانتين بودم. اميدوارم مسي با قهرماني در برزيل آن روزهاي تلخ را فراموش کند. منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
پيشنهاد جديد ناپولي به ماسکرانو
بنا به نوشته يک روزنامه اسپانيايي باشگاه ناپولي ايتاليا پيشنهاد جديدي به مدافع آرژانتيني بارسلونا داده است.
روزنامه الموندديپورتيو گزارش کرد تيم مطرح کالچو ايتاليا از مدتها قبل خواهان به خدمتگيري «خاوير ماسکرانو» بوده و حتي براي جذب اين ستاره اقدام کرد که با واکنش منفي کاتالانها مواجه شد.
به نقل از فارس، مطابق اين گزارش ستاره آرژانتيني که تا سال 2016 با آبي و اناريپوشان قرارداد دارد، پيشنهاد جديدي از طرف تيم ايتاليايي ناپولي دريافت کرده که نسبت به آن هنوز عکسالعملي نشان نداده است.منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
پيروزي پرگل برزيل با هتتريک نيمار
تيم فوتبال برزيل در ديداري دوستانه به پيروزي پرگل دست يافت.
در ادامه رقابتهاي دوستانه ملي که امشب در سرتاسر جهان در حال برگزاري است، چند مسابقه برگزار شد که در مهمترين ديدار تيم فوتبال برزيل ميزبان جام جهاني 2014، در ژوهانسبورگ ميهمان آفريقاي جنوبي ميزبان جام جهاني 2010 بود و موفق شد ميزبان خود را با نتيجه 5 بر صفر شکست دهد.
به گزارش فارس، در اين ديدار نيمار مهاجم برزيلي جنجالي باشگاه بارسلونا براي تيمش هتتريک کرد.
اسکار در دقيقه 10 و نيمار در دقايق 41 و 46 و 1+90 و فرناندينيو 79 براي برزيل در اين مسابقه گلزني کردند.
در ساير ديدارها نتايج زير به دست آمد:
بلغارستان 2 بلاروس 1
يونان 0 کره جنوبي 2
مجارستان 1 فنلاند 2
مونتنگرو 1 غنا 0
الجزاير 2 اسلووني 0
منبع:varzesh3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
مسي خيال هواداران خود را راحت کرد
ستاره آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا نگرانيهايي که درباره ابتلاي وي به بيماري به وجود آمده بود را برطرف کرد.
در جريان بازيهاي دوستانه ملي که چهارشنبه شب برگزار شد، تيم ملي آرژانتين نيز به مصاف روماني رفت و در اين بازي به تساوي بدون گل رضايت داد، هرچند نتيجه آن چيزي نبود که جلب توجه ميکرد.
در جريان اين بازي دوربينهاي تلويزيوني لحظهاي را شکار کردند که در آن به نظر ميرسيد، ليونل مسي دچار حالت تهوع شده و حال وي چندان خوب نيست. با اين وجود مسي که در اين ديدار بازياش درخشش هميشگي را نداشت، تا پايان در ميدان ماند.
اتفاقي که براي مسي رخ داد موجي از نگراني را در ميان هواداران بارسلونا از بابت خانهنشيني مجدد دوباره برترين بازيکن تيمشان تنها 2 ماه پس از بازگشت او از خانهنشيني 3 ماه به وجود آورد اما مسي اين نگرانيها را برطرف کرد.
وي گفت: اتفاقي که در آن بازي رخ داد چيزي است که من هميشه تجربهاش ميکنم و چندين بار در بارسلونا هم برايم رخ داده است و به همين دليل چيز مهم نيست.
در همين حال آلخاندرو سابيا، سرمربي تيم ملي آرژانتين نيز تاکيد کرد که وضعيت مسي آنطور که به نظر ميرسيد نگرانکننده نبوده است. وي گفت: او به سمت نيمکت رفت تا آبي بنوشد و به همين دليل سرش را پايين آورده بود.
در حالي که مسي و سابيا تاکيد داشتند اتفاق رخ داده چندان جدي نيست، خراردو مارتينو، سرمربي مسي در بارسلونا از اين بابت ابراز نگراني و اعتراف کرد اين اتفاق موردي عادي نيست و اينکه هموطنش حتي به پزشک متخصص هم مراجعه کرده است.
مارتينو اظهار داشت: با مسي صحبت کردهام. او بعضي وقتها دچار چنين حالتي ميشود. مسي براي مداوا به پزشک متخصص هم مراجعه کرده است. به نظر من اين يک اتفاق عادي نيست اما روي عملکرد مسي تاثير نگذاشته است.منبع:VARZESH3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
تياگو: خودم را مديون بارسلونا نميدانم
ستاره اسپانيايي خط مياني بايرن مونيخ با ابراز رضايت از تصميمش براي ترک کاتالانها گفت که خودش را مديون بارسا نميداند.
تياگو آلکانتارا، هافبک تيم بايرن مونيخ تاکيد کرد به هيچ عنوان از ترک بارسلونا پشيمان نيست و از وضعيت خود در مونيخ راضي است. آلکانتاراي 22 ساله که محصول آکادمي لاماسياي بارسلونا است، تابستان سال جاري همراه با پپ گوارديولا، سرمربي پيشين خود راهي آليانتس آرهنا شد و اکنون يکي از مهرههاي اصلي مدافع عنوان قهرماني بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا محسوب ميشود.
به نقل از تسنيم، آلکانتارا در گفتوگو با نشريه ال پائيس اسپانيا اظهار داشت: من قدردان بارسلونا هستم اما فکر نميکنم ديگر مديون آنها باشم. بايد بارسلونا را ترک ميکردم و به تيمي ملحق ميشدم که مرا روي نيمکتش ننشاند.
وي افزود: ترک بارسلونا تصميم خودم بود. هيچ کسي تفنگ روي پيشانيام نگذاشت تا مرا مجبور به ترک بارسلونا کند. از آنجا رفتم چون حس ميکردم اين تيم به تواناييهاي من ايمان ندارد. به اين دليل بارسلونا را ترک کردم که ميخواستم دوباره خوشحال باشم و به طور منظم فوتبال بازي کنم. در بايرن مونيخ دقيقا به همان چيزي که ميخواستم رسيدم.
تياگو آلکانتارا در اين فصل در 12 بازي براي بايرن مونيخ به ميدان رفته و 2 گل به ثمر رسانده است.منبع:VARZESH3
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)