نه عزیز کباب ما با کباب شما زمین تا اسمون فرق دارهما کبابمون اب داره باید قواعد کباب درست کردن رو بلد باشی
![]()
همرا با ماست موسیر خیلی خوشمزه بود اگه بودی دستات هم باهاش میخوردی البته من خودم گوجه دوس دارم ولی خب یادمون رفته بود بیاریم
در ضمن کباب ما سینه ی مرغ نبوده که سفت و خشک باشهکباب همش با ران مرغ تهیه شده بود. ابدار و خوشمزه شما هم حالتون بد نشه!!!
![]()
ویرایش توسط shiraz-sport : 02-09-2013 در ساعت 22:49
آره بجز توی استسنایی همه دیگه خوششون میاد تو هم سرت رو بکوب به دیوار شیوا جان با این عادت غذایی مذخرفت![]()
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
باو گیر نده بهش دیگه , اولو آخرش که میخواد بره خونه شووووور ظرف بشوره و کهنه بچه عوض کنه
========
یه سوال ؟
چرا تو تیمهای محبوب دورتموند نیست ؟
آخه خدایی ظلم نیست ؟
والنسیا هست , اوساسونا هست , من سیتی هست , اتلتیک مادرید هست , بوردو هست ولی دورتموند نیست ؟؟!!!!!!!
اصن اینا به کنار , شالکه 04 هست اونوخت دورتموند نیست ؟ یدفعه بیاین فحشمونم بدین دیگه![]()
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
سلااااااااااااااااام به همگی
فک کنم یه 2 هفته ای بود نیومده بودم
حالا خوبه شما گوجه نمیخورید
من کلا جوجه کباب نمیخورم![]()
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
تا یک هفته ی دیگه بالای تلوزیون میزنن ما آمدیم.........
ما که رفتیم دیشب نور افشانی دیدم.....برید مشت بزنید دهن استکبار...از طرف منم یه پسی بزنید....خیلی پررو شده![]()
Don’t count the years, count the memories
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)