چرا منشیم رو اخراج کردم؟صبح كه داشتم بطرف دفترم مي رفتم منشی ام ژانت بهم گفت: ” صبح بخير آقاي رئيس، تولدتون مبارك!!!؟
از حق نميشه گذاشت، احساس خوبي بهم دست داد از اينكه يكي يادش بود، تقريباً تا ظهر به كارام مشغول بودم. بعدش ژانت درو زده و اومد تو و گفت:” ميدونين، امروز هواي بيرون عاليه؛ از طرف ديگه امروز تولدتون هست، اگر موافق باشين با هم براي ناهار بريم بيرون، فقط من و شما!“
” خداي من اين يكي از بهترين چيزهائي بوده كه ميتونستم انتظار داشته باشم. باشه بريم.“
براي ناهار رفتيم و البته نه به جاي هميشگي براي نهار، بلكه باهم رفتيم يه جاي دنج و خيلي اختصاصي. اول از همه دوتا مارتيني سفارش داده و از غذائي عالي در فضائي عالي تر واقعاً لذت برديم.
وقتي داشتيم برمي گشتيم، ژانت رو به من كرده و گفت:” ميدونين، امروز روزي عالي هست، فكر نمي كنين كه اصلاً لازم نباشه برگرديم به اداره؟ مگه نه؟“ در جواب گفتم: ” آره، فكر ميكنم همچين هم لازم نباشه.“
اونم در جواب گفت:” پس اگه موافق باشي بد نيست بريم به آپارتمان من.“
وقتي وارد آپارتمانش شديم گفتش:”ميدوني رئيس، اگه اشكالي نداشته باشه من ميرم تو اتاق خوابم... دلم ميخواد تو يه جاي گرم و نرم يه خورده استراحت كنم.“
در جواب بهش گفتم: خواهش مي كنم!!!!!!!!!؟
اون رفت تو اتاق خوابش و بعداز حدود يه پنج شش دقيقه اي برگشت.
با يه كيك بزرگ تولد در دستش در حالي كه پشت سرش همسرم، بچه هام و يه عالمه از دوستام هم پشت سرش بودند كه همه با هم داشتند آواز ” تولدت مبارك “ رو مي خواندند .... در حاليكه من اونجا... رو اون كاناپه لخت مادرزاد نشسته بودم!!!!!!
یک نان به دو روز اگر بود حاصل مرد / از کوزه شکستهای دمی آبی سرد
مامور کم از خودی چرا باید بود / یا خدمت چون خودی چرا باید کرد
اغلب کاربران اینترنت دوست دارند برخی کارهایی که انجام می دهند در خفا صورت گیرد. به همین دلیل از خدمات مختلفی روی وب بهره می گیرند که این امکان را فراهم می کنند اما استفاده از این خدمات معنای مخفی بودن شما را ندارد پس بهتر است با این خدمات بیشتر آشنا شوید.۱-من روی https هستم و کاملا مخفی!
این یک تصور عامه غلط در مورد پروتوکل ایمن وب است که همه فکر می کنند که در آن مخفی هستند اما چنین نیست! شما وقتی درخواست ارتباط ایمن با یک سایت می کنید تا زمانیکه تبادل کلید رمزنگاری صورت نگیرد و ارتباط ایمن برقرار نشود مخفی نیستید. معنای این موضوع آن است که از نظر فنی یافتن آی پی فردی که به سایت خاصی در زمان خاصی متصل شده است کاملا امکان پذیر است. یافتن آی پی شما معنایش یافتن آدرس خانه شماست!
۲-من با VPN آنلاین می شوم و بنابراین مخفی هستم!
این هم یکی دیگر از این تصورات نادرست در مورد خدمات وی پی ان است. خدمات وی پی ان به مفهومی که مخفی کاری صد در صد ایجاد کند وجود ندارد. اقلا از نظر فنی در حین اتصال شما به سرور وی پی ان امکان یافتن این درخواست و ردگیری آن وجود دارد. ضمن اینکه خود وی پی ان همانگونه که در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شرح داده ام فقط تحت شرایطی خاص ایمن است.
۳-من از برنامه های تغییر آی پی استفاده می کنم و مخفی هستم!
این هم یکی دیگر از تصورات غلط! شما وقتی با برنامه هایی که با اتصال به یک سرور در کشور دیگر وارد یک سایت می شوید به عنوان کاربر آن کشور محسوب می شوید اما معنایش این نیست که ردگیری فعالیت شما ناممکن است! در کشور ما همه ترافیک اینترنت از شرکت زیر ساخت تامین می شود و عملا هر نوع درخواست اتصال به سرورهای خارجی با این نوع برنامه با اینکه ممکن است اما در شرایط خاص (مثلا وقوع جرم قضایی) به راحتی قابل پیگیری است.
۴-مخفی بودن در اینترنت فقط نرم افزاری است!
این بزرگترین تصور غلط کاربران اینترنت است! سخت افزارهای شما به راحتی می توانند شما را لو بدهند! مشخصات فراوانی در سخت افزارهای شما وجود دارد که هر کدام اختصاصی شما هستند و قابل ردیابی. مودم و کارت شبکه و سایر ابزارهای ارتباطی دارای پارامتری به نام mac address هستند که اختصاصی سخت افزار شما است و اگر با آن مک آدرس جرمی رخ دهد دچار دردسر بزرگی در انکار آن خواهید شد. اگرچه امکان جعل این مقادیر وجود دارد اما احتمال نمایش مقادیر واقعی به خصوص برای متخصصان جرایم سایبری بسیار بالاست.
۵-آی پی خدمات اینترنتی من استاتیک نیست و مدام عوض می شود پس مخفی هستم!
شاید با داشتن آی پی دینامیک آی پی شما مداوم تغییر کند اما بدون شک سرویس دهنده شما به راحتی می تواند بداند که در یک لحظه خاص این آی پی متعلق به چه کسی است. حتی در مواردی که یک ارتباط به صروت اشتراکی بین کاربران اختصاص یافته است نیز به راحتی با Internal IP و External IP می توان کاربر واقعی را یافت.
در یک عمل غیر انسانی و باورنکردنی، ایتالیایی ها, همسران شان را برای تفریح, به هم دیگر قرض می دهند حتی برلوسکنی نیز از این امر مستثنی نیست.ایندیپندنت در گزارش خود به نقل از روزنامه پرتیراژ “لاستامبا” چاپ ایتالیا نوشت: «بسیاری از زنان و مردان ایتالیایی که برای گذراندن تعطیلات تابستانی در منطقه زیبای “توسکانا” در مرکز شهر رم پایتخت ایتالیا دعوت نامه دریافت میکنند.
ممکن است پیش از پذیرفتن و قبول این دعوت خوب به آن فکر کنند علت این مسأله آن است که شاید این زن و شوهرها مجبور شوند در مقابل پذیرفتن این دعوت، همسر خود را با همسر دیگری عوض کنند.»
در گزارش “لاستامبا” آمده است: «در هر دوره تعطیلات تابستانی حدود پانصد هزار زن و شوهر در دویست کلوپ شبانه که در سراسر ایتالیا وجود دارد همسران خود را با یکدیگر عوض میکنند!!
هزار تعویض همسر نیز در اماکنی غیر از کلوپها مانند گاراژهای خودرو، سواحل دریایی ویژه و حتی برخی از قبرستانها صورت میگیرد.»
در ادامه گزارش این روزنامه ایتالیایی آمده است: «این آمار و ارقام توسط مؤسسه “فیدر” بدست آمده و آمار اعلام شده حدود پانصد هزار است در حالی که حقیقت بیشتر از این عدد است و گمان میشود حدود دو میلیون باشد.»
این مؤسسه میافزاید: آمارها نشان میدهد معدل سن بیشتر مردانی که تبادل همسر میکنند حدود ۴۳ سال و زنان ۳۵ سال است.
نکته تعجب برانگیز این است که این روزنامه ایتالیایی در گزارش خود اعلام کرده “سیلویو برلوسکونی” نخست وزیر ایتالیا نیز چندی پیش خواستار تعویض همسر خود “فرونیکا” با همتای دانمارکی خود “آندریاس فوج راسموسن” شده بود!!
گفتنی است نگاه جامعه امروز غرب به زن برگرفته از الگوی روم و یونان باستان است که زن به عنوان موجودی برای کامیابی و لذت جوئی مردان قلمداد می شد.
این نگاه تمام مسائل و حقوق زنان را در غرب تحت الشعاع خود قرار داده و لذا تعویض همسر نیز که در بخش های مختلف اروپا و آمریکا به ویژه در جشن ها نمود بیشتری می یابد کاملا مغایر با شعار برابری زن و مرد بوده و آن را به چالش می کشد.
![]()
اخرین مصاف دو اسطوره در المپیکوی رم
21 آذر 1390
زمانی دیدار یووه و رم برای سال های زیادی مصاف دو تیم برای فتح اسکودتو بود. حالا کمی شرایط فرق کرده، هر دو تیم با افتی روبرو بودند و حالا بعد از گذشت چند سال به خود امدند و دست به تغییرات اساسی زدند تا یک بار دیگر برگردند. به نظر میرسد که در راهی که پیش گرفته اند نیز موفق اند و به زودی این دو بار دیگر به صدر تیم های ایتالیایی بازخواهند گشت. در این میان تیم شمالی گوی سبقت را با سرعت بیشتری در پیش گرفته و نسبت به رقیب پایتخت نشین بهتر و قدرتمندتر ظاهر شده و نتایج بهتری کسب کرده. با این حال برای تبدیل به قدرتمندترین و بهترین تیم سرزمین چکمه ای همچنان به مبارزات و تلاش خود ادامه دهند.
اما این مصاف جدا از مبارزه دو تیم، نمایش و بازی دو اسطوره در تاریخ دو باشگاه را به یاد می اورد. مصافی میان الساندرو دل پیرو و فرانچسکو توتی، دو کاپیتان، دو ستاره، دو الگو، دو نمونه و دو اسطوره و پرچم دار فوتبال کشور و باشگاه شان. دو پرچم داری که در فوتبال کشور به تنهایی این عنوان باارزش را به دوش می کشند و حالا با گذشت سال ها و مبارزات بسیار دیدنی و حساسی که برابر یکدیگر انجام دادند به سال پایانی مصاف برابر هم می رسند. به سالی که برای هر دو مهم و ویژه است اما مطمئنا برای شماره ده بیانکونری ویژه تر و مهم تر خواهد بود.
این اخرین حضور الکس در المپیکوی شهر رم و دیدار برابر این تیم و کاپیتان محبوب اش است. این 90 دقیقه می تواند اخرین خنده های الکس در المپیکو را به یاد بیاورد و اخرین روبوسی های میان این دو بزرگ .
مطمئنا این اخرین مصاف برای توتی که همچنان تا پایان فصل 2014 در کنار رم خواهد ماند نیست اما اخرین مصاف برابر دل پیرویی ست که در المپیکوی این شهر نیز بارها به میدان رفت و درخشید.
این اخرین شانس برای اسطوره بیانکونری ست که به لحظات دیدنی و تاریخی فکر می کند که می تواند در طول بازی ثبت کند و به اخرین لبخندهایش برابر توتی و جالوروسی ها می اندیشد.
به هر حال این اخرین مصاف توتی و دل پیرو در رم است و تنها یک مصاف برای این دو بزرگ در تورینو می ماند و حالا همه منتظر هیجان مصاف دیدنی و حساس الساندرو دل پیرو و فرانچسکو توتی همانند همیشه اند.
همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.
یک کودک کار توسط 11 کارگر افغان ربوده شد و به قتل رسید. این جنایت در پی تجاوز دستهجمعی رقم خورد و تاکنون 10 نفر از متهمان دستگیر شدهاند.
به گزارش شرق، شامگاه روز شنبه هفته جاری تماس تلفنی فردی ناشناس با مرکز فوریتهای پلیسی از وقوع یک جنایت پرده برداشت. این مرد آدرس ساختمانی نیمهکاره در منطقه پردیس را داد و اعلام کرد در زیرزمین آنجا جنازه یک پسربچه رها شده است.
دقایقی بعد ماموران کلانتری 207 تهران به محل اعلامشده رفتند و در زیرزمین با دنبال کردن ردی از خون به یک تیرک چوبی رسیدند که جنازه پسری نوجوان به آن بسته شده بود. آنها قبل از هر اقدامی بازپرس ویژه قتل را از ماجرا باخبر کردند و به دستور او تیمی از کارآگاهان جنایی موظف به تحقیق در این رابطه شدند.
کارآگاهان از زیرزمین مخوف چند لباس زنانه پیدا کردند و در برابر این احتمال قرار گرفتند که شاید این پسر نوجوان تنها قربانی نباشد و افراد دیگری نیز در این محل به کام مرگ کشانده شده باشند، البته جستوجوهای مقدماتی در این زمینه به کشف جسدی دیگر منجر نشد.
افسران جنایی در گام بعدی فهمیدند نگهبان این ساختمان نیمهکاره مردی افغان به نام غدیر است که فراری شده. به این ترتیب تلاشها برای دستگیری وی آغاز شد. همزمان با این اتفاق کارآگاهان هویت قربانی را نیز فاش کردند و فهمیدند او نوجوان 15 سالهای به نام سعید است. پدر سعید چهار روز قبل گم شدن او را به پلیس گزارش داده و تحقیقاتی نیز برای یافتن وی صورت گرفته بود. کارآگاهان در حالی به بازجویی از پدر سعید پرداختند که خود این مرد نیز از طریق یک تماس تلفنی ناشناس در جریان کشف جسد فرزندش قرار گرفته بود.
او به ماموران گفت: «به خاطر مشکلات مالی پسرم به من در تامین هزینههای زندگی کمک میکرد و معمولا هر روز وقتی از دبیرستان به خانه برمیگشت، بساطش را برمیداشت و در خیابانها سبزی میفروخت. هیچوقت هم مشکلی پیش نیامده بود تا اینکه سهشنبهشب هر چه منتظر شدیم، سعید به خانه برنگشت. برای همین از پلیس و بسیج کمک خواستیم و ماموران دنبال پسرم گشتند، ولی نتوانستند او را پیدا کنند و از آن به بعد از سعید خبری نبود تا اینکه فردی با تلفن همراهم تماس گرفت و با دادن نشانی ساختمان نیمهکاره گفت جسد سعید آنجاست.»کارآگاهان در ادامه تحقیقاتشان فهمیدند همان شامگاه سهشنبه فردی سعید را مشاهده کرده و موضوع را به پلیس اطلاع داده بود. او به ماموران گفته بود پسر نوجوان را در حال مشاجره با چند مرد افغان دیده و مشاهده کرده است افاغنه او را به زور به ساختمانی نیمهکاره بردند، اما ماموران ساختمان موردنظر را اشتباه گرفتند و به مکانی دیگر رفتند. آنها چند افغان را نیز بازداشت کردند اما چون مدرکی علیهشان وجود نداشت، آنها را آزاد کردند.
با افشای این موضوع، شاهد حادثه بار دیگر تحت بازجویی قرار گرفت و اطلاعاتی را به پلیس ارایه داد که به سرنخی برای دستگیری متهمان تبدیل شد و کارآگاهان در دو روز گذشته توانستند 10 نفر را در این خصوص دستگیر کنند، اما از غدیر ردپایی به دست نیامد. این 10 افغان که از کارگران غیرمجاز هستند، در بازجوییها اعتراف کردند پسر نوجوان را به قصد تعرض ربودند و دستهجمعی به وی تجاوز کردند و این پسر ناگهان از حال رفت و فوت شد. متهمان ادعا کردند جسد را در یک پتو پیچیدند و در زیرزمین خانه پنهان کردند.
در همین حال متخصصان پزشکی قانونی با انجام معاینه و آزمایشهای تخصصی علت مرگ سعید را تجاوز دستهجمعی اعلام کردند. بنا بر این گزارش در حال حاضر تلاشها برای دستگیری غدیر در حالی ادامه دارد که بازجوییها از 10 متهم دیگر هنوز به پایان نرسیده است و با توجه به البسه کشفشده در قتلگاه این احتمال که زنانی نیز قربانی جنایتهای این گروه شده باشند، پابرجاست.
پشه نشسته رو پام داره خونمو می خوره , دستم رو بردم بالا بزنمش یهو داداشم میگه اااا می خوای بکشیش؟! پَـــ نَ پـَـَـ خونش رو خورده می خوام بزنم پشتش آروغ بزنه ببرم بخوابونمش !!
اسپری سوسک کش زدم به سوسکه، سوسکه افتاده به پشت دست و پا میزنه...هم خونه ایم اومده میگه داره جون میده..؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ قیافه تورو دیده از خنده ریسه رفته
دیشب با دوستم داشتیم حکم بازی میکردیم ... بی بی انداختم ...
میگه بی بی بازی کردی؟
پَـــ نَ پَـــ انداختم وسط یه شوهر خوب واسش گیر بیاریم
گزارش گر صدا و سیما در حال تهیه گزارش از وضعت کار و اشتغال جوانان...
سلام شمااز وضعیت کاری جوانان راضی هستین؟؟
بله...
-خودتون کجا کار می*کنید؟؟
...- تو گاوداری..!!!
- کارگر هستین؟؟؟
- پَـــ نَ پَـــ...گـاویم...لباس کارگر پوشیدیم میخوایم از بیمه بیکاری استفاده کنیم
(منو داداشم دو قلوییم)در حال قدم زدن بودیم داداشم چند متر جلوتر از من راه میرفت یارو اول داداشمو دید اومد جلوتر منو دید, رنگش پرید برگشت گفت دو قلویید گفتم:پـَـــ نَ پـَـــ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر است
رفتم پمپ بنزین به یارو میگم ۴۰ تا بزن
میگه ۴۰ لیتر؟
پَـــ نَ پَــــ ۴۰ تا قاشق چای خوری
به دوستم میگم فهمیدی مریم جدا شد؟؟؟ میگه از شوهرش؟؟؟؟؟ پَـــ نَ پَــــ چسبیده بود کف ماهیتابه کفگیر زدم جدا شد
از دل درد دارم میمیرمو جلوی دستشویی دارم پیچ و تاب میخورم .
بعد 2 ساعت یارو اومده بیرون میگه دستشویی داری ؟؟
میگم پَـــ نَ پَـــ دیدم فضای مناسب و دلبازیه اومدم موج مکزیکی تمرین میکنم.
ایستک خریدم ، در باز کن رو دادم به دوستم ، میگه : با این بازش کنم ؟!!!
میگم پَــــ نَ پَــــ !!! روش راست کلیک کن ! اوپن ویت رو بزن ! با اینترنت اکسپلور بازش کن !!
همچین نگام میکنه میگه : کاش وی پی ان داشتم ! چون اگه الکل داشته باشه $$$$$ه !!!
به دوستم گفتم برو بالا نردبون چراغ و ببند گفت بچرخونمش؟
پـَـَـ نَ پـَـَــــ تو نگهشدار من نردبون و میچرخونم!
دوستم در یخچالو باز کرده,دیده هیچی توش نیس,میپرسه:واقعا خالیه!؟
میگم پَــ نَ پَـــ هیدنشون کردیم که غریبه ها نبیننشون !!
میگن کریستف کلمب وقتی رسید به امریکا سرش رو از پنجره کشتی کرد بیرون از یه سرخ پوست پرسید داداش اینجا آمریکاست؟
سرخ پوسته گفت پَـــ نَ پَـــ ژاپونه ما هم چون شلوار پامون نیست از خجالت قرمز شدیم!
دارم رو تردمیل عینه خر میدووم یارو مبگه اینجوری میدویی لاغر کنی؟؟میگم پـَــ نَ پـَـــ دارم واسه نقش آفرینی تو سری جدید میگ میگ آماده میشم...!!
پایان نامم تموم شده زنگ زدم به استاد میگه میخوای دفاع کنی؟پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام حمله کنم
پریشب تو خیابون میرفتم داشتم با فندکم بازی میکردم،
پلیس رد شده میگه اون چیه؟ فندکه؟میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ مشعل
المپیکه دارم میبرم لندن!!
رسیدیم پشت در خونه ، کلید نداشتم به داداشم میگم کلیدتو بده،
میگه میخوای درو باز کنی؟ میگم پَـــ نَ پـَــــ میخوام بدمش
به حسین تهی از معطلی درش بیارم….
۲ ساعته از بیرون صدای قار قار میاد…داداشم میگه صدای کلاغه ؟
میگم پــَ نَ پـــَ قناریه متال میخونه!!!!
صبح از خواب بیدار شدم، مامانم میگه خوب خوابیدى؟
تا اومدم بگم: پـَـَـ … گفت: پـَـَـ نَ پـَـَـ و زهرمار، پـَـَـ نَ پـَـَـ درده بیدرمون
پـَـَـ نَ پـَـَـ کوفت، پـَـَـ نَ پـَـَـ مرض… گفتم: خوب حالا چرا میزنى؟
گفت: پـَـَـ نَ پـَـَـ میخواى بشینم باهات درد ودل کنم پَـــ نَ پَــــ ش
کنی بذاری فیسبوک؟!
سرویس وی پی ان به شما این امکان را می دهدتا بتوانید از طریق یک سرور خارجی در به اینترنت متصل شوید
این اتصال از هر نقطه دنیا، موقعیت مکانی شما را به کشور آمریکا تغییر می دهد و شما در شبکه اینترنت یک کاربر آمریکایی شناخته می شوید و بدون *****ینگ می توانید از سرویس سایتهای ***** شده استفاده نمائید و بدون هیچ هراسی از مزاحمتهای اینترنتی براحتی در دنیای اینترنت قدم بزنید . و بدون هیچ نگرانی با سرعت بالا به گشت و گذار بپردازید
بطور مثال : شما زمانی که از کشور ایران از طریق Dial-up یا ADSL به شبکه اینترنت متصل می شوید میتوانید موقیعت اتصال خود و IP که شرکت ارائه دهنده سرویـــــس اینترنت به شما اختصــــاص داده اســـت را ملاحــضه کنید . ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) شما قبل از استفاده از سرویس وی پی ان زمانی که وارد یکی از این سایتها می شوید به شما اطلاع میدهد که از کشور ایران متصل شده اید و IP Address شما نمایــــــــــش داده می شود . ولی زمانی که با سرویس وی پی ان متصل هستید ، پس از ورود به این سایتها به شما اطلاع می دهد که از کشور آمریکا متصل شده اید
در یک کلام امنیت بالا سرعت بالا و اینترنت بدون ف ی ل ت ر از مزایای وی پی ان است
كوك كن ساعتِ خویش
كوك كن ساعتِ خویش !
اعتباری به خروسِ سحری، نیست دگر
دیر خوابیده و برخاسـتنـش دشـوار است
كوك كن ساعتِ خویش !
كه مـؤذّن، شبِ پیـش
دسته گل داده به آب
و در آغوش سحر رفته به خواب
كوك كن ساعتِ خویش !
شاطری نیست در این شهرِ بزرگ
كه سحر برخیزد
شاطران با مددِ آهن و جوشِ شیرین
دیر برمی خیزند
كوك كن ساعتِ خویش !
كه سحرگاه كسی
بقچه در زیر بغل،
راهیِ حمّامی نیست
كه تو از لِخ لِخِ دمپایی و تك سرفه ی او برخیزی
كوك كن ساعتِ خویش !
رفتگر مُرده و این كوچه دگر
خالی از خِش خِشِ جارویِ شبِ رفتگر است
كوك كن ساعتِ خویش !
ماكیان ها همه مستِ خوابند
شهر هم . . .
خوابِ اینترنتیِ عصرِ اتم می بیند
كوك كن ساعتِ خویش !
كه در این شهر، دگر مستی نیست
كه تو وقتِ سحر، آنگاه كه از میكده برمی گردد
از صدای سخن و زمزمه ی زیرِ لبش برخیزی
كوك كن ساعتِ خویش !
اعتباری به خروسِ سحری نیست دگر
و در این شهر سحرخیزی نیست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)