به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
پيغام مهم سرمربي تيم ملي اسپانيابراي گوارديولا
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا خطاب به سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: با همه وجود مراقب پويول باش.
به نقل از آس اسپانيا، ويسنته دلبوسکه سرمربي پيشين رئال مادريد در پيغامي مهم به گوارديولا بر اهميت نظارت بر روند بهبودي کارلس پويول تاکيد کرد و گفت: اين که پويول مقابل آ.ث ميلان باشد براي بارسلونا مهم است و من حق ندارم در امور داخلي يک باشگاه دخالت کنم، اما وظيفه خود ميدانم تا از مربي بارسلونا خواهش کنم مراقب پويول باشد.
وي ادامه داد: براي موفقيت در يک پروژه بزرگ هرگز نبايد متکي به يک اسم باشيم، اما چرا بايد از حقيقت فرار کنم و نگويم که به نام پويول نياز دارم و اگر او نباشد اسپانيا دچار مشکل خواهد شد، در يورو 2012 با اسامي بزرگي مثل کاسياس، پويول، ژاوي و اينيستا است که ادعاي قهرماني به من دست ميدهد و از همه اهالي بارسلونا ميخواهم به خاطر خود پويول مراقب او باشند و او را فداي يک بازي ساده در حد باشگاهي نکنند.
پويول به تازگي از کمند مصدوميت رهايي يافته و احتمال دارد برابر ميلان ايتاليا به ميدان برود.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
هشدارجدي سياسيون كاتالونيا به روسل
جامعه سياسيون کاتالونيا و رهبران معترضان کاتالونيايي در بيانيههاي جداگانه از مديرعامل باشگاه بارسلونا خواستند ارتباط خود را با همتايش در رئال مادريد به حداقل سطح ممکن برساند.
به نقل از آس اسپانيا، الساندرو روسل مديرعامل باشگاه بارسلونا با رفتار خود سياسيون کاتالونيا را به ستوه آورده و مناسبات خوب وي با فلورنتينو پرس خشم معترضان اين ايالت جدايي طلب را برانگيخته است.
سياسيون کاتالونيا به صورت مشترک به حوادث اخير در سوپرجام اسپانيا اشاره کرده و از مقامات بارسلونا خواستهاند تا هر چه سريعتر براي پيگيري اين حوادث و توهين مادريديها به کاتالونيا و بازيکنان بارسلونا اقدام نمايند.
سکوت روسل در اين مسئله از ديد مقامات پارلمان کاتالونيا بخشودني نيست.
انتشار خبر همکاري روسل و پرس در زمينه ساخت و ساز چند هتل و مرکز خريد بزرگ در جنوب شرق آسيا نيز بر مشکلات قبلي اضافه شده و در صورت تاييد خبر دردسرهاي زيادي را براي انتخابات آينده رياست باشگاه بارسلونا براي روسل درست خواهد کرد.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
جامعه سياسيون کاتالونيا و رهبران معترضان کاتالونيايي در بيانيههاي جداگانه از مديرعامل باشگاه بارسلونا خواستند ارتباط خود را با همتايش در رئال مادريد به حداقل سطح ممکن برساند.
به نقل از آس اسپانيا، الساندرو روسل مديرعامل باشگاه بارسلونا با رفتار خود سياسيون کاتالونيا را به ستوه آورده و مناسبات خوب وي با فلورنتينو پرس خشم معترضان اين ايالت جدايي طلب را برانگيخته است.
سياسيون کاتالونيا به صورت مشترک به حوادث اخير در سوپرجام اسپانيا اشاره کرده و از مقامات بارسلونا خواستهاند تا هر چه سريعتر براي پيگيري اين حوادث و توهين مادريديها به کاتالونيا و بازيکنان بارسلونا اقدام نمايند.
سکوت روسل در اين مسئله از ديد مقامات پارلمان کاتالونيا بخشودني نيست.
انتشار خبر همکاري روسل و پرس در زمينه ساخت و ساز چند هتل و مرکز خريد بزرگ در جنوب شرق آسيا نيز بر مشکلات قبلي اضافه شده و در صورت تاييد خبر دردسرهاي زيادي را براي انتخابات آينده رياست باشگاه بارسلونا براي روسل درست خواهد کرد.
varzesh3
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
هافبک 31 ساله بارسا بعد از پیروزی 3 بر دو اسپانیا مقابل شیلی از عملکرد هم تیمی هایش تمجید کرد
سایت گل – چابی هافبک ملی پوش بارسلونا معتقد است سسک فابرگاس و آندرس اینیستا برای اسپانیا یک غنیمت هستند.
این دو بازیکن در دیدار دوستانه اسپانیا مقابل شیلی همه کار کردند و در حالی که ماتادورها دو بر صفر از حریف آمریکای جنوبی خود عقب بودند به کمک هم بازی را سه بر دو به سود اسپانیا کردند.
چابی معتقد است این پیروزی حاصل نمایش درخشان این دو ستاره بود
او در گفتگو با روزنامه مارکا می گوید:" داشتن این دو بازیکن (فابرگاس و اینیستا) در تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا یک غنیمت محسوب می شود."
" این دو فوق العاده هستند. من در این بازی نقش زیادی نداشتم، همه کار را این دو کردند و بازی باخته را برای ما به پیروزی تبدیل کردند."
"اینیستا استارت تغییر در بازی را زد. وقتی او بازی را به دست می گیرد تمام جریان بازی تغییر می کند."
اسپانیا سه شنبه در چارچوب رقابتهای مقدماتی یورو 2012 به مصاف لیختن اشتاین خواهد رفت. شاگردان دل بوسکه هم اکنون با 5 امتیاز اختلاف نسبت به جمهوری چک در صدر جدول گروه خود قرار دارند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
سایت گل – لیونل مسی از اینکه در چند بازی اخیرا نتوانسته برای تیم ملی کشورش گلزنی کند ناراحت است و می گوید وقتی با پیراهن آرژانتین به میدان می رود اضطراب دارد.
مسی از ماه ژوئن که در پیروزی 4 بر صفر آرژانتین مقابل آلبانی برای تیمش گلزنی کرده موفق به گلزنی نشده است.
از آن زمان تا به حال مسی در چهار بازی برای آلبی سلسته به میدان رفته اما نتوانسته دروازه حریفان را باز کند. آخرین آنها بازی دوستانه مقابل ونزوئلا بود که با پیروزی یک بر صفر آرژانتین به پایان رسید.
مسی علی رغم رضایت و تمجدید سرمربی اش از این وضعیت دل خوشی ندارد.
او می گوید:" من در بارسلونا به هر شیوه ای گلزنی می کنم و تقریبا در هر بازی یک گل به ثمر می رسانم اما در بازی های تیم ملی آرژانتین تلاش زیادی برای گلزنی می کنم اما نمی توانم به هدفم برسم. شاید به این خاطر است که مضطرب هستم."
مسی در چهار بازی اخیر بارسلونا شش گل به ثمر رسانده است.
messi capità del Barça
نایب رئیس بارسا: فابرگاس حداقل 60 میلیون یورو می ارزد
سایت گل- جوزپ ماریو بارتومئو، نایب رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد سسک فابرگاس حداقل 60 میلیون یورو می ارزد و احساس می کند باشگاه کاتالانی با قیمت بسیار پایینی این ملی پوش اسپانیایی را به خدمت گرفت.
این ستاره 24 ساله چند هفته قبل بعد از 8 فصل حضور در آرسنال با انتقالی 29 میلیون یورویی به باشگاه دوران نوجوانی اش بازگشت.
بارتومئو در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" انتقال سسک برای ما خیلی خوب بود. به طر طبیعی قیمت او 29 میلیون یورو نیست اما او با گفتن اینکه تنها می خواهد با بارسا بیاید، قیمتش را کاهش داد. قیمت واقعی او آن چیزی بود که آرسنال در ابتدا تقاضا کرد. به نظر من قیمت او حداقل 60 میلیون یورو است.س
مذاکرات نقل و انتقال مانند قمار است. در حالت ایده آل، هیچ چیز نباید به رسانه ها درز پیدا کند اما به نظر می رسد این مسئله غیرممکن است زیرا چند طرف در این مسئله دخیلند.
این حقیقت که ما در ابتدای تابستان اعلام کردیم تنها 45 میلیون یورو هزینه خواهیم کرد، به نفع ما تمام شد. باشگاه ها می دانستند که ما چه مبلغی برای هزینه کردن داریم."
مهاجم گلزن و تکنيکي سانتوس برزيل گفت: در اروپا فقط با رئال مادريد آشنا هستم و چيزي از بارسا نميدانم.
به نقل از آس اسپانيا، نيمار تصريح کرد: در يکي از اخبار منتشر شده که بازتاب عجيبي هم در رسانه هاي برزيل داشته آمده است که من در سال 2013 حتما لباس بارسلونا را بر تن دارم و در آن سال با رونالدو پرتغالي و مسي آرژانتيني همتيمي هستم، اين حرفها را روزنامههاي اسپانيايي از قول من نوشتهاند در حالي که من هرگز چنين چيزهايي را بر زبان نياوردهام.
وي افزود: قرار بر اين است که اگر روزي سانتوس برزيل را ترک کردم راهي رئال مادريد شوم مگر اين که اتفاق عجيب ديگري رخ دهد که فعلا خبري از آن نيست، قلب من با سانتوس ميتپد و روزي از اين تيم ميروم که مقامات اين باشگاه اين دستور را به من بدهند.
ونگر ريبرو مديربرنامههاي نيمار به تازگي قراردادش را با اين موکل خوش آتيه براي سه سال ديگر تمديد کرده و به موکلش اجازه مصاحبه با روزنامههاي اسپانيايي را نميدهد.
www.varzesh3.com
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
اسطوره باشگاه بارسلونا حرکت سرمربی رئال مادرید در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا را مورد انتقاد قرار داد
![]()
سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، حرکت ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا را مورد انتقاد قرار داد.
در دقایق پایانی آن دیدار و بعد از تکل خشن مارسلو روی پای فابرگاس، بازیکنان و مربیان دو تیم با هم درگیر شدند و در این بین مورینیو انگشتش را در چشم تیتو ویلانووا، کمک مربی بارسا، فرو کرد؛ حرکتی که کرویف آن را زیاده روی دانست.
اسطوره هلندی در گفتگو با ال پریودیکو د کاتالونیا گفت:" کاری که او انجام داد، نشانه ای از تکبر و عجز او بود. بسیاری می گویند او این کار را انجام داد تا توجهات را از بازی به حاشیه معطوف کند اما من چنین نظری ندارم.
مشکل این است که او به خاطر ناتوانی در شکست دادن بارسا، عقده ای شده است. او این بار خطوط قرمز را زیر پا گذاشت. چنین اتفاقاتی بین تیم های مختلف در گذشته زیاد اتفاق افتاد اما هرگز به این بدی نبود."
فدراسیون فوتبال اسپانیا همچنان در حال بررسی این حرکت مورینیو است اما هنوز تصمیم نهایی در مورد سرمربی رئال مادرید گرفته نشده است.
آرسنالی ها علاقه ای به از دست دادن فابرگاس نداشتند اما او اعلام کرد که ونگر هیئت مدیره باشگاه را متقاعد کرد که او را بفروشند.
![]()
سایت گل- سسک فابرگاس، کاپیتان سابق آرسنال و ستاره جدید بارسا، فاش کرد که ونگر نقش مهمی در بازگشت او به نوکمپ داشته است.
بعد از شایعات زیاد و بحث و گمانه زنی های بسیاری در مورد سرنوشت این ستاره اسپانیایی، او سرانجام با انتقالی 29 میلیون یورویی راهی تیم سابقش شد.
آرسنالی ها علاقه ای به از دست دادن فابرگاس نداشتند اما او اعلام کرد که ونگر هیئت مدیره باشگاه را متقاعد کرد که او را بفروشند.
فابرگاس در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" تصویر نادرستی از او ارائه شده است. اگر اونبود، من حالا بازیکن بارسا نبودم.
اگر او نبود من در 16 سالگی اولین بازی ام را برای آرسنال انجام نمی دادم، در 18 سالگی در فینال چمپیونزلیگ بازی نمی کردم و در 20 سالگی کاپیتان تیم نمی شدم.
اگر او نبود، من اکنون بازیکن بارسا نبودم. او مالکان آرسنال را متقاعد کرد که قیمت درخواستی شان را کاهش دهند؛ در حالی که آنها تحت هیچ شرایطی حاضر به فروش من نبودند."
این ستاره اسپانیایی تایید کرد که تنها حسرتش از دوران حضور در انگلیس این بود که نتوانست با این باشگاه به جام های مختلف برسد، در حالی که بارها به فتح آنها نزدیک شد.
" از لحاظ فتح جام، من خوش شانس نبودم؛ سه بار می توانستیم قهرمان لیگ برتر شویم. دوست داشتم این جام را به دست بیاورم اما این اتفاق رخ نداد.
با این وجود، لندن همیشه شهر من خواهد بود. من دوستان زیادی در آنجا ندارم اما هم تیمی هایم و ونگر آنجا هستند. من بدون آنها نمی توانستم به عنوانی دست پیدا کنم، بدون آنها نمی توانستم قهرمان جهان شوم.
من با ونگر زیاد صحبت کردم.آنچه او به من گفت برایم بسیار باارزش است."
با حضور سانچس در نوکمپ، رقابت مهاجمان بارسا برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی شدت گرفته اما پدرو معتقد است این مسئله تنها به نفع تیم خواهد بود.
![]()
سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسا، الکسیس سانچس، خرید جدید این باشگاه را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که حضور این بازیکن شیلیایی به او کمک خواهد کرد تا به بازیکن بهتری تبدیل شود.
با حضور سانچس در نوکمپ، رقابت مهاجمان بارسا برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی شدت گرفته اما پدرو معتقد است این مسئله تنها به نفع تیم خواهد بود.
او در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" خرید سانچس اتفاق خوبی است زیرا من چیزهای زیادی از او یاد خواهم گرفت. همه مهاجمان تیم تمام تلاش شان را خواهند کرد تا در ترکیب اصلی قرار بگیرند. مهمترین مسئله این است که ما یک تیم هستیم و او بازیکن مهمی برای ماست.
او واقعا بازیکن بزرگی است و داشتن بازیکنی در اندازه های او برای ما بسیار مهم است. او یکی از بهترین بازیکنان دنیاست و ما از داشتن او واقعا خوشحالیم."
سانچس در اولین دیدارش برای بارسا در لالیگا مقابل ویارئال که با برتری 5-0 کاتالان ها به پایان رسید، موفق به گلزنی شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)