Design & Developed BY Patira

صفحه 23 از 259 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    all players barcelona
    BarcelonaBarcelona
    تشکر ها
    247
    تشکر شده 607 در 211 پست

بارسلونا

كرايف:روسل، مورينيو را به گوارديولا ترجيح مي‌دهد

اسطوره پيشين باشگاه بارسلونا در حمله جديد به مديرعامل اين باشگاه گفت: شک ندارم که روسل، مورينيو را به گوارديولا ترجيح مي‌دهد. به نقل از آس اسپانيا، يوهان کرايف رئيس افتخاري پيشين باشگاه بارسلونا معتقد است که مدير عامل وقت اين باشگاه بيش از حد به همتاي مادريدي خود نزديک شده و قصد دارد سياست‌هاي پرس را در دستور کار خود قرار دهد.

وي گفت: متاسفانه براي هيچ هوادار متعصبي قابل درک و هضم نيست که چرا روسل تا اين حد سياست‌هاي باشگاه رئال مادريد را مورد ستايش قرار مي‌دهد.

وي ادامه داد: سرمربي رئال مادريد انگشت خود را در چشم دستيار گوارديولا فرو کرده و مدير عامل باشگاه ما حتي در حد يک جمله در اين باره سخن نگفته است و وقتي خبرنگاران از او در اين خصوص سؤال مي‌پرسند همه را دعوت به سکوت مي‌کند. آيا حق نداريم بپرسيم که چرا بارسلونا رفتار زشت سرمربي رئال مادريد و بازيکنان اين تيم را در سوپر جام اسپانيا محکوم نکرده و هيچ شکايتي ندارد؟

کرايف در خصوص سياست‌هاي روسل خاطرنشان ساخت: شک ندارم که روسل، مورينيو را به گوارديولا ترجيح مي‌دهد. او بارها به همه ما ثابت کرده که رفتار مورينيو را دوست دارد و اين براي ما قابل هضم نيست. منبع varzesh3.com

بسياري از کارشناسان بر اين باورند حملات رسانه‌اي کرايف و همدستانش عليه روسل به طرفداري از خوان لاپورتا رقيب وي است و تيم قدرتمند رسانه‌اي کرايف وظيفه حمايت حرفه‌اي از لاپورتا را بر عهده گرفته است.
    ویرایش توسط alielboy : 09-05-2011 در ساعت 23:47

4. 4 کاربر از پست مفید alielboy تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    all players barcelona
    BarcelonaBarcelona
    تشکر ها
    247
    تشکر شده 607 در 211 پست

بارسلونا

7 بازی در 3 هفته همانگونه که گورادیولا پس از بازی با ویارئال گفت: «پس از بازگشت بازیکنان ملی پوش، فصل واقعی آغاز می شود.» این فصل با هجومی از بازی ها آغاز می شود که شامل 7 بازی طی 23 روز برای بارسا می شود.

بارسا ساعت 18:00 شنبه به فعالیت بازخواهد گشت؛ آنها در این روز از آنوئتا دیدار خواهند کرد تا مقابل رئال سوسیداد بازی کنند و این آغاز برنامه ای فشرده شامل 7 بازی طی 23 روز خواهد بود.

پس از بازگشت از دونوتسی، مردان گورادیولا در اولین دیدار لیگ قهرمانان، در نیوکمپ میزبان آ ث میلان دیدار خواهند کرد؛ این در حالی است که هفته بعد به مستایا خواهند رفت تا در اولین بازی میان هفته شان در این فصل با والنسیا دیدار کنند؛ در آخر آن هفته نیز اتلتیکو مادرید به نیوکمپ خواهد آمد. منبع fcbarcelona.ir

6. 5 کاربر از پست مفید alielboy تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

یوهان کرویف:مورینیو به خاطر ناتوانی در شکست دادن بارسا عقده ای شده است

یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، حرکت ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا را مورد انتقاد قرار داد.
    در دقایق پایانی آن دیدار و بعد از تکل خشن مارسلو روی پای فابرگاس، بازیکنان و مربیان دو تیم با هم درگیر شدند و در این بین مورینیو انگشتش را در چشم تیتو ویلانووا، کمک مربی بارسا، فرو کرد؛ حرکتی که کرویف آن را زیاده روی دانست.
    اسطوره هلندی در گفتگو با ال پریودیکو د کاتالونیا گفت:" کاری که او انجام داد، نشانه ای از تکبر و عجز او بود. بسیاری می گویند او این کار را انجام داد تا توجهات را از بازی به حاشیه معطوف کند اما من چنین نظری ندارم.
    مشکل این است که او به خاطر ناتوانی در شکست دادن بارسا، عقده ای شده است. او این بار خطوط قرمز را زیر پا گذاشت. چنین اتفاقاتی بین تیم های مختلف در گذشته زیاد اتفاق افتاد اما هرگز به این بدی نبود."
    فدراسیون فوتبال اسپانیا همچنان در حال بررسی این حرکت مورینیو است اما هنوز تصمیم نهایی در مورد سرمربی رئال مادرید گرفته نشده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

8. 7 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

آبيدال در اعتراض به حركات نمادين چند باشگاه
    به نقل از اسپورت کاتالونيا، اريک آبيدال 31 ساله هفته گذشته رسما از باشگاه بارسلونا درخواست تسويه حساب کرد و در نامه خود نيز نوشت: دوست ندارم فقط به خاطر همياري و کمک روحي در بارسلونا بمانم و مربيان نيز براي اين که ناراحت نشوم گاهي مرا در ترکيب اصلي تيم قرار بدهند. آبيدال تا کنون با قدرت با تومورهاي مغزي خود مبارزه کرده و پزشکان بارسلونا در مورد آينده او بسيار خوش‌بين هستند، اما ترميم وضعيت روحي او را بسيار مهم و حياتي توصيف کرده‌اند.
    طي چند روز گذشته باشگاه‌هايي چون پاري‌سن ژرمن فرانسه و پالرمو ايتاليا به وکيل آبيدال پيشنهاد همکاري داده و در وب‌سايت رسمي خود اين حرکت را نوعي روحيه دادن به او توصيف کرده‌اند.
    آبيدال در اين خصوص گفت: از همه اين دوستان ممنونم اما من يک کودک خردسال نيستم و معتقدم که هنوز هم توانايي‌هاي خوبي دارم و اگر پاري‌سن ژرمن مرا بخواهد بايد به خاطر توانايي‌هاي من در خط دفاعي باشد نه جهت روحيه دادن به من که اگر اينگونه باشد ترجيح مي‌دهم خانه‌نشين شوم.
    ورزش سه

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

10. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

پلاتيني:تقليد ازسبك فوتبال بارسلونادشواراست
    وي به اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: تقليد از شيوه فوتبال بارسلونا دشوار است.فکر مي کنم تنها راهي که مي توان آنها را شکست داد اين است که شيوه بازي را به گونه اي تغيير دهيم که با سبک بازي آ‌نها انطباق پيدا کند.
    مردان ''پپ گوارديولا'' پس از پيروزي در لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا و نيز سوپرجام اروپا و اسپانيا طي ماه هاي اخير توقف ناپذير به نظر مي رسند.
    پلاتيني که زماني در باشگاه يوونتوس ايتاليا توپ مي زد درباره جايگاه فوتبال ايتاليا در اروپا و تنزل مقام آن هم سخن گفت.
    وي با بيان اينکه فوتبال ايتاليا رو به افول نيست،افزود: فکر نمي کنم فوتبال ايتاليا در چالش باشد.من به تازگي جام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را به آ ث ميلان ( در سال 2007) و اينتر (در سال 2010) دادم.

ورزش سه

12. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم/هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    1,718
    تشکر شده 1,450 در 307 پست

بارسلونا

نيمار به بارسا نزديك‌تر است تا رئال
    رئيس باشگاه سانتوس برزيل در اظهارنظري جديد گفت: مطمئن باشيد که نيمار به بارسلونا نزديک‌تر است تا به رئال مادريد.
    به نقل از مارکا اسپانيا، لوئيس آلوارو ده‌اوليويرا رئيس باشگاه سانتوس برزيل تصريح کرد: از اين که در فصل تابستان مقاومت کرده و اجازه نداديم تا نيمار از دست ما برود بسيار خوشحالم و اين را يک پيروزي بزرگ براي فوتبال برزيل مي‌دانم.
    وي افزود: وقت آن رسيده که باشگاه‌هاي بزرگي چون رئال مادريد و بارسلونا بدانند و بفهمند که هر بازيکني مدنظر آنها بود نبايد بلافاصله چمدانش را ببندد و بليتش را بخرد. برده‌داري مدرن در فوتبال به سر رسيده و بازيکنان جوان برزيلي هم تحصيل کرده هستند و هم از زندگي خوب خود در برزيل راضي. بنابراين اگر پيشنهاد منطقي و خوب نداشته باشيم به هر مذاکره‌اي چراغ سبز نشان نخواهيم داد.
    وي ادامه داد: نکته مهم اين است که اين روزها همکاران‌مان در رئال مادريد طوري از نيمار مطلب مي‌نويسند و سخن مي‌گويند که گويا او را خريداري کرده و مالک وي هستند، اما حقيقت اين است که از ديد من نيمار به بارسلونا نزديک‌تر است تا به رئال مادريد و ما در مجموع پيشنهاد بارسلونا را بهتر از رئال مادريد مي‌دانيم، ستاره فوتبال برزيل زير دست گوارديولا تربيت شود بهتر است تا اين که ثروتي هنگفت در مادريد را به جيب زده و پس از کسب شهرت راهي يک ليگ ديگر شود.
    messi capità del Barça

14. 4 کاربر از پست مفید footballking12 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

بويان کرکيچ: دلم براي بارسا تنگ شده است

مهاجم جديد رم اعلام کرد دلش براي باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است.

بویان کرکیچ، مهاجم جدید رم، اعلام کرد دلش برای باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است.
    این مهاجم 21 ساله که یکی از محصولات آکادمی جوانان باشگاه بارسلوناست، علی رغم انجام بیش از 100 بازی برای تیم اول این باشگاه، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند و به همین دلیل تصمیم گرفته راهی رم شود.
    او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" من برای همه چیز باشگاه بارسلونا دلم تنگ شده است. برای هم تیمی ها، دوستان و همه آنهایی که در باشگاه بارسلونا کار می کردند. برای خیلی چیزها دلم تنگ شده. من عاشق همه چیز بارسا بودم و همیشه این نوستالوژی را با خودم دارم. فکر نمی کنم این چیز بدی باشد.
    هیچ باشگاهی نمی تواند با بارسا رقابت کند. آنها همیشه به دنبال قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان و همه جام های دیگر هستند.
    مجموعه بازیکنان بارسا بی نظیر هستند. بازیکنان بومی زیادی در تیم هستند که بارسا برای شان اهمیت زیادی دارد. شرایط کنونی باشگاه به میزان زیادی به آنها بستگی دارد."

varzesh3

HALA MADRID

16. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فرگوسن:بارسلونا بهترين تيم تاريخ نيست

به نقل از اسوشیتدپرس، سر الکس فرگوسن که برای دریافت جایزه تور ورگاتا به دانشگاه رم دعوت شده بود، در دانشگاه حاضر و جایزه خود را دریافت کرد.
    زمانی که از فرگوسن در مورد بهترین تیم تاریخ فوتبال سؤال شد، در پاسخ گفت: بارسا در میان بهترین تیم‌های تاریخ جای دارد ولی بدون شک بهترین تیم نیست. میلان با بازیکنانی مانند فرانکو بارزی، کارلو آنچلوتی، روبرتو دونادونی و بازیکنان هلندی خود نیز یکی از بهترین تیم‌ها بود. تیمی که تحت هدایت آریگو ساچی قرار داشت و در سال‌های 1989 و 1990 توانست دو بار پیاپی قهرمان اروپا شود.
    سرمربي منچستر ادامه داد: در فوتبال همه حافظه‌ها کوتاه است. اکنون همه در مورد این‌که بارسلونا بهترین تیم تاریخ است صحبت می‌کنند. باید یادآور شوم بارسا در حال انجام کاری است که میلان 20 سال پیش انجام داده بود. به نظر من نمی‌توان تیمی را به عنوان بهترین تیم تاریخ معرفی کرد زیرا چنین تیمی وجود ندارد. تنها چیزی که می‌توان در ذهن نگه داشت این است که یک تيم در برهه‌ای از تاریخ خود، ترکیب فوق‌العاده‌ای داشته است.
    فرگوسن تاکيد کرد: در این زمینه می‌توان به تیم رویایی هلند در دهه 70 میلادی، بایرن مونیخ و سلتیک که در سال 1967 توانست تیم پر قدرت اینتر را در بازی‌های اروپایی شکست دهد، اشاره کرد. بازیکنانی که در سلتيک بازی می‌کردند مانند انسان‌هایی بودند که با قدرت دید 25 کیلومتری به دنیا آمده‌اند.
    از فرگوسن در مورد خوزه مورینیو نیز سؤال شد که وی درباره سرمربی رئال مادرید با تعارف‌های فراوانی صحبت کرد.
    پیرمرد اسکاتلندی در مورد خوزه گفت: هیچ مشکلی با اشتیاق او برای رسیدن به پیروزی ندارم. زمانی که جوان بودم، روی نیمکت اشتیاق بسیار بیشتری برای رسیدن به پیروزی از خودم نشان می‌دادم. همواره در کنار زمین حضور داشتم و با حرکت‌های دست و سر با بازیکنانم حرف می‌زدم. باید بگویم ذات مورینیو است که او را به انجام چنین کارهایی وا می دارد.
    فرگوسن اضافه کرد: زمانی ‌که مورينيو سرمربی پورتو بود و برای بازی با یونایتد به اولدترافورد آمده بود، با شور زیادی در کنار زمین بالا و پائین مي‌پريد. به خودم گفتم آیا من نیز مانند او این کارها را انجام می‌دادم؟! مردم اشتیاق او را درک می‌کنند و هواداران نیز می‌دانند که خوزه برای آن‌ها و بازیکنان تیم است که تلاش می‌کند.

ورزش سه

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    all players barcelona
    BarcelonaBarcelona
    تشکر ها
    247
    تشکر شده 607 در 211 پست

ديدارمقابل بارسا نشان ميدهددرچه سطحي هستيم کلارنس سیدورف، هافبک باتجربه میلان، در انتظار اولین دیدار تیمش در لیگ قهرمانان مقابل بارسلوناست و معتقد است این دیدار به خوبی نشان خواهد داد که روسونری در کجا قرار دارد.

میلانی ها پیش از سفر به اسپانیا، در اولین دیدار از فصل جدید سری آ مقابل لاتزیو قرار خواهند گرفت.

سیدورف در گفتگو با میلان چنل گفت:" بارسلونا بی تردید بهترین تیم فوتبال دنیا در حال حاضر است. دیدار مقابل آنها فرصت خوبی برای ماست تا ببنیم این فصل تا کجا می توانیم پیش برویم.

دیدار آسانی نخواهد بود اما ما به چنین دیدارهایی نیاز داریم تا ببنیم در مقایسه با سایر تیم های اروپایی در کجا قرار داریم."

میلانی ها فصل گذشته در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با شکست 1-0 در مجموع دو دیدار مقابل تاتنهام ازگردونه رقابت ها حذف شدند اما به نظر می رسد این فصل قصد دارند به مراحل بالاتری برسند.
    شاگردان آلگری در مرحله گروهی لیگ قهرمانان، علاوه بر بارسا، با تیم های ویکتوریا پلژن و باته بوریسوف نیز هم گروه هستند. منبع varzesh

20. 2 کاربر از پست مفید alielboy تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

گزارش روز: تیاگو آلکانتارا رسما اسپانیایی می شود؛ دست برزیلی ها از تیاگو کوتاه ماند

با حضور او در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین، باید تیاگو را بازیکن رسمی تیم ملی اسپانیا بدانیم

سایت گل- تیاگو آلکانتارا امشب در دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل لیختن اشتاین به میدان خواهد رفت تا اولین بازی رسمی اش را برای ماتادورها انجام داده باشد.
    در صورتی که اسپانیا دراین بازی به پیروزی برسد صعودش به مرحله نهایی رقابتهای یورو2012 را مسجل خواهد کرد.
    تیاگو برای دیدار دوستانه اسپانیا مقابل ایتالیا هم به اردوی تیم دل بوسکه فراخوانده شده بود ولی دیدار با لیختن اشتاین، به منزله اولین بازی رسمی او با پیراهن تیم ملی اسپانیا خواهد بود. این ستاره برزیلی الاصل اندکی قبل از بازی مقابل تیم ملی ایتالیا گفته بود:« مسخره است که اگر الان که به اردوی تیم ملی اسپانیا آمده ام، بخواهم در اردوی بعدی غیبت کنم.»
    <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=907312?area=2l&po s=2&ord=907312"></script>
    تیاگو ، پسر مازینیو قطعا در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین دست کم برای دقایقی به میدان خواهد رفت تا برای همیشه قرمزپوش شود و بدین ترتیب تیم ملی اسپانیا مهره ارزشمند جوانی را داشت.
    تیاگو که متولد شهر باری در ایتالیاست در تیمهای ملی زیر 16 سال، زیر 17 سال، زیر 19 سال و زیر 21 ساله های اسپانیا بازی کرده و با تیم زیر 21 ساله ها به قهرمانی اروپا رسید. بلافاصله بعد از آن بود که این بازیکن نظر مثبت مربیان برزیلی را به خود جلب کرد و از سوی دیگر بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا هم بعد از تماشای درخشش او در تیم زیر 21 ساله های اسپانیا و در اردوی پیش فصل بارسلونا او را به اردوی تیمش فراخواند.
    تیاگو در دیداری دوستانه برای اسپانیا به میدان رفت و اکنون این فرصت را دارد تا با حضور در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین برای همیشه به این جنجال پایان دهد
    Goal.com

HALA MADRID

22. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 23 از 259 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)