[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
forza milan
نه ، تعویض به موقع به stamina اش کمک میکنه ، توجه به استعداداش و مخصوصا شماره اش ، چون رو نوع بازیش اثر داره ، مثلا استعداد دجاگه رو بازی سازیه و شماره 10 بود و من یه مدت این کارو کردم ، خیلی اثر داشت ، گل زدن ، حقوقش ! میزان شرکتش تو بازی و مخصوصا تعداد بالا بودنه پاس و سانت درستش .
بودنش تو تیم ملی ، یا مثلا یه کاره ابتکاری که من کردم این بود که مثلا واسه یه فصل دجاگه رو فرستادم بایرن مونیخ ، اونجا کسب تجربه کرد و ازین حرفا !
یا مثلا بوژان درخواست داد که کاپیتان باشه ، منم قبول کردم ، هم اوضاع تیم بهتر شد هم خودش ! یعنی باید به درخواستاشون جواب مثبت بدی .
... بعله ، اینجوریا دیگه
و اینکه واسش یه جایگزین خوب داشته باشی ، این باعثه ایجاد رقابت میشه ، مثلا من واسه masoud اولاش vidal حریف بود و خبرش تو صفحه اول اومد که کدوم به ترکیب اصلی راه پیدا میکنن ! سرعته پیشرفتشون رو اگه خوب باهاشون بازی کنی ، بالا میبرههمینا دیگه تقریبا !!!
.:: دنيا دو روزه ← ديروز و پريروز ::.
ویرایش توسط seiiedabbas : 06-29-2013 در ساعت 21:38
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
forza milan
اینم ترکیب من بعد 1 فصل
...........................................دخی ............................................
....................بدشتوبر................ ........................آچربی...............
آباته(لوک شو)............................................. ...................دیداک( دیشیلیو)
...........................................کاس یرو.......................................
..............................گوتزه(آندر آ پولی).......................................
.................................................. ..........بواتنگ.........................
.......................................الشار وی..........................................
..............................نیمار( روبینیو)................................... ..........
.................................................. ....بالوتلی( بوژان)....................
ذخیره ها:حقیقی.لوک شو.دیشیلیو.پولی.روبینیو.بوژ ان.گانز
امسال نوچرینو.کنستانت.مونتولیوو. ملیا.داوید ویا.آبیاتی.بونرا.مکسس.پاتزی نی.بکهام رفتن تا این جدیدا رو خریدم
forza milan
forza milan
داداش من چون 7 ميليون واسه واران دادم فقط تونستم ذكريا لابياد رو قرضي بيارم.بازيكن باحاليه قرار شد سال بعد براش 12 ميليون بدم.دو تا بازيكن هم البته آزاد بودند و گرفتمشون كه اورال هاشون بين 60 و 70 بود يكي 20 ساله يكي 18 ميخوام روشون كار كنم و رو هم هفته اي 4500 پوند ميگيرن داداش نشد قرضي بدمشون برن،شماره ي خوبي هم ندارم بهشون بدم تو جاي من بودى الان چي كار ميكردي سرعت پيشرفتشون بيش تر شه؟
forza milan
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دژاگه در حال حاضر در بازی 27 سال سن داره و قدرتش 75 هست اما تو مال تو دژاگه 20 سال سن داره چطوری سنش کم شده!!!!!!!!
به احتمال 100% تو بازی قدرتشو زیاد کردی کلک![]()
ویرایش توسط 565958 : 08-03-2013 در ساعت 04:41
سلام ، جميــــــــــــعا !
گفتیم آخرای fifa 13 شده و باید یه گزارش عملکرد بدیم . یه بار تو صفحه ی 10 گزارش دادم
بچه های گلم ، بنده ، عباس ، از این تیم شروع کردم :
دسته دو انگلیس بودم ، الآن لیگ برترم و یه بار همون فصل اول بهترین مربی سال شدم و یه بار هم فصل 2017-2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول از همه ، واسه فول جذابیت شدنه کریر ، ترکیب هارو به 2007 پرگردوندم ، یعنی مثلا ronaldinho > fcBAR ، zidan > realMAD !
... اینم از ترکیب فعلی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم بهترینای امسال ، کاندیدای بهترینه سال (البت متوجه نشدم کی اول شد !!)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این میون علیرضا حقیقی با اورال 90 و ذکریا لابیاد با 84 ، نی مار با 86 بودن که دوتاشون الآن بارسا رفتن و نی مار رفته چلسی !!
اینم کریر ملی که تازه یه فصله زحمتش گردنه مایه ! (قبلش مصر بودم ولی خیلی دگ ضعیف و پیر بود)
میانگین بودجه سالانه الآن حدود 75 میلیون اوشروغه !
بعله آقا ، قربوسه همه
باشه تا fifa 14 .
والسلام ، نامه تمام(ببخشید سایز عکسا کوچیکه ، هرکدم مهم بود بگین بزرگش کنم)
.:: دنيا دو روزه ← ديروز و پريروز ::.
ویرایش توسط seiiedabbas : 06-29-2013 در ساعت 22:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)