Design & Developed BY Patira

صفحه 222 از 470 نخستنخست ... 122172212220221222223224232272322 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,211 تا 2,220 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض علی عسگری: تلاش می‌کنیم قهرمان آسیا شویم/ مس نوسان زیادی دارد.

بازیکن تیم پرسپولیس گفت: ما برای قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا تلاش می‌کنیم.

حمیدرضا علی عسگری در نشست خبری پیش از بازی فردا با مس کرمان گفت: مس تیمی است که نوسان زیاد دارد با این حال همیشه مقابل تیم‌های بزرگ خوب نتیجه گرفته است.
    قبل از بازی با تیم پرسپولیس شوکی هم به این تیم وارد شده و قاسمپور که مربی خوبی است هدایت این تیم را بر عهده دارد. بازی سختی با مس کرمان داریم.

وی در مورد نتایج پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا گفت: به دلیل مشکلاتی که داشتیم در لیگ و جام حذفی خوب نتیجه نگرفتیم و تمام تمرکز ما روی لیگ قهرمانان آسیاست. انشاءالله بتوانیم نتیجه خیلی خوبی در این مسابقات بگیریم و ناکامی‌های گذشته را جبران کنیم.
    این بازیکن در مورد اینکه نتیجه خوب یعنی قهرمانی گفت: تلاش می‌کنیم قهرمان آسیا شویم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

3. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض نوری: با حضور هواداران، مس را شکست می دهیم.

محمد نوری می‌گوید پرسپولیس در شرایط خوبی قرار دارد و می‌خواهد مس کرمان را شکست دهد.

هافبک پرسپولیس و تیم ملی در مورد بازی تیمش با مس کرمان که فردا برگزار می‌شود می‌گوید: بازی در ورزشگاه آزادی است و هواداران از ما حمایت خواهند کرد. اگر هواداران مثل همیشه به ورزشگاه بیایند، با حمایت آن‌ها مس کرمان را شکست می‌دهیم.

البته مس هم به امتیازات این مسابقه احتیاج دارد ولی پرسپولیس در شرایط خوبی است و ما آماده کسب سه امتیاز هستیم.
    نوری در مورد تغییراتی که دنیزلی در پرسپولیس ایجاد کرده هم می‌گوید: دنیزلی واقعا مربی بزرگی است. او توانسته تغییرات زیادی ایجاد کند، اما به نظرم سال بعد که تیم را خودش می‌بندد، نتایج بهتری هم خواهد گرفت.

5. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض پروین: 10 رئیس دیگر بازنشسته‌اند چرا به کفاشیان ایراد می‌گیرید؟

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: همه باید به رای مجمع فدراسیون فوتبال مبنی بر انتخاب کفاشیان احترام بگذاریم.

علی پروین در خصوص اتفاقات رخ داده پس از انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: مجمع فدراسیون فوتبال به علی کفاشیان رای داد و نمی‌دانم چرا به این رای احترام گذاشته نمی‌شود.
    مجمع فدراسیون کفاشیان را رئیس فوتبال ایران می‌داند اما متاسفانه برخی چوب لای چرخ می‌گذارند و می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند.

وی افزود: می‌گویند کفاشیان بازنشسته است؛ من از شما سؤال می‌کنم مگر خودتان نمی‌گویید 10 رئیس فدراسیون دیگر بازنشسته هستند پس چرا فقط به این بنده خدا گیر داده‌اید؟ کفاشیان در مجمعی سالم رای آورد و نشانگر این بود که اعضای مجمع می‌خواهند به کفاشیان فرصت دهند ولی حالا این بحث مطرح شده که او بازنشسته است.
    پروین تاکید کرد: کاری نکنید که فیفا دخالت کند و بعد کاسه چه کنم، چه کنم دستمان بگیریم. فیفا دخالت دولت در فوتبال را نمی‌پذیرد. همه باید از کفاشیان حمایت کنیم، او 4 سال خاک این فوتبال را خورده و تمام دردها را می‌داند.

وی گفت: بحرینی‌ها این خبرها را کف دست فیفا می‌گذارند تا ما را کنار بگذارند و خودشان به مرحله بعدی جام جهانی بروند. کفاشیان برگزیده مجمع فدراسیون فوتبال است و باید به او احترام بگذاریم. او برای آینده فوتبال برنامه ریزی دارد.
    پروین خاطرنشان کرد: بحث دو شغله یا بازنشسته بودن مشکلات ما را چند برابر می‌کند و با این شرایط باید نگران روزی باشیم که فیفا ما را تعلیق کند. مگر نمی‌گوییم می‌خواهیم فضایی در فوتبال‌مان باشد که بهترین تصمیم‌ها را بگیریم و مردم ما از فوتبال و موفقیت تیم ملی لذت ببرند، پس باید به رای مجمع احترام بگذارید؛ کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال است.

7. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض مخالفت هیئت رئیسه سازمان لیگ با درخواست پرسپولیس و سپاهان.

هیئت رئیسه سازمان لیگ با درخواست پرسپولیس و سپاهان برای تعویق بازی‌هایشان مخالفت کرد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، نشست هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر امروز صبح در دفتر آیت اللهی نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال با حضور کفاشیان، نبی، بهروان، کاظمی، شهبازی، ساکت، عسگری،حاج جعفری، دهکردی و ابرقویی نژاد برگزار شد.

در این نشست موارد زیر به تصویب اعضا رسید:

۱-درخواست باشگاه های پرسپولیس و سپاهان برای تعویق دیدارشان در رقابت های لیگ برتر در تاریخ 27 اسفند 90 مورد بحث و بررسی قرار گرفت ولی در نهایت به دلیل تقویم فشرده رقابت های فوتبال ملی باشگاهی در سال 91 موافقت اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ قرار نگرفت.

۲-فینال جام حذفی در ورزشگاه حافظیه شیراز و در زمان و مکان اعلام شده (25 اسفند در شیراز) برگزار می شود و قرار شد تدابیر لازم برای برگزاری هر چه بهتر این دیدار اندیشیده شود.ضمن اینکه حسین عسگری به نمایندگی از سازمان لیگ به شیراز سفر خواهد کرد تا از نزدیک بازدید و بازرسی لازم را انجام دهد.

۳- مقرر شد درباره مجوز حرفه ای شدن در سال 2013 طبق دستور اکید رئیس فدراسیون اقدامات لازم انجام شود و بازدیدها از سوی هیئت اعزامی از فدراسیون فوتبال از استان فارس آغاز شود تا مذاکرات لازم با مسئولان استانی در زمینه کارهای زیرساختی در دستور کار قرار گیرد.

۴-در این نشست اعضا به اتفاق بر برنامه ریزی منظم لیگ در فصل آینده و همچنین تاریخ پایانی لیگ برتر یعنی 22 اردیبهشت 91 بر اساس تاکیدات کارلوس کی‌روش تاکید کردند.

۵-در نهایت مقرر شد سازمان لیگ تا پایان لیگ یازدهم با سرپرستی ادامه یابد و سپس در شروع لیگ برتر دوازدهم رئیس جدید تعیین شود.

9. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض دنیزلی: مس نتایج عجیبی می‌گیرد/ کریمی لیدر و کاپیتان پرسپولیس است.

سرمربی پرسپولیس گفت: مس کرمان نتایج عجیبی می‌گیرد اما حتما باید آنها را ببریم.

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از بازی فردا با مس کرمان گفت: حال و هوای تیم ما مناسب است و بازی فردا را حتما باید ببریم. محروم و مصدوم داریم اما اینها مسائلی نیست که بتواند برای پرسپولیس مشکل درست کند.

ممکن است هر تیمی این مشکلات را داشته باشد.
    وی اضافه کرد: مازیار زارع و حسین بادامکی سه اخطاره هستند. مهدوی کیا، هاشمیان و ممدوتال هم مصدومیت دارند. با این حال ما اردوی خوبی قبل از بازی با الهلال داشتیم و توانستیم در آن اردو هم به طور عملی و هم تئوری تمرین کنیم و بازی الهلال را هم به دقت آنالیز کردیم.

دنیزلی در مورد شناختش از مس کرمان و تغییر سرمربی این تیم گفت: از تغییر و تحول در مس آگاه هستم و قاسمپور را می‌شناسم. او مربی ارزشمندی است. مس کرمان نتایج عجیبی می‌گیرد و باید حواسمان بسیار جمع باشد زیرا مس تیم خطرناکی است.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه برنامه‌اش در هشت هفته پایانی لیگ چیست گفت: من به آن هشت هفته و ۱۳ بازی پیش‌رو (با احتساب لیگ قهرمانان) نگاه می‌کنم. تمام آنها برای ما اهمیت دارد. تمرکز ما روی لیگ قهرمانان آسیاست با این حال نباید از لیگ برتر هم غافل شویم و باید نتایج خوبی بگیریم. هرچند در این هشت هفته برنامه بسیار فشرده‌ای داریم.

دنیزلی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در دیدار با الهلال به دلیل احتیاط بیش از حد پیروزی را از دست داد خاطرنشان کرد: در لیگ قهرمانان آسیا باید با دقت‌تر رفتار کنیم. شاید در لیگ برتر بتوان اشتباه‌ها را جبران کرد اما در آسیا جایی برای جبران اشتباهات نیست. مقابل تیم بسیار خوبی بازی کردیم و شروع ما در این مسابقات با چنین حریفی بود. استراتژی ما این است که از گروه خود صعود کنیم و برای رسیدن به این هدف امتیازات لازم را جمع می‌کنیم.
    وی در پاسخ به سؤال دیگر مبنی بر اینکه به دلیل بخشیده نشدن شیث رضایی از کمیته انضباطی انتقاد کرده است گفت: انتقادی نکرده‌ام اما اگر کمیته انضباطی محرومیت شیث رضایی را کم کند خوشحال می‌شوم. این تصمیم را ما نمی‌توانیم بگیریم و کمیته انضباطی می‌تواند در این مورد تصمیم گیری کند. در حال حاضر محمد نصرتی به ما اضافه شده که باعث خوشحالی ماست و اگر محرومیت شیث رضایی هم تمام شود خوشحالی ما مضاعف می‌شود.

دنیزلی در مورد اینکه به دلیل بازی مقابل الهلال ممکن است بازیکنان این تیم از نظر بدنی مقابل مس کرمان خسته باشند اظهار داشت: فکر می‌کنم در تیم ما چنین شرایطی نباشد. پرسپولیس از نظر بدنی و ذهنی آماده است تا مقابل حریفانش به میدان برود هرچند سفرهای طولانی ما در بازگشت قطعا بی تأثیر نخواهد بود اما انعکاس خستگی روی بازیکنان ما کم است. در پرواز برگشت یک شب نخوابیدیم و به همین دلیل مجبور شدیم برنامه تمرینی را یک روز تغییر دهیم تا به شرایط عادی برگردیم. با این حال این عذر و بهانه‌ای نیست.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اختلافش با علی کریمی اظهار داشت: چون مشکل خاصی نبوده آن را بیشتر باز نمی کنم. همانطور که گفتم کریمی یکی از ۲۴ پسر من است و با ارزش ترین آنهاست، او هم لیدر و هم کاپیتان تیم است. قطعا یک سری مشکلات کوچک ممکن است پیش بیاید اما تمامی آنها در راستای اهداف و برای تیم مثبت است.

11. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض زاید: برای زدن گل های بعدی لحظه شماری می کنم.

مهاجم پرسپولیس گفت: برای زدن گل های بیشتر در پرسپولیس لحظه شماری می کنم. بعد از بازی دربی بدشانسی آوردم و مصدوم شدم ولی حالا برگشته ام تا دوباره از فوتبال و گل زدن لذت ببرم.

ایمون زاید که پس از هت تریک در بازی دربی از میدان دور شده بود، در آستانه بازی با مس درباره آخرین وضعیت خود گفت: من از خود فوتبال لذت می برم. عاشق گل زدن هستم و برای زدن گل های بیشتر در پرسپولیس لحظه شماری می کنم.
    متاسفانه بعد از بازی دربی، بدشانسی آوردم و مصدوم شدم. این مدت را از دست داده ام ولی حالا برگشته ام تا دوباره از فوتبال و گل زدن لذت ببرم.
    او ادامه می دهد: نمی دانم مقابل مس بازی کنم یا نه، این بستگی به نظر کادر فنی دارد اما امیدوارم در مدت باقیمانده از قراردادم فرصت پیدا کنم که با گل های بیشتر، یادگاری خوبی برای هواداران به جا بگذارم تا مرا علاوه بر بازی دربی با آنها نیز به یاد بیاورند. آنچه در بازی با استقلال از هواداران پرسپولیس دیدم، برایم بی نظیر بود و الان همان انگیزه مرا پیش می برد تا باز هم با گل هایی که می زنم، بتوانم آنها را دوباره شاد کنم.

13. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض گزارش تکمیلی تمرین امروز/ هاشمیان در اختیار کمیته پزشکی قرار گرفت.

سرخپوشان امروز آخرین تمرین خود برای بازی با مس کرمان را در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار کردند.

این تمرین با گرم کردن بازیکنان زیر نظر مصطفی دنیزلی آغاز شد. پس از گرم کردن، بازی هندبالی، تمرین پنج به دو و فوتبال در نصف زمین با دروازه کوچک، مراحل بعدی برنامه های سرخپوشان بود.
    در این تمرین که در مدت یک ساعت انجام شد. شیث رضایی از کنار زمین تمرین را تماشا می کرد. مامادوتال که آسیب دیدگی جدیدی داشت به کلینیک رفت. مهدوی کیا هم که بعد از شرکت در قرعه کشی مرحله دوم مسابقات مقدماتی جام جهانی حضور پیدا کرده بود، امروز در محل تمرین حاضر شد ولی برای فیزیوتراپی راهی کلینیک شد.

وحید هاشمیان هم که هنوز از ناحیه کمر آسیب دیده است، در تمرین امروز، سرخپوشان را همراهی نکرد و زیر نظر دکتر فرید از کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس در حال پیگیری درمان های لازم است. بادامکی و زارع هم که تا فردا (دوشنبه) در مرخصی هستند.
    گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس پس از این تمرین، به جهت حضور در اردوی قبل از بازی با مس، در هتل آکادمی فوتبال به اردو رفت.

15. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض کفاشیان: کسی به من نگفت باید استعفا بدهم.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: امروز برای یکی از پرونده‌های حقوقی فدراسیون به دادسرا آمده بودم و این موضوع ارتباطی به انتخابات فدراسیون نداشت.

علی کفاشیان که صبح امروز در دادسرای کارکنان دولت حضور پیدا کرده بود، پس از پایان جلسه در این باره گفت: حضور من در اینجا اصلاً‌ ربطی به انتخابات و مسائل پیش‌آمده پس از مجمع فدراسیون فوتبال نداشت.
    وی افزود: در این چند روز صحبت‌های زیادی مطرح شد که باید در دادسرای کارکنان دولت حضور پیدا کنم اما هنگامی به اینجا آمدم متوجه شدم اصلاً نباید در خصوص انتخابات توضیح دهم. این دادگاه مربوط به یکی از مسائل حقوقی در چند وقت اخیر در فدراسیون بود و هیچ بحثی در مورد انتخابات نشد.

رئیس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: هنوز هیچ ابلاغیه‌ای مبنی بر اینکه باید به سازمان بازرسی توضیح دهم به دستم نرسیده و این بحث‌ها صحت ندارد. قرار نیست به دادگاه بروم و توضیح بدهم. تاکنون چند بار برای مسائل حقوقی مختلف فدراسیون به دادسرای کارکنان دولت آمده‌ام ولی در خصوص انتخابات اگر قرار باشد توضیحی ارائه کنم باید به سازمان بازرسی باشد نه دادسرای کارکنان دولت.
    کفاشیان در پاسخ به این سؤال که آیا بعد از مجمع فدراسیون فوتبال و رأی آوردنش کسی با او تماس گرفته و خواستار استعفایش شده گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و کسی به من نگفته باید از سمت خود در فدراسیون فوتبال استعفا دهم و امروز هم دیدید که برای مورد دیگری به اینجا فراخوانده شده‌ام.
    سازمان بازرسی کل کشور در حالی به علی کفاشیان که به تازگی در پست ریاست فدراسیون فوتبال ابقا شده، ایراد وارد کرده که چند رئیس فدراسیون دیگر هم بازنشسته هستند اما توجهی به آنها نشده و وزیر ورزش نیز اعلام کرده هر چه سازمان بازرسی بگوید ما تمکین می‌کنیم!

17. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض احتمال سفر یکروزه مصطفی دنیزلی به ترکیه.

مصطفی دنیزلی قصد دارد برای ملاقات با فرزندش سفر یکروزه ای به ترکیه داشته باشد.

سلین دنیزلی دختر سرمربی پرسپولیس آخرین روزهای بارداری را طی می کند و حال چندان مساعدی ندارد. به همین خاطر مصطفی دنیزلی که طی چند روز گذشته نگران وضعیت دخترش بود احتمالا امشب به کشورش سفر می کند.
    البته قرار است سفر دنیزلی به ترکیه یک روزه باشد ، افندی امشب تهران را ترک خواهد کرد و پس از ملاقات با سلین ، فردا شب به تهران بازخواهد گشت.

در غیاب سرمربی پرسپولیس تمرینات این تیم تعطیل خواهد بود و سرخپوشان روز چهارشنبه با بازگشت دنیزلی تمرینات خود را پیگیری می کنند.

19. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض اولادی: پس از دریافت گل شیرازه تیم بهم ریخت/کاظمیان: در ضربات آخر دقت نداشتیم.

بازیکن تیم پرسپولیس گفت: پس از دریافت گل در دقیقه ۱۶ شیرازه تیم بهم ریخت.

مهرداد اولادی پس از تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر مس کرمان، گفت:‌ در دقیقه ۱۶ گل دریافت کردیم و همین امر باعث شد شیرازه تیم بهم بریزد. متاسفانه پنالتی هم به گل تبدیل نشد اما در مجموع ما تیم برتر بودیم و باید این بازی را می‌بردیم.
    وی ادامه داد: فشار روی بازیکنان بسیار بود و زمانی که نتیجه یک بر یک هم است، بازیکنان استرس بیشتری دارند و به همین دلیل نمی‌توانند عملکرد خود را در زمین پیاده کنند.
    جواد کاظمیان دیگر بازیکن پرسپولیس نیز گفت: موقعیت‌های زیادی برای گلزنی داشتیم. پرسپولیس روز به روز روند بهتری دارد و رشد خوبی داشتیم. امیدوارم در بازی‌های آینده بتوانیم جبران کنیم.
    وی درباره اینکه در ضربات آخر موفق نبودند، خاطرنشان کرد: باید در تمرینات بیشتر دقت کنیم و روی ضربات آخر بهتر تمرین کنیم. در این بازی خیلی موقعیت داشتیم اما در ضربات آخر موفق نبودیم.

21. کاربر روبرو از پست مفید AmirUtd تشکر کرده است .

صفحه 222 از 470 نخستنخست ... 122172212220221222223224232272322 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)