تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20
تغییر در برنامه هفته سیزدهم لیگ برتر
تاریخ دیدار تیمهای ذوب آهن اصفهان و صنعت نفت آبادان از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) تغییر یافت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، طی نمابری که صبح 10 آبان از سازمان لیگ برتر به باشگاه صنعت نفت آبادان ارسال شد، تاریخ مسابقه تیمهای ذوب آهن اصفهان و نفت آبادان در هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر که قرار بود روز شنبه 28 آبان در اصفهان برگزار شد به روز جمعه 27 آبان تغییر کرد.
نفتیها پس از پشت سرگذاشتن 2 هفته اردوی آمادهسازی در شیراز راهی اصفهان میشوند تا از ساعت 15:15 روز جمعه 27 آبان رو در روی ذوب آهن این شهر قرار بگیرند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اعلام برنامه بازیهای صنعت نفت در جام حذفی و لیگ برتر
برنامه مسابقات تیم صنعت نفت آبادان در رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی فوتبال کشور مشخص شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، طی نمابری از سوی سازمان لیگ برتر برنامه حضور طلاییپوشان آبادان در لیگ برتر تا هفته شانزدهم و جام حذفی به باشگاه ارسال شد.
* جمعه 27 آبان، ساعت 15:15، لیگ برتر
ذوب آهن اصفهان - صنعت نفت آبادان
* چهارشنبه 2 آذر، ساعت 15:15، لیگ برتر
صنعت نفت آبادان - شهرداری تبریز
* دوشنبه 7 آذر، ساعت 14:30، جام حذفی
صنعت نفت آبادان - فولاد خوزستان
* شنبه 12 آذر، ساعت 15، لیگ برتر
نفت تهران - صنعت نفت آبادان
* جمعه 18 آذر، ساعت 15، لیگ برتر
صنعت نفت آبادان - استقلال تهران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اعزام طلاییپوشان آبادان به شیراز
کادر فنی و بازیکنان تیم صنعت نفت آبادان بعد از چهار روز تعطیلی برای برگزاری اردو به شیراز اعزام شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادن، تیم صنعت نفت آبادان پس از گذراندن تعطیلات چهار روز پس دیدار با صبای قم، برای برگزاری اردو به ساعت 20 امشب به شیراز اعزام شدند.
تمرینات تیم صنعت نفت آبادان از روز جمعه در شیراز آغاز میشود. طلاییپوشان آبادانی در دو اردو 6 روزه، در شیراز خود را برای رویارویی به ذوب آهن اصفهان در روز 27 آبان در هفته سیزدهم لیگ برتر آماده میکنند.
سخنگوي باشگاه نفت آبادان گفت: تيم ما اكنون در يك اردو چهار روزه كه تا فردا (18 آبانماه) ادامه خواهد داشت در شيراز حضور دارد و پس از سه روز استراحت، تمريناتمان را از روز شنبه (21 آبانماه) از سر خواهم گرفت تا با آمادگي كامل به مصاف ذوبآهن برويم.
عليرضا خليلينيا در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان درباره تماشاگران ناراضي آبادان اظهاركرد: اين مسايل در فوتبال ما يك بحث كلي است و فقط مربوط به ورزشگاه آبادان نيست. شما ميتوانيد در بين سكوهاي تماشاگران پرسپوليس، تراكتورسازي و يا داماش گيلان در هفتههاي اخير نيز اين رفتارها را مشاهده كنيد.
وي بيانكرد: مسايلي كه در سكوها اتفاق ميافتد فقط مربوط به تيم نيست بلكه يك موضوع عمومي است و حالا كي ميخواهد تمام شود، خدا ميداند. اميدواريم مباحث فرهنگي ورزشگاههايمان حل شود هر چند كه در اين خصوص تنها تماشاگران نيز مقصر نيستند بلكه يكسري عوامل دست به دست هم ميدهند تا اين اتفاقات در ورزشگاهها رخ دهد.
سخنگوي باشگاه نفت آبادان افزود: معتقدم باشگاههاي ما قدري در اين زمينه كمكاري كردهاند و به نوعي مقصرند چرا كه نتوانستند به خوبي با هوادارانشان ارتباط برقرار كنند. اميدوارم يك فكر اساسي شود تا ديگر شاهد چنين اتفاقاتي در بين سكوها نباشيم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين خبر صحت دارد كه آقاي پيرواني اعلام كرده تا زمانيكه شرايط در آبادان فراهم نباشد به آبادان برنميگردد؟ گفت: اصلا چنين چيزي امكان ندارد و پيرواني به هيچ وجه چنين حرفي را نزده است.
خليلينيا درخصوص رقابتهاي جامحذفي هم اظهاركرد: همانطور كه ميدانيد تيم ما در مرحله بعدي رقابتهاي جامحذفي، هفتم آذرماه ميزبان فولادخوزستان است و خدا را شكر ميكنيم كه قرعه ميزباني براي ما افتاد.
وي ادامهداد: بالاخره بازي با فولاد در اهواز سخت است و چندين سال است كه ما اين تيم را در اهواز نبردهايم اما در آبادان تاكنون از اين تيم نتيجه گرفتهايم و معتقدم كه در ليگ امسال نيز ما ميتوانستيم در آبادان اين تيم را شكست دهيم ولي متاسفانه پنالتي ما تبديل به گل نشد و بازي به تساوي كشيده شد. فكر ميكنم با كمك هوادارانمان بتوانيم پيروز آن بازي باشيم و به دور بعد صعود كنيم.
سخنگوي باشگاه نفت آبادان افزود: قطعا به فكر قهرماني در جامحذفي هستم و در اين خصوص برنامهريزي خاصي انجام دادهايم. حتي پاداش خيلي خوبي براي بازيكنان در صورت قهرماني در جامحذفي در نظر گرفتهايم. فراموش نكنيد كه آقاي پيرواني متخصص جامحذفي است و اين براي ما يك امتياز محسوب ميشود.
وي درخصوص تمايل باشگاه براي جذب آرش برهاني گفت: همانطور كه ميدانيد به غير از ما تيم تراكتورسازي نيز به دنبال اين بازيكن بود اما با صحبتي كه با آقاي مظلومي انجام دادم، تمايلي به از دست دادن اين بازيكن نداشتند و ما هم طبيعتا ديگر اين موضوع را دنبال نكرديم. البته آقاي فتحالله نيز به صورت علني در تلويزيون اعلام كردند كه اين بازيكن را نياز داريم.
خليلينيا ادامهداد: در حال حاضر به دنبال جذب "صلاح حسن" مهاجم عراقي سابق تيم پرسپوليس هستيم و احتمال اضافه شدن آن به تيم بسيار زياد است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا طبق قرارداد تا پايان فصل با آقاي پيرواني همكاري خواهيد كرد؟ گفت: بالاخره تا موقعي كه آقاي پيرواني باشد ما هيچ مشكلي خاصي با او نداريم و اميداريم كه نتايج آينده تيم روند قابل قبولي داشته باشد تا بتوانيم هواداران خود را راضي نگه داريم.
به گزارش ايسنا، ديدار دو تيم نفت آبادان و ذوبآهن اصفهان در هفته سيزدهم رقابتهاي ليگ برتر روز جمعه 27 آبانماه در اصفهان برگزار ميشود.
آغاز مرحله دوم اردوی نفتیها از روز یک شنبه
مرحله دوم اردوی آمادهسازی تیم صنعت نفت آبادان از روز یکشنبه در شیراز آغاز میشود.
احمد پارو سرپرست تیم صنعت نفت آبادان در گفت و گو با سایت این باشگاه گفت: ما بامداد امروز پس از پشت سر گذاشتن مرحله اول اردوی آمادهسازی خود به آبادان بازگشتیم.
سرپرست طلایی پوشان در خصوص مرحله دوم این اردو اظهار داشت: پیش از این قرار بود روز جمعه شب به شیراز برویم و از روز شنبه تمرینات را آغاز کنیم ولی با توجه به زمان بازگشتمان به آبادان و خستگی بازیکنان برنامه کمی تغییر کرد و روز شنبه ظهر آبادان را به قصد شیراز ترک میکنیم تا از روز یک شنبه 22 آبان تمرینات خود را زیر نظر سرمربی تیم غلام حسین پیروانی آغاز میکنیم.
پارو در پایان خاطر نشان کرد: طی روزهای گذشته بنده و بازیکنان با هیچ رسانهای مصاحبه نکردهایم ولی متاسفانه برخی از رسانهها مصاحبههایی را منتشر کردهاند که اصلاً صحت ندارند.
مرحله اول اردوی آمادهسازی تیم صنعت نفت آبادان که در شیراز برگزار شد، به پایان رسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سخنگوي باشگاه نفت آبادان گفت: پيرواني در جاي خود باقي خواهد ماند و اگر هم بخواهد برود، بايد خودش درخواست دهد.
عليرضا خليلينيا در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهارداشت: بازي با ذوبآهن آن هم در اصفهان كار سختي است اما بازيكنان براي اينكه بتوانند نتايج چند بازي اخير خود را جبران كنند با يكديگر همقسم شدهاند تا در اصفهان نتيجه لازم را كسب كنند.
وي شرايط تيم را به لحاظ روحي و رواني خوب ارزيابي كرد و گفت: دور دوم تمرينات تيم تا روز چهارشنبه كه براي ديدار با ذوبآهن به اصفهان ميرويم، ادامه خواهد داشت.
سخنگوي باشگاه نفت آبادان با بيان اينكه فعلا بازيكن جديدي به تركيب تيم اضافه نخواهيم كرد، ادامهداد: چند بازيكن را مدنظر داريم و اكنون در حال بررسي آنها هستيم تا ببينيم به كار تيم ميآيند يا خير.
وي در ادامه با اشاره به اينكه تقريبا تمام مشكلات ورزشگاه تختي آبادان برطرف شده است، گفت: فقط كار آسانسور آن، كه تقريبا هم نصب شده، مانده است كه در آينده نزديك نيز اين مشكل به طور كامل برطرف خواهد شد.
خليلينيا افزود: متاسفانه قبلا در آبادان به لحاظ ساخت و ساز اماكن ورزشي كاري صورت نگرفته است ولي با آمدن آقاي تهذيبي مسوول ادارهكل ورزش و جوانان شهرستان، ساخت و ساز اماكن ورزشي خيلي خوب و بيشتر شده و ما توانستهايم مجموعههاي مختلفي را راهاندازي كنيم.
شکایت نفت از لیدر ضارب و بررسی وضعیت بازیکنان خارجی
باشگاه نفت آبادان از لیدری که بازیکن این تیم را مضروب کرده بود، شکایت کرد.
باشگاه نفت آبادان با ارسال شکایت خود از لیدر ضاربی که سیامک کوهنورد را مضروب کرده بود در مراجع قضایی به دنبال رسیدگی به این پرونده است. وکیل باشگاه نفت آبادان در حال پیگیری این پرونده است.
* اردوی دوم تیم نفت آبادان از یکشنبه در شیراز آغاز شد. در این اردو کمیته فنی این باشگاه که شامل دشتی، خوش کلام و گله داری است، حضور دارند.
* تیم نفت قرار بود پنجشنبه راهی اصفهان شود تا روز جمعه مقابل ذوبآهن قرار گیرد اما به دلیل پرواز دیرهنگام از شیراز به اصفهان این تیم فردا شب راهی اصفهان می شود.
* غلامحسین پیروانی فیلم بازی های صلاح حسن بازیکن عراقی را دیده اما هنوز برای حضور این بازیکن در نفت نظر نهایی خود را نداده است. دو سه بازیکن خارجی دیگر به پیروانی معرفی شده اند و به همین دلیل سرمربی نفت در حال بررسی این بازیکنان است تا از بین آنها یکی را انتخاب کند.
اعزام تیم صنعت نفت به اصفهان
بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان بعد از ظهر روز گذشته بعد از پشت سر گذاشتن اردوی شیراز، عازم اصفهان شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، عصر دیروز 25 آبان، تیم فوتبال صنعت نفت آبادان شیراز را به مقصد اصفهان ترک کرد تا در هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور میهمان حریف اصفهانی خود باشد.
تمرینات حفظ آمادگی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان، امروز بعد از ظهر نیز با یک جلسه تمرین پیش از دیدار با تیم ذوب آهن اصفهان پیگیری میشود.
نفتیهای آبادان هم اکنون و تا پایان هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر با کسب 14 امتیاز و با مجموع 3 برد، 5 مساوی، و 4 باخت از 12 بازی در رتبه یازدهم جدول ردهبندی رقابتها جای دارند.
طلاییپوشان آبادانی در دو اردو 6 روزه، در شیراز خود را برای رویارویی با ذوب آهن اصفهان در روز 27 آبان در هفته سیزدهم لیگ برتر آماده کردند.
نشست مطبوعاتی پیش از دیدار با ذوب آهن اصفهان
نشست مطبوعاتی پیش از دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان امروز بعد از ظهر با حضور اصحاب رسانه برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، جلسه کنفرانس مطبوعاتی پیش ار دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان، عصر امروز با حضور اصحاب رسانه، خبرنگاران و مطبوعات برگزار خواهد شد.
مربیان، مدیران رسانهای، و کاپیتانهای هر دو تیم در حضور خبرنگاران به پرسشهای آنان در ارتباط با دیدار روز جمعه دو تیم پاسخ خواهند داد.
این نشست مطبوعاتی از ساعت 18 امروز و در محل اتاق کنفرانس موسسه فرهنگی ورزشی ذوب آهن اصفهان برگزار خواهد شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)