دیدید گفتم کاظمیان باید بازی کنه
داش جوادو در یابید
دیدید گفتم کاظمیان باید بازی کنه
داش جوادو در یابید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کهکشانی هایه واقعی
ساکس و وی پی ان
دم جواد کاظمیان گــــــــــــــــــــرم... ستش درد نکـــــــــــــنه
واقعا ترکوند
علی عسگر و غلامرضا رضایی هم خوب بازی کردن
به عنوان یه مخالف استیلی ولی دستش درد نکنه
بازی رضایت بخشی بود
من که واقعا خوشحـــالم![]()
ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
تــــــــــــــــــبریک به همـــــگی
دم جواد کاظمیان گــــــــــــــــــــــــ ــــرم
علی عسگر هم خوب بازی کرد...غلامرضا رضایی هم همینطور
خیــــلی از برد خوشحالم
گل های جواد کاظمیان خیلی بهم چسبید
دستــــــــش درد نکنه
به عنوان یه مخالف استیلی ولی دستش درد نکنه
بازی خوبی بود
ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
واقعا خوشحالم.
خیلی خوب بازی کردن.دفاع چندبار ضعیف عمل کرد که میتونه نگران کننده باشه اما درمقابل یه 2 3 تا توپ خوبم در آوردن
.درکنارکاظمیان و غلامرضا محمدنوری هم خوب بازی کرد.کلا تیم امشب کلی بهمون حال داد.دمشون گرم.![]()
مشکل پرسپولیس گل اوله من معتقدم که اگه پرسپولیس گل اول رو بزنه راحت تر بازی میکنه که همینطور هم شد باید از هواداران صبور هم تشکر کرد
امشب غلامرضا رضایی و ممد نوری و کاظمیان عالی بودن
درسته مشکل پرسپولیس اول گل زدنشه دومی مشکلش بعد اینکه گل زدن دیگه بازیکنا بیخیال بازی میشن مثل همین بازی زمانی که پرسپولیس گل سومو دقیقه ی 65 بازی زد دیگه تیم یه جورایی بازیرو به حریف داد که این اتفاق باعث نگرانی میشه نباس به این سادگی ها ابتکار بازیو به تیم حریف بدن که این مساله نقطه ضعفی واسه تیم محسوب میشه که امیدوارم هر چی زودتر این مشکل هم بر طرف شه که دیگه هیچ نگرانی از برد تیممون نداشته باشیم ...... از همه ی کسایی که تو این برد شریک بودن تشکر میکنم حمایت هوادارا و کادر فنی و در نهایت همه ی بازیکنا...........
يك كلام ختم كلام
جواد آقاي گل
همه دنبال اين تركيب بوديم ولي تو دقايق آخر تركيب تيم رو خراب كرد و بازي رو وا داد
تبريك ميگم به همه پرسپوليسي ها
دقایق اخر نه نزدیک 25 دقیقه ی اخر یعنی بعد گل سوم تیم بازیکنا بازیو تموم شده میدونستن که باس یه نفر بهشون گوشزد میکرد که بازی 90 دقیقست نه فقط زمانی که جلو میفتی به نظر من از دقیقه ی 65 به بعد بازیو به تیم حریف دادیم و این میتونه واسه تیم مشکل ساز باشه که امیدوارم این مشکل هم حل شه .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)