Design & Developed BY Patira

صفحه 23 از 31 نخستنخست ... 132122232425 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 307
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

آرسنال اخبار و بحث و تبادل نظر توپچی های لندن

به نام خدا

به کلوپ هواداران آرسنال خوش اومدید
    در این تاپیک به ارائه اخرین اخبار از باشگاه محبوب رسنا می پردازیم و درباره آخرین تحولات باشگاه آرسنال با یکدیگر تبادل نظر خواهیم کرد.
    به امید اینکه بتونیم توی این تاپیک دوستان آرسنالی خوبی پیدا کنیم و در کنار هم روزهای خوشی داشته باشیم.
    به امید موفقیت های توپچی های لندن

Welcome To ARSENAL Fabs Club

راز باش
    ولي فاش نشدني!

ویرایش توسط feri71 : 04-08-2011 در ساعت 19:25

2. 5 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال

وینتربرن: اگر ونگر برود دیگر بازیکنان نیز همین کار را می کنند
    مدافع افسانه ای باشگاه آرسنال اذعان می کند که نمی تاوند درک کند چرا آرسن ونگر با چنین انتقادات سنگینی روبرو می شود.
    توپچی ها تا 8 هفته قبل تنها تیمی بودند که در چهار جام حضور داشتند و اکنون حتی موقعیت آنها در لیگ نیز به خطر افتاده و مثل همیشه تنها فردی که مورد انتقاد قرار می گیرد، آرسن ونگر است.

نایجل وینتربرن، مدافع چپ سال های نه چندان دور باشگاه باور دارد هوادران تنهاکسب جام را به هر چیز دیگر ترجیح می دهند اما این مساله باعث شده انتقادهای سختگیرانه ای از ونگر صورت گیرد که برایش قابل درک نیست.

وینتربرن باور دارد اگر آرسن ونگر روی بخواهد آرسنال را ترک کند این مساله باعث خواهد شد بسیاری از ستارگان تیم نیز مسیر او را در پیش گیرند.

" جام اتحادیه برای آرسنال بسیار مهم بود زیرا به آنها باوری برای فتح دیگر جام ها می داد اما برایم سخت است انتقاد از ونگر را درک کنم چون دیده ام چه اتفاقاتی درون باشگاه می افتد.

روشی را که آرسن ونگر کار کرده دیده ام و همینطور مراحل بازسازی نسل گشته تیم توسط او را نیز دیده ام بنابراین قدردان تمام آنها هستم. درک می کنم که اگر یک هوادارا هستید خواهید گفت " همه اینها خوب است و خوب است که امکانات تمرینی خوبی و استایدوم خوبی داریم اما نیاز داریم تا جامی پیروز شویم"

اما بجای نگاه کردن به مربی شما باید به بازیکنان نگاه کنید و بپرسید آیا در چندین مورد آنها باعث از بین رفتن تلاش های او نشدند؟؟ و فکر می کنم می توانید بگویید بله آنها این کار را کردند.

برای ما که بیرون گود ایستاده ایم آسان است به ماجرا نگاه کنیم و بگوییم او باید دو یا سه بازیکن دیگر بخرد اما هیچ تضمینی وجود ندارد که حتی با آن خریدها لیگ یا جام های دیگر را فتح خواهید کرد.

اگر آرسن ونگر چند فصل دیگر اینجا را ترک کند فکر می کنم چندین تن از این بازیکنان هم خواهند رفت بنابراین شما باید یک تیم جدید را دوباره بسازید. پس چقدر طول می کشد که یک مربی بیاورید و فرصت دهید تا چیزی برنده شود؟؟

حتی اگر آن مربی 60 - 70 میلیون پوند هزینه کند این بدین معنا نیست که شما موفق خواهید شد."
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

ژسنی امیدوار است رئیس نیازی به خرید گلر پیدا نکند
    ووچیچ ژنی امیدوار است آنقدر خوب کار کرده باشد که آرسن ونگر نیازی به خرید دروازبان جدید نداشته باشد.

مصدومیت گلرهای اصلی آرسنال موجب شد ووچیچ ژسنی در این فصل فرصت بازی پیدا کند و با عملکرد خوب خود اعتماد بسیاری از هواداران را جلب کرد.

دوشنبه تولد 21 سالگی ژسنی بود و عملکرد موفق او در این فصل باعث شده به این فکر باشد که سرمربی خود را قانع کرده تا گلر جدیدی را به خدمت نگیرد.

" بهترین عملکرد خود را انجام می دهم. هر تصمیمی که مربی در ابتدای فصل آینده بگیرد به خودش بستگی دارد اما بهترین عملکرد خود را انجام خواهم داد تا جایگاه خود درون دروازه را حفظ کنم.

همیشه از این فصل به عنوان فصل موفقیت آمیزی برای خود نگاه می کنم و می خواهم جایگاه خود در تیم را برای طولانی مدت محکم کنم.

هرچه در این فصل اتفاق بیوفتد، سال آینده برای شخص من و همچنین آرسنال بسیار مهم خواهد بود.

هنوز کمی احساس درد دارم. یک محافظ مخصوص را در دست داشتم اما در مقابل لیورپول هیچ مزاحمتی برایم ایجاد نکرد.

برای چهار هفته انگشت من در محافظ بود و نمی توانستم هیچ کاری با آن انجام دهم. تنها دعا می کردم که بعد از چهار هفته همه چیز مرتب باشد."

ژسنی: یک پیروزی مقابل اسپرز به هواداران بدهکاریم
    ووچیچ ژسنی باور دارد انها می توانند در ادامه لیگ بازی های خود را پیروز شوند زیرا مدیون هواداران هستند.
    تساوی بحث بر انگیز مقابل لیورپول امیدهای ارسنال در کورس قهرمانی را کمتر کرد اما انها روی کاغذ هنوز هم برای فتح لیگ شانس دارند.

ووچیچ ژسنی، دروازبان لهستانی توپچی ها که تازه از بند مصدومیت رها شده اعتقاد دارد منچستر یونایتد در ادامه امتیاز از دست خواهد داد و آرسنال تنها باید به فکر پیروزی در بازی های باقی مانده باشد.

" آنها امتیاز از دست خواهند داد و ما باور داریم به اندازه کافی خوب هستیم که از هم اکنون تا انتهای فصل همه بازی ها را پیروز شویم.

هر کاری خواهیم کرد تا در مکان اول کار را به اتمام برسانیم. ما باشگاه فوتبال آرسنال هستیم، نمی خواهیم کار را در جایگاه دوم جدول تمام کنیم و قطعا نمی خواهیم سوم شویم. تنها به فکر پیروزی هستیم.

این یک نا امیدی عظیم است زیرا یک دقیقه پیش از گلی که زدیم تنها به زدن یک گل پیروزی فکر می کردیم. هنوز برایمان ممکن است که لیگ را پیروز شویم اما این یک نا امیدی است زیرا باید بگوییم که دو امتیاز از دست داده ایم."

هرچند ارسنال بخاطر از دست دادن امتیازات نا امید است اما ژسنی می داند که انها برای سفر به خانه همسایه شمال لندنی باید این نا امیدی را فراموش کنند.

" این بازی بسیار خوبی برای ماست تا از یک دلسردی بزرگ بازگردیم. ما به هواداران بدهکار هستیم زیرا آنها قطعا بخاطر آنچه اتفاق افتاده بسیار مایوس شده اند.

ما کسب یک نتیجه در وایت هارت لین را به هواداران بدهکاریم. بی قید و شرط عاشق رفتن به آنجا و حضور در جو آنجا هستم. عاشق زمانی هستم که جمعیت پر هیاهو هستند و بازی بسیار پر فشار است بنابراین می روم تا از ان لذت ببرم."
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

ویرایش توسط GOLL : 04-19-2011 در ساعت 18:39

6. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

کارگر: هزینه دیگر تیم ها برای رقابت با آرسنال را فراموش کرده اید

مدافع افسانه ای لیورپول باور دارد باشگاه آرسنال الگوی مناسبی برای دیگر تیم ها به شمار می رود.
    در جریان تساوی 1 - 1 تیم های ارسنال و لیورپول، جیمی کارگر بعد از برخورد با مدافع خودی مجبور به ترک زمین شد اما اخبار بعد از بازی نشان داد که مشکل او جدی نیست.

منقدین آرسنال را بخاطر 6 سال بی جامی سرزنش می کنند اما کارگر احساس می کند توپچی ها بخاطر سیاست های خود شایسته احترام هستند.

" شما به پولی که منچستر سیتی خرج کرده نگاه کنید و می بینید که آرسنال همچنان اصلی ترین رقیب منچستر یونایتد است.
    چلسی فصل گذشته فاتح دوگانه شد و باز هم این ارسنال است که همچنان بزرگترین رقیب برای قهرمانی به شمار می رود.

این انتقاد از آرسنال که در طول چند سال گذشته هیچ چیز پیروز نشده سخت گیرانه است، شما پولی را که دیگر تیم ها برای رقابت با آرسنال هزینه می کنند را فراموش کرده اید.

آرسنال باشگاه بزرگ و باشکوهی است و روشی که آنها برای بدست آوردن چیزها می روند و همینطور روند پرورش بازیکنان جوان، الگوی فوق العاده ای برای هرکس محسوب می شوند."

8. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

ونگر: برایمان دشوار بود که فرصت های گل ایجاد کنیم
    مصاحبه آرسن ونگر پس از دیدار با لیورپول.

صحبت های آرسن ونگر پس از دیدار با لیورپول.

در مورد تساوی دیرهنگام...
    ما بعد از گذشت 11 دقیقه از وقت های اضافه یک پنالتی به حریف دادیم و زمان اضافه اعلام شده 8 دقیقه بود. آن صحنه پنالتی نبود و نمی توانم ببینم 3 دقیقه زمان اضافه بیشتر از کجا امده.

در مورد اینکه آیا فکر می کردید آن پنالتی بود....
    نه، زیرا هیچ اقدامی از سوی امانوئل ابوئه انجام نشد. این لوکاس یود که در مسیر حرکت خود ایستاد و ادامه حرکت خود برای گرفتن توپ را متوقف کرد. ابوئه به دنبال توپ بود و نه بازیکن.

در مورد اینکه آیا این نیجه امیدهای آرسنال را در کورس قهرمانی را از بین برد...
    نمی دانم، ما امروز دو امتیاز از دست دادیم. بازی سختی مقابل لیورپولی بود که خیلی دفاع می کرد و اساسا تنها دفاع می کرد. برایمان دشوار بود که فرصت های گل ایجاد کنیم زیرا دفاع انها بسیار عمقی بود. وقتی انها توپ را در اختیار داشتند بر روی توپ های بلند کار کردند بنابراین مهم بود که در دفاع اشتباهی انجام ندهیم. انها خوب دفاع کردند، مانند بسیاری دیگر از تیمهای لیگ برتر که اکنون به اینجا می ایند.

در مورد ناتوانی در ایجاد موقعیت های مسلم...
    دفاع لیورپول بسیار عمقی بود. هر زمان که ما توپ را در اختیار داشتیم با 8 بازیکن در مقابل 10 بازیکن در زمین انها بازی می کردیم. البته باید به کیفیت دفاعی آنها احترام بگذارید. ما از هر طریق تلاش کردیم تا فرصت های گل ایجاد کنیم. چند تایی داشتیم اما این ماهیت اینگونه بازی هاست. ساندرلند و لیورپول هر دو با یک نگرش به اینجا آمدند. در این لحظه ما در ایجاد فرصت های مسلم گلزنی مشکل داریم و این یک حقیقت است اما احتمالا از نظر فیزیکی نیز خسته هستیم. می توانید بینید که بعضی بازیکنان 40 - 45 بازی تا اینجای فصل انجام داده اند و تا حدودی در تغییر سرعت بازی خود ناتوان بودیم اما به سختی تلاش کردیم.

در مورد ناکامی های این فصل...
    ما تا آخرین بازی فصل هرچه در توان داریم ارائه می دهیم و خواهیم دید آیا این سال برای ماست یا نه. نمی دانم. تصمیمات بدی گرفته شده است، این چیزی است که شما می توانید در مورد سه دیدار آخر خانگی ما بگویید. در مقابل ساندرلند یک گل عادی به ثمر رساندیم و یک پنالتی 100% برایمان گرفته نشد. امروز بار دیگر گرفتار همین موضوع شدیم. این دوره ای است که از این بابت خوش شانس نبوده ایم، این یک حقیقت است.

در مورد اینکه داور بعد از بازی چه چیزی به شما گفت....
    او هیچ چیز را برایم توضیح نداد.

در مورد شکست منچستر یونایتد مقابل منچستر سیتی...
    همه چیز به ما باز می گردد تا بازی های خود را پیروز شویم. همیشه امید وجود دارد اما برای زنده نگه داشتن امید به این بستگی دارد که بازی های خودمان را پیروز شویم و بازی بعدی خود را با پیروزی پشت سر گذاریم. 15 دیدار بدون شکست را پشت سر گذاشتیم اما اخیرا امتیازات کافی را بدست نیاوردیم.

ویرایش توسط GOLL : 04-19-2011 در ساعت 18:24

10. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

دیدار های کلاسیک مقابل تاتنهام
    مروری بر دیدارهای گذشته آرسنال و تاتنهام در وایت هارت لین.

در دیدار عقب افتاده از هفته بیست و هشتم لیگ برتر، آرسنال در ورزشگاه وارت هارت لین به مصاف تاتنهام خواهد رفت. سایت رسمی باشگاه آرسنال نگاهی انداخته به دیدار های گذشته دو تیم در این استادیوم.

تاتنهام 1 - 4 آرسنال، 2010
    آرسنال به دور بعد جام اتحادیه صعود می کرد اما برای انجام این کار انها به وقت های اضافه نیاز داشتند. لنسبری آرسنال را در نیمه نخست پیش انداخت اما رابی کین کار را به تساوی کشاند. در وقت های اضافه نصری دو ضربه پنالتی را به گل تبدیل کرد و آرشاوین گل چهارم را در به ثمر رساند تا هواداران آرسنالی حاضر در ورزشگاه شادمان به خانه بازگردند.

تاتنهام 1 - 3 آرسنال، 2007
    گرت بیل جوان اسپرز را را پیش انداخت اما در 25 دقیقه پایانی آتش بازی آرسنال شروع شد. ادبایور با یک ضربه سر و سسک فابرگاس با شوتی دیدنی دو گل نخست را به ثمر رساندند و ادبایور باز هم با ضربه والی فوق العاده دیدنی خود پیروزی ارزشمندی را نسیب آرسنال کرد.

تاتنهام 4 - 5 آرسنال، 2004
    یک بازی کاملا دیوانه وار در وایت هارت لین که با ضربه نیبت شروع شد. هانری کار را به تساوی کشاند و لورن و ویرا آرسنال را پیش انداختند. دفو یکی از گلها را جبران کرد و لیونگبرگ اختلاف را بیشتر کرد، کینگ یکی دیگر از گلها را جبران کرد اماپیرس پنجمین گل را به ثمر رساند و کانوته آخرین گل بازی را وارد دروازه آرسنال کرد.

12. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

والکات: یک گام رو به جلو برداشته ام
    تئو والکات باور دارد عملکرد این فصل بازی او را وارد سطح جدیدی کرده است.

گوش 21 ساله توپچی ها در این فصل در 20 بازی که از ابتدا به میدان رفته 11 گل به ثمر رسانده است و این مساله را مدیون فرم خوب خود است. او همچنین یکی از بهترین پاسورهای باشگاه در این فصل بوده که از جمله آن می توان به 5 پاس گل برای رابین ونپرسی اشاره کرد.

با وجود مصدومیت های تئو در طول فصل، والکات از پیشرفت این فصل خود راضی است و اعتقاد دارد باید این روند را ادامه دهد.

" بخاطر آنچه در اختیار تیم گذاشته ام خوشحالم و معتقدم از هر بازی چیزهای بیشتری یاد گرفته ام.

قماری انجام می دهم و توپ را برای افرادی فراهم می کنم که فکر می کنم آماده استفاده از آن هستند بنابراین امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و بتوانم به پیشرفت خود ادامه دهم.

قطعا فکر می کنم گل ها و پاس گل هایم برجسته بوده اند، با وجود اینکه 12 - 13 هفته را به واسطه مصدومیت هایی از دست داده ام که نمی توانستم مانع آن شوم."

14. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

فابرگاس: خودم را مسئول حذف از لیگ قهرمانان می دانم
    کاپیتان اسپانیایی توپچی ها همچنان دیدار با بارسلونا را فراموش نکرده است.
    .
    توپچی ها در حالی برای انجام دیدار برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا به نیوکمپ رفتند که بازی رفت را با حساب 2 - 1 پیروز شده بودند و همه به کسب نتیجه در خانه حریف امید داشتند.

آرسنال پیش از این بازی چندین مصدوم جدی داشت که در نهایت تعدادی از انها در اخرین لحظه به این بازی رسیدند. کاپیتان سسک فابرگاس یکی از انها بود که آسیب همسترینگ موجب شد حتی نتواند در فینال جام اتحادیه تیمش را همراهی کند.

سسک در این بازی بعد از گذشته 14 روی یک توپگیری باعث تشدید آسیبش شد اما با همان اسیب به کار خود ادامه داد و روی گل اول بارسلونا نیز اشتباهی نا خواسته را انجام داد. کاپیتان توپچی ها بخاطر این موضوع خود را سرزنش می کند زیرا باور دارد اگر از زمین بازی بیرون آمده بود هرگز آن اتفاق رخ نمی داد.

" بازی برگشت در نیوکمپ یکی از مهمترین دیدارهای حرفه من بود. من به عنوان کاپیتان آرسنال به شهر بارسلونا بازگشتم، با نتیجه ای مطلوب که در دیدار رفت بدست آمده بود و در مقابل دوستان و با حضور خانواده ام در جایگاه تماشاگران بازی می کردم.

ما بالاترین انتظارات را از این دیدار داشتیم اما فاجعه بار به پایان رسید و من کسی بودم که خودم را سرزنش می کردم. من 70% مسئول خروج آرسنال از لیگ قهرمانان اروپا هستم.

بعد از گذشت 14 دقیقه برخوردی داشتم و وقتی به ساعت نگاه کردم و دیدم تنها یک ربع از بازی گذشته، دنیا بر سرم خراب شد. این در حالی بود که پیش از آن فینال جام اتحادیه را از دست داده بودم و با استراحتی که کرده بودم به نظر می رسید مشکلی برای بازی با بارسلونا ندارم.

وقتی مسیر پاس آدریانو را قطع کردم مشکلی در همسترینگم به وجود امد. این مصدومیت را از قبل داشتم و به خودم گفتم تسلیم نشو. اگر زمین را ترک می کردم که همان کاری بود که باید انجام می داند، افسوس آن را برای مایقی زندگیم می خوردم و مردم تصور می کردند که از قصد نمی خواستم بازی کنم.

واقعا از خودم نا امید شدم. واقعا می خواستم بازی کنم و به منافع تیم فکر نکردم. من خودخواه بودم و در نهایت هزینه آن را نیز پرداخت کردیم چون خوب بازی نکردم و ما شکست خوردیم."

16. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونپرسی: بازی های بزرگ شما را به یک مرد تبدیل می کند
    رابین ونپرسی باور دارد آنها باید جلوی دریافت گل های احمقانه را بگیرند.

دریافت گل دیرهنگام مقابل لیورپول موجب از دست رفتن دو امتیاز حساس دیگر در کوریس قهرمانی شد اما این نخستین باری نیست که توپچی ها در این فصل پیروزی را با نتیجه دیگری عوض می کنند.

رابین ونپرسی اعتقاد دارد در مراحلی انها گل های شرم اوری دریافت می کنند و برای رسیدن به موفقیت باید جلوی آنها را بگیرند.

" به عقیده من این اتفاقات اغلب برایمان صورت گرفته.

اگر به تاریخچه ما نگاه کنید، وقتی از حریف ججلو بودیم، وقتی نتیجه امنی داشتیم، وقتی سه امتیاز را در جیبمان بود، به حریف اجازه گلزنی دادیم. بعضی از آنها گل های احمقانه ای هستند که باید بر روی آن کار کنیم.

باید مثبت باقی بمانیم اما واقعا باید آن را در نظر بگیریم زیرا زشت است که امتیازات را اینگونه به دیگران تقدیم می کنیم."

آرسنال فرداشب در وایت هارت لین به مصاف تاتنهام خواهد رفت، حریفی که در ابتدای فصل و در جام اتحادیه 4 - 1 مغلوب ارسنال شد. هر چند ونپرسی در آن بازی حضور نداشت اما دیگر نمی تواند برای این بازی صبر کند.

" ما همیشه مشتاق حضور در چنین دیدارهای هستیم.

شاید بعد از دیداری مانند یکشنبه، خوب باشد که به این سرعت با آنها بازی کنیم زیرا می توانیم اوضاع را درست کنیم، برای این کار هیچ چیز بهتر از پیروزی در وایت هارت لین نیست.

همیشه گفته ام که در اینگونه بازی های بزرگ است که شما تبدیل به یک مرد می شوید و این به ما بستگی دارد تا آن را نشان دهیم."

ونپرسی اعتقاد دارد تاتنهام در این فصل با جذب بازیکنی مانند وندروارت پیشرفت کرده است.

" می توانم ببینم که اسپرز تغییر کرده و و اگر انصاف داشته باشیم آنها اکتون به ترکیب بهتری تبدیل شده اند و پیشرفت کرده اند تا در مبان 4 تیم برتر جای گیرند.

امسال ورود رافائل وندروارت به انها کیفیتی را داده تا دیگر به حضور در میان 6 تیم برتر فکر نکنند. او می تواند تفاوت میان حضوردر جایگاه ششم تا جایگاه چهارم و یا سوم باشد زیرا وی قابلیت های بیشتری به انها می دهد، گل های بیشتری می زند، پاس های گل بیشتری می دهد و به عنوان یک بازیکن ثبات خوبی دارد. او بازیکن خوبی است."

دیدار فرداشب مقابل تاتنهام مصاف بهترین بازیکن با بهترین بازیکن جوان لیگ در ای فصل است. رابین ونپرسی باور دارد کاری که جک در این فصل انجام داده شگفت انگیز است.

" تعداد بازی های خوبی که جک انجام داده بسیار ویژه است. هرگز کسی را ندیده ام که 19 سال سن داشته باشد و در پستش انقدر خوب کار کند.

او بسیار بالغ کار می کند. وقتی بزرگتر می شوید تجربه بدست می اورید و می دانید در هر بازی چگونه کار کنید و من گاهی احساس می کنم او آن تجربه را دارد.

او می تواند با دیگران بازی کند و به دیگران کمک کند بنابراین این یک نعمت است و او این کار را خیلی خوب انجام می دهد."

18. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال پیش نمایش بازی

دیدار عقب افتاده هفته بیست و هشتم
    Tottenham vs Arsenal
    ورزشگاه وایت هارت لین -
    چهارشنبه، 20 آپریل 2011 ساعت 23:15

آرسنال در بازی معوقه هفته بیست و هشتم لیگ برتر میهمان تاتنهام هاتسپر است. در ادامه جزئیات این بازی را مطالعه نمایید.

مصدومین و محرومین دو تیم:

آرسنال: لوکاس فابیانسکی، توماس ورمائلن (آشیل پا) و ویتو مانونه (ران) از مصدومان آرسنال هستند.

حضور دنیلسون (انگشتان پا)، باکاری سانیا و مانوئل آلمونیا (هر دو زانو) در هاله ای از ابهام قرار دارد.

تاتنهام هاتسپر: در این تیم آلن هاتن و ویلسون پالاسیوس (هر دو زانو)، جاناتان وودگیت (ماهیچه ساق پا) و لدلی کینگ (کشاله ران) مصدوم هستند.

حضور استیون پینار (کشاله ران) در هاله ای از ابهام قرار دارد.
    دو تیم محرومی برای این بازی ندارند.

عملکرد و آمار دو تیم تا به این جای فصل:

آرسنال:

توپچی ها در شش بازی آخر رسمی خود یک برد، سه تساوی و دو باخت کسب کرده اند. آن ها در شش بازی آخر خود در لیگ برتر نیز دو برد و چهار تساوی کسب کرده اند که رتبه ی هفتم جدول را در شش بازی گذشته ی لیگ برتر به خود اختصاص داده اند و با کسب 63 امتیاز از سی و دو بازی در مکان دوم جدول قرار دارند.

توپچی ها تا به اینجای کار هجده برد داشته اند که هشت برد آن ها در خارج از خانه بوده است و پنج باخت کسب کرده اند که دو باخت آن ها در خارج از خانه بوده است. آن ها نه تساوی نیز داشته اند که پنج تساوی آن ها در خارج از خانه بوده است. در رقابت های خارج از خانه در بین تیم های لیگ برتر آرسنال در رتبه ی نخست قرار گرفته است. (15 بازی 29 امتیاز؛ 32 گل زده، 18 گل خورده)

آرسنال تا به اینجای کار 63 گل زده داشته که دومین خط حمله ی لیگ برتر بوده و با دریافت 31 گل سومین خط دفاع لیگ برتر می باشد.

آرسنال بیشتر گل های خود را در دقایق 75 تا 90 (14 گل از 63 گل) به ثمر رسانده و بیشتر گل های خود را نیز در دقایق 45 تا 60 و 75 تا 90 دریافت کرده است. (در هر یک از این دو زمان 8 گل از 31 گل)

بهترین گلزن آرسنال در لیگ برتر رابین ون پرسی با 13 گل زده می باشد و سمیر نصری و مروان شماک به ترتیب با 9 و 7 گل زده در رتبه ی بعدی می باشند. همچنین در لیگ برتر گائل کلیچی با 2700 دقیقه بیشترین حضور را برای آرسنال داشته است و باکاری سانیا و لورنت کوسیلنی به ترتیب با 2430 و 2259 دقیقه در رتبه های بعدی قرار دارند.

تاتنهام هاتسپر:

تاتنهام هاتسپر در شش بازی آخر رسمی خود یک برد، سه تساوی و دو باخت کسب کرده است. آن ها در شش بازی آخر خود در لیگ برتر نیز دو برد، سه تساوی و یک باخت کسب کرده اند که رتبه ی نهم جدول را در شش بازی گذشته ی لیگ برتر به خود اختصاص داده اند و با کسب 33 امتیاز از سی و یک بازی در مکان هفدهم جدول قرار گرفته اند.

اسپرز تا به اینجای کار چهارده برد داشته است که هشت برد آن ها در خانه بوده است و شش باخت کسب کرده اند که یک باخت آن ها در خانه بوده است. آن ها یازده تساوی در این فصل کسب کرده اند که شش تساوی آن ها در خانه بوده است. در رقابت های داخل خانه در بین تیم های لیگ برتر در رتبه ی هفتم قرار گرفته اند. (15 بازی 30 امتیاز؛ 22 گل زده، 12 گل خورده)

تاتنهام در این فصل 44 گل زده داشته که یازدهمین خط حمله ی لیگ برتر بوده و با دریافت 36 گل، ششمین خط دفاع لیگ برتر می باشد.

تاتنهام بیشتر گل های خود را در دقایق 75 تا 90 (11 گل از 44 گل) به ثمر رسانده و بیشتر گل های خود را در دقایق 75 تا 90 دریافت کرده است. (11 گل از 36 گل)

بهترین گلزن این تیم در لیگ برتر رافائل ون در وارت با 10 گل زده می باشد و گرت بیل و رومن پاولیوچنکو هر دو با 7 گل زده در رتبه ی بعدی می باشند. همچنین در لیگ برتر بنو آسو اکوتو با 2474 دقیقه بیشترین حضور را برای این تیم داشته است و هورلیو گومز و لوکا مودریچ به ترتیب با 2340 و 2171 دقیقه در رتبه های بعدی قرار دارند.

بازی های رو در رو:

- دو تیم آرسنال و تاتنهام هاتسپر تاکنون در رقابت های مختلف 165 بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 69 پیروزی شده است. تاتنهام هاتسپر نیز 52 بازی را برده است. 44 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. آرسنال 251 گل در مقابل تاتنهام هاتسپر به ثمر رسانده و تاتنهام هاتسپر نیز 220 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.

- تاتنهام هاتسپر در بازی های خانگی خود مقابل آرسنال 81 بار به میدان رفته است که حاصل آن، 32 پیروزی، 26 شکست و 23 تساوی بوده است. در این بازی ها 129 گل زده و 119 گل نیز دریافت کرده است.
    رفت و برگشت (لیگ): 147 بازی، 61 برد آرسنال، 46 برد تاتنهام هاتسپر، 40 مساوی

رفت و برگشت (لیگ برتر): 37 بازی، 14 برد آرسنال، 7 برد تاتنهام هاتسپر، 16 مساوی

در خانه تاتنهام هاتسپر (لیگ): 73 بازی، 24 برد آرسنال، 28 برد تاتنهام هاتسپر، 21 مساوی

در خانه تاتنهام هاتسپر (لیگ برتر): 18 بازی، 4 برد آرسنال، 5 برد تاتنهام هاتسپر، 9 مساوی
    * پر گل ترین بازی دو تیم، پیروزی 5-4 آرسنال در خارج از خانه و در فصل 2004/2005 بوده است.

* پرگل ترین برد آرسنال مقابل تاتنهام هاتسپر برد 6-0 آن ها در خارج از خانه و در فصل 1934/1935 بوده است.

* پرگل ترین برد تاتنهام هاتسپر در مقابل آرسنال، برد 5-0 آن ها در خانه و در فصل 1982/1983 بوده است.

آخرین بازی دو تیم در همین فصل و در چارچوب رقابت های لیگ برتر (هفته چهاردهم) و در ورزشگاه امارات برگزار شد و با پیروزی 3-2 اسپرز پایان یافت. (20 نوامبر 2010 / 29 آبان 1389). در آن بازی سمیر نصری (9) و مروان شماک (27) برای آرسنال و گرت بیل (50)، رافائل ون در وارت (67) و یونس کابول (86) برای تاتنهام گلزنی کردند.

نکات حاشیه ای بازی:

* آرسنال که در 20 بازی لیگ برتر مقابل تاتنهام نباخته بود اکنون دو بازی متوالی است که در لیگ مقابل این تیم شکست خورده است. اگر چه در ماه سپتامبر آن ها در جام اتحادیه 4-1 تاتنهام را شکست دادند.

* 7 بازی از 10 بازی اخیر دو تیم در وایت هارت لین در لیگ با تساوی پایان یافته است.

* از اکتبر 1974 تا کنون تاتنهام نتوانسته است سه بازی پیاپی در لیگ مقابل آرسنال را با پیروزی پشت سر بگذارد.

* تاتنهام تا کنون در خانه و در لیگ برتر 9 بار مقابل آرسنال به تساوی رسیده است که برای این تیم بیشترین تساوی مقابل یک تیم در تاریخ لیگ برتر است.

* رافائل ون در وارت در شش بازی نخست خود برای اسپرز در خانه هفت گل به ثمر رساند اما از 9 نوامبر به بعد تنها یک گل در این ورزشگاه به ثمر رسانده است که پنالتی مقابل بولتون در ماه فوریه بوده است.

* تاتنهام در 26 بازی اخیرش در لیگ تنها یک بار در وایت هارت لین شکست خورده است. (شکست مقابل ویگان در ماه آگوست) آن ها در 20 بازی اخیر خود در لیگ برتر نیز تنها دو شکست داشته اند.

* پس از این که هری ردنپ سرمربی تاتنهام شد این تیم در لیگ برتر و در وایت هارت لین به هیچ تیم لندنی نباخته است.

* تاتنهام در 30 بازی اخیر خود مقابل آرسنال در تمامی رقابت ها تنها یک بار کلین شیت داشته است.

* تیم هری ردنپ در ده بازی گذشته اش در لیگ تنها یک باخت داشته است. (4 پیروزی، 5 تساوی، 1 باخت)

* هری ردنپ با تاتنهام تا کنون دو پیروزی، دو تساوی و دو شکست مقابل آرسنال به دست آورده است.

* گرت بیل در پنج بازی مقابل آرسنال در لیگ برتر سه گل به ثمر رسانده است که بهترین آمار گلزنی او به یک تیم است.

* جرمین دفو مهاجم تاتنهام تا کنون در لیگ برتر 99 گل به ثمر رسانده است.

* تاتنهام با به ثمر رساندن 6 گل در خانه در سال 2011 ضعیف ترین آمار را در این زمینه در بین تیم های لیگ برتری به جا گذاشته است.

* توپچی ها در شش بازی خارج از خانه ی خود در سال 2011 شکست نخورده اند. آن ها در سه دیدار از این شش دیدار پیروز شده اند.

* توپچی ها در سه دیدار اخیر خارج از خانه شان 7 گل دریافت کرده اند.

* آرسنال 15 بازی است که در لیگ شکست نخورده است. اگر چه آن ها در این مدت 7 تساوی کسب کرده اند. آن ها تنها تیم لیگ برتری هستند که در سال 2011 شکست نخورده اند. آخرین باخت آرسنال در لیگ مقابل تاتنهام رقم خورده است.

* رابین ون پرسی در 19 بازی خود برای تیم ملی هلند و آرسنال در سال 2011 هجده گل به ثمر رسانده است که در این بین 16 گل در 17 مسابقه سهم آرسنال بوده است.

* سمیر نصری در دو بازی خود مقابل تاتنهام در این فصل سه گل به ثمر رسانده است.

لیست دو تیم برای این بازی:
    Tottenham Hotspur: Gomes, Cudicini, Pletikosa, Corluka, Assou-Ekotto, Bassong, Gallas, Dawson, Kaboul, Lennon, Kranjcar, Pienaar, Huddlestone, Sandro, Modric, Jenas, Rose, Bale, Van der Vaart, Defoe, Pavlyuchenko, Crouch

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Diaby, Wilshere, Walcott, Fabregas, Nasri, van Persie, Almunia, Song, Squillaci, Arshavin, Gibbs, Chamakh, Bendtner, Eboue, Rosicky, Denilson
    این بازی روز چهارشنبه 31 فروردین 1390 | 20 آپریل 2011، ساعت 23:15 به وقت ایران در ورزشگاه وایت هارت لین برگزار خواهد شد.

قضاوت این دیدار بر عهده مارتین اتکینسون می باشد.

تیم آرسنال بازی قبل خود را با نتیجه 1-1 مقابل لیورپول در خانه و در لیگ برتر با تساوی پشت سر گذاشت و تاتنهام هاتسپر در لیگ برتر و در خانه 0-1 مقابل رئال مادرید شکست خورد.

20. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

عناوین مهم روزنامه های ورزشی انگلیس - 19 آپریل

سه شنبه 19 آپریل 2011 در نگاه مطبوعات انگلیس

اتحادیه فوتبال انگلیس روی موضوع شکستن در رختکن تیم منچستریونایتد در بازی نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه ومبلی تحقیق خواهد کرد.

کنی دالگلیش شب گذشته از جریمه اتحادیه فوتبال انگلیس رهایی پیدا کرد. علیرغم این که او به طور واضح در تصاویر تلویزیونی مشغول دشنام دادن بود.

هری ردنپ سرمربی تاتنهام به سرعت شایعات سرمربیگری فصل آینده چلسی را تکذیب کرد.

کنی دالگلیش عملکرد پابلو آرمرو دفاع چپ اودینزه را زیر نظر خواهد داشت.

تاتنهام شرایط مهاجم لورین کوین گامیرو را دنبال خواهد کرد.

گل پیروزی بخش یایا توره در ومبلی موجب شد روبرتو مانچینی در منچسترسیتی ابقا شود.

سر الکس فرگوسن به بازیکنان منچستریونایتد هشدار داد که او از اخراج هیچ یک از بازیکنانش در تابستان هراسی ندارد.

دیوید مویس اصرار دارد او به یک مالک میلیاردر برای خریدهای هوشمندانه نیازی ندارد.

سر الکس فرگوسن یک گام دیگر به جذب دیوید دخآ دروازه بان اتلتیکو مادرید نزدیک شد.

ویکتور اوبینا مهاجم وستهم با باشگاه ناپولی در ارتباط است.

پس از خسارت دیدن رختکن ورزشگاه ومبلی منچستریونایتد احتماالاً با جریمه نقدی روبرو خواهد شد.

جک ویلشر هافبک آرسنال می خواد بار دیگر بین باشگاه و کشورش تقابلی ایجاد کند او ابراز علاقه کرده در المپیک 2012 نیز بازی کند.

کارلو آنجلوتی در لیست کاندیداهای مربیگری رئال مادرید پس از ترک مورینیو قرار گرفته است.

رومن آبرامویچ مطمئن است می تواند گاس هیدینک را به استموفردبریج بازگرداند.

22. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

صفحه 23 از 31 نخستنخست ... 132122232425 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع