تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20
خلیلینیا: برگزاری اردوی تیم فوتبال صنعت نفت در شیراز
سخنگوی باشگاه نفت آبادان از برگزاری اردوی یک هفتهای تیم فوتبال نفت آبادان بعد از دیدار مقابل صبای قم در شیراز خبر داد.
علیرضا خلیلینیا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبادان اظهارداشت: روز سهشنبه ساعت 14، قرعهکشی مرحله بعدی مسابقات جام حذفی فوتبال کشور با حضور نماینده باشگاه صنعت نفت در محل فدراسیون انجام میشود.
وی در خصوص برگزاری اردوی تیم فوتبال نفت آبادان در تعطیلی موقت لیگ برتر گفت: بعد از دیدار در مقابل صبای قم، تمرینات تیم ما سه روز تعطیل بوده و سپس اردوی یک هفتهای را در شیراز برپا میکنیم.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت از علت انتخاب شیراز به عنوان محل اردوی تیم فوتبال این مجموعه گفت و اضافه کرد: به دلیل ارتفاع از سطح، شیراز را به عنوان محل اردو انتخاب کرده و پیش از این شهرهای شهرکرد و بروجرد را بررسی کرده بودیم که به علت سرمای بیش از حد این دو شهر، اردو را در استان فارس بر پا میکنیم.
وی در ادامه با اشاره به دیدار بعدی تیم فوتبال نفت آبادان در چارچوب مسابقات لیگ برتر خاطر نشان کرد: بازی با صبا آسان نبوده ولی با کمک و حمایت هواداران و استفاده از امتیاز میزبانی به دنبال کسب سه امتیاز هستیم.
خلیلینیا از رفع آسیبدیدگی لوون پاچاجیان خبر داد و تصریح کرد: این بازیکن ارمنستانی در بازی مقابل گهر زاگرس در چارچوب جام حذفی نیز میتوانست به بازی برود که سرمربی صلاح دید که وی استراحت بیشتری کرده تا با آمادگی کامل در دیدار مقابل صبای قم در ترکیب قرار گیرد.
وی در پایان اضافه کرد: تا امروز هیچ صحبتی با آرش برهانی و مسئولان باشگاه استقلال در خصوص پیوستن این بازیکن به صنعت نفت نداشته و همه چیز در حد گمانهزنی اولیه است.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در هفته دوازدهم لیگ برتر کشور روز یکشنبه، هشتم آبان میزبان صبای قم است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
نفت آبادان خواهان تغییر ساعت دیدار با صبای قم
هیئت مدیره موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، خواهان تغییر ساعت دیدار با تیم صبای قم در هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، به منظور استفاده از امتیاز میزبانی و شرایط آب و هوایی، هیئت مدیره موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان از سازمان لیگ برتر تغییر ساعت برگزاری دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و صبای قم را از 16:45 به 15 خواستار شد.
شایان ذکر است دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و صبای قم در چهارچوب هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) روز یکشنبه در ورزشگاه تختی آبادان برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخباري از صنعت نفت آبادان
باشگاه نفتآبادان از سازمان ليگ فوتبال درخواست کرد ساعت بازيهايش را تغيير دهد.
![]()
باشگاه نفت از سازمان لیگ درخواست کرده ساعت بازی هایش در آبادان تغییر کند.
سازمان لیگ ساعت بازی های این تیم را ۱۶:۴۵ اعلام کرده اما باشگاه نفت آبادان از سازمان لیگ خواسته برای بهره برداری بهتر از مسابقات خانگی ساعت مسابقات به ۱۵:۳۰ تغییر کند. سازمان لیگ هنوز جوابی به این درخواست نداده است.
* پاچاچیان بازیکن ارمنی تیم نفت آبادان که در دو هفته گذشته به دلیل مصدومیت به میدان نرفته برای بازی مقابل صبای قم که فردا برگزار می شود مشکلی ندارد و به میدان می رود.
* تمرینات نفت آبادان بعد از بازی صبای قم به مدت سه روز تعطیل می شود و سپس این تیم اردوی یک هفته ای در شیراز برگزار می کند.
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
خلیلینیا: برای جذب برهانی با مظلومی مذاکره کردیم.
سخنگوی باشگاه نفت آبادان گفت: شنیده بودیم برهانی میخواهد از استقلال جدا شود و به همین دلیل با مظلومی مذاکره کردیم.
علیرضا خلیلی نیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد مذاکره با استقلال برای جذب برهانی اظهار داشت: شنیدیم که برهانی میخواهد از استقلال جدا شود و به همین دلیل با مظلومی در این خصوص صحبت کردیم اما او گفت برهانی را به تیمهای داخلی نمیدهند.
وی افزود: برای تقویت تیم خود به دنبال بازیکن خارجی هستیم. قرار است فیلم یک بازیکن ازبکستانی را به پیروانی نشان دهیم و هم چنین یک مهاجم عراقی هم قرار است در تمرینات شرکت کند.
سخنگوی باشگاه نفت آبادان در مورد این که چرا هواداران تیم در تمرین تیم به بشاگردی یکی از دروازه بانهای تیم بیاحترامی کردهاند، گفت: این طور نیست که این افراد هوادار نفت بوده باشند. آنها تماشاگرنما بودند. هواداران ما در همین بازی با گهر زاگرس با وجودی که در نیمه اول چندان خوب نبودیم و بازی بسته شده بود تا لحظات پایانی تیم را تشویق حمایت کردند.
کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با صبای قم
نشست مطبوعاتی پیش از دیدار با صبای قم با حضور خبرنگاران امروز در ورزشگاه تختی آبادان برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، نشست مطبوعاتی پیش از دیدار با صبای قم با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه امروز در محل اتاق کنفرانس ورزشگاه تختی آبادان راس ساعت 11 صبح برگزار خواهد شد.
تیمهای صنعت نفت آبادان و صبای قم از رقابتهای هفته دوازدهم لیگ برتر، امروز از ساعت 16:45 در ورزشگاه تختی آبادان به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
پاداش ویژه برای پیروزی بر صبای قم
هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان برای کسب 3 امتیاز بازی با صبای قم، پاداش ویژهای در نظر گرفتهاند.
اصغر احمدی قائم مقام باشگاه صنعت نفت آبادان در گفت و گوی اختصاصی با سایت این باشگاه اظهار داشت: با توجه به حساسیت بازی صبا و جهت افزایش انگیزه بازیکنان، هیئت مدیره باشگاه پاداش ویژهای را برای این بازی در نظر گرفته است.
احمدی امروز در اردوی طلاییپوشان حاضر شد و با بازیکنان و کادر فنی جلسهای برگزار و در این ارتباط خاطر نشان کرد: جای داشت از بازیکنان به دلیل بازیهای خوبی که در جام حذفی و لیگ برتر انجام دادند تشکر کنم که بنده به نمایندگی از هیئت مدیره این کار را انجام دادم.
قائم مقام باشگاه صنعت نفت آبادان هم چنین از فونیکه سی به دلیل تلاشهای بسیارو گزنیهایش در لیگ برتر و جام حذفی تشکر و ابراز امیدواری کرد با تلاش و همت همه بازیکنان و کادر فنی در پایان فصل جایگاهی در خور شان مردم آبادان کسب نماییم.
شکست علی رقم شایستگی
صنعت نفت آبادان در روزی که شایسته پیروزی بر حریف خود بود، بازی را واگذار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، صنعت نفت در نیمه اول سوار بر بازی بود و تا دقیقه 35 نیمه اول حاکم مطلق توپ و میدان بود، و توانست در نیمه اول موقعیتهای بسیاری را بر روی دروازه صبای قم ایجاد کند و فونیکه سی موفق شد در دقیقه 27 روی پاس در عمق رسول نویدکیا با پشت سر گذاشتن دروازهبان حریف دروازه صبا را باز کند.
در نیمه دوم روی 2 غافلگیری، غلام رضا عنایتی دروازه طلاییپوشان را باز کرد تا صبا بازی باخته را دو بر یک به سود خود تغییر دهد در ادامه پیروانی با آوردن سجاد مشکلپور بازیکن جوان و بلند قامت آبادانی به خط حمله توانست بازی را به تساوی 2 بر 2 بکشاند.
دامنه حملات صنعت نفت لحظه به لحظه افزایش پیدا میکرد و به حق میتوان غلامعلیزاد دروازهبان این تیم را بهترین بازیکن این میدان معرفی کرد چرا که در طول بازی بیش از 10 بار از گلزنی نفتیها جلوگیری کرد و در دقیقه 88 روی یک ضد حمله عبدالکریم اسلامی توانست گل سوم و پیروزیبخش صبای قم را به ثمر رساند.
در این دیدار نفتیها علاوه بر خلق موقعیتهای بسیار یک بار نیز دقیقه 63 توسط فونیکه سی دروازه صبا را باز کردند که قاضی میدان این گل را مردود اعلام کرد.
هم چنین در دقیقه 93 میثم امیری که به خط حمله اضافه شده بود روی یک حرکت توپ را به تیر عمودی دروازه صبا کوبید.
طلاییپوشان آبادان با متحمل شدن این شکست 14 امتیازی باقی ماندند و با دو پله سقوط نسبت به هفته گذشته در رتبه یازدهم قرار گرفتند.
احمد صالحی داور این دیدار به مرداسی، ممبینی، پاچاجیان، و مشکلپور از صنعت نفت و فرزانه، بدرلو، هاشمزاده، هوتن، و اسلامی از صبای قم کارت زرد نشان داد.
ترکیب تیم صنعت نفت آبادان
حبیب دهقانی، والری الکسانیان، مصطفی صبری، میثم امیری، عباس مرداسی، سیامک کوهنورد (71 سجاد مشکلپور)، امید شریفینسب، علی ممبینی(80 حسین بغلانی)، لوون پاچاجیان، رسول نویدکیا، و فونیکه سی.
ترکیب تیم صبای قم
مسعود غلامعلیزاد، مرتضی کاشی، حمید رضا فرزانه، وحید حمدینژاد، محسن بیات، حمدی بدرلو، سید مرتضی هاشمزاده (56 احمد داودی)، میلاد نوری، مجید هوتن (75 عبدالکریم اسلامی)، حسین حجازیپور(64 رسول پروش)، و غلام رضا عنایتی.
حمایت مدیران نفت از پیروانی
هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان از غلام حسین پیروانی حمایت میکند.
اصغر احمدی قائم مقام باشگاه صنعت نفت آبادان در گفت و گو با سایت این باشگاه در خصوص بازی شب گذشته اظهار داشت: بازیکنان بازی قابل قبولی را ارائع دادند ولی متاسفانه بر روی اشتباهات فردی بازی را واگذار کردیم.
قائم مقام نفت آبادان ادامه داد: متاسفانه پس از بازی عدهای با شیطنت خبر استعفای پیروانی را به کذب در رسانهها مطرح کردند که اصلاً چنین چیزی واقعیت نداشت.
احمدی تصریح کرد: غلام حسین پیروانی در واقع به هیئت مدیره اعلام کرد در صورتی که قصد برکناری وی را دارند مشکلی با این قضیه ندارد.
وی در مورد ادامه همکاری نفت آبادان و غلام حسین پیروانی گفت: پیروانی جز بهترین مربیان کشور است و هیئت مدیره باشگاه از ایشان حمایت میکند و از عملکرد وی رضایت داریم.
هواداران آباداني بعد از شكست خانگي تيم صنعت نفت برابر صبا قم خواستار بركناري غلامحسين پيرواني سرمربي اين تيم شدند.
*15 هزار نفر تماشاگر آباداني با حضور در ورزشگاه تختي اين شهرستان ديدار تيم هاي نفت آبادان و صبا قم را تماشا كردند.
*دو تيم راس ساعت 15 وارد ورزشگاه تختي شدند.
*عبدالله ويسي سرمربي تيم صبا قم قبل از آغاز بازي با رفتن به سوي پيرواني از وي رخصت گرفت.
*جمعي از مسوولين شهري آبادان در ورزشگاه تختي حضور يافتند.
*در دقايقي از بازي تماشاگران آباداني به اتلاف وقت بازيكنان تيم صبا اعتراض كردند.
*در دقيقه 63 داور بازي گل فونيكه سي مهاجم تيم صنعت نفت را آفسايد اعلام كرد و باعث اعتراض شديد تماشاگران آباداني شد.
*تماشاگران آباداني با شعارهاي خود خواهان استفاده از بازيكنان آباداني در تركيب تيم صنعت نفت شدند.
*در پاياني اين بازي هواداران آباداني به شدت از پيرواني انتقاد كردند.
*تماشاگران آباداني پشت اتاق كنفرانس ورزشگاه تختي با شعارهاي خود خواهان بركناري پيرواني شدند.
*سيامك كوهنورد بازيكن نفت آبادان با چند هوادار آباداني درگير شد.
آغاز تمرینات نفت از 13 آبان
تمرینات تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در روز جمعه 13 آبان در شیراز از سر گرفته خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، پس از برگزاری هفته دوازدهم لیگ برتر، تمرینات تیم صنعت نفت آبادان تعطیل شد و بازیکنان و کادر فنی این تیم به تعطیلات 4 روزه رفتند.
تمرینات تیم صنعت نفت آبادان از روز جمعه در شیراز آغاز میشود. طلاییپوشان آبادانی در دو اردو 6 روزه، در شیراز خود را برای رویارویی به ذوب آهن اصفهان در روز 28 آبان در هفته سیزدهم لیگ برتر آماده میکنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)