Design & Developed BY Patira

صفحه 23 از 38 نخستنخست ... 13212223242533 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 378
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    منصور پور حیدری
    بازیکن محبوب
    سیاوش اکبرپور
    تشکر ها
    390
    تشکر شده 62 در 34 پست

Jadide اخبار مهم , برنامه بازیها و تحولات تیم ملی ایران

ديدار تيم ملي فوتبال مقابل كنيا قطعي شد
    تيم ملي فوتبال 24 اسفند در ديداري دوستانه به مصاف تيم كنيا مي رود.

فدراسيون فوتبال براي آماده سازي بهتر تيم ملي قبل از بازي مقابل عربستان در 8 فروردين با كشورهاي مختلفي رايزني كرد تا ديدار تداركاتي برگزار كند. ابتدا قرار بود تيم ملي 24 اسفند به مصاف قطر برود اما شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا نشد.
    در همين راستا با قطعيت يافتن مذاكرات با فدراسيون فوتبال كنيا تيم ملي 24 اسفند در ورزشگاه ازادي پذيراي تيم فوتبال اين كشور باشد

2. 12 کاربر از پست مفید hossein تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

يک ايراني دورگه ديگر مدنظر کيروش قرار گرفت

قوچان نژاد 24 ساله يکي از گزينه هاي کارلوس کي روش براي حضور در تيم ملي است.
    /www.varzesh3.com

رضا قوچان نژاد بازیکن دورگه ایرانی هلندی تیم سنت ترویدن بلژیک با 8 گل زده دومین گلزن برتر لیگ بلژیک است که در آخرین بازی تیمش نیز گلزنی کرد. کارلوس کی روش در سفر اروپایی خود این بازیکن را زیر نظر گرفته و شنبه شب شب نیز از نزدیک بازی این بازیکن را در لیگ بلژیک تماشا کرده است که با گلزنی او به تیم لیرس همراه بود. قوچان نژاد که بیشتر با اسم مستعارش"قوچی" شناخته می شود، در این فصل از تیم چامبور هلند به این تیم بلژیکی پیوسته است و در 11 هفته سپری شده از لیگ بلژیک با 8 گل زده نفر دوم جدول گلزنان است. قوچی در بازی دیشب تیمش در جام حذفی نیز در ترکیب اصلی سنت ترویدن قرار داشت، اما این تیم با شکست 1- صفر مقابل کورتریک از گردونه مسابقات حذف شد.
    قوچان نژاد 24 ساله متولد مشهد است و فوتبال حرفه ای خود را با تیم هیرنوین هلند اغاز کرده است ودر دو فصل اخیر نیز در لیگ دسته دوم هلند طی 47 بازی 21 گل به ثمر رسانده است.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

4. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

كفاشيان و سرمربي تيم ملي با وزير ورزش ديدار كردند

علي كفاشيان و كارلوس كي‌روش با محمد عباسي وزير ورزش و جوانان ديدار كردند.
    در ديدار صبح امروز علي كفاشيان، رئيس فدراسيون و كارلوس كي روش، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با وزير ورزش و جوانان، عباسي با اشاره به روند رو به رشد تيم ملي گفت: با بهره گيري از تمامي امكانات بايد مسير پيشرفت فوتبال را فراهم كنيم.
    محمد عباسي اظهار كرد: بي ترديد با برنامه‌ريزي دقيق مي‌توان عملكرد قابل قبول و اثرگذاري داشت و در رويدادهاي آينده موفق ظاهر شد. در اين راستا براي دستيابي به موفقيت چند شرط وجود دارد؛ توانايي نيروي انساني، كوشش و تلاش كه لازمه و مكمل توانايي است و در نهايت بهره‌وري از زمان چراكه يك مجموعه بايد تمام وقت خود را براي بهره گيري درست از توانايي‌هاي موجود هزينه كند. ضمن اينكه به لحاظ علمي نيز بايد اركان پيشرفت ايجاد شود.
    عباسي ادامه داد: از بزرگان ديني ما جمله حكيمانه‌اي نقل است که هركس امروزش با روز گذشته‌اش تفاوت نداشته باشد، از حركت روبه اعتلاي هستي عقب مانده و خسران کرده است. موفقيت آرزويي است دست يافتني وانسان همواره بايد راه پيشرفت را انتخاب كنند.البته بايد با حقايق واقع بينانه روبرو شد و راه درست را برگزيد.
    وي ضمن اشاره به عملكرد خوب تيم ملي فوتبال خطاب به كارلوس كي روش گفت: خوشبختانه روحيه ملي پوشان فوتبال عالي است كه نشان از مديريت و روانشناسي خوب شما دارد و اميدوارم كه همين روند در آينده نيز تداوم داشته باشد.
    همچنين كي روش ضمن تشريح برنامه‌هاي آتي تيم ملي و وضعيت اين تيم گفت: در فوتبال فرصت زيادي در اختيار نيست و با گذشت زمان كه خيلي سريع هم اتفاق مي‌افتد، سطح انتظارات مردم بالا مي‌رود. البته اين موضوع مختص به ايران نيست و در تمام دنيا مصداق دارد.
    سرمربي تيم ملي ادامه داد: به دنبال آن هستيم با سرمايه گذاري درست و منطقي، فوتبال ايران را در مسير پيشرفت قرار بدهيم و اميدوارم كه با توجه به بازيكنان خوب و با انگيزه‌اي كه عاشقانه براي كشورشان بازي مي كنند، اين موفقيت‌ها حاصل شود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

ديدار دوستانه تيم هاي فوتبال ايران و ايتاليا

رييس کميته توسعه بين‌الملل فدراسيون فوتبال ايتاليا اعلام کرد: تيم هاي فوتبال ايران و ايتاليا سال 2013 با هم ديدار خواهند کرد.
    /www.varzesh3.com

ميکل اووا رييس کميته توسعه بين‌الملل فدراسيون فوتبال ايتاليا در نشست خبري که امروز پنجشنبه در محل سازمان ليگ برتر در تهران برگزار شد، اين مطلب را بيان کرد.

پيشتر علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال ايران در ديدار با همتاي ايتاليايي خود تفاهمنامه‌ گسترش همکاري امضا کرده بود.

تيم ملي ايتاليا در جام جهاني 2006 با برتري مقابل فرانسه عنوان قهرماني جهان را به خود اختصاص داد تا براي چهارمين بار به پرافتخارترين عنوان فوتبالي در جهان دست پيدا کند.

8. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

محمد غلامي:حقم نبود از تيم ملي خط بخورم

تمام تلاشم را مي کنم تا به پرسپوليس گل بزنم. اين بازي براي من حساسيت خاص و ويژه اي دارد چرا که کي وش و دستيارانش اين بازي را مي بينند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    محمد غلامی مهاجم داماش گیلان معتقد است که تیمش بازی سختی مقابل پرسپولیس در پیش خواهد داشت.او در مورد بازی فردا حرف هایش را اینگونه آغاز می کند:« بازی سختی با پرسپولیس داریم. آنها نتیجه نگرفتند و در بحران هستند. من برای پرسپولیس و استیلی ناراحتم ولی ما تلاش می کنیم که برنده شویم. دوست دارم تیم ما برنده شود. بالاخره میزبانیم و باید از این امتیاز برای گرفتن 3 امتیاز خانگی استفاده کنیم.»
    او ادامه می دهد:« اگر بخواهم نتیجه را بگویم خیلی سخت است ولی ما در خانه به هیچ تیمی باج نداده و نمی دهیم. فعلا تیم ما روی دور برد است و انشالله این روند را ادامه می دهیم. یقین بدانید چیزی به جز پیروزی فکر نمی کنیم. من واقعا دوست ندارم برد تیم ما باعث شود که استیلی برود ولی چاره ای نیست.»
    غلامی در پاسخ به این سوال که قول گلزنی می دهی تاکید می کند:«تمام تلاشم را می کنم تا به پرسپولیس گل بزنم. این بازی برای من حساسیت خاص و ویژه ای دارد چرا که کی وش و دستیارانش این بازی را می بینند. من در اردوی قبلی حقم نبود، خط بخورم و این انگیزه ام را چندبرابر کرده تا در این بازی توانایی های خود را نشان دهم.»
    او در مورد پیروزی داماش در جام حذفی می گوید:« ما می خواهیم در جام حذفی قهرمان شویم. حتی در لیگ برتر هم دنبال قهرمانی هستیم. ای کاش قاسمپور زودتر آمده بود. ما الان داریم حسرت امتیازهایی را می خوریم که 5 هفته اول لیگ از دست دادیم. قاسمپور اگر بود، حداقل 3 بازی از 5 بازی اول را می بردیم.»

10. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

کي‌روش: روزي که شرايط ايده‌آل باشد بايد بروم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: هيچ موقع همه چيز نمي‌تواند ايده‌آل باشد چون در اين صورت کار من تمام شده و بايد بروم.

کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با حضور در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها و در نشست خبری به سؤالات خبرنگاران پاسخ گفت.
    وی از حضور در این نمایشگاه ابراز خوشحالی کرد و فوتبال را بخشی از فرهنگ انسانی تمام جوامع بشری دانست.
    کی‌روش تصریح کرد: ممکن نیست بدون کمک اصحاب رسانه موفق شویم چرا که ارتباطات بخش مهمی از روابط اجتماعی است. رسانه‌ها از اهمیت بالایی در ورزش برخوردار هستند و نقش آنها در پیشبرد فوتبال بسیار موثر است.
    سرمربی تیم ملی گفت: از طریق رسانه‌ها افراد فوتبالی می‌توانند پیغام صحیح خود را به هواداران انتقال دهند که این موضوع مهمی است. بدون اصحاب رسانه پیشرفت فوتبال قابل تضمین نیست و از همکاری آنها با تیم ملی تشکر می‌کنم. دوست دارم به تمام دوستانی که در برگزاری این نمایشگاه سهیم بودند تبریک بگویم و بهترین آرزوها را برای شما و همکاران مطبوعاتی‌ شما داشته باشم. شما بهتر از هر کسی می‌دانید رسانه‌ها نقش مهمی در تمام جوامع انسانی دارند و برای شما در عرصه زندگی و کار حرفه‌ای آرزوی بهترین‌ها را دارم.
    وی در پاسخ به این سؤال که در سفر خود به اروپا به بازیکن خاصی قول حضور در تیم ملی را داده گفت: برخی اخبار که در رسانه‌ها منتشر می‌شود صحت ندارد. من جلسه‌ای با دژاگه نداشتم. چند بازیکن را در سفر به اروپا زیر نظر داشتم و نمی‌توانم تضمین کنم کدام یک از آنها در تیم ملی بازی خواهند کرد اما این را تضمین می‌کنم که تمام بازیکنان ایرانی که در هر جای دنیا بازی می‌کنند در صورت شایستگی می‌توانند در تیم ملی ایران بازی کنند.
    کی‌روش تاکید کرد: خوشحالم بازیکنانی که به تیم ملی دعوت شدند تعهد و سختکوشی را در دستور کار خود قرار داده‌اند. به عنوان سرمربی همواره به دنبال بهبود شرایط تیم بوده‌ام. جذب بازیکن از وظایف ابتدایی سرمربی است. از تلاش تمام بازیکنان دعوت شده تشکر می‌کنم و تاکنون از عملکرد آنها کاملا راضی بوده‌ام.
    این مربی پرتغالی در پاسخ به این سؤال که از کیفیت لیگ برتر فوتبال گله کرده بود عنوان کرد: روزی که رهبر و مسئول یک گروه از تمام شرایط راضی باشد روز آخر کاری‌اش خواهد بود. همواره به دنبال خلاقیت و نو آوری در کارم بودم. به عنوان سرمربی تمام شرایط را زیر نظر دارم و به دنبال بهترین امکانات هستم اما هیچ موقع همه چیز در شرایط ایده آل نمی‌تواند باشد چون در این صورت کار من تمام شده و باید بروم. من گفته بودم که مسیر برای بهبود و پیشرفت لیگ ایران فراهم است.
    وی در پاسخ به این سؤال که بهتر نیست در برخی از مسابقات دوستانه بازیکنان کم تجربه را مورد آزمایش قرار دهد گفت: با این صحبت شما موافقم. در حال حاضر فرصت زیادی نداریم و انتخابی جام جهانی اهمیت بالایی دارد و مهم کسب 3 امتیاز است. هر چقدر فرصت بیشتر برای بازیکنان ایجاد کنیم می‌توانیم آنها را آماده‌تر داشته باشیم. فرصت برای کسب تجربه نداریم و به همین دلیل از بازیکنان با کیفیت‌تر و با تجربه‌تر در دیدارهایمان استفاده می‌کنیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که بعد از برد بحرین انتظار از تیم ملی بالا رفته و این موضوع کار را سخت‌تر می‌کند، گفت: با این موضوع موافقم. همچنان معتقدم بحرین یکی از سخت‌ترین تیم‌های گروه ما است. در بازی برگشت قوی‌تر بازی خواهد کرد و اگر قبلا سخت بود حالا خیلی سخت‌تر است. پیروزی 6 بر صفر تمام شد و باید به واقعیت برگردیم و با تمام احترام مقابل آنها در بازی برگشت صف آرایی کنیم.
    کی‌روش درباره انتقاد برخی از مربیان تیم‌های شهرستانی مبنی بر عدم دعوت از بازیکنان آنها با وجود درخشش در مسابقات گفت: چند بار جواب این سؤال را داده‌ام. وقتم با ارزش‌تر از اینها است در مورد چنین مسائل بی ارزشی صحبت کنم. فدراسیون برای مسافرت رفتن به من حقوق نمی‌دهد بلکه بر اساس کاری ارزش کاری که تحویل می‌دهم پول می‌گیرم.
    وی ادامه داد: از محیط کاری آمدم که با اخلاق خاصی خو گرفته‌ام. چندین بار تکرار کردم و گفته‌ام که از طریق رسانه‌ها در مورد هیچ کدام از همکارانم صحبت نمی‌کنم. کسی که در رسانه انتقاد می‌کند احترام خود را از دست می‌دهد. تلفن من همواره به روی همکارانم باز است که با من تماس بگیرند و اگر من هم بخواهم به صورت مستقیم با آنها تماس خواهم گرفت. ما هم اعضای یک خانواده هستیم با هم می‌بریم و با هم می‌بازیم. امیدوارم در کنفرانس‌های بعدی چنین سؤال‌های در مورد اظهار نظر مربیان از من پرسیده نشود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

رضايي:بحرين را در برگشت هم شكست مي‌دهيم

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: خودمان را براي رويارويي با هر مشکلي آماده کرده‌ايم تا در بازي برگشت هم بحرين را شکست دهيم.

غلامرضا رضايي پس از تمرين عصر امروز (سه‌شنبه) تيم ملي فوتبال ايران در نشست خبري حاضر شد و درباره اوضاع تيم ملي اظهار کرد: شرايط خوبي داريم و با قدرت و انگيزه بالا براي بازي برگشت با بحرين آماده مي‌شويم پيش از بازي رفت با اين تيم تمرين‌هاي تيم ملي به صورت کاملا منظم برگزار مي‌شد که جواب هم گرفتيم و بحرين را با 6 گل شکست داديم. البته نبايد فراموش کنيم که شرايط بازي برگشت متفاوت است. ما خودمان را آماده هر گونه اتفاق يا مشکلي کرده‌ايم تا در نهايت بحرين را در بازي برگشت هم شکست دهيم، اما آن‌ها انگيزه بالايي دارند و در زمين خودشان به ديدار ما مي‌آيند.
    وي در پاسخ به اين سوال که مدتي است بازي‌هاي بهتري را در پرسپوليس انجام مي‌دهيد و علت آن چيست گفت: در انتهاي فصل گذشته مصدوم بودم. سعي کردم با شروع فصل جديد شرايط خوبي داشته باشم اما اين طور نيست که يک بازيکن بلافاصله پس از مصدوميتش شرايط ايده‌آل قبلي را داشته باشد. بازيکن بهبود يافته بازي به بازي بهتر مي‌شود. در همان بازي اول مصدوميت جزئي ديگري برايم پيش آمد اما آن طور نبودم که بخواهم فقط استراحت کنم و کار را زمين بگذارم. به هر حال تيم ما هم با مشکلاتي دست به گريبان بود اما روز به روز وضعيت بازيکنان، هماهنگي‌شان با يکديگر و در مجموع اوضاع تيم بهتر مي‌شد.

14. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

احتمال ديدارتيم ملي باتيم منتخب خارجيان ليگ برتر

سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: شايد به درخواست کي‌روش، تيم ملي با تيم منتخب خارجيان ليگ برتر بازي کند.

عباس ترابیان پس از تمرین تیم ملی اظهار داشت: دور جدید تمرینات را آغاز کردیم. 18 آبان به بحرین می‌رویم و تمرینات را آنجا ادامه می‌دهیم. پیش‌بینی شده با توجه به تغییرات جوی، در زمین دیگری تمرینات تیم ملی انجام شود.
    وی افزود:‌ آنچه باعث نگرانی ما شده مصدومیت چند بازیکن‌مان است. حیدری باز‌ی‌ها را از دست داد. علی کریمی تحت نظر پزشک است. البته ما نوری و کعبی را دعوت کرده‌ایم. نام کعبی را باید به فهرست اضافه کنیم تا رجیستر شود.
    سرپرست تیم ملی ادامه داد: عقیلی و خلعتبری از فردا به اردو اضافه می‌شوند. مصدومیت پژمان نوری هم جدی نیست.
    ترابیان درباره اینکه تیم ملی بازی تدارکاتی خواهد داشت یا نه، گفت: ما دوست داشتیم 14آبان با اردن بازی داشته باشیم. از آنها خواسته بودیم به تهران بیایند که فعلا هماهنگی بین ما انجام نشده است. اگر سازمان لیگ هماهنگی‌های لازم را به عمل آورد با نظر کی‌روش یک بازی نمایشی با بازیکنان خارجی لیگ برتر خواهیم داشت.
    وی در مورد شرایط بازی با بحرین که در تاریخ 20 آبان در منامه برگزار می‌شود، گفت: گروهی را برای بازدید در شرایط بحرین فرستاده بودیم. آنها گزارش کاملی دادند خوشبختانه برنامه‌ریزی خوبی شده است و از آن مهمتر حیدرخان همان ناظری که از سوی فیفا به تهران آمده بود در مسابقه برگشت نیز ناظر این بازی است و آنها موظفند همان امکاناتی که ما در اختیارشان گذاشتیم، در اختیارمان بگذارند.
    ترابیان تصریح کرد: پس از بازی با بحرین بلافاصله راهی جاکارتا پایتخت اندونزی می‌شویم. البته فدارسیون اندونزی از فیفا خواسته است که بازی در شهر دیگری برگزار شود اما فیفا هنوز جوابی به آنها نداده است، اما اگر بازی در شهر دیگری هم برگزار شود، برای آن برنامه داریم.
    /www.varzesh3.com

16. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

کعبي جايگزين خسرو حيدري شد

هافبک راه‌آهن جايگزين ملي‌پوش استقلال در تمرينات تيم ملي شد.

خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی در حاشیه تمرین امروز تیم ملی اظهار داشت: با توجه به مصدومیت خسرو حیدری، سرمربی تیم ملی تصمیم گرفت حسین کعبی جایگزین وی شود. کعبی اکنون همراه با مهرداد پولادی در حال وزنه زدن است.
    وی افزود: محمد قاضی و پژمان نوری هم باید دو سه روز تمرین اختصاصی انجام دهند و اگر بدنشان آماده مسابقات شد در اردو باقی می مانند.
    والی زاده خاطر نشان کرد: محمد نوری هم که امروز به تیم ملی دعوت شد از فردا در اردوی تیم ملی حاضر می شود.

18. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

کعبي: ثابت مي‌کنم افت نکرده‌ام

بازيکن راه‌آهن گفت: کي‌روش بازي من را در جام جهاني ديده و گفت که جلوي رونالدو عملکرد خوبي داشتي.

به نقل از سایت باشگاه راه‌آهن، حسین کعبی در خصوص دعوت دوباره اش به تیم ملی صحبت های زیر را مطرح کرد:
    *چطور شد که به تیم ملی دعوت شدی؟
    داشتم می‌رفتم اهواز که آقای نمازی با من تماس گرفت و گفت کی‌روش صلاح دانسته به واسطه تجربه‌ای که داری به تیم ملی بیایی. من هم با آقای دایی تماس گرفتم و ضمن مشورت با ایشان، از او اجازه گرفتم که به اردوی تیم ملی بروم. بالاخره آرزوی هر بازیکنی است که پیراهن تیم ملی را تنش کند. جا دارد تشکر ویژه‌ای داشته باشم از علی دایی که به من انگیزه داد و با من صحبت کرد تا بتوانم خودم را نشان دهم و دوباره ملی‌پوش شوم. دایی گفت در راه‌آهن آن‌قدر باید خوب کار کنی که به تیم ملی برگردی. گفت چرا نباید طوری بازی کنی که به تیم ملی برگردی؟

*یک مدتی از تیم ملی دور ماندی. دلیل این دوری چه بود؟
    در استیل‌آذین از نظر روحی افت کرده بودم ولی دایی با من مثل برادر بزرگ‌تر رفتار کرد. علاوه بر این‌که کار می‌کردیم، به من انگیزه داد تا بتوانم روحیه از دست رفته‌ام را به دست بیاورم. شاید خدا خواست من را امتحان کند که در استیل‌آذین آن شرایط برایم پیش آمد ولی امسال عملکرد بهتری داشتم. الان هم با جان و دل قبول کردم که به تیم ملی برگردم. آرزوی هر بازیکنی است که در تیم ملی کشورش بازی کند. مخصوصا حالا که سرمربی تیم ملی یک مربی بزرگ مثل کی‌روش است.

*فکر می‌کنی می‌توانی مثل گذشته در تیم ملی موفق باشی؟
    مربیان تیم ملی دیده‌اند که می‌توانم به تیم ملی کمک کنم. من هم تمام توانم را برای این تیم می‌گذارم. بر خلاف این حرف‌هایی که زده می‌شود که کعبی افت کرده، باید ثابت کنم که این افت یک افت مقطعی بوده. این افت در استیل‌آذین برای من و خیلی از بازیکنان پیش آمد ولی امسال فصل را خوب شروع کردم. الان هم به هیچ چیزی فکر نمی‌کنم؛ نه به حاشیه‌ها، نه به حرف و حدیث‌ها.

*در اولین تمرین تیم ملی تو و کی‌روش همدیگر را بغل کرده بودید؟
    کی‌روش برخورد گرمی داشت. رفتاری با من داشت که انگیزه و روحیه‌ام را چندین برابر کرد. کی‌روش می‌گفت بازی من را در جام جهانی دیده. مخصوصا بازی جلوی پرتغال را. گفت جلوی رونالدو عملکرد خوبی داشتی. ترابیان حرف‌هایش را برایم ترجمه می‌کرد. خوشحالم که کی‌روش از من شناخت دارد. انصافا در استیل‌آذین افت کرده بودم ولی الان خوشحالم که مربی تیم ملی از من شناخت دارد. می‌خواهم طوری کار کنم که خیلی چیزها را ثابت کنم. طوری کار خواهم کرد که ثابت بشود کی‌روش در دعوتم اشتباه نکرده. سعی می‌کنم جایگاه خودم را در تیم ملی به دست بیاورم. دوری از تیم ملی برای من خیلی سخت بود و یکی دو سال سخت را پشت سر گذاشتم.

*برخورد ملی‌پوشان با تو چگونه بود؟
    آندو، رحمتی و خیلی‌های دیگر را دیدم که سال‌ها با هم در اردوی تیم ملی بودیم. این برایم غافل کننده بود و امیدوارم بتوانیم با هم روزهای خوبی در تیم ملی داشته باشیم.

/www.varzesh3.com

20. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

گزارش تمرين تيم ملي

سرمربي تيم ملي فوتبال براي جلوگيري از سرماخوردگي بازيکنان به آنها توصيه‌هايي کرد.

دومین تمرین تیم ملی در اردوی جدید برای بازی 20 و 24 آبان برابر بحرین و اندونزی ساعت ۱۵ امروز در کمپ تیم های ملی آغاز شد.

* علی کریمی که دیروز هم تمرین نکرده بود با لباس گرمکن حاضر شد و بعد از ۱۵ دقیقه به هتل بازگشت.

* در ابتدای تمرین کی‌روش به امید نمازی گفت که به بازیکنان توصیه کند در صورت بارش باران داخل اتوبوس شوند و گرمکن های خود را بپوشند تا از سرماخوردگی جلوگیری کنند.

* محمد نوری از امروز در تمرینات شرکت کرد. همچنین محمدرضا خلعتبری و هادی عقیلی نیز که در لیگ قطر حضور دارند امروز در تمرین حاضر شدند و با سایر ملی پوشان خوش و بش کردند.

* کارلوس کی‌روش که قبل از تمرین با ترابیان صحبت می کرد وقتی علی کریمی را دید با این بازیکن احوالپرسی کرد.

* سعید آذری مدیرعامل اسبق ذوب‌آهن در تمرین حاضر بود.

* حدود ۲۰ تماشاگر حضور پیدا کرده بودند.

* کی‌روش بازیکنان را به دو گروه نارنجی و سبز تقسیم کرد. کریم انصاری فرد در این تمرین کاور سفیدی بر تن داشت و مامور توپ پخش کردن بود.

* محمد قاضی و پژمان نوری زیر نظر پزشک تیم ملی تمرین کردند.

* حسین کعبی در تمرین گروهی بود و آمادگی خوبی داشت.

* یحیی گل محمدی مربی راه‌آهن از تماشاگران ویژه این تمرین بود. کعبی پس از تمرین با وی به خوش و بش پرداخت. همچنین خلعتبری و مسلمان نیز پس از تمرین با سعید آذری به احوالپرسی پرداختند.

22. کاربر روبرو از پست مفید yasin04 تشکر کرده است .

صفحه 23 از 38 نخستنخست ... 13212223242533 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)