با برگشت ویلشر به تیم و تقویت تیم تو نقل و انتقالات زمستانی ایشاالله امسال یه جامو داریم.
اگه بتونیم هازارد و بازیکن 19 ساله دورتموندو( مسی آلمان ) رو بگیریم تیم عالی میشه.
با برگشت ویلشر به تیم و تقویت تیم تو نقل و انتقالات زمستانی ایشاالله امسال یه جامو داریم.
اگه بتونیم هازارد و بازیکن 19 ساله دورتموندو( مسی آلمان ) رو بگیریم تیم عالی میشه.
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسکیلاچی رو میخوان تو زمستان بفروشن
آیا موافقین؟
من که موافقم چون با بودن مرتساکر و فرمائلن وکاشیلینی فک کنم دیگه نیازی به اون نداشته باشیم
یه روز خوب میاد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب !!
ون پرسي هم روزهاي خودشو پيدا كرد!!!!
آرسنال نيم فصل دوم انتقام ميگيره!كاپيتان شايسته اي داره
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
آره با بازگشت کاپیتان به روزهای اوج همه ی آرسنال ها خوشحالن
اما من میترسم که مصدوم بشه و تو بازی های حساس نتونه واسه تیم بدرخشه
اما خداییش جک و دیابی و سانیا هم اضافه بشن به تیم دیگه غوغا میکنن ها
یه روز خوب میاد ...
مصدوم بشه!به نظر من فوتبال بازي كردن مثله حركت رو يه طنابه كه دو حالت داره ياميري يا سقوط ميكني پس چه بهتر كه فقط طناب رو بگيري و بري ..
رابين هم همين حالت داره فقط بايد بره... البته اگر با دسيسه اين قمار بازها از ميدون بيرون نشه!چون تو انگليس مخصوصا اين منچستري ها البته مردم خوده اونجا به كسي توهين نشه !خيلي نامرد هستن![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 11-14-2011 در ساعت 22:06
خدا نکنه فن پرسی مصدوم شه.
هر چی فکر میکنم برای جایگزینی فن پرسی ،رو نیمکت کسی رو پیدا نمی کنم.
بنظر شما دوستان محترم تیم آرسنال از سال 2000م تا 2011م آرسنال پیشرفت کرده یا پسرفت؟و بین سالهای 2000تا2011 کدام تیم آرسنال بهترین تیم بوده کدام ضعیف ترین تیم؟اگه میشه در مورد نظرتون هم توضیح مختصری بدید!!
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)